0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Bondage szettek

1 - 32 termék, Összesen:146

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Fifty Shades of Grey Keep Still Over the Bed Cross Restrain - Bondázs készlet

  „Fedezze fel a kikötözős játékok új dimenzióját ezzel az ágy fölött keresztezhető rendszerrel, amely lehetővé teszi a boka és csukló mandzsetták mind függőleges, mind vízszintes elhelyezését. A deluxe új csavart visz a klasszikus fogvatartó rendszerbe. A szürke ötven árnyalata könyvek által inspirált.

  29 900 Ft

  17 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy Limited Edition Lover's Fantasy Kit - Erotikus szett

  Fedezzék fel egymás rossz oldalát a hihetetlen Lover Fantasy Kit-tel. Ez a minden egyben kezdő csomag tartalmaz egy bőr ostort, egy fém bilincset és egy ingyenes szatén erotikus maszkot.

  7 490 Ft

  4 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Strict Deluxe Thigh Sling With Wrist Cuffs

  Helyezze a játékot a tökéletes helyzetbe a behatoláshoz! Nyissa szét azokat a lábakat, és tartsa vissza azokat a csuklókat! Ez a nagymértékben állítható kötözőheveder sötéten csábító légkört teremt Önnek és szeretőjének. Állítsa be a hátsó pántot úgy, hogy a csukló felfelé vagy lefelé mutasson a háton. Emelje fel a térdet a mellkasig a combszíjjal, hogy a másik fél teljesen sebezhetővé és védtelenné váljon. A párnázott mandzsetta kényelmesen megőrzi őt a kellemes, ingerlő és gyötrő órákon át! A csatok mindegyike zár, ha azt szeretné, hogy még jobban bezárja alázatos szeretőjét. Vegye kezébe az este irányítását, amikor felszíjazza szeretőjét ezzel a tartós és szexi hevederrel!

  78 900 Ft

  48 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Easytoys Fetish Collection Fetish Set With Collar, Ankle and Wrist Cuffs

  A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen ezzel a bondage szettel! Tartalmaz egy nyakörvet, csukló- és bokapántokat, melyek könnyedén egymáshoz csatlakoztathatók. Robusztus műbőr anyagból készült, és a puha bélésnek hála a kényelmes viselet garantált!

  35 900 Ft

  22 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy Spread 'em Bar and Cuff Set - bilincsek

  Üdvözölje szeretőjét tárt karokkal és lábakkal ezzel a hihetetlen Spread 'Em Bar & Cuff Set-tel! Ez a perverz készlet fém távtartó rudakból áll, és jobb belátást és helyzetet kínál partnerének, mint amilyenről az valaha csak álmodott.

  44 900 Ft

  29 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy Extreme Hog-Tie Kit

  Vegye át a teljes ellenőrzést szeretője minden mozdulata felett ezzel az Extreme Hogtie Kit-tel. Ez a könnyen használható kikötöző készlet neoprén csukló- és boka bilincsekből, nagy teherbírású fém tartórúdból és ingyenes szatén erotikus maszkból áll.

  17 990 Ft

  10 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy Position Master With Cuffs

  Hagyja, hogy a képzelete a fizikai korlátokon túlra repítse a Position Masterrel és a bilincsekkel.

  22 490 Ft

  16 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bad Kitty Red Giant - 8 darabos BDSM szett

  Bondage szett: bélelt szemmaszk, szájpecek egy 60 cm-es állítható zsinórral, bőr mini ostor és négy párnázott bilincs.

  14 990 Ft

  7 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy Cuff & Tether Set - Bondázs készlet

  Ezzel a sokoldalú bilincs- és kötélkészlettel feltétlenül örömet okoz partnerének. Az állítható hevederek szinte bármihez köthetők, lehetővé téve, hogy csak a képzelete szabjon határt.

  19 490 Ft

  13 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

  10 csodálatos segédeszközt talál ebben a készletben, melyet a túláradó elegancia jellemez. A játékok egy gyönyörű Fifty Shades of Gray díszdobozban érkeznek. Fedezze fel az érzéki élvezetet, az izgalmat és a könnyű BDSM-játékokat, amelyek kellemesen megfűszerezik a kalandvágyó párok hálószobai élményeit. Élvezze az összes eszközt egyszerre vagy fokozatosan egymás után, attól függően, ahogy Önnek jól esik. Hagyja szárnyalni a végtelen képzelőerejét.

  69 900 Ft

  42 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Master Series Extreme Sex Bench

  Játsszon el sötét fantáziákat, vagy készüljön fel az intenzív hatásjátékos jelenetekre, amikor felszíjazza szeretőjét az Obedience Extreme Sex Bench padjára! Ez a nagy teherbírású szexbútor masszív acélból készült, kényelmes párnázattal partnere testéhez, lábaihoz, karjaihoz és fejéhez, az órákon át tartó lendületes játékhoz.

  449 900 Ft

  284 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Zado All-over Chain

  Kéz, boka és nyak bilincsek lánccal. Állítható méret.

  29 900 Ft

  23 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondázs készlet

  Minden, amire szüksége van a test teljeskörű korlátozásához! A "Bed Restraint Kit" szakszerűen alakítja át ágyát a rabság játszóterévé - akár otthon, akár egy szemérmetlen hétvégén valahol a messzi távolban.

  30 900 Ft

  20 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • ToyJoy Amazing Bondage Sex Toy Kit Black

  Az Amazing Bondage Sex Kit kiemeli ügyfelei rejtett vágyait, és lehetőséget ad nekik, hogy játékosan fedezzék fel a BDSM világát.

  19 490 Ft

  11 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Frisky Hold Me Under the Bed Restraint System

  A Frisky Restraint System hordozható, és könnyen rögzíthető H alakú hevederekkel, amelyek bármilyen méretű ágy alá illeszkednek, és biztonságosan rögzítik a bokát és a csuklót, korlátozva a mozgást. A műszőrme bevonatú mandzsetta puha és kényelmes, mégis biztonságosan záródik a nagy teherbírású tépőzárral. Az állítható csatok lehetővé teszik, hogy megfeszítse partnerét, így kompromittáló pozíciókba kerül, miközben kötekedik, és addig amíg tetszik neki és amíg úgy nem dönt, hogy kiérdemelte a szabadulást!

  19 490 Ft

  11 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

  Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 10 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket talál egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele.

  29 900 Ft

  17 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy Ball Gag Training System

  Egy szót se! A Ball Gag Training System tökéletes játékszere lesz kezdőknek és haladóknak egyaránt!

  8 990 Ft

  5 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

  Büntesd meg és tetsszen a játékszerednek ebben a ravaszul jellegzetes csavarásban! Fékezze meg szeretőjét a nyakánál, mindkét csuklóján és a bokájánál fogva, mert egy eres fekete farok hatol belé! Ennek a figyelemre méltó szerkezetnek minden része állítható, így meghosszabbíthatja az alaprúdat, testreszabhatja a vibrátor és a gallér magasságát, és megváltoztathatja szerelmese csuklójának és bokájának elhelyezkedését. Az építés nem is lehetne egyszerűbb, egyszerű csavaros csatlakozócsövekkel. A fényűző, nagy teherbírású mandzsetták mindegyike zárókonzollal van ellátva, hogy ne tudjon kiszabadulni, valamint egy D-gyűrűvel, amellyel a szárhoz csatlakoztatható, vagy akár más rabságjelenetekben is használható! Gazdagítsa BDSM-fantáziáit, amint azok életre kelnek egy egyedi hangszerrel a zárt behatolás érdekében.

  143 900 Ft

  89 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Master Series Interlace Bed Restraint Set

  Ez a Master Series Interlace Ágyrögzítő Készlet elég sokoldalú ahhoz, hogy minden elképzelhető módon rögzítse őket. A készlet nyolc érintkezési pontot tartalmaz, amelyek biztosan illeszkednek bármilyen méretű matrachoz. A négy levehető boka- és csuklómandzsetta neoprénből készült, hogy biztosítsa kényelmét, és mégis tetszés szerint visszafogható legyen. Mindegyik mandzsetta állítható, és tépőzárral készül a gyors kioldás érdekében.

  35 900 Ft

  22 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • ToyJoy BDSM Starter Kit - BDSM szett

  A BDSM Starter Kit egy nagyszerű ajándék szerelmeseknek, akik izzanak a vágytól, hogy felfedezzék a BDSM kockázatos világát. A készlet mindent biztosít, amire csak szükség lehet egy játékos és biztonságos felfedezőúton.

  19 490 Ft

  13 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Dusedo Model X Sling Frame Classic Size with Bag

  A klasszikus Porta Sling Frame, amelyet évek óta ismersz, belülről kifelé építették át a pofátlanul kibaszott, ököllel és még felfüggesztett kötelékek új generációjához.

  359 900 Ft

  224 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

  A BDSM-fantáziák szinte minden alapjait magában foglaló Bound You 12db készlet minden igényt kielégít újoncként.

  35 900 Ft

  22 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • 19 490 Ft

  11 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Strict Full Sleeve Armbinder

  Szorítsa össze partnereinek karjait a hátuk mögött, hogy teljesen visszatartsa őket, a szórakoztatása érdekében! Ez a hosszú ujj egy egyedülálló kötöző felszerelés, amely hatékonyan a következő szintre emeli a jelenetet. Csúsztassa a játékszer karjait a karcsú, tetszetős hüvelybe, rögzítse a fűzőket, és állítsa be mind a négy pántot olyan szorosra, hogy csapdában, de kényelmes tartsa... ha ez a vágya! A reteszelő csatok lehetővé teszik, hogy tovább fokozzák a helyzetet, és biztosítsák, hogy ne legyen remény a menekülésre. Az alján található D-gyűrű még azt is lehetővé teszi, hogy kreatívkodjon más BDSM-mellékletekkel. Érezze jól magád ezzel a sebezhető testtel, miközben ők vergődnek a fájdalomtól és az élvezettől!

  45 900 Ft

  27 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Handcuffs

  Az irányítás garantáltan a te kezedben lesz, viselje bárki is ezt a fantasztikus bondage szettet! A nyakörvhez hozzáillő csuklópánt tartozik, melyekez egymáshoz tudsz csatolni. Robusztus műbőrből készült puha béléssel, mely kényelmes viseletet biztosít. A nyakörv állítható, 45-től 58 cm-ig, akárcsak a mandzsetta, 11-től 28 cm-ig. A lánc hossza 40cm. Használd, és kombináld bátran más játékokkal és kiegészítőkkel!

  29 900 Ft

  17 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Bad Kitty Black Bondage Set - Bondázs készlet

  Ez a bondage szett csukló és boka bilincsekből áll, melyek kersztben kapcsolódnak egy fém gyűrű és rövid pántok segítségével. Anyaga: velúr műbőr szegéllyel.

  19 490 Ft

  13 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Fetish Fantasy Limited Edition Spreader Bar

  Szélesre tár! Ezzel a kezdő fém távtartóval a kívánt helyzetbe kényszerítheti partnerét minden alkalommal. Csatolja az állítható boka mandzsettákat, feszítse meg a fém rudat, és szeretője nem lesz képes összeszorítani a combjait.

  16 490 Ft

  10 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Zado Leather neck and hand cuffs - Bőr Nyakörv bilincsekkel

  Egy vadóc készlet, amely egy nyakörvből és két kézi bilincsből áll. A csuklóbilincsek hozzácsatolhatóak a nyakörv közepén lévő horoghoz.

  23 990 Ft

  19 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:146

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.