×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Anális játékok 10 - 14,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:63

  1. 1
  2. 2
  • Rocks-Off Ro-Zen 7-Speed - Kettős Péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Az élet az adok és kapok öröméről kell hogy szóljon- nincs is jobb hely ezen egyensúly számára, mint a hálószoba.

    21 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    A Paloqueth prosztata masszírozó nemcsak a prosztatagyulladástól a prosztatarákig minden kockázatot csökkent, hanem javítja az erekciós funkciót és az ondófolyadék keringését, de kifejezetten fantasztikus érzést is nyújt!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Metal Butt Plug 150CLR - Anális ékszer Ezüst/Átlátszó

    Ezt a lenyűgöző, polírozott alumínium anális dugót egy gyönyörű nagy kristály díszíti. Kialakított kúpos hegyének hála sima behatolást biztosít, karcsú nyaka a behelyezés és a viselés további kényelmét szolgálja. Az alumínium hőmérsékletre érzékeny anyag, ami azt jelenti, hogy kellemesen hideg tapintású, de könnyen felmelegszik a test hőmérsékletére. Áztathatja a terméket a használat előtt kedve szerint jeges vagy forró vízben is, így fokozva tovább a behatolás élményét.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    A Plug-ilicious 2 egy vibráló anál plug extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watch-ról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Plug-ilicious 2-t férfiak és nők is használhatják, csatlakozhat a felhasználóhoz a zuhany alatt, mivel vízálló és suttogó üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love P-Pleaser with Erection Enhancer Black

    Ezt a P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A férfi „zsákmány” leghosszabb végével a legrövidebb vége stimulálja a gátat, a 2 rugalmas gyűrűforma pedig az erekció fokozására használható, pénisz- és gömbgyűrűként működve.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Azt hiszed, semmi sem helyettesítheti a fürge ujjakat? Rossz! Ezt az egyedülálló prosztata stimulátort a legügyesebb ujjak ihlették, és könnyedén utánozza azokat. Élvezze a puha szilikon érintését és a 10 rezgésmódot, amelyek nem hagynak hidegen.

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Ennek az anális stimulátornak a fő jellemzője a nagyon szivacsos és puha tapintás a kétrétegű szilikon rendszerének köszönhetően. Nagyon vonzó kékes tónusával, ergonomikus formájával és különösen kétrétegű rendszerével a Little Rocket könnyű behelyezést biztosít, tökéletesen alkalmazkodik az anatómiához.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug - análdugó erekciós gyűrűvel

    Élvezze a valaha átélt legintenzívebb kielégüést és ejakulálást az Ass-Gasm Cockring Plug análdugóval.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Bootie L Fekete

    Jól formázott butt-plug, más néven fenék dugó, kezdő és haladó játékosoknak egyaránt.

    15 990 Ft

    12 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • COLT XXXL Pumper Plug Black

    A férfiközpontú élvezet úttörői ismét alkottak ezzel a COLT® XXL szivattyúdugóval levehető tömlővel. Ez az egyedülálló szonda rendkívüli élményt nyújt felfújható testével, könnyen összenyomható gumójával, és még akkor is felfújva marad, ha a tömlőt leválasztják! Az ecstasy felfújásához egyszerűen csatlakoztassa a tömlőt, és pumpálja a könnyen összenyomható gumót. Ha elérte a kívánt méretet, a szonda akkor is megtartja méretét, ha a tömlőt eltávolítja, és a gyors levegőkioldó gomb lehetővé teszi a gyengéd leeresztést és eltávolítást.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    A tökéletes szexuális teljesítményért és az intenzív orgazmusért!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Anal Training Set

    3 darab dildót tartalmaz a szett, melyek TPE-ből készültek.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    A Plug-ilicious 1 egy vibráló anális dugó extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watchról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Plug-ilicious 1-et férfiak és nők is használhatják, ráadásul a zuhany alatt is használható, mivel vízálló és csendes üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    A Power Gem® Vibrating Crystal Probe egy káprázatos, rugalmas szilikon szonda, amely arra készült, hogy megkönnyítse Önt az izgalmas anális élvezetben. A hajlékony, ergonomikus kialakítás és az erőteljes vibrációs motorok lehetővé teszik, hogy ez a szonda az Ön mozdulataihoz igazodjon, miközben intenzív vibrációt ad. Engedje át magát a személyre szabott élvezetnek, miközben a karcsú szonda 10 élénk vibrációval, szenvedélyes lüktetéssel és erotikus eszkalációval lüktet. Vezérelje ezt a sokféle orgazmikus lehetőséget a könnyen érinthető drágakő gombbal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Claw Expanding Anal Dilator Black

    Ez az intenzív anális karom úgy nyit ki, mint semmi más, és teljesen új képet ad partnerének a seggedről! Csípje össze mind a négy éket a könnyebben kezelhető behatolás érdekében. Ha túl van a záróizmain, ez az egyedülálló dugó kitágul, és felnyitja a belsejét! Az átlátszó anyag és a dugó alján lévő nyílás lehetővé teszi, hogy partnere az anális mélységébe nézzen, vagy akár egy vibrátorral, beöntéssel vagy bármi mással, amivel a mocskos elméje kitalál!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    A Dugó-ilicious 1 egy vibráló anális csatlakozó extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watchról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Dugó-ilicious 1-et férfiak és nők is használhatják, csatlakozhat a felhasználóhoz a zuhany alatt, mivel vízálló és suttogó üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 60mm

    A legszebb butplug, amit eddig kaptunk, sok vélemény szerint. Ez természetesen ennek a 12 cm-es és 60 mm átmérőjű, robusztus, ezért Big Ass-nek is nevezett 12 cm-es és 60 mm átmérőjű popsi dugónak a polírozott felületének is köszönhető.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    A Plug-ilicious 2 egy vibráló anális dugó extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watch-ról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Dugó-ilicious 2-t férfiak és nők is használhatják, csatlakozhat a felhasználóhoz a zuhany alatt, mivel vízálló és suttogó üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    A Twinny Bud az anális dugó, amely soha nem látott érzéseket nyújt Önnek. Az anális csatlakozón két gyöngy található, 10 rezgéssel, és USB-kábellel újratölthető. A 2 golyó tökéletes a dupla anális stimulációhoz, az ergonomikus kialakítás ideális anális behelyezést biztosít, a Twinny Bud pedig extra puha tapintású a folyékony szilikonnak köszönhetően.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Ha az anális stimulációt részesíti előnyben, nem tévedhet ezzel az ergonomikus kialakítású m​a​t​t​i​s játékkal! A 10 sebességes, USB-vel újratölthető vibrációs móddal felszerelt GERON mindig ott lesz az Ön maximális élvezetében! A sima, 100%-os tisztaságú szilikon és az ABS megfelelő kenéssel együtt biztosítja a zökkenőmentes be- és kiszállást minden alkalommal, amikor a GERON ügyeletben van!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    2 motor intenzív rezgéssel látja el a Lolli-Plug 1-et. A dugó gyémánt alakú textúrája további stimulációt biztosít. A széles alap és a puha szilikon biztosítja, hogy kényelmesen és biztonságosan érezze magát.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Tapasztalja meg a nagyszerű anális stimulációt ezzel a stílusos vibráló dugóval a Hueman kollekcióból. A dugó puha szilikonból készült, és 10 különböző vibrációs beállítással rendelkezik (4 sebesség és 6 minta). A fenékdugó szára a prosztata stimulálására hajlított, és három különböző i​n​t​e​g​e​r méretű gyöngyből áll, amelyek stimulálják a behelyezés és eltávolítás során. Használat után alaposan tisztítsa meg a dugót játéktisztítóval és vízzel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Sucker 60mm

    A legszebb buttplug, amit eddig kaptunk, sok vélemény szerint. Ez természetesen ennek a 12 cm-es és 60 mm átmérőjű, robusztus, ezért Big Ass-nek is nevezett 12 cm-es és 60 mm átmérőjű buttplugnak a polírozott felületének is köszönhető.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY B BALLS Fehér-Lila

    B-BALLS anális golyó, mely reagál minden mozdulatodra. Hasonlóan az anális gyöngyökhöz, a B-BALLS két ballaszt golyójának használata is rendkívül egyszerű, fokozatosan kell felvezetni a végbélbe.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    A fétiskollekcióból származó Bondage Plugs készlet 10 m-es kötéllel élvezetes módon tölti ki a vagina és a végbélnyílásokat, és gondoskodik arról, hogy a helyén maradjanak!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Az Eclipse™ kúpos görgős golyós behatoló még a legtapasztaltabb hátsó járat szerelmeseit is lenyűgözi erőteljes gördülő hegyével, bordázott szárával és 12 intenzív vibrációs funkciójával. Válassza ki örömének intenzitását, és merüljön el mélyen az orgazmikus belső stimulációban az erőteljes görgős stimulációval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    A lekerekített forma és az erőteljes vibráció miatt a szilikon Satisfyer Backdoor Lover ideális anális vibrátor a kezdőknek. A széles alap biztosítja, hogy biztonságosan élvezhesse szerelmi játékait.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Az ANOS könnyen használható, kicsi és kompakt Prsoztata dugója vibrációval az ANOS-tól egy tökéletesen formázott vibrációs dugó, amely a rugalmas tengely alján rezgésekkel rendelkezik. A dugó rendelkezik egy gátstimulátorral is, amely tökéletesen alkalmas a prosztata és a gát örömére.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Ez a rugalmas prosztata vibrátor Cock Shaped Butt Plug rezgéssel az ANOS-tól pénisz kialakítású. Nemcsak a P-pontot és a gátat stimulálja, hanem a G-pontot és a csiklót is pontosan stimulálja.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bfilled Classic Vibrating Plug Orchid

    Rózsaszín csiklandozni fog, amikor új ajtókat nyit a Bfilled Classic Unleashed-el. Ez a vékony, de erős dugó átgondoltan keskenyedik kiszélesedő talppal a kíváncsi kezdőknek vagy tapasztalt profiknak. Nem porózus, testbiztos PU bevonatú ABS-műanyagból készült, így könnyen tisztítható, így mindig készen áll a következő kalandra.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Lolli Plug 2 Plug Vibrator Green

    A 2 motor és az erőteljes vibráció a Lolli-Plug 2-t abszolút vonzerővé teszi. A golyós szerkezet puha szilikonból készült, és a biztonságos használat érdekében el van zárva a széles alaptól.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:63

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.