×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 10 - 14,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:113

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation

    A Satisfyer Pro Penguin praktikus kialakítása aranyos formájával és egyszerű használatával különösen lenyűgözi az érzéki szóló kezdőit. A nyomóhullámú vibrátor ívelt feje soha nem tapasztalt csúcspontokat hoz létre 11 különböző programmal. Az újratölthető elemek készen állnak minden kalandra.

    44 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed - Fekete prosztata ingerlő

    A Naughty-Boy egy szórakoztató kettős hatású prosztata masszírozó, amely a világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal egy elegáns és formás alakváltozással, így ideálissá vált kezdők számára.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Top Secret Pink

    A puha szilikonból készült Top Secret széles, lapos talpának köszönhetően diszkréten és kényelmesen viselhető útközben. A terjedelmes tengely mély, erőteljes rezgései intuitívan és egyedileg is vezérelhetők az alkalmazáson keresztül.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Anal Thrusting Plug with Remote Black

    Teljesen imádni fogja az átfogó vezeték nélküli távirányító funkciót. Könnyen hozzáigazíthatja a rezgéseit a sajátjához. Kölcsönözze a távirányítót különleges partnerének, aki feldobja Önt, hogy megízlelje a szaftos vibrálásokat.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Tunnel Plug XL Clear

    Még soha nem látott ehhez hasonlót; ez a legmenőbb innováció az anádugók területén, ami megjelent a piacon.

    26 900 Ft

    18 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Penis Lock with Hollow Curved Penis Stick

    Ez a gyönyörűen ívelt péniszzár egy csatolt üreges péniszpálcával rendelkezik. A mellékelt lakattal rögzítheti az alapgyűrűbe. A péniszpálca behelyezhető hossza 9 cm, átlagos átmérője 7 mm. A péniszgyűrű belső átmérője 35 mm, az alapgyűrű belső átmérőjének mérete 50 mm.

    28 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Egyszerre stimulálja a prosztatát és a gátat!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Ez az elegáns anális vibrátor péniszgyűrűvel a Hueman kollekcióból minden férfi számára kötelező darab. Mind a vibrátorszár, mind a perineális stimulátor kerek alakú, és stimuláló kiemelkedésekkel rendelkezik. A fallikus gyűrű keményebb és hosszabb erekciót és intenzív orgazmust biztosít. A vibrátor puha szilikon anyaga nagyon kényelmes. A játék 10 különböző rezgési móddal rendelkezik, beleértve a 4 sebességet és 6 mintát. Vezeték nélküli távirányítóval egyszerűen beállítható. Használat után mindig alaposan tisztítsa meg a vibrátort játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Legyen nagyobb és nyüzsgőbb ennek az egyedülálló vibrációs pénisznövelőnek a méretnövelő erejével, amely nagyszerű párok játékához. Két puha és rugalmas hurok féken tartja a labdákat és a péniszt, miközben a pénisz a tetején megtámasztva zökkenőmentesen nagyobb behelyezhető szélességet hoz létre a kielégítő behatolás érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Rugalmas prosztata vibrátor ívelt heggyel, hullámos nyéllel és barázdált perineum stimulátorral. 9 rezgésmód. Ez a mellékelt USB-kábellel újratölthető.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Weighted Silicone Anal Plug-Black

    Gondolja, hogy képes lesz kezelni ennek a hatalmas anális dugónak a súlyát és kerületét? Ha kétségei támadtak, használjon egy kis víz alapú síkosítót, és a játék máris könnyebben siklik. A kúpos kialakítású hegye szintén ezt a célt szolgálja. Miután az első golyót bevzette a végbélnyíláson, még mindig hátra van egy sima, nagyobb labda, amely további örömöket tartogat a tulajdonos számára.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ha az anális játékot a következő szintre szeretné emelni, az Anal Fantasy® Elite kollekció az elsődleges választás a csúcsminőségű anális izgalom és a prosztata játék számára. A rendkívül higiénikus Elite Silicone™ -ból készült Elite kollekció biztonságos a testre, ftalátmentes, latexmentes és kemény játékra készült. A legújabb USB-vel újratölthető technológia felhasználásával az Elite Collection dugók és szondák ergonomikus kialakításúak a maximális kényelem és garantált elégedettség érdekében. Tökéletes minden nem számára, az unisex kollekció elképesztő funkciókkal rendelkezik, amelyek hihetetlen izgalmakat és kirobbanó eredményeket kínálnak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Asteroid Rimming Anal Plug

    A Meteoroid fenékdugót kifejezetten a peremezés szerelmeseinek tervezték. A fenékdugó szárában forgó gyöngyök vannak, amelyek a peremelés érzését szimulálják. A tengely teteje meg van hajlítva, hogy stimulálja a prosztatát. A csatlakozó nem kevesebb, mint 4 sebességgel és 6 mintával rendelkezik, amelyek könnyen beállíthatók a vezeték nélküli távirányítóval. A dugó puha szilikonból készült a kényelmes használat érdekében. Használat után alaposan tisztítsa meg a dugót játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Ezt az anális vibrátort és a G-pont/klitorisz stimulátort nők és férfiak egyaránt használhatják. A férfiak análisan használhatják a vibrátort a prosztata stimulálására. A nők kétféleképpen használhatják a Jambát: G-pont és csikló stimulátorként a vibrátor vaginális használatával, vagy anális vibrátorként.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    A Fireball egyben egy testmasszírozó és vibrátor. A vibráló masszázsgörgők az egész testét bizsergetni fogják a gyönyörtől, míg a praktikus vibrátor minden vágyát kielégíti. A Fireball a szexuális örömök nyújtása mellett az izmok ellazítására és a fájdalmak enyhítésére is használható.

    58 900 Ft

    21 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Beaded Plug

    Az üvegdugók nagyszerűek. A vibrációs dugók izgalmasak. Miért ne kombinálná ezeket a tulajdonságokat egy vibráló üvegdugóval a még nagyobb élvezet érdekében!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Purple

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár hozzá. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Ezt a P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A 2 rugalmas gyűrűforma az erekció fokozására használható, pénisz- és gömbgyűrűként működik. A legnagyobb nyílás 36 mm, és a herezacskó számára készült. A legkisebb nyílás 31 mm, és a pénisz számára készült.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 70mm

    A legszebb butplug, amit eddig kaptunk, sok vélemény szerint. Ez természetesen ennek a 12 cm-es és 70 mm átmérőjű, robusztus, ezért Big Ass-nek is nevezett 12 cm-es és 70 mm átmérőjű popsi dugónak a polírozott felületének is köszönhető.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fröhle Vagina Set Duo Extreme Professional VP001

    A szex a legtöbb kapcsolat alapja és vége. Egyes kapcsolatokban azonban a szex csak az egyik oldalon nyújt kielégítést. Sajnos a nő sokszor kimarad és nem tetőzik. A Duo Extreme Prosefessional Vagina szett lehetőséget ad mindkettőtöknek, hogy fokozza szexuális életét! A készlet tartalmaz egy ovális kristálytiszta intim tapadókorongot (csatlakozóhüvellyel) előkészített nyílással a behelyező csövünk számára, egy 60 mm átmérőjű rugalmas átlátszó tapadókorongot (csatlakozóhüvellyel) és egy dugattyús szivattyút (beleértve csatlakozócső és nyomásszabályozó). Tedd jobban a többiek!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sunray Pink

    Élvezze a G-pont és a csikló egyidejű stimulálását a Satisfyer Sunray vibrációi és légimpulzus funkcióival. Az alkalmazás által vezérelt szilikon nyúl rugalmas ízülettel rendelkezik, amely könnyen alkalmazkodik anatómiájához.

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Kombinálja az izgalmat és az élvezetet, amelyet ezek a mellbimbójavítók keltenek a mell masszírozása vagy köpölyözése közben, és elektromossággal stimulálják! Ezek az ELECTRO SHOCK BIPPLE TWISTERS egyszerűen működnek, miközben rendkívül hatékonyak!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Prosztata stimuláló Fekete

    A világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal a hozzáadott kontúrozás még hevesebb kényeztetést nyújt, amelyből egyre többet és többet akar majd.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Készüljön fel egy robbantásra a Mach 2 ' Renegade erőteljes stimulátorával, amelyet arra terveztek, hogy pontosan masszírozza a prosztatát, és elképesztő eredményeket érjen el. Szép és stílusos kialakítású, puha, rugalmas szilikonból készült, és ultra-meghajtó motor hajtja a maximális teljesítmény érdekében. USB töltőkábel és vezeték nélküli távirányító mellékelve. Vízálló.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    A Meteoroid análdugót kifejezetten a peremezés szerelmeseinek tervezték. A tompadugó szárában forgó gyöngyök vannak, amelyek a peremelés érzését szimulálják. A csatlakozó nem kevesebb, mint 4 sebességgel és 6 mintával rendelkezik, amelyek könnyen beállíthatók a vezeték nélküli távirányítóval. A dugó puha szilikonból készült a kényelmes használat érdekében. Használat után alaposan tisztítsa meg a dugót játéktisztítóval és langyos vízzel.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Dildoll Utopia

    Fedezze fel a Dildolls-t: 100% szilikonból készült színes dildók. Ívelt alakjukkal biztosítják a kényelmes behatolást hüvelyi és anális használatra. A dildó tapadókoronggal rendelkezik, így bármilyen sima, kemény felületre rögzíthető a kéz nélküli használathoz. A még élvezetesebb élmény érdekében vízalapú síkosítót ajánlunk. Használat után tisztítsa meg a dildót meleg, szappanos vízzel és egy megfelelő szexuális játékszer tisztítószerrel.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Inflatable Solid G Plug L

    Pump it up! A felfújható dildók és dugók egy jó és kíméletes módja annak, ha növeli szeretné a méretét.

    28 900 Ft

    21 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    SECRET DELIGHT, egy távirányítós vibrációs tojás. Hangvezérlés funkciója, ideális két játékos számára. A szabályokat az határozza meg, akinek van távirányítója. Diszkrét és praktikus, a tojás 2 zsinórral rendelkezik a könnyű eltávolítás érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Az alkalmazás által vezérelt Satisfyer Deep Diver különösen élvezetes stimulációt biztosít: Ez az anális vibrátor érzéki labdaszerkezetével és erőteljes vibrációjával inspirál majd. A széles alap pedig biztosítja, hogy biztonságosan élvezhesse szerelmi játékait.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    Az ElectraStim Rocker Butt Plug valóban kéz nélküli használatra lett tervezve. Az egyedülálló ívelt Rocker alapok 2 mm-es bemeneteket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy ráüljön, nyomkodja és csiszolja az e-stim Butt plug-ot használat közben.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Bemutatkozik a Sphinx – a tökéletes férfi örömközpont. Fűtött / vibráló / rugalmas prosztata masszírozóval, vibráló heregolyó gyűrűvel, 2 újratölthető motorral és testre biztonságos luxusszilikonnal rendelkezik, így a Sphinx a mellékelt vezeték nélküli vezérlővel vagy önállóan kéz nélkül is használható. 7 funkció / sebesség. Minden síkosítóhoz alkalmas.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:113

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.