×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 10 - 14,9 cm hímvessző

27 Termék

  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Professzionális dupla péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Kényeztesse magát több helyen egyszerre a RO-Zen Pro segítségével, ami egy hatalmas fekete péniszpánt és rezgő análdugó egyben. Ideálisan használható partnerrel együtt, például az előjáték során, valamint hihetetlen egyéni kielégüléshez is vezet. Tapasztalja meg az erőteljes kettős stimulációt a 10 beállításon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Penis Lock with Hollow Curved Penis Stick

    Ez a gyönyörűen ívelt péniszzár egy csatolt üreges péniszpálcával rendelkezik. A mellékelt lakattal rögzítheti az alapgyűrűbe. A péniszpálca behelyezhető hossza 9 cm, átlagos átmérője 7 mm. A péniszgyűrű belső átmérője 35 mm, az alapgyűrű belső átmérőjének mérete 50 mm.

    28 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Legyen nagyobb és nyüzsgőbb ennek az egyedülálló vibrációs pénisznövelőnek a méretnövelő erejével, amely nagyszerű párok játékához. Két puha és rugalmas hurok féken tartja a labdákat és a péniszt, miközben a pénisz a tetején megtámasztva zökkenőmentesen nagyobb behelyezhető szélességet hoz létre a kielégítő behatolás érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Duplázd meg az örömet és a mókát a távirányítható dupla penetrátorral! Élvezze a kettős behatolás gyönyörét!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Válaszd a Master Series műpéniszt, ha valósághű szexélményre vágysz!

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Bemutatkozik a Sphinx – a tökéletes férfi örömközpont. Fűtött / vibráló / rugalmas prosztata masszírozóval, vibráló heregolyó gyűrűvel, 2 újratölthető motorral és testre biztonságos luxusszilikonnal rendelkezik, így a Sphinx a mellékelt vezeték nélküli vezérlővel vagy önállóan kéz nélkül is használható. 7 funkció / sebesség. Minden síkosítóhoz alkalmas.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Tegye naggyá az élvezeti rúdját az Optimum™ Series Get Hard™ fejszivattyú-készlettel. Ez a csúcstechnológiás, teljesen automatikus szivattyú 3 fokozatú intenzív szívást, 5 vibrációs funkciót és vibrációs csiklandozó párnát biztosít az igazán kirobbanó eredmények érdekében. Növelje az állóképességet, vagy adja át magát a teljes élvezetnek a 3 szintű szopási stimuláció és az 5 független rezgési funkció segítségével.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Zues electroszex hereszorító férfiaknak.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Fat Boy Original Ultra Fat 7 Inch Clear

    Örömmel mutatjuk be az új Fat Ultra Fat, amelyet korábban a szuper népszerű Fat Boy néven ismertünk, éles, új, függőleges tároló csomagolásban. Lenyűgöző 1" kerületet ad a péniszéhez!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Vízálló maszturbátor vibrációval és melegítő funkcióval (40 °C-ig). 6 mód, 3 intenzitási fokozat. 4 gombbal (Be/Ki, hőmérséklet, plusz és mínusz). A mellékelt USB kábellel újratölthető. Fekete/rózsaszín. Teljes hossz 13 cm, beillesztési mélység f​e​r​m​e​n​t​u​m 7 cm, Ø 3 cm (rugalmas). Anyaga: szilikon, ABS, ftalátmentes az EU REACH előírása szerint. Töltési idő 3 óra, akkumulátor élettartama 1 óra.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Kagylószerű maszturbátor stimuláló barázdákkal és 10 vibrációs móddal. A péniszt egyszerűen be kell helyezni a héjba, majd az erőteljes rezgések stimulálják. Könnyen kézben tartható és a mellékelt USB kábellel újratölthető.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Fat Boy Thin 6,5 Inch Clear

    Örömmel mutatjuk be újra az új Fat Boy-t, most már éles, új, függőleges tárolócsomagolásban. Érezhetően növeli a péniszed körfogatát anélkül, hogy túl sok lenne a partnerednek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    A rozsdamentes acélból készült Black Label Black Chastity brutus péniszketrec órákig tartó élvezetet nyújt Önnek és szexuális partnerének. Az enyhén lefelé ívelt forma miatt azonnal látszik, hogy itt aligha lehetséges az erekció.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Hydro Vibe

    Ha már használta valamelyik Bathmate péniszpumpánkat, tudni fogja, milyen fantasztikus előnyökkel jár a pénisz mérete és feszessége tekintetében. Míg a pumpák minden használat során kiváló eredményeket hoznak, most kifejlesztettük a Bathmate HydroVibe-t, amely egy vadonatúj módszer a péniszpumpa még jobb teljesítmény elérésére.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    A Rebel könnyen használható, 3 funkcióval rendelkező Blow Job Masturbátor tökéletes az intenzív orgazmushoz - még merevedési zavarok esetén is. A puha hüvely izgalmas barázdákkal rendelkezik, amely különleges formájának köszönhetően behatoláskor valósághű szívó érzést kelt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Fat Boy Original Ultra Fat 5,5 Inch Clear

    Örömmel mutatjuk be az új Fat Ultra Fat, amelyet korábban a szuper népszerű Fat Boy néven ismertünk, éles, új, függőleges tároló csomagolásban. Lenyűgöző 1" kerületet ad a péniszéhez!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock E-stim Cockcage Black

    Vigye az irányítást vagy az irányítottságot a következő szintre! Az ELECTROSHOCK COCK CAGE használatával a BDSM játék még csillogóbb lesz! Ez a kiváló minőségű polikarbonát szüzességi ketrec a tökéletes módja annak, hogy behatárolja partnere péniszét és irányítsa szexualitását. Könnyű, tartós és hipoallergén, így ideális hosszú távú viselethez.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Private Turbo Stroker

    A Private Turbo Stroker egy szenzációs automatizált maszturbátor, amely készen áll arra, hogy élete útjára vigye. Ezt a csúcstechnológiás kialakítást úgy tervezték, hogy maximális simogatást és lüktetést biztosítson. Kéjes, valósághű textúrájával és kényelmes, ergonomikus markolatával prémium választás az örömteli elégedettség jegyében.

    57 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Rezgő maszturbátor hőfunkcióval. Ez a maszturbátor 7 vibrációs ritmussal és 3 sebességgel rendelkezik a pénisz stimulálására, valamint 7 pulzációs funkcióval és 3 sebességfokozattal a hegyben a péniszfej stimulálására.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Töltse fel szexuális életét! Az OptiMALE újratölthető Vibráló Péniszgyűrű 7 hatékony beállítással és számos tervezési funkcióval rendelkezik, amelyek optimalizálják és új szintre emelik a mókát a hálószobában.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    A selymesen sima és plüss szilikon biztonságos a test számára, és a legjobb szexuális játékok kedvelt anyaga. Élvezze a péniszgyűrű és a farokstimulátor kettős fokozását. Miközben fenntartja és fokozza erekcióját, élvezheti a gátra helyezett vibrátorból áradó erőteljes rezgéseket is. Válasszon 3 sebesség és 4 vibrációs minta közül.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    A Pussy & The Knight bemutatása. A Pussy & The Knight vibráló páros gyűrűt a párokat szem előtt tartva tervezték. Eltolja a párgyűrűt attól függően, hogy éppen milyen pozícióban van, hogy a játék mindig feldobja mind az ő, mind az övét. A Pussy & The Knight könnyű, és 10 különböző üzemmóddal rendelkezik, hogy mindenki igényeinek megfeleljen.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Men 8X Vibrating Silicone Penis Sleeve

    Ennek a kompakt péniszstimulátornak a bordázott belseje és a kényelmes, ölelő hegye az erőteljes vibráló motorral kombinálva intenzív ingerlő érzést nyújt, amelyet egyedül vagy a partnerével együtt élvezhet! Válasszon a 8 rezgésfunkció közül, hogy megzavarja saját vagy partnere férfiasságát.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Icon Couples Massager

    Rezgő masszírozó és farokgyűrű vibráló csiklóstimulátorral. A TOYJOY Designer Edition Icon páros masszírozója az innovatív funkcionalitás és a fényűző esztétika tökéletes keveréke. Ez a legmodernebb páros masszírozó lehetővé teszi a szerelmesek számára, hogy több mint egy tucat izgató módon éljék át az örömöt.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    Nincs készleten

  • Satisfyer Pro Penguin

    A Satisfyer pro Penguin legújabb verziója! Az intenzívebb, gyorsabb és többszörös orgazmusért.

    36 900 Ft

    20 690 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

27 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.