×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Anális játékok 10 - 14,9 cm nőknek

1 - 32 termék, Összesen:40

  1. 1
  2. 2
  • Easytoys Metal Butt Plug 150CLR - Anális ékszer Ezüst/Átlátszó

    Ezt a lenyűgöző, polírozott alumínium anális dugót egy gyönyörű nagy kristály díszíti. Kialakított kúpos hegyének hála sima behatolást biztosít, karcsú nyaka a behelyezés és a viselés további kényelmét szolgálja. Az alumínium hőmérsékletre érzékeny anyag, ami azt jelenti, hogy kellemesen hideg tapintású, de könnyen felmelegszik a test hőmérsékletére. Áztathatja a terméket a használat előtt kedve szerint jeges vagy forró vízben is, így fokozva tovább a behatolás élményét.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    A Plug-ilicious 2 egy vibráló anál plug extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watch-ról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Plug-ilicious 2-t férfiak és nők is használhatják, csatlakozhat a felhasználóhoz a zuhany alatt, mivel vízálló és suttogó üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Azt hiszed, semmi sem helyettesítheti a fürge ujjakat? Rossz! Ezt az egyedülálló prosztata stimulátort a legügyesebb ujjak ihlették, és könnyedén utánozza azokat. Élvezze a puha szilikon érintését és a 10 rezgésmódot, amelyek nem hagynak hidegen.

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Ennek az anális stimulátornak a fő jellemzője a nagyon szivacsos és puha tapintás a kétrétegű szilikon rendszerének köszönhetően. Nagyon vonzó kékes tónusával, ergonomikus formájával és különösen kétrétegű rendszerével a Little Rocket könnyű behelyezést biztosít, tökéletesen alkalmazkodik az anatómiához.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Bootie L Fekete

    Jól formázott butt-plug, más néven fenék dugó, kezdő és haladó játékosoknak egyaránt.

    15 990 Ft

    12 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Anal Training Set

    3 darab dildót tartalmaz a szett, melyek TPE-ből készültek.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    A Plug-ilicious 1 egy vibráló anális dugó extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watchról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Plug-ilicious 1-et férfiak és nők is használhatják, ráadásul a zuhany alatt is használható, mivel vízálló és csendes üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    A Power Gem® Vibrating Crystal Probe egy káprázatos, rugalmas szilikon szonda, amely arra készült, hogy megkönnyítse Önt az izgalmas anális élvezetben. A hajlékony, ergonomikus kialakítás és az erőteljes vibrációs motorok lehetővé teszik, hogy ez a szonda az Ön mozdulataihoz igazodjon, miközben intenzív vibrációt ad. Engedje át magát a személyre szabott élvezetnek, miközben a karcsú szonda 10 élénk vibrációval, szenvedélyes lüktetéssel és erotikus eszkalációval lüktet. Vezérelje ezt a sokféle orgazmikus lehetőséget a könnyen érinthető drágakő gombbal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    A Dugó-ilicious 1 egy vibráló anális csatlakozó extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watchról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Dugó-ilicious 1-et férfiak és nők is használhatják, csatlakozhat a felhasználóhoz a zuhany alatt, mivel vízálló és suttogó üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    A Plug-ilicious 2 egy vibráló anális dugó extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watch-ról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Dugó-ilicious 2-t férfiak és nők is használhatják, csatlakozhat a felhasználóhoz a zuhany alatt, mivel vízálló és suttogó üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    A Twinny Bud az anális dugó, amely soha nem látott érzéseket nyújt Önnek. Az anális csatlakozón két gyöngy található, 10 rezgéssel, és USB-kábellel újratölthető. A 2 golyó tökéletes a dupla anális stimulációhoz, az ergonomikus kialakítás ideális anális behelyezést biztosít, a Twinny Bud pedig extra puha tapintású a folyékony szilikonnak köszönhetően.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Ha az anális stimulációt részesíti előnyben, nem tévedhet ezzel az ergonomikus kialakítású m​a​t​t​i​s játékkal! A 10 sebességes, USB-vel újratölthető vibrációs móddal felszerelt GERON mindig ott lesz az Ön maximális élvezetében! A sima, 100%-os tisztaságú szilikon és az ABS megfelelő kenéssel együtt biztosítja a zökkenőmentes be- és kiszállást minden alkalommal, amikor a GERON ügyeletben van!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    2 motor intenzív rezgéssel látja el a Lolli-Plug 1-et. A dugó gyémánt alakú textúrája további stimulációt biztosít. A széles alap és a puha szilikon biztosítja, hogy kényelmesen és biztonságosan érezze magát.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • FUN FACTORY B BALLS Fehér-Lila

    B-BALLS anális golyó, mely reagál minden mozdulatodra. Hasonlóan az anális gyöngyökhöz, a B-BALLS két ballaszt golyójának használata is rendkívül egyszerű, fokozatosan kell felvezetni a végbélbe.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    A fétiskollekcióból származó Bondage Plugs készlet 10 m-es kötéllel élvezetes módon tölti ki a vagina és a végbélnyílásokat, és gondoskodik arról, hogy a helyén maradjanak!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    A lekerekített forma és az erőteljes vibráció miatt a szilikon Satisfyer Backdoor Lover ideális anális vibrátor a kezdőknek. A széles alap biztosítja, hogy biztonságosan élvezhesse szerelmi játékait.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Lolli Plug 2 Plug Vibrator Green

    A 2 motor és az erőteljes vibráció a Lolli-Plug 2-t abszolút vonzerővé teszi. A golyós szerkezet puha szilikonból készült, és a biztonságos használat érdekében el van zárva a széles alaptól.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Tiszta anális élvezet kezdőknek és szakértőknek! Csodálatos formájú anális vibrátor RC Butt Plug a Sweet Smile-től gyengéd csúccsal. Puha szilikon borítású, amely remek érzést nyújt a bőrön.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Beginner's Anal Gaper Clear

    Ha a következő szintre szeretné emelni anális játékát, az Anal Fantasy Elite Collection a legjobb választás a csúcsminőségű anális izgalomhoz és prosztatajátékhoz. A legjobb minőségű anyagokból készült Elite Collection ergonomikus kialakítású a maximális kényelem és a garantált elégedettség érdekében. Bármely nem számára tökéletes, ez az uniszex kollekció tele van észbontó funkciókkal, amelyek hihetetlen izgalmat és kirobbanó eredményeket kínálnak!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 26

    Elegáns, előkelő, kézzel készített, csodálatos figyelmet szentelve a részleteknek. Ettől a fényűző üveg masszázssortól a lélegzete is eláll.

    15 590 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Backdoor Lover Red

    A lekerekített forma és az erőteljes vibráció miatt a szilikon Satisfyer Backdoor Lover ideális anális vibrátor a kezdők számára. A széles alap biztosítja, hogy biztonságosan élvezhesse szerelmi játékait.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Classic Glass Butt Plug

    Fedezze fel az anális játékot az üveg egyedülálló érzésével. Ez a 10,2 cm-es Klasszikus Fenékdugó kezdőbarát mérettel és ismerős formával rendelkezik az anális játék minden szintjét kedvelők számára. Kiszélesedő talpa biztonságossá teszi a használatát, valamint könnyen behelyezhető és kivehető.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Luxe Discover Fuschia

    A Discover anális dugó kollekciónk új kiadása. A vibráló golyó 10 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyek 5 sebességből és 5 ritmusból állnak. Ez a vízálló golyó is kivehető, így egyedül vagy a Discover dugóval együtt használhatja.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sinner Gear Drang Fun Metal Anal Plug

    A Drang Fun Anal Plug egy luxus dugó az Easytoys Sinner Gear Unbendable sorozatából. Ez a játék nikkelmentes fémből készült, így minden más szexjátéknál nehezebbnek és simábbnak tűnik. Ez a fém dugó kerek fejjel és kidudorodó szárral rendelkezik. Az egyik végén kerek fogantyú van, így könnyen és biztonságosan behelyezheti és eltávolíthatja. A vibrátor bármilyen síkosítóval használható, gyorsan és alaposan tisztítható. A játékot gyönyörű tárolódobozban szállítjuk.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Just The Tip

    Ez a szikrázó üvegkincs arany, vörös és narancssárga színben pompázik, és minden szögből megragadja a fényt a szalagcsúccsal koronázott fej, a karcsú szár és a széles biztonsági talp minden szögéből. Tapasztalja meg, milyen lehetetlenül csúszós és sikamlós érzés a testhezálló üveg, különösen a kedvenc síkosítójával - és próbálja ki a hőmérséklet-játékot, ha a dugót hideg vagy meleg vízbe meríti a finom érzés érdekében! Nem szivacsos és rendkívül higiénikus.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Velvets Rechargeable Plug

    Férfiaknak és nőknek, akik szeretnék stimulálni P-pontjukat! Hüvelyi élvezetekre is tökéletesen alkalmas. Hajlított és enyhén hajlékony vibro dugó enyhe makkú, hullámos nyéllel és talppal. Enyhén rugalmas. 7 rezgésmód.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Unicorn Tails Rainbow

    Szórakoztató, aranyos és színes, az Unicorn Tails fantasztikus élményt nyújt a szerepjáték során. Ideális kiegészítő egy kis hálószobai vad menethez. A játék testbarát és selymesen sima szilikonból készült. Az Unicornt egy hosszú, izgató póni farok díszíti. A termék válogatott, szemet gyönyörködtető színekben kapható. Az Unicorn Tails kiválóan alkalmas egy páros menetre, vagy akár egy magányos, ám annál izgalmasabb lovagláshoz is. A poliészter könnyen tisztítható szappannal és meleg vízzel.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X The Baller

    Van valami különlegesen erotikus a tökéletesen kerek üveggömbben, és ez a testre biztonságos dugó lehetővé teszi, hogy felfedezze ezt az egyedülálló érzést, és a biztonság érdekében nagyvonalú alapot biztosít.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Inflatable Anal Plug with Pump Black

    Emelje az anális játékot a következő szintre ezzel a felfújható dugóval! Ez a dugó könnyen felfújható a kézi pumpa összenyomásával. A gyors leeresztés érdekében könnyen kioldható szeleppel rendelkezik (a szivattyún található). Alapállapotban a dugó átmérője 25 mm. A dugó 80 mm átmérőig felfújható.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Bass Anal Plug Dark Green

    A ROMP Bass egy vibráló anális dugó, amelyet az élvezet érdekében alakítottak ki, és puha, sima szilikonnal vontak be a maximális kényelem érdekében. Vízálló és újratölthető a nedves és vad használathoz, újra és újra, 6 különböző intenzitási szinttel és 4 különböző mintamóddal az érzések variálásához.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Colourful Love Colourful Plug L

    Folyékony szilikonból készült Colorful Love Anális dugó, amely puha és ftalátmentes, szivárványos Pride színekkel és tapadókorongos talppal, amely szilárdan tapad bármilyen lapos, sima felülethez.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 73

    Elegáns, előkelő, kézzel készített, csodálatos figyelmet szentelve a részleteknek. Ettől a fényűző üveg masszázskelléktől a lélegzete is eláll. Az Icicles gyűjtemény minden darabja kézzel megmunkált és egy jégcsapot formáz.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:40

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.