×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Anális játékok fekete

1 - 32 termék, Összesen:100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • X-MAN All Black AB22 Terminator Mega Dildo 43cm

    A legnagyobb vibrátor az európai piacon, mely kiváló minőségű latexból készült. Hossza 43 cm, átmérője 9 cm, súlya 3,65 kg

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Fedezze fel a The Vibe 2-t, a kakasgyűrűt és a prosztata stimulátort egyben! A Vibe 2 ideális egyéni kalandokhoz vagy partnereddel. Egyszerűen helyezze a rugalmas szilikongyűrűt a herezacskóra és a péniszre, és élvezze a 10 kellemes rezgést a gát körül, miközben a vibrátor egyidejűleg anális stimulációt is biztosít. Ehhez a sokoldalú vibrátorhoz vezeték nélküli távirányító tartozik, így Ön vagy partnere átveheti az irányítást.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    A Multi P-Joy egy igazi újítás a férfi örömök terén. A rugalmas fej tartalmazza az első motort masszázsgolyókkal, amely fel-le mozogva hullámos szárának köszönhetően a legnagyobb pontossággal simogatja a prosztatát. A második motor forgó golyóival stimulálja az anális falat, míg a harmadik motor a gát élvezetére összpontosít. Lekerekített formájának köszönhetően könnyű és lágy behatolás garantált. A prosztata masszírozó 5 fel-le móddal, 5 forgási móddal és 7 vibrációs móddal rendelkezik.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ez az anális masszírozó hajlított, hogy a P-pontot célozza meg, vagy nőknél a G-pont felé nyúljon, és egy domború izzóval is rendelkezik, amely belső örömét szolgálja! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a karima munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Extreme Hollow 12 Inch Strap on - felcsatolható pénisz 30cm Fekete

    Vigye el a végletekig a strap-on szexet a Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-onnal. Ez a nagy teherbírású strap-on egy 12 hüvelyk hosszú, 2,5 hüvelyk vastag, ftalátmentes gumidildót tartalmaz, melyet egy acél O-gyűrű és bőr hám tart a helyén.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 15" Black

    Szilikon bevonatú valósághű vibrátor Silexpan maggal és memóriaeffektussal: ha a vibrátort összenyomják vagy meghajlítják, egy bizonyos ideig abban az állapotban marad! Az anyag reagál a magas hőmérsékletre (puhább lesz) és az alacsony hőmérsékletre (keményebbé válik). Tökéletes mindenféle vad szeretkezéshez! Tapadókoronggal.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Ennek a csúcstechnológiás eszköznek kúpos hegye van, így kényelmesen becsúsztatható, és maximális anális élményt nyújt! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyukba nyíló nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a felni munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Ízleljen meg minden gumót, amint simán és érzékien csúsznak a végbélnyílásába, fokozatosan növekvő élvezetet nyújtva! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyuk nyílását, és olyan érzést nyújt, mint amikor nyalják!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Flare segítségével. A távirányítós elektro-stimulációs szondás masszírozó 5 független e-stimulációs szint funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú, kúpos dugót úgy alakították ki, hogy az Ön mozdulataihoz flexibilis legyen, míg a telt test fejlett méretű élvezetet nyújt.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    A Nexus Ace most még nagyobb lett! Az Ace egy luxus análdugó azok számára, akik többet várnak az erotikus termékektől.

    55 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Dinamikus toló, vibráló és köröző stimuláció az izgalmas intim élményért.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    A szabadalmaztatott Sliding Ring technológiával ez az exkluzív Thunder Plug kifejezetten a dinamikus anális stimulációra készült! A belső dudorodó gyűrű felfelé és lefelé csúszik a szilikontengely közepén, hogy dörzsölje a belsejét, és örömet szerezzen a mélységének, a végbélnyílásának és mindennek, ami a kettő között van.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Beads gyöngyökkel. Ez az egyedülállóan rugalmas elektro-stimulációs gyöngyös masszírozó 5 független e-stimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú és rugalmas pálca szinte bármilyen pozícióba hajlítható a gyöngyös kialakítással, hogy bármilyen szenzációs szögből pulzáló stimulációt nyújtson.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • All Black Steroid The Diver Dildo

    Az ugródeszkán áll, készen arra, hogy az utolsó akadályt is vegye, és egyenesen belevesse magát. Kivéve, hogy nem fog egy medencébe ugrani...

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hosed Slim Tapered Anal Hose Trainer Set

    Élvezze minden egyes csúszkáló centimétert, hogy új magasságokba emelje anális határait! Mindegyik beosztású méret további hüvelyk hosszúságot és jelentős eltérést tartalmaz a kerületben, így saját tempójában fedezheti fel szexualitását. A masszív tapadókorongos talpak szilárdan tartják ezeket a tömlőket bármilyen sima és lapos felületen, így élvezheti hosszukat anélkül, hogy felborulnának.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Furral. A távirányítós elektro-stimulációs szondás masszírozó 5 független e-stimulációs szint funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú, kúpos dugót úgy alakították ki, hogy az Ön mozdulataihoz igazodjon, míg a vékony test kezdőbarát élvezetet nyújt.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Az Ace egy luxus análdugó azok számára, akik többet várnak az erotikus termékektől. Selymesen lágy szilikonból készült,a kényelmet szem előtt tartva. A tengelyen végigfutó élek pedig extra stimulációt nyújtanak.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision XPANDER X4+ Large - Prosztata stimuláló

    A legújabb generációs prosztata stimulátor, amely lehetőséget nyújt a szexualitás felfedezésére és kibővítésére. Az XPander biztosítja a tökéletes egyensúlyt a prosztata, végbél és a gát stimulációban.

    55 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • All Black Steroid Backstroke Dildo

    Mi itt a STEROID-nál nagy rajongói vagyunk a háton fekvő férfiaknak, különösen, ha nedvesek és levegő után kapkodnak. És itt nem a medencére gondolunk. A Backstroke egy csodálatosan részletes játék, amely hullámokat fog kavarni erezett bordáival és puha textúrájával. A 40,5 cm-es magasságával és 12,5 cm-es szélességével kiváló játék egy tapasztalt öklöző számára.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Simul8 Wave Edition Black

    Úgy tervezték, hogy az összes bázist lefedje az élvezet négy pontjával, a Simul8 célzott prosztata stimulációt biztosít a perineum vibrációi és a kakas/labdagyűrűk mellett. Csak komoly orgazmus!

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Hozd ki magadból az intenzívebb orgazmust egy csúcstechnológiás P-pont masszírozóval. Ez a nagy teljesítményű anális eszköz nemcsak vibrál, hanem a szár is forog, hogy káprázatos stimulációt biztosítson a prosztata számára. A kettős motor lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az élvezetet kívül-belül, a szárral, amely a perineumhoz simul.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Ízlelje meg minden dagadását a lyukábn, de képzelje el azt az érzést, amikor valamelyikük elkezdi simogatni a prosztatáját! A 7x P-Milker távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgési beállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és pulzálnak a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Bízni fog a tolóerőben, miután megtapasztalja ennek a vibráló és tolóerős Butt Plug-nak az erejét. A bársony sima szilikonból készült, diszkrét méretű dugó kényeztető teltséget biztosít, miközben megtapasztalja a 10 sebesség és ritmus sokféleségét. Fedezze fel a kihangosított játékot az elegánsan egyszerű távirányítóval. A játék szabadsága!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FIST Inflatable Dildo

    Szeret gyakorlatias megközelítést alkalmazni, amikor szexről van szó? Ez a hihetetlen felfújható vibrátor lehetővé teszi, hogy élvezze az öklözés minden mókáját, de sokkal nagyobb léptékben! Az elkeskenyedő ujjak mohón csúsztatva várják a lyukakat, könnyedén "pontos" stimulációt hajtanak végre, míg a szilárd belső mag tökéletes behatolást ígér.

    45 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Animals Work Horse Dildo AN17

    Üdvözöljük az állatvilágban, melynek felfedezésében ez az egyedülálló játék lehet az Ön segítségére. Ez a dildó egy valódi ló hímvesszőjének pontos anatómiai példánya. A játék puha, lágy vinilből készült, amely teljesen biztonságos a test számára és nem tartalmaz ftalátokat.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 66

    Ez az Amazing Dildo BEAST a Kiotos Monstartól úgy néz ki, mint egy igazi szörnykakas, 2 színeffektussal. Ez a Dildo Beast elképesztő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek extra kellemes érzést keltenek, amikor behelyezik a hüvelybe vagy a seggedbe. A cseresznyepiros és fekete színek gyönyörű keverékével ez a vibrátor 25,5 cm hosszú, átmérője 45 mm-től 72 mm-ig kezdődik a vadállat golyóknál.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Az Ultimate Expand egy egyedülálló felfújható szilikon vibrátor, amely az élvezet új magasságaiba viszi. Testreszabhatja fantáziáit a hét felfújási és rezgési mód közötti váltással, amelyek örömmel töltik meg hüvelyét vagy végbélnyílását. Ezenkívül az Ultimate Expand egy második motorral is rendelkezik, amely stimulálja a gát és a csikló területét.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Animals Horse Double Header Dildo Large AN20

    Üdvözöljük az állatvilágban, melynek felfedezésében ez az egyedülálló játék lehet az Ön segítségére. Ez a dildó egy valódi ló hímvesszőjének pontos anatómiai példánya, mégpedig egyből dupla kivitelezésben. A játék puha, lágy vinilből készült, amely teljesen biztonságos a test számára és nem tartalmaz ftalátokat.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Simul8 Vibrating Dual Prostate and Perineum Cock and Ball Toy

    A Nexus Simul8 maximális elégedettséget biztosít Önnek és partnerének egyaránt. A rendkívül rugalmas pénisz- és a heregyűrű hosszabb ideig keményen tartja, míg az ergonómikusan kialakított vibráló nyél és alsó rész stimulálja a prosztatát és a perineumot, miközben behatol.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Fedezze fel a legkényelmesebb, innovatív dugót, amely megváltoztatja a hátsó ajtó élményét. A felfújható nyélnek köszönhetően a nyomás nem lép be, és nem lép be a méretbe, és a hangsúly teljes egészében arra az őrülten erotikus teltségérzetre kerül, amely a maximumra erősíti az orgazmust. Csúsztassa be a játékot bő kenőanyaggal, majd vibráljon és fújjon fel hét nagyszerű sebességgel és méretben, kényelmes távirányítóval vagy közvetlenül a játékon vezérelve.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Mély Táguló, Felfújható Análdugó

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.