×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Prosztata masszázs

129 - 160 termék, Összesen:261

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Matt fekete prosztata vibrátor távirányítóval a Mr. Playtől a Pretty Love által.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Rellis Prostatic Massager Black

    Az anális játékok megérkeznek a Latetobedhez, az anális szex szerelmeseinek kigondolt és tervezett.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Az Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator anális dugó egy érzéki szilikon játék, amely arra készült, hogy megkönnyítse Önt az anális és prosztata izgalmakban. A karcsú karszalagos távirányító 12 erőteljes vibrációs funkciót vezérel intenzív szinkronizált forgó, tolóerővel és két erőteljes motorral.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Tapping Buttplug

    Tapasztalja meg az optimális stimulációt ezzel a stílusos ütögetős dugóval a Hueman kollekcióból. A dugó puha szilikonból készült, és 10 különböző rezgésmóddal rendelkezik, beleértve a 3 sebességet és 7 mintát. A tompadugó szára ívelt, hogy stimulálja a prosztatát, és kellemes érzést biztosítson a dugó behelyezése és eltávolítása során

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Tapasztalja meg a lyukba tömött gumó vibráló kerületét, miközben a perineum stimulátor kívülről zizeg. A 10x P-Flexer távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 rezgési sebességen és 7 pulzációs mintán keresztül váltson, amelyeket belülről és kívülről szállítanak az erős kettős motorok. A nagy gumó egy hajlékony, keskeny száron helyezkedik el, amely lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon az Ön belső működésének természetes szögeihez.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    Az ANOS vibrációval ellátott RC forgó prosztatadugója markáns textúrájú és forgó vibrovéggel rendelkezik, amely stimulálja a prosztatát. A széles dugó extra biztonságot nyújt, és megakadályozza a játék becsúszását, így ez a kifinomult játék hosszabb ideig viselhető.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Emelje a prosztatajátékot egy újabb szintre. A Kink by Doc Johnson® kollekciónak ez a kiegészítője a férfiak számára a végső anális vibrátornak készült, és ez a kiegészítő mélyen behatol, és több területet is stimulál az elegáns prémium szilikonnal, az anatómiai kontúrokkal, az erős dübörgő rezgéssel és az erőteljes forgó gerincekkel, amelyek tökéletesen illeszkednek az extrém rimming akciókhoz. Az egyes stimulációs pontokhoz – a 10 funkciós vibrációs tengely, a 10 funkciós vibrációs perineum stimulátor és a 3 sebességes, több irányban forgó gerincek – külön kezelőszervei egyedi módokkal – minden egyes alkalommal személyre szabják az élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Adja át magát a határozott, teljes férfias élménynek, amikor magához öleli az ikonikus Rude -Boy Xtreme-et a prosztata és a perineum mély, erőteljes élvezetéért.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Duke Fekete

    Sir Duke: P-pont stimuláció- hercegi osztályban.

    31 900 Ft

    25 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Trident Helix

    A Helix Trident az újonnan megjelent Trident sorozatból származik, amely a Helix Classic és a legkelendőbb Helix Syn modelljeihez használt legendás Helix forma alapján készült. Ez egy szépség, agresszív hajlású fejjel, új Trident "W" karokkal és kontúros testtel, amely kiválóan alkalmas kezdőknek és haladóknak egyaránt.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Adj magadnak órákig tartó prosztata stimulációt, miközben a zsákmányodat arra képzed, hogy a dugót a helyén tartsd ennek a hámnak a segítségével! A plüss, prémium szilikon dugó tökéletes kezdőknek, akik hosszú, anális üléseket és némi könnyű kötöttséget szeretnének felfedezni, és a prosztata fejéséhez is szeretnének állóképességet fejleszteni.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Az ANOS könnyen használható, kicsi és kompakt Prsoztata dugója vibrációval az ANOS-tól egy tökéletesen formázott vibrációs dugó, amely a rugalmas tengely alján rezgésekkel rendelkezik. A dugó rendelkezik egy gátstimulátorral is, amely tökéletesen alkalmas a prosztata és a gát örömére.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Az Eclipse™ kúpos görgős golyós behatoló még a legtapasztaltabb hátsó járat szerelmeseit is lenyűgözi erőteljes gördülő hegyével, bordázott szárával és 12 intenzív vibrációs funkciójával. Válassza ki örömének intenzitását, és merüljön el mélyen az orgazmikus belső stimulációban az erőteljes görgős stimulációval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    A prosztata és a perineum egyidejű stimulálására tervezett Vector egy anális nyúlvibrátor az intenzív kettős stimulációhoz.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Ez a rugalmas prosztata vibrátor Cock Shaped Butt Plug rezgéssel az ANOS-tól pénisz kialakítású. Nemcsak a P-pontot és a gátat stimulálja, hanem a G-pontot és a csiklót is pontosan stimulálja.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Eupho Syn Trident

    A 2013-ban bemutatott Eupho Syn-t a tapasztalt felhasználók hamar „Ultimate Aneros” néven ismerték el, mivel képes összetett érzeteket kelteni, maximális reakciókészséggel és kényelemmel. Ma büszkén mutatjuk be az Eupho Syn Trident™-et, amely a legújabb Trident sorozat innovációit integrálja az eddigi legfényesebb bársony tapintású szilikonunkkal.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice X egy állítható és rugalmas prosztata vibrátor, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testükhöz és preferenciáihoz igazítsák a formát és a méretet, valamint testreszabják az eszköz szögét és görbületét a kényelem és a hatékonyság optimalizálása érdekében.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice egy alkalmazás által vezérelt prosztata masszírozó, amely az ergonómiát intelligens technológiával ötvözi, hogy kezdő és gyakorlott felhasználók számára nagyszerű élményt nyújtson. A Solstice erőteljes motorja, puha szilikonja és kényelmes illeszkedése a Whats Sense alkalmazással kombinálva előre beállított rezgési módot, zenét, kézzel festett vezérlési módokat, valamint interaktív hang-, kép- és szöveginformációkat biztosít a távvezérlés során.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    A Wall Banger P-Spot célja, hogy tökéletes élményt teremtsen az egyedüli szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a többfunkciós vibrációs masszírozó egy kivehető mágneses távirányítóval rendelkezik, amely könnyen rögzíthető a dugó aljához, így a vezérlőt az Ön keze ügyébe helyezheti, vagy ami még jobb, hagyja, hogy partnere használja a távirányítót! Egy erős tapadókorong-talp tartja a Wall Banger P-pontot, hogy elérje azokat a tökéletes helyeket! Tapasztalja meg a szórakozást és fedezze fel a végtelen lehetőségeket!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Swell Inflatable & Vibrating Prostate Plug + Cock & Ball Ring Remote Control Black

    Töltse meg hátsó ajtaját egy finoman duzzadó, erőteljesen vibráló anális dugóval! A dugó prémium minőségű szilikonból készült, amely ftalátmentes és testhezálló, vízalapú síkosítókkal használható.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Semmi sem annyira erotikus, mint a prosztata és a pénisz egyidejű stimulációja, és ez a játék ezt a rendkívüli kombinációt biztosítja erőteljes rezgéssel és hővel! A rugalmas szilikon szár úgy van kialakítva, hogy a prosztata felé íveljen egy fűtött hegyével, amely káprázatos módon masszírozza a P-pontot, míg a texturált péniszgyűrű saját rezgéseivel fejti ki varázsát. Használja a távirányítót a kihangosított játékhoz vagy a partnerjátékhoz, az egész játék teljesen víz alá merülhet.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Bemutatjuk a Booty Beads-t – a bolygó legváltozatosabb és legrugalmasabb anális játékát – MOST ÚJRATÖLTHETŐ!

    29 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Medium

    Vegyél egy Heavy Hit-et a hátsó ajtódra – ezt az ívelt kényelmi dugót úgy tervezték, hogy megtöltse a seggedet, és dörzsölje a prosztatáját bársonyos külsővel és nehézfém súlyával! Ez a prémium dugó ergonomikus kialakítású, hogy megtöltse a zsákmányt két izzóval, amelyek mindegyike belső fém nehezékkel rendelkezik, hogy szilárd masszát adjon, amelyet összenyomhat, és finom lefelé húzza a lyukat.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Anal Stimulator with Rolling Beads Black

    Anális stimulátor forgó testtel és vibráló fejjel, 12 vibrációs funkcióval és 3 forgó funkcióval a Pretty Love-tól.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rechargeable Curved Probe Black

    Tapasztalja meg a fokozott élvezetet az újratölthető ívelt szondával, amelynek kényelmes íve a legérzékenyebb területeket célozza meg. A 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkcióval számos érzetet fedezhet fel vágyainak megfelelően.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Prostate Pro

    Az ergonómia és az élvezetek figyelembevételével tervezték, így olyan fokozott orgazmusokat érhet el, amelyek megváltoztatják a véleményét arról, hogy a férfi csúcspont mennyire kielégítő lehet. A prosztata valóban egy kapcsoló az intenzívebb orgazmusokhoz.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Állítsa be zsákmányát ezzel az egyedülállóan kielégítő vibrációs anális csatlakozóval! A belső gyöngyök az alap belsejében forognak, és farrázó érzést keltenek, amely a vibrációhoz illeszkedve mélyen csillapítja a hátsó ajtó iránti vágyat. A krémesen sima szár elkeskenyedő hegyét úgy tervezték, hogy könnyű belépést biztosítson, és könnyedén navigáljon a P-pontig. A prosztata által stimulált orgazmusról azt írják, hogy a prosztata betegek számára elképzelhető legintenzívebb élvezet, ezért fedezze fel ezt az örömöt maga. Még a víz alatt is, mivel ez a játék teljesen víz alá merülhet. Tisztítsa meg játéktisztítóval és forró vizes öblítővel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Iker Black

    Két motorral hihetetlenül magasra. 7 vibrációs mód? 11 rezgés érhető el az alkalmazáson keresztül) 5 intenzitási szinttel az egyik végén, valamint 5 pulzáló üzemmóddal a másik végén, hogy forradalmasítsa az orgazmust.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Black

    A fekete sportautó megjelenésével és az Aneros népszerű Progasm Ice-jével a legújabb kiadás készen áll, hogy hazaszáguldjon Önhöz. A legújabb fekete Progasm ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az üveg, miközben törhetetlen marad! Rendelje meg még ma, és legyen Ön az első, aki megkapja a "garázsában"!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros MGX Syn Trident

    Amikor először bemutatták, az MGX bemutatta a világnak a férfi G-pont orgazmus jelenségét. A válaszkészség egyensúlyáért, a mérsékelten fókuszált prosztata stimulációért és a fokozott anális érzetért széles körben dicsért MGX több mint 17 éve az egyik legnépszerűbb termékünk. Ma büszkén mutatjuk be az MGX Syn Trident™-et, az MGX prosztata masszírozó szintézisét, a Trident sorozat legújabb innovációit és az eddigi legpazarabb bársony tapintású szilikonunk kényelmét.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Langloys Prostatic Vibrator with Remote Control

    Luxusminőségű, újratölthető prosztata vibrátor távirányítóval. Ez a megfelelő meghatározása a prosztata vibrátorok ezen fajtájának. Finom mérete, amely nem túl nagy, de nem is kicsi, hatalmas vibrációs érzetet kelt. Ezt a prosztata vibrátort távirányító nélkül is használhatod, ha szeretnéd, de természetesen izgalmasabb alkalmakra a távirányítóval együtt is lehet használni.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:261

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.