×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek sima 5 - 9,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:76

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Royal One Ring

    Adjon érzéki felfrissülést férfiasságának Royal One-unkkal. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100%-ban vízálló vibrátor a közös stimulációhoz szerelmeskedés vagy egyedüli játék közben. A férfi érezni fogja a fokozott érzeteket a szerszámán és a heréin, miközben Ön élvezi a szenzációs G-pont és a csikló stimulációját. Mindenki nyer.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    A csodálatos nyomáshullámok érintés nélkül 11 intenzitással stimulálják a csiklót. A Love Breeze puha szilikon fejével, újratölthető akkumulátorával és ergonomikus, vízálló felületével is inspirál.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY B BALL Uno szürke-Fekete

    Kúp alakú csúcsának és flexibilis alapjának köszönhetően a B-BALL UNO használata roppant egyszerű, és tökéletesen illeszkedik a szeméremajkakhoz is, így alkalmas hüvelyi használatra!

    15 990 Ft

    12 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Kompakt, halszerű kialakításával, valamint a nyomáshullámok és a vibráció bizsergető kombinációjával a szilikon Satisfyer Sugar Rush ideális társ útközbeni használatra. Két motorja különösen nagy teljesítményű.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dolce Piccante Jewellery Silver White Fox Tail

    Ez az ékszerre hasonlító fenékdugó egy bájos, bolyhos nyuszifarokkal van ellátva, így szórakoztató kis kiegészítője lesz az anális játékoknak! A dugó teljesen sima acélból készült, hegyes csúccsal, hogy könnyű legyen a behatolás.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Adja meg férfiasságának érzéki fejlesztését a Mighty One-val. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Tunnel Plug M Clear

    Még soha nem látott ehhez hasonlót; ez a legmenőbb innováció az anádugók területén, ami megjelent a piacon.

    20 790 Ft

    13 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dolce Piccante Jewellery Small Silver Stripe Tail - Análdugó farkincával

    A Dolce Piccante Mósómedve farkas ékszeres anális dugója egy prémium kategóriás dugó, amely azonnali játékos szórakozást ad az anális játékhoz.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Tunnel Plug L Clear

    Még soha nem látott ehhez hasonlót; ez a legmenőbb innováció az anádugók területén, ami megjelent a piacon.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    A Signet Ring bordázott szerkezete, alkalmazásvezérlése és puha szilikonja igazi szemet gyönyörködtetővé varázsolja. A véráramlás korlátozásával a készülék nemcsak késlelteti az ejakulációt, hanem mindkét partnert intenzív rezgéssel stimulálja.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Ez a nagy teljesítményű G-pont stimulátor 2 motorral, egy 10 méteres hatótávolságú vezeték nélküli távirányítóval és egy csiklóstimulátorral rendelkezik. Testbiztos szilikonból készült. A stimulátor és a távirányító is újratölthető. Az erős motor 9 különböző rezgésmintát kínál.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold New Vibrating Egg

    A Rosy Gold Vibro-Egg egy felső kategóriás vibráló tojás. A fényűző megjelenés az első dolog, amit észrevesz, de nem csak a megjelenés teszi különlegessé ezt a játékot. Ez a vibrációs tojás a mellékelt távirányítóval vezérelhető. Ez megkönnyíti a tíz rezgési sebesség és minta egyszerű beállítását.

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is a UNIT-X-et!   A UNIt-X egy vastag, robusztus hereszorító és péniszgyűrű egyben, mely tökéletesen illeszkedik, kényelmes, bőrbarát anyagból készült, és rendkívül egyszerűen és sokoldalúan felhasználható!     Vízbázisú síkosítóval kompatibilis.    

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Ki ne szeretné a saját szexi titkát? Elpirult, amikor a HER Finger Vibe-ot viselte az ujjain, hogy a mellbimbóján vibráló masszázst végezzen, mielőtt belecsúsztatta csipkés bugyijába. A selymes, sima szilikon lágyan felmelegedett a testhőmérsékletre. Rögzítette a rugalmas pántokat bugyija külsején, és kényelmesen hozzáigazította a motor dudorát a csiklójához.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Adjon lendületet farkának és heréinek ezzel a sima szilikon javítógyűrűvel, amely kettős feladatot lát el. Szuper rugalmas a maximális kényelem érdekében, a gyűrű szilárdan fogja a farkat és a labdákat, hogy javítsa a kitartást, miközben szorosan támogatja a herezacskót. Hozza ki a legjobbat a farokgyűrűjéből egy sima vízbázisú síkosítóval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Ez a gyönyörű szilikon horgony anális dugó készlet 4 csodálatos anális dugót tartalmaz, amelyek csodálatos és puha tapintásúak. Ideális kezdők számára, akiknek nagyobb anális élményre van szükségük. A dugók teljesen puha és rugalmas szilikonból készültek, amely higiénikus és kényelmes használatot biztosít. A dugók mindegyike lapos aljjal rendelkezik, ami tökéletesen a helyén tartja őket. Helyezze be egy finom anális vízalapú síkosítóval és játssza a legizgalmasabb játékokat.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Pisa Butt Plug with LED Lights Silver

    A Pisa egy fenékdugó, amely lekerekített formájának köszönhetően könnyen behelyezhető. A fenékdugó anyaga érzékeny a hőmérsékletre, így tökéletes a felhasználók számára a hőmérsékleti játékkal való kísérletezéshez. Ez a Pisa csatlakozó LED-lámpákkal (kék, zöld és piros) van felszerelve, és 3 különböző üzemmóddal rendelkezik. Elemről működik (2x LR932), amelyek cserélhetők. Nyomja meg az alját a fénymódok váltásához.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    A praktikus mágnes lehetővé teszi, hogy a Sexy Secret diszkréten elhelyezhető a bugyiban, és ergonomikus formájával és intenzív vibrációjával stimulálja a csiklót. Bőrbarát szilikon és a Connect App segítségével történő vezérlés teszi teljessé ezt a szexuális wellness eszközt.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ez a rozsdamentes acél húgycső edző készlet 7 dugót tartalmaz, amelyek átmérője 5 mm-től 11 mm-ig terjed. Tökéletes készlet egy hang- vagy péniszdugó-fétis elindításához. A péniszdugók üregesek, így a férfias nedvek könnyedén távozhatnak. 4 sima gyöngyük van, amelyek csodálatos érzést nyújtanak. 42 mm-es behelyezhető hosszával tökéletes méretű az induláshoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Diogol Anni Round 25mm - Anális ékszer Lila

    "ANNI" seggdugó Swarovski kövekkel díszítve. Kiváló minőségű, kézzel készített. Szemet gyönyörködtető lila seggdugó. Mélyen kielégítő érzést nyújt.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 79

    Elegáns, előkelő, kézzel készített, csodálatos figyelmet szentelve a részleteknek. Ettől a fényűző üveg masszázskelléktől a lélegzete is eláll. Az Icicles gyűjtemény minden darabja kézzel megmunkált és egy jégcsapot formáz.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Joel Black

    A Dream Toys Elite kollekciójából származó Joël vibrációs péniszgyűrű stílusos arany színű vibrációs tölténnyel rendelkezik, amely remekül mutat a gyűrű puha fekete szilíciumával. A golyót tartó hüvelyen egy nyúl található, két rugalmas füllel és egy csomós textúrával, amely csiklandozza és stimulálja a csiklót.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Dobja fel mellbimbóit és bimbóudvarodát ezekkel a hatalmas szívókkal! Az extra széles nyílás extra nagy terület felszívását teszi lehetővé. Az egyedülálló, könnyen tolható kialakítás erőteljes vákuumot hoz létre, amely szorosan tapad a húshoz. Ahogy a mellbimbók véráramlása fokozódik, érzékenyebbé válnak, így a játék szórakoztatóbb lesz!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Nem túl nehéz és nem túl könnyű. Ha még soha nem próbálta a nyújtó viselését szex közben, ez az ideális termék az Ön számára. A szuper rugalmas golyónyújtó kényelmesen illeszkedik a herezacskóra minden formában és méretben.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Remote Control Egg

    Merüljön el ennek a teljesen újratölthető vibrációs tojásnak a csodálatos érzéseiben! Nemcsak tíz különböző sebességgel és funkcióval büszkélkedhet a csilingelésre és ugratásra, de kapott egy távirányítót is, amely lehetővé teszi a szabadkezes szórakozást és a párok játékát! Kényelmes visszahúzóhurkával biztonságosan becsúsztathatja ezt a játékot, és ne felejtse el magával vinni a tojást a fürdőbe vagy a zuhanyozásba, mivel teljesen vízálló és merülőképes! Az Evolved Játéktisztító és egy meleg vizes öblítés egy pillanat alatt megtisztítja.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Vibrating Plug - Péniszgyűrű rezgő análdugóval Fekete

    A legkelendőbb Ass-Gasm péniszgyűrű már egy erős, rezgő verzióban is elérhető!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Fun White

    Az új Double Fun mindkét partnert erőteljesen stimulálja szex közben. Az U-alak belül és kívül egyaránt illeszkedik - csábító érzést biztosít a csiklónak, a G-pontnak és a pénisznek. Ez a csúcstechnológiás játék távjátékkal és még sok mással továbbfejlesztett alkalmazással!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Könnyű használatra tervezték, így még a legsötétebb éjszakán is pofonegyszerű a kezelése. Frusztrációmentes és tökéletes az élvezethez, egyetlen nyomás intenzív stimulációt hoz Önnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    A Thor of Feelztoys vibráló pénisgyűrű meghosszabbítja és erősebbé teszi az erekciót, erős rezgésekkel rendelkezik, és használható egyéni vagy páros játékhoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Az új Double Fun mindkét partnert erőteljesen stimulálja szex közben. Az U-alak belül és kívül egyaránt illeszkedik – csábító érzést biztosít a csiklónak, a G-pontnak és a pénisznek. Ez a csúcstechnológiás játék távjátékkal és még sok mással továbbfejlesztett alkalmazással!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed - Drótnélküli Rezgő tojás Fekete

    Deluxe vezeték nélküli vibráló golyó, mely izgalmas élvezetet biztosít neked és partnerednek egyaránt! A készülék távirányítóval működik, vízálló, és 6 különböző fokozaton működik! Kíváló minőségű, puha szilikonból készült, melynek bársonyos a tapintása!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:76

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.