×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Anális játékok újratölthető fekete

1 - 32 termék, Összesen:42

  1. 1
  2. 2
  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    A Multi P-Joy egy igazi újítás a férfi örömök terén. A rugalmas fej tartalmazza az első motort masszázsgolyókkal, amely fel-le mozogva hullámos szárának köszönhetően a legnagyobb pontossággal simogatja a prosztatát. A második motor forgó golyóival stimulálja az anális falat, míg a harmadik motor a gát élvezetére összpontosít. Lekerekített formájának köszönhetően könnyű és lágy behatolás garantált. A prosztata masszírozó 5 fel-le móddal, 5 forgási móddal és 7 vibrációs móddal rendelkezik.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ez az anális masszírozó hajlított, hogy a P-pontot célozza meg, vagy nőknél a G-pont felé nyúljon, és egy domború izzóval is rendelkezik, amely belső örömét szolgálja! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a karima munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Ennek a csúcstechnológiás eszköznek kúpos hegye van, így kényelmesen becsúsztatható, és maximális anális élményt nyújt! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyukba nyíló nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a felni munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Ízleljen meg minden gumót, amint simán és érzékien csúsznak a végbélnyílásába, fokozatosan növekvő élvezetet nyújtva! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyuk nyílását, és olyan érzést nyújt, mint amikor nyalják!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Flare segítségével. A távirányítós elektro-stimulációs szondás masszírozó 5 független e-stimulációs szint funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú, kúpos dugót úgy alakították ki, hogy az Ön mozdulataihoz flexibilis legyen, míg a telt test fejlett méretű élvezetet nyújt.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Dinamikus toló, vibráló és köröző stimuláció az izgalmas intim élményért.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    A Nexus Ace most még nagyobb lett! Az Ace egy luxus análdugó azok számára, akik többet várnak az erotikus termékektől.

    55 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    A szabadalmaztatott Sliding Ring technológiával ez az exkluzív Thunder Plug kifejezetten a dinamikus anális stimulációra készült! A belső dudorodó gyűrű felfelé és lefelé csúszik a szilikontengely közepén, hogy dörzsölje a belsejét, és örömet szerezzen a mélységének, a végbélnyílásának és mindennek, ami a kettő között van.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Beads gyöngyökkel. Ez az egyedülállóan rugalmas elektro-stimulációs gyöngyös masszírozó 5 független e-stimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú és rugalmas pálca szinte bármilyen pozícióba hajlítható a gyöngyös kialakítással, hogy bármilyen szenzációs szögből pulzáló stimulációt nyújtson.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Az Ace egy luxus análdugó azok számára, akik többet várnak az erotikus termékektől. Selymesen lágy szilikonból készült,a kényelmet szem előtt tartva. A tengelyen végigfutó élek pedig extra stimulációt nyújtanak.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Furral. A távirányítós elektro-stimulációs szondás masszírozó 5 független e-stimulációs szint funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú, kúpos dugót úgy alakították ki, hogy az Ön mozdulataihoz igazodjon, míg a vékony test kezdőbarát élvezetet nyújt.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Hozd ki magadból az intenzívebb orgazmust egy csúcstechnológiás P-pont masszírozóval. Ez a nagy teljesítményű anális eszköz nemcsak vibrál, hanem a szár is forog, hogy káprázatos stimulációt biztosítson a prosztata számára. A kettős motor lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az élvezetet kívül-belül, a szárral, amely a perineumhoz simul.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Ízlelje meg minden dagadását a lyukábn, de képzelje el azt az érzést, amikor valamelyikük elkezdi simogatni a prosztatáját! A 7x P-Milker távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgési beállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és pulzálnak a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Az Ultimate Expand egy egyedülálló felfújható szilikon vibrátor, amely az élvezet új magasságaiba viszi. Testreszabhatja fantáziáit a hét felfújási és rezgési mód közötti váltással, amelyek örömmel töltik meg hüvelyét vagy végbélnyílását. Ezenkívül az Ultimate Expand egy második motorral is rendelkezik, amely stimulálja a gát és a csikló területét.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Fedezze fel a legkényelmesebb, innovatív dugót, amely megváltoztatja a hátsó ajtó élményét. A felfújható nyélnek köszönhetően a nyomás nem lép be, és nem lép be a méretbe, és a hangsúly teljes egészében arra az őrülten erotikus teltségérzetre kerül, amely a maximumra erősíti az orgazmust. Csúsztassa be a játékot bő kenőanyaggal, majd vibráljon és fújjon fel hét nagyszerű sebességgel és méretben, kényelmes távirányítóval vagy közvetlenül a játékon vezérelve.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Simul8 Vibrating Dual Prostate and Perineum Cock and Ball Toy

    A Nexus Simul8 maximális elégedettséget biztosít Önnek és partnerének egyaránt. A rendkívül rugalmas pénisz- és a heregyűrű hosszabb ideig keményen tartja, míg az ergonómikusan kialakított vibráló nyél és alsó rész stimulálja a prosztatát és a perineumot, miközben behatol.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Mély Táguló, Felfújható Análdugó

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Hajlítsa meg a kívánt szögbe, majd gyönyörködjön a külső vibrációban és a prosztatafejésben! A 7x P-Bender távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 sebességen és 4 gát vibrációs mintán, valamint 5 fejési mozgásmódon válthasson a tengely hegyének felszíne alatti kis gyöngyből. A kettős élvezetet tökéletesíti a szár rugalmassága, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen pozícionálja a tűhegyes prosztata stimulációhoz.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Egyszerre stimulálja a prosztatát, a végbélnyílást és a perineumot!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Igazán sokoldalú! Ez a játék kettős sűrűségű, hullámos, hajlítható, vibráló tengellyel rendelkezik. Vaginálisan vagy análisan, belsőleg vagy külsőleg használható. A fogantyú megkönnyíti az irányítást, akár egyedül, akár partnerrel használja. 6 rezgési beállítás közül választhat.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Az ergonomikusan kialakított anális vibrátor Hyper-Pulse P-Spot Massager az Anal Fantasy Elite Collectionből nagyszerű, mert könnyen megtalálja, eléri és intenzíven stimulálja a prosztatát. A hegyén egy puha szilikon membrán található, amely közvetlenül a P-pontot éri el, így további lüktető impulzusokkal masszírozza azt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off The-Vibe

    A The-vibe egy egyedülálló, teljesen rugalmas, többfunkciós férfi szíj és anális stimulátor, amely tökéletes testhez alakítható. Szakértően, a részletekre való odafigyeléssel készült The-Vibe gondoskodik arról, hogy Ön és partnere közös élményekben legyen része. A karcsú, behelyezhető anális szárat úgy tervezték, hogy partnere mellett elférjen, és fokozza játékát.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Tapasztalja meg a lyukba tömött gumó vibráló kerületét, miközben a perineum stimulátor kívülről zizeg. A 10x P-Flexer távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 rezgési sebességen és 7 pulzációs mintán keresztül váltson, amelyeket belülről és kívülről szállítanak az erős kettős motorok. A nagy gumó egy hajlékony, keskeny száron helyezkedik el, amely lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon az Ön belső működésének természetes szögeihez.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Adja át magát a határozott, teljes férfias élménynek, amikor magához öleli az ikonikus Rude -Boy Xtreme-et a prosztata és a perineum mély, erőteljes élvezetéért.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Ez a hagyományos formájú szilikon anális dugó felvillanyozó titkot rejt! Kényeztesse magát az elektrojáték világával anélkül, hogy tápegységre, vezetékekre vagy elektródákra lenne szüksége ezzel a kényelmes all-in-one anális csomaggal. Ez a prémium vibrációs E-Stim szilikon anális dugó a sokkoló anális játék csúcsa – teljesítse az anális feltöltési vágyát, miközben élvezi a káprázatos áramütéseket a lyuk mélyén!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    A Nexus SIMUL8 Fenékdugó Kiadás egy kettős anális és gát pénisz és golyójáték, amely tökéletes a maximális elégedettséghez egyedül vagy partnerrel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Prostate Pro

    Az ergonómia és az élvezetek figyelembevételével tervezték, így olyan fokozott orgazmusokat érhet el, amelyek megváltoztatják a véleményét arról, hogy a férfi csúcspont mennyire kielégítő lehet. A prosztata valóban egy kapcsoló az intenzívebb orgazmusokhoz.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Secret M Black

    Rezegjen egyként, és ossza meg az ultramély érzéseket a Deep Secret segítségével. Csak a merészek számára, ez a puha szilikon rezgő anális lánc távirányítóval van ellátva, amit a partner akár 10 méteres távolságból is aktiválhat... Kötelező darab azoknak, akik meg merik feszegetni a vágy határait.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Élje át a lehető legintenzívebb orgazmust, ha megérinti P-pontját! Ennek az egyedülálló prosztatavibrátornak a merev szára egy felpattanó gombbal rendelkezik a hegyén, amelyet kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy úgy érezze, mintha az ujját megérintette volna – ezt az érzést a legtöbb férfi a valaha érzett legmélyebb élvezetként írja le. De ez még nem minden! Ha már bent vagy, és kopogtatsz, a vibráló golyós stimulátor közvetlenül mögötte fészkelődik, és egy további csillogást nyújt, amely valóban boldoggá tesz – még a víz alatt is, mivel az egész játék teljesen elmerülhet.

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Quattro Remote Control Vibrating Pleasure Beads Black

    A Nexus Quattro élvezeti labdák új dimenziót adnak a játékidőnek. Ezek a vibráló labdák külsőleg és belsőleg is használhatók az összes erogén zóna stimulálására. Csomagolja be, húzza, pattogtassa!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Soha nem volt ilyen jó az ütésekkel tekerni! A hagymás hegyének két oldalán található két dübörgő motorral ez a prosztatagyönyörködtető közvetlenül és mögötte is megérinti a P-pontot, és mennydörgő érzést kelt, ami intenzív felszabaduláshoz vezet. A sima, fényes fekete bevonat álomszerűen csúszik be a rengeteg síkosítóval, a távirányító pedig lehetővé teszi a kéz nélküli vagy partneres játékot, még a víz alatt is, mivel teljesen alámeríthető. Üsse ki magát az 1-2 orgazmussal, amit még soha nem tapasztaltál! ZT játéktisztítóval és forró vizes öblítővel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:42

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.