×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 10 - 14,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:130

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rocks-Off Ro-Zen 7-Speed - Kettős Péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Az élet az adok és kapok öröméről kell hogy szóljon- nincs is jobb hely ezen egyensúly számára, mint a hálószoba.

    21 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 3 Vibration

    Mint egy elegáns párduc, aki a következő csúcspontot keresi – kecses és erőteljes – ez a titokzatos élvezetet nyújtó selymes matt fekete színben átsuhan az éjszakán az Ön számára. Célja: a szerelmi gyöngye. Ha egyszer megcélozta zsákmányát, nincs menekvés, mert telhetetlen! A 11 klasszikus Satisfyer nyomáshullám intenzitásnak és a kiegészítő vibrációs funkciónak köszönhetően türelmesen megvárja, amíg elérkezik a tökéletes pillanat. Aztán szenvedélyesen megragad, megsimogatja forró pontját, és felejthetetlen orgazmussal borítja el - a csúcspont elkerülhetetlen. Elégedetten dorombol, mint egy gyengéd cica, miközben eksztázisban hozzásimul, megfeledkezve az Ön körülött lévő világról.

    37 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Amor Fekete

    Az AMOR hossza 13,5 cm és átmérője 3,5 cm- ezzel a legkisebb vibrátor a Fun Factory-tól.

    19 190 Ft

    15 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Amor Rózsaszín

    Az AMOR hossza 13,5 cm és átmérője 3,5 cm- ezzel a legkisebb vibrátor a Fun Factory-tól.

    19 190 Ft

    15 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    A Plug-ilicious 2 egy vibráló anál plug extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watch-ról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Plug-ilicious 2-t férfiak és nők is használhatják, csatlakozhat a felhasználóhoz a zuhany alatt, mivel vízálló és suttogó üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cock Cage Set

    Ez a péniszketrec mindennel fel van szerelve, ami a férfiasságának megszelídítéséhez szükséges. A tisztasági öv egy átlátszó hüvelyben biztonságban tartja péniszét. Használata nagyon egyszerű: a péniszhüvelyen rudak találhatók, amelyekbe bele lehet helyezni a három mellékelt gyűrű egyikét – a péniszszár kerületéhez igazodva.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Az egyidejű csúcspontokért! A Black Velvets Couple's Vibrator egy farok/gömbgyűrű vibrátorral és vibro-klitorális stimulátorral. A péniszt és a gömbgyűrűt úgy kell feltenni, hogy a vibrátor ráférjen a péniszre.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Purple

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja jó hangulatot biztosít. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy közben – a sokoldalú eszköz úgy stimulálja, ahogyan szüksége van rá!

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Red Hot Ember

    Diszkrét "bárhová megy" masszírozó, amely minden zamatos vágyat kielégítő örömmel elégít ki. Igen, ez egy Red Hot, amely minden kívánságra felmelegíti a hőt. Az intenzív 10 funkciós motor és a kanyargós test, amely illatmentes, nem porózus és hipoallergén prémium szilikonból készült, így nem szenvedsz hiányt a legjobb minőségben az élvezetből. 

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    A TheMultifun 2 nagyon különleges formával örvendezteti meg a libidót, a belsejében 3 erőteljes motorral, amelyek művészien integrálhatóak a szeretkezésbe: Amíg az egyik terjedelmes a felső főtestben található, a másik két ívelt élvezet az alsó csúcsban biztosítja az izgalmas hangulatot. Ez azt jelenti: Akár szemben, akár felül, belül, alatt vagy között – a rózsaszín univerzális készülék úgy stimulál, ahogyan épp szüksége van rá! A két alsó motor a felső fejtől külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 különböző vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Magát síkosító: nedvesen csúszós. Csak adjon hozzá egy kis vizet, és csúsztassa bele. Texturált: élvezze az erotikus érzést, ahogy a gerincek masszírozzák a szerszámát. Legyen meg mindene: gyönyörűen kialakított anális, vagina, szopó ajkak. Rezeg: a kivehető vízálló töltényvibrátor rezegteti a szerszámát a robbanásszerű orgazmusért. Csakis a legjobb: Blush által imádott és felelősségteljesen készített tervezés, fejlesztetés és kipróbálás.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker 0598739

    Adja át magát a csodálatos szeméremajkak izgató örömének!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Rimba Electro Play ES egypólusú fém húgycső és kék színű, unipoláris péniszpánt.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formájával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja a jó hangulatot biztosítja. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy között – az égszínkék univerzális készülék úgy stimulál, ahogy csak szeretné! A két alsó motor a főmotortól külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 izgalmas vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 különféle kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Azt hiszed, semmi sem helyettesítheti a fürge ujjakat? Rossz! Ezt az egyedülálló prosztata stimulátort a legügyesebb ujjak ihlették, és könnyedén utánozza azokat. Élvezze a puha szilikon érintését és a 10 rezgésmódot, amelyek nem hagynak hidegen.

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Élvezze a tökéletes maszturbációt és kényeztesse hatékony módon kedvenc testrészét. Mindebben ez az egyedülálló játékszer lesz a segítségére. Ez a termék nem más, mint egy vibráló szilikon stimulátor, amely a pénisz alsó részére koncentrál. Tulajdonságai és működése Önt is garantáltan ámulatba ejtik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga 3D Spiral

    A Tenga 3D Spiral egy hihetelenül új és modern maszturbációs segédeszköz. A kreatív kialakítású hüvely úttörőnek és csúcs minőségnek számít a férfi örömszerző játékok között.

    19 190 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Queens S Pink

    Új pántos dildó pántok nélkül, szuper puha, rugalmas, vízálló szilikonból készült, három méretben kapható. Sokak legjobb szövetségese lesz!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Joystick Clear Glass Dildo

    Vegye át az irányítást az öröm felett a Joystick Clear Glass Dildo segítségével, amely kielégítő 11 hüvelykes hosszúsággal és egy gerinccel rendelkezik, amely spirálisan halad a tengely mentén, hogy kellemes súrlódást hozzon létre, miközben behatol a testébe. Ha ez nem lenne elég stimuláció, amikor a Joystick Clear Glass Dildo-t még mélyebbre meríti, akkor egy szélesebb pontot ér el az alján, amely tele lesz élvezetekkel. A dildó alján egy gömbölyded talp található, amely megkönnyíti a tartást és a manőverezést a vágyainak megfelelően.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Cleo Masturbator

    A Cleo mindent megad, amire szüksége van, amikor vagy ahol szüksége van rá. Ennek a maszturbátornak kerek fenékrésze és hüvelynyílása van, bordázott nyéllel. A maszturbátor nagyon puha és rugalmas, és remekül érzi magát a bőrön. A lapos alja lehetővé teszi, hogy a Cleo-t minden sík felületre helyezze. Az ágya, a konyhaasztal, a kanapé, Cleo mindig készen áll, hogy teljesítse legintimebb vágyait. Mikor fog elcsábítani Cleo?

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NMC It's Two's Company

    Az apró popsi élvezet kényelmesen szűk kontyokkal és ajkakkal, amelyek összefogják a lüktető tagot! Szagtalan, hogy friss illatú legyen.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga 3D Zen

    A Tenga 3D Zen egy hihetelenül új és modern maszturbációs segédeszköz. A kreatív kialakítású hüvely úttörőnek és csúcs minőségnek számít a férfi örömszerző játékok között.

    19 190 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Kompakt és nagyon könnyen használható e​g​e​t maszturbátor izgalmas vibrációkkal és számos lágy ponttal, közvetlenül a makk és a frinulum számára. A 3 rugalmas, különböző méretű tágító szükség esetén behelyezhető vagy kicserélhető további húgycső stimulációra. A 10 vibrációs mód változatos élvezetet biztosít, és a játékon lévő gombbal egyszerűen vezérelhető.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • COLT XXXL Pumper Plug Black

    A férfiközpontú élvezet úttörői ismét alkottak ezzel a COLT® XXL szivattyúdugóval levehető tömlővel. Ez az egyedülálló szonda rendkívüli élményt nyújt felfújható testével, könnyen összenyomható gumójával, és még akkor is felfújva marad, ha a tömlőt leválasztják! Az ecstasy felfújásához egyszerűen csatlakoztassa a tömlőt, és pumpálja a könnyen összenyomható gumót. Ha elérte a kívánt méretet, a szonda akkor is megtartja méretét, ha a tömlőt eltávolítja, és a gyors levegőkioldó gomb lehetővé teszi a gyengéd leeresztést és eltávolítást.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Training Pleasure Balls RC Love Ball Purple

    A You2Toys újratölthető vibro-golyó RC Love Ball 10 különböző rezgési móddal rendelkezik, amelyek izgalmas változatosságot biztosítanak a hüvelyi stimuláció és edzés során.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    A pálcavibrátor használat közben gyakran túl nagy vagy túl nehéz. A Rosy Gold Curve Massager ugyanazt a stimulációt kínálja, mint egy nagy pálcavibrátor, de praktikus mérettel rendelkezik. A puha fej, a 10 vibrációs beállítás és az újratölthető akkumulátor még vonzóbbá teszi a Rosy Gold Curve Vibrátort.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Nova Kegel Balls Rózsaszín-Piros

    A SVAKOM Nova Ben Wa golyók szilikonból készültek és 100% vízállóak. A golyók a laza hüvelyen képesek segíteni, például a szülés után. A három darabos készletben a golyók mérete és súlya fokozatosan növekszik. Mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő kombinációt és gyakorlati nehézséget. A golyók használatával javul a női PC izom állapota, miközben a hölgy szexuális előnyökhöz is jut és megnő a szexuális elégedettsége.

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    A tökéletes szexuális teljesítményért és az intenzív orgazmusért!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vízálló orgazmusgép!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    A Rebel RC golyómasszírozóval ellátott péniszgyűrű egy anatómiailag formázott golyós vibrátor, amely úgyszint tökéletesen illeszkedik. Egy péniszgyűrű és egy golyós gyűrű tartja a helyén a divatos vibrátort. A játék nagyon nyúlós és rugalmas a tökéletes illeszkedés és a maximális kényelem érdekében. Az izgalmasan szoros illeszkedés hatékonyan támogatja az erekciót a szex közbeni erős teljesítmény érdekében. A mély rezgések stimulálják a golyókat, a kis, rugalmas kar pedig a gátat stimulálja az erőteljes csúcspontokért.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    A Couples Choice Couple's Vibrator 2 a Couples Choice-tól egy pénisz/herék gyűrűt kombinál egy nagyon rugalmas vibrátorral és klitorisz stimulátorral. A gyűrűket a péniszre és a herékre csúsztatjuk, így a lapos, stimulációs textúrájú vibrátor a pénisz tetejére simul. Ez megnöveli a pénisz kerületét, és mindketten élvezik a szex közbeni szorgos rezgéseket. Ezen kívül a péniszgyűrű a vérleállító hatásnak köszönhetően hosszú ideig támogatja a férfi erekcióját, a heregyűrű szilárd, biztos tartást biztosít, a hullámos csiklóizgató pedig ráadásul kényezteti a nő forró pontját.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    A Clitella egy orális csiklóstimulátor, amely különböző sebességgel, mintázattal és kiegészítőkkel stimulálja és gerjeszti a csiklót. Az orális szex érzése már elérhető közelségbe kerül.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:130

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.