×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 2 az 1-ben

1 - 32 termék, Összesen:93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • LoveToy Streetgirl's #4 Skin

    Gyönyörűen megtervezett, szépen elterülő vaginával és szexi rózsaszínes szeméremajkakkal. Ez a valósághű privát rész egy gyönyörű modellről van leformázva a leghitelesebb élmény érdekében.

    53 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Realistic Mega Double Dildo 12" Skin

    Fedezze fel a LoveToy legendás, king méretű valósághű Mega dupla vibrátorának minden centiméterét.

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Black

    A Desirable egy szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és úgy van kialakítva, hogy tökéletesen elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust okozza! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Nappali örömök és éjszakai elégedettség az INYA Vénuszával. Távirányítású, szóló használatra vagy robbanékony páros játékhoz. Az erőteljes, kényelmes és könnyen kezelhető Venus plüss, testbiztos szilikonba burkolt.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Élvezze az élénk anális élvezetet a két e-stimulációs pulzuspontnak köszönhetően, bizsergést biztosítva belsőleg és külsőleg. 5 fokozatú elektro-stim használható 5 erőteljes vibrációs funkcióval vagy anélkül. Az általános ergonomikus forma specifikus prosztata izgalmat és kellemes stimulációt biztosít közvetlenül a perineális régióban. Viselhető egyedül vagy szex közben.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Male Cock Ring Harness with Silicone Anal Plug

    Tartsa partnerét és készen álljon a cselekvésre! Ez a heveder egy kemény, lankadatlan fém farokgyűrűt és egy hullámos szilikon záródugót kombinál. Húzza át a péniszt és a herezacskót a gyűrűn, hogy kőkemény és rendkívül érzékeny erekciót hozzon létre. Nyomja be a dugasz kúpos hegyét, és élvezze partnerei örömét, ahogy a bordák befelé haladnak. Húzza meg a hevedereket, hogy csapdába esve érezze magát, és élvezze a kétségbeesésüket! A dugót egy kényelmes tapadókorongtalppal is ki lehet venni, hogy egyedül játszhasson vele. Nem kompatibilis a szilikon kenőanyaggal. Tisztítsa meg enyhe szappannal és meleg vízzel.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Egy csomagban 2 db vibrációs játék készlet. Az újratölthető ráfektethető vibrátor egyben az intim vibrációs tojás távirányítója is. A fektető használható kézi zsebvibrátorként vagy stimulátorként a bugyi belsejében. Az újratölthető vibráló Kegel golyók távirányíthatók, és segítenek a medencefenék edzésében, hogy erősebb intim izmokat fejlesszenek ki, és fokozzák a szexuális élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Butterfly Effect

    Lebegjen, mint egy pillangó a tiszta élvezet szárnyain, és egyszerre valósítsa meg belső fantáziáit, egyéni intenzitási szintjét megválasztva. Ezzel az egyedülálló játékkal a vibráló pillangó megszabadult páros gyűrű stílusától, és a reflektorfénybe került, mint egy kettős vibrátor, amely azt a mély klitorisz elégedettséget nyújtja, amelyet csak a szélesre nyúló szárnyak tudnak nyújtani, valamint egy többsebességes szár, amely kiegészíti az élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Purple

    A Desirable szupererős, új generációs F1 motorral rendelkezik 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mistress Alexis Side Saddle Vibrating Masturbator

    Alexis úrnő könyörög, hogy tömje tele cumóval! Ez a szexi oldalnyereg punci és segg maszturbátor valósághű megjelenéssel, élethű, kézzel festett részletekkel és két szűk szerelmi alagúttal rendelkezik a valósághű élvezet maximális élvezetéért. A kivehető golyó 10 rezgési és lüktetési mintával rendelkezik a rengeteg élvezeti lehetőséghez. A nyitott végű kialakítás szellővé teszi a takarítást. Büszkén készült az USA-ban, kiváló minőségű anyagokból.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel ismét egy új terméket kínál Önnek, amelyről beszélni, és örömében sikítani fog!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Pink

    A Desirable szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármely nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Strapless Strap-On Vibrator Purple

    Ez a pánt nélküli, hevederes vibrátor tökéletes párok számára, és teljesen új élményt nyújt. Ennek a pánt nélküli vibrátornak 2 vége van: 1 a nőnek és 1 a partnerének. A n​i​s​i nő beilleszti a rövid végét. Aztán a hosszú végével behatol a partnerébe. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a vibrátor jól a helyén marad, így mindkét partner 10 különböző és erőteljes vibrációt élvezhet. A speciális „Burst Mode” azonnal a legmagasabb fokozatba állítja a vibrátort. A vibrátor puha, rugalmas szilikonból készült, és a mellékelt USB kábellel újratölthető.

    36 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Háromszoros stimulációs stimuláció útközben! Ez a bugyi vibrátor háromszoros stimulációt biztosít! A végbélnyílásban egy keskeny golyó ül, a hüvelyben egy vibrátor, az élvezet gyöngyén pedig egy stimulátor.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Doggie Style Debbie

    Doggie Style Debbie forró és készen áll! Tökéletes azoknak a férfiaknak, akik hátulról szeretik, Debbie kerek kis feneke tökéletesen feszes, és megszoríthatod az arcát, hogy olyan feszessé tedd, ahogy csak akarod! Ez a valósághű maszturbátor kutyus stílusú dizájnt és hosszú, mély „szeretet” csatornát tartalmaz, plüss belső bordázattal a sok kellemes stimuláció érdekében. Hihetetlenül élethű UltraSKYN™ anyagunkból készült, az elképzelhető legvalósághűbb élmény érdekében, és még tapintásra is melegít! Nyitott végű a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibrációs minta – A tengely 3 nyomómozdulatával és a nyúlfül 7 rezgési mintájával a PALOQUETH tolóvibrátor 3x7 lehetőséget kínál az Ön számára. Nyugodtan váltson módot a szeretett sebességének megfelelően.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Smart Dream II with Remote

    A Smart Dream II egy távirányítós vibrációs tojás külső csiklóstimulátorral, hipoallergén textúrájú és kettős stimulációt kínál: belsőleg és külsőleg a csikló számára. A Smart Dream II tojás puha szilikon anyagból készült, és selymesen sima tapintású. Ez a különleges vibrációs tojás nagyszerű stimulációt hoz létre, amely az erogén zónákat célozza meg. Két nagy teljesítményű és csendes motorral felszerelve a legigényesebb felhasználóknak is örömet okoz.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Strapless Strap-On

    További részletek a termékről hamarosan.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Az Angel egy sokoldalú vibrátor, amit nem szeretne kihagyni! Erőteljes, tehetséges és elegáns. Ergonómikus kialakítású, így könnyen fogható. 2 szupererős motorral rendelkezik, amelyek önállóan vagy társaságban használhatóak. Ideális a csikló, a G-pont és a mellbimbók stimulálására. Csábító előjátékhoz vagy lélegzetelállító közösüléshez, egyéni szexhez vagy partnerrel való játékhoz, az Angel minden igényét kielégíti.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    ÜSD a fenekem! A zsákmányom üthető, összetévesztheti az igazival! Melegítsen fel forró vízben, hogy valósághű érzést keltsen, és csúsztassa be a lövedékvibrátort a 2 valósághű lyukam egyikébe a többsebességes és vibrációs élvezet érdekében. A puncim és a seggem forradalmian valósághű X5-ös anyagból készült, a lyukaim pedig kielégítően simul; mindkettőnek bordás csatornája van, és készen állnak a kenésre, mert igazán bírom a dörömbölést. Ftalátmentes a biztonságos szórakozásért, és könnyen kitakaríthatom kedvenc játéktisztítóval vagy szappannal és vízzel. A napja elején vagy végén várni foglak, amikor csak fel akarsz szállni rám. 2 db AA elemre van szükségem, nem tartozék.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Shiatsu Purple

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. A Shiatsu mesés dizájnnal rendelkezik, így nagyon kívánatos játék, formája pedig új örömérzetet nyújt. A játék fejében és aljában elhelyezett 2 motor 10 különböző rezgésmintával rendelkezik.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Ha valaha is részt vett már egy kis/sok fenékjátékban, vagy esetleg egy vibráló péniszgyűrűt felhúzott már valamikor, valószínűleg egyetért azzal, hogy mindkettő eléggé izgalmas lehet, érzés szempontjából. Ha azonban hozzáad egy kis valódi elektromosságot, akkor az anális stimuláció és a vibráló szűkítés művészete metaforikusan sistergőből szó szerint sokkolóvá válik - nagyon jó értelemben! A klasszikus vibrációt bizsergéssel, csapolással és izgalmas elektromossággal kombinálva az Ouch! E-Stim Vibrating Butt Plug gyűrűvel nem egy, hanem két egyedülálló, teljesen kéz nélküli érzékelési lehetőséget kínál Önnek, vagy Önnek és partnerének.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos, intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Purple

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Real Body Magic Ram

    Elektromágneses pisztolytechnológiából készült! Becenevén Kos, ennek a 12 funkciónak köszönhetően oda-vissza. A szárak és a herék vibrálnak. A valódi bőrhöz hasonló kellemes tapintású. Az erős tapadókorong minden fantáziát lehetővé tesz. Távirányítóval.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Black

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Monica pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, drágakő alakú gombbal, szilárd, masszív fogantyúval, lekerekített fejjel és rugalmas nyakkal. A Monica erős motorral rendelkezik, amely 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Erőteljes vibrátor párok általi használatra vagy önstimulációra, új, innovatív, felhasználóbarát kialakítással, szuperrugalmas stimuláló karokkal a test legérzékenyebb részeinek stimulálásához. 3 nagy teljesítményű, csendes motor, amelyeket akár együtt (M1, M2 és M3), akár külön-külön (M1 és M2) vagy (M3) is használhat.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    A végső megelégedettségre tervezve a Cocktail egy erőteljes, kétmotoros páros játék, amely a végbélnyílás és a hüvely élvezetét szolgálja, miközben stimulálja a péniszt szex közben.

    50 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Alien Tail Black

    Az ALIEN TAIL olyan anyagból készült, amely a legkisebb mozdulattal is „csóvál” – a kölyökjátékosok imádják a csóváló hatást. Ellentétben a felfelé hajló szilikon farkainkkal, az ALIEN TAIL oldalról oldalra csóvál – a farokrész hosszú és kifejező. Az egyetlen farok a piacon, amely az Ön részévé válik: a COCKSLING elülső része biztonságosan megragadja a szemetet, az ergo buttplug pedig rögzíti a farkat… ez teljesen más élmény, mint egy alapdugós farok.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Pink

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.