×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 10 - 14,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:41

  1. 1
  2. 2
  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation

    A Satisfyer Pro Penguin praktikus kialakítása aranyos formájával és egyszerű használatával különösen lenyűgözi az érzéki szóló kezdőit. A nyomóhullámú vibrátor ívelt feje soha nem tapasztalt csúcspontokat hoz létre 11 különböző programmal. Az újratölthető elemek készen állnak minden kalandra.

    44 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed - Fekete prosztata ingerlő

    A Naughty-Boy egy szórakoztató kettős hatású prosztata masszírozó, amely a világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal egy elegáns és formás alakváltozással, így ideálissá vált kezdők számára.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Top Secret Pink

    A puha szilikonból készült Top Secret széles, lapos talpának köszönhetően diszkréten és kényelmesen viselhető útközben. A terjedelmes tengely mély, erőteljes rezgései intuitívan és egyedileg is vezérelhetők az alkalmazáson keresztül.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Egyszerre stimulálja a prosztatát és a gátat!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Ez az elegáns anális vibrátor péniszgyűrűvel a Hueman kollekcióból minden férfi számára kötelező darab. Mind a vibrátorszár, mind a perineális stimulátor kerek alakú, és stimuláló kiemelkedésekkel rendelkezik. A fallikus gyűrű keményebb és hosszabb erekciót és intenzív orgazmust biztosít. A vibrátor puha szilikon anyaga nagyon kényelmes. A játék 10 különböző rezgési móddal rendelkezik, beleértve a 4 sebességet és 6 mintát. Vezeték nélküli távirányítóval egyszerűen beállítható. Használat után mindig alaposan tisztítsa meg a vibrátort játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Rugalmas prosztata vibrátor ívelt heggyel, hullámos nyéllel és barázdált perineum stimulátorral. 9 rezgésmód. Ez a mellékelt USB-kábellel újratölthető.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ha az anális játékot a következő szintre szeretné emelni, az Anal Fantasy® Elite kollekció az elsődleges választás a csúcsminőségű anális izgalom és a prosztata játék számára. A rendkívül higiénikus Elite Silicone™ -ból készült Elite kollekció biztonságos a testre, ftalátmentes, latexmentes és kemény játékra készült. A legújabb USB-vel újratölthető technológia felhasználásával az Elite Collection dugók és szondák ergonomikus kialakításúak a maximális kényelem és garantált elégedettség érdekében. Tökéletes minden nem számára, az unisex kollekció elképesztő funkciókkal rendelkezik, amelyek hihetetlen izgalmakat és kirobbanó eredményeket kínálnak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    A Fireball egyben egy testmasszírozó és vibrátor. A vibráló masszázsgörgők az egész testét bizsergetni fogják a gyönyörtől, míg a praktikus vibrátor minden vágyát kielégíti. A Fireball a szexuális örömök nyújtása mellett az izmok ellazítására és a fájdalmak enyhítésére is használható.

    58 900 Ft

    21 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Minds of Love Timo Purple

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár hozzá. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Ezt a P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A 2 rugalmas gyűrűforma az erekció fokozására használható, pénisz- és gömbgyűrűként működik. A legnagyobb nyílás 36 mm, és a herezacskó számára készült. A legkisebb nyílás 31 mm, és a pénisz számára készült.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sunray Pink

    Élvezze a G-pont és a csikló egyidejű stimulálását a Satisfyer Sunray vibrációi és légimpulzus funkcióival. Az alkalmazás által vezérelt szilikon nyúl rugalmas ízülettel rendelkezik, amely könnyen alkalmazkodik anatómiájához.

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Prosztata stimuláló Fekete

    A világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal a hozzáadott kontúrozás még hevesebb kényeztetést nyújt, amelyből egyre többet és többet akar majd.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Készüljön fel egy robbantásra a Mach 2 ' Renegade erőteljes stimulátorával, amelyet arra terveztek, hogy pontosan masszírozza a prosztatát, és elképesztő eredményeket érjen el. Szép és stílusos kialakítású, puha, rugalmas szilikonból készült, és ultra-meghajtó motor hajtja a maximális teljesítmény érdekében. USB töltőkábel és vezeték nélküli távirányító mellékelve. Vízálló.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Matt fekete prosztata vibrátor távirányítóval a Mr. Playtől a Pretty Love által.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sunray Berry

    Élvezze a G-pont és a csikló egyidejű stimulálását a Satisfyer Sunray vibrációi és légimpulzus funkcióival. Az alkalmazással vezérelhető szilikon nyúl rugalmas ízülettel rendelkezik, amely könnyen alkalmazkodik az Ön anatómiájához.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ez a fajta vibrátor volt a legújabb trend a közösségi médiában, és tudjuk, miért. A 12 vibrációs funkcióval és 12 nyalási funkcióval felszerelt Rose Lover felejthetetlen élményt nyújt. A rózsa tetején egy nyalóstimulátor intenzíven stimulálja a csiklót.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    A szilikon távirányítható Pinpoint Pleaser egyedi formájú örömforrás a hátsó bejáraton. A csábító anális játékszer lenyűgöző görgős gömbvéggel, bordázott szárral és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyek minden érintéssel izgalomba hoznak. Válaszd ki az intenzitást és juss el a csúcsra az erőteljes görgők segítségével!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Black

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Ez a páros vibrátor mindkét partnernek egyszerre tetszik. A játék két belső motorral rendelkezik a célzott élvezet érdekében, és 12 vibrációs móddal rendelkezik a tökéletes élvezet érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Mély és diszkrét kéz nélküli élvezet!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Wand

    Élvezze a rugalmas örömet, és hagyja, hogy a sokoldalú Hype Wand minden igényt kielégítsen. A rugalmas test, a íves kialakítás és a 10 vibrációs funkció minden bizonnyal ugratni és tetszeni fog, ahogy tetszik. Ez a nagy teljesítményű masszírozó hajlékony nyakkal és széles fejjel rendelkezik, így könnyedén v​e​s​t​i​b​u​l​u​m irányíthatja az érzést. A rugalmas tengely belsejében található intenzív motor intenzív vibrációt ad a játékosan erőteljes stimuláció érdekében.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – Kontúrozott vibrátor, amely lélegzetelállító élményt nyújt. Az innovatív funkciókat és a kiváló teljesítményt nyújtó Sonnet erőteljes G-pont vibrációt biztosít, miközben érzékien szívóstimulálja a csiklót. Vízálló. Újratölthető. Platina minőségű szilikonból készült.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    A Samba egy "golyós" vibrátor, amely diszkrét, utazóbarát méretben érkezik, de erőteljes, mélyen átható rezgéseket biztosít ott, ahol szeretné. A kúpos hegye egyszerre kínál célzott és széles vibrációt, míg a fűtési funkció fokozza az érzést.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Több sor nem zavaró örömgyöngy. Ez az elem a legmodernebb memóriachippel rendelkezik, amely az utoljára használt funkcióval folytatódik. Gyújtsa újra az örömöt, ott, ahol abbahagyta.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Az iroha zen az iroha egyedi Soft-Touch szilikonját hozza el mindenki számára egy új, kifinomult, hordozható, akkumulátorral működő testben. A külső szilikont redősorok díszítik, amelyek hosszú formája könnyen fogható.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Sonnet Black

    Sonnet Vibráló – Kontúrozott vibrátor, amely lélegzetelállító élményt nyújt. Az innovatív funkciókat és a kiváló teljesítményt nyújtó Sonnet erőteljes G-pont vibrációt biztosít, miközben érzékien szívóstimulálja a csiklót. Vízálló. Újratölthető. Platina minőségű szilikonból készült.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Interstellar Anal Vibrator

    Ez a stílusos anális vibrátor a Hueman kollekcióból kötelező darab az anális stimuláció szerelmeseinek. A vibrátor puha szilikonból készült, és 10 különböző rezgésbeállítást tartalmaz (4 sebesség és 6 minta), amelyek egyszerűen beállíthatók a vezeték nélküli távirányítóval. Használat után alaposan tisztítsa meg a vibrátort játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Intergalactic Anal Vibrator

    Ez a stílusos anális vibrátor a Hueman kollekcióból kötelező darab az anális stimuláció szerelmeseinek. A vibrátor puha szilikonból készült, és 10 különböző rezgésbeállítást tartalmaz (4 sebesség és 6 minta), amelyek egyszerűen beállíthatók a vezeték nélküli távirányítóval. A tengely teteje meg van hajlítva, hogy stimulálja a prosztatát. Használat után alaposan tisztítsa meg a vibrátort játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Élvezze a diszkrét, erőteljes rezgéseket - bármikor és bárhol!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Lépjen be az erotikus játékok világába a Go Power termékcsaláddal, a piac legfüggőséget okozó játékaival.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:41

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.