×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Bondage szettek

97 - 128 termék, Összesen:165

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Ouch! Xtreme Zip-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Lépjen be az intenzív BDSM világába ezzel a Full Sleeve Karkötővel.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Arm Binder

    Tartsa szolgálója kezeit határozottan a háta mögé, és korlátozza mozgáslehetőségét a Strict Arm Binder segítségével. Ez a kiegészítő megfelel a saját nevének, hiszen nem csak hogy szigorú, de kompromisszummentes is! A heveder praktikus csatokkal van felszerelve, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden egyén számára, függetlenül a bicepsz és az alkar méretétől. Vezessen be új praktikákat a hálószobai életbe. Élvezze a termék nyújtotta új, szokatlan lehetőségeket, felejthetetlenné téve az Önök előtt álló éjszakát.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Xtreme Belt with Vibrator Holder Black

    Szeretnél a partnered kedvében járni, és kézben tartani az orgazmusukat? Ez az öv kiváló minőségű PU bőr gyűrűtartóval rendelkezik, amelyet arra terveztek, hogy egy erőteljes masszázspálcát rögzítsen a hüvelyükhöz.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Kíváló eszköz húzódzkodáshoz és lógó pozíciókhoz!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Scandal Bed Restraints - Kikötöző szett

    Szép kivitelezésű, rendkívül sokoldalú bandázs szett. Innovatív erotikus eszköz. Szinte bármely ágyat képes egy teljes s & m játszótérré alakítani pillanatok alatt.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként mutatjuk be Önnek a Sport Fucker Travel Slinget. Ez az eszköz elég kompakt ahhoz, hogy beleférjen egy csizmába, és elég erős ahhoz, hogy még a legizmosabb alsók lábait is kinyitsa!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Xtreme Lace-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Az Ouch! Xtreme, egy heves teljes hosszúságú kartámasz fűzős fűzéssel és pántokkal. Alkalmas kezdőknek, akik szeretnék kipróbálni az intenzívebb kötözést, és a tapasztaltabbaknak, akik szeretnék bővíteni kollekciójukat.

    23 990 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tease & Please Master & Slave Bondage and Adventure Game

    Soha nem tudhatja, mi fog történni a hatalom és az alávetettség ebben az izgalmas játékában. Szeretné megtartani az összes kötelet, vagy inkább Ön lenne megkötözve és öklendezve? Ön a felelős, vagy engedelmeskedni akar? Lejön az ostor a fenekére, vagy erotikus csapást ad partnerének?

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Visszatartó készlet a rabság szerelmeseinek!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Készen állsz egy újabb szintű élvezetre? Ez a játékváltó lehetővé teszi, hogy tökéletesen pozícionálja testét a mély, kielégítő behatolás érdekében, és átadja magát a korlátozások izgalmának. Az állítható csukló- és combmandzsetta pántokkal ez a BDSM kiegészítő tökéletes az energiacsere dinamikájához.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Supreme Under The Bed Bindings Kit Black

    Varázsolja hálószobáját a legkiválóbb kötöttség-játszótérré a kiváló ágy alatti rögzítőkészlettel. Nincs szükség különösebb beállításra, csak egy matracra és a lelkes szeretőre. Tartozéka: 4 kiváló minőségű pánt, légáteresztő golyós kapocs, plüss bőr kéz- és lábmandzsetta, szatén szemmaszk, 12 hüvelykes ragasztott bőr evezőlapát, 11 hüvelykes toll csiklandozó, hogtie csatlakozó és szex dobókocka.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Whipsmart Diamond Bed Restrain Kit Black

    Változtassa ágyát a rabszolgajáték végső céljává. Szíjazd be szerencsés behódolódat egy felejthetetlen éjszakára, amikor a kötöttségben játszol a Diamond Bed Ties készlettel, amely csukló- és bokamandzsettákat is tartalmaz, amelyek kényelmesen széttárják a végtagjaikat az élvezethez. A párnázott mandzsetta kényelmesen és biztonságosan csattható, így lehetővé teszi, hogy átadja magát a teljes alávetettség örömének.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Under the Bed Restraint System

    Tegye még izgalmasabbá a rabszolgajátékát ezzel az ágyrögzítő rendszerrel. Az állítható pántoknak köszönhetően a rendszer bármilyen matracra illeszkedik. Helyezze a pántokat a matrac alá, és hagyja, hogy a mandzsetta e​r​o​s kilógjon az oldalakon. Ezután hagyja, hogy partnere feküdjön az ágyon, és kösse össze a kezét és a bokáját a mandzsettával. A menekülés lehetetlen! Mind a négy mandzsetta állítható a tökéletes illeszkedés érdekében. Erős és strapabíró műbőrből készültek, és habszivaccsal vannak bélelve a kényelmes használat érdekében.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Bondage Adjustable Harness Torso & Arms Black

    A FETISH SUBMISSIVE állítható törzs- és karrögzítő heveder tökéletes választás azok számára, akik autentikus és biztonságos élményre vágynak az uralkodó és az alávetett játékokban. n.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Soft Bondage Upperleg to Wrist Cuffs 7003

    Rimba tépőzáras mandzsetta, amellyel a csukló a combhoz erősíthető.

    20 790 Ft

    13 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Bondage Board 2.0

    Bondage board 2.0 a You2Toys-tól, amely 4 párnázott ülő/fekvőfelületből (60 x 60 cm) áll, kiváló minőségű, könnyen tisztítható műbőr borítással, amelyek 3 erős, szakadásmentes pánttal kapcsolódnak egymáshoz.

    332 900 Ft

    207 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Black

    Végül minden, amit be akart bizonyítani a BDSM-ből ebben a Bondage készletben. Teljesen szintetikus bőr (100% vegán). Minden fekete. Gyönyörű fém dobozba csomagolva. Alkalmas kezdőknek vagy szakértőknek. Nem fog lemaradni semmiről, csak a fantáziája szab határt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Genitals to Arm Wooden Pillory A fekete fa péniszgyűrűs pillepárna a középkori egyszerűség a leghatékonyabb. Ez az alázatos eszköz a pénisz és a golyók, valamint a csukló körül záródik a test előtt vagy mögött, így a viselője teljesen tehetetlen és teljesen az Ön irányítása alatt áll.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bedroom Fantasies Total Restraint Complete Set Black

    Gyakran vannak kéjes, vad fantáziák a fejedben? Változtassa őket valósággá! Az egyedülálló Bedroom Fantasies kollekció minden kívánságát valóra váltja, és a tökéletes BDSM játékélményt nyújtja.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Door Restraint Set Black

    Könnyen rögzíthető bármely ajtóhoz, hogy élvezze a rabszolgaságot. Csak helyezze a 2 akrilcsövet bármelyik nyitott ajtó tetejére, a másik kettőt pedig az alja alá, zárja be (és a biztonság kedvéért zárja le) az ajtót.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Door/Bed Restraints 538434 Black

    Az ágykorlátozó készlet bármilyen ágyat vagy ajtót professzionális bondage játszótérré változtat - akár otthon, akár utazás közben használják. A készlet 2 hosszú hevedert, 1 derékszíjat és 4 bilincset (kéz- és bokabilincset) tartalmaz. Az állítható, szakadásmentes pántok bármilyen matrac vagy ajtó köré illeszkednek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Bármilyen ágyat szolgai játszótérré varázsol

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Xtreme Body Bag with Nylon Straps Black

    Le szeretné zárni a subját, és megmutatni nekik, ki a főnök? Köszöntsd ezt a rosszfiút.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Set for Couples Number 7 Black

    A szexuális életed a BDSM körül forog, és szeretnéd a fétisedet élvezetté változtatni? Az OhMama kollekció nemcsak funkcionális, hanem minőségi és ízléses kiegészítőket is kínál. Mi a véleményetek erről a készletről? Tartalmaz egy szemmaszkot, egy gag-ot, egy flogger-stílusú floggert és egy mellbimbódíszt. Gyengédebben vagy egyenesen durvábban választod?

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Bound Neck to Wrist Restraints Vegan Leather

    A FETISH SUBMISIVE vegán bőrből készült nyak- és csuklómandzsettakészlet nikkelmentes fémmel! Zárd be szeretődet ezekkel a szexi, hatékony és kényelmes feleségekkel. Klasszikus kiegészítő a rabszolgajátékokhoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Kinky Me Softly Black

    Kinky sosem volt ilyen stílusos! RIANNE S egy gyönyörű kézitáskát varázslatos darabká alakított páros játékra. A táska 7 izgalmas terméket tartalmaz a BDSM kíváncsi pár számára, és ez a tökéletes és kifinomult kezdet ennek az utazásnak. Kezdje a bilincsekkel, a bokabilincsekkel és a keresztszíjjal, hogy intim partnere megadja magát Önnek.

    28 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Padded Thigh Sling Black

    Több örömet keres ön és partnere között? A PU bőrből készült, párnázott combheveder maximális élvezetet nyújt. A párnázott nyak- és combtámasz biztosítja, hogy Ön és partnere kényelmetlenség nélkül tölthesse az egész éjszakát.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Emeld a perverz játékodat ezzel a 10 darabos plüss Bondage készlettel! Mindent tartalmaz, amire szükséged van egy perverz jelenethez, plusz néhány dolgot, amit hozzá akarsz majd adni a még nagyobb élményhez! A korlátozó rendszer két csuklóbilincset, két bokabilincset, valamint egy nyakörvet és egy pórázt tartalmaz, amelyek mindegyike vegánbarát, PU bőrből készült. Mindegyik bilincs csattal záródik, amely a kényelem érdekében állítható, plusz minden bilincs és nyakörv puha, műszőrmével van bélelve! A kezük és csuklójuk összetartásához egyszerűen használd a nikkelmentes, fémláncokat, amelyek az egyes bilincseken található D-gyűrűkhöz csatlakoznak!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Body Bag

    Kiváló minőségű hálózsák.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #4 Black

    Fantáziált a behódolás és a dominancia szexi játékáról? Akkor ez lesz a tökéletes kezdet az Ön számára! Győződjön meg róla, hogy szerelmes rabszolgája meghallgatja minden utasítását, miközben ugratja és elcsábítja őket.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Hanging Strap Cage Black

    Csodálatosan szorosan tartja az alattvalót!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Fedezze fel egymás perverzebb oldalát ezzel az ágykötős rögzítőkészlettel. Kösse az ágyhoz a szeretőjét, és legyen szabad uralma, bármit megtehet, amire vágyik. Mindent tartalmaz, amire szüksége van, hogy felmelegítse a hálószobáját némi fétisjátékkal! 4 bársony állítható mandzsetta kötéllel, és további bónuszként INGYENES szatén maszkot, 11 hüvelykes tollcsiklandozókat és 2 gyertyát kap.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:165

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.