×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Bondage szettek

97 - 128 termék, Összesen:214

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Brutus Sling Stand Kit

    Ez a BRUTUS Sling Stand Frame Kit egy rendkívül komplett csomag, amely mindent – és még többet – tartalmaz, amire szüksége van az induláshoz.

    511 900 Ft

    287 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Élénk szín, amely felébreszt, fényes textúrájával, amely gyengéden átölel. Ez a lézerrózsaszín 8 részes Vivid Set, amely BDSM-fantáziád szinte minden alapelemét tartalmazza, minden újonc igényt kielégít, vagy tapasztalt játékosként friss színt varázsol a sebességváltóba.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Blaze Bed Restraint Set

    Egy ágyrögzítő készlet csukló- és bokamandzsettával. Egyszerűen csúsztassa a pántokat a matrac alja alá, akár felülről lefelé, akár oldalról a másikra, hogy testreszabhassa a kötelékjátékot. A hevederek a műanyag csatokkal az ágy méretéhez állíthatók. A mandzsetta műszőrméből készült, puha és bolyhos, kényelmes viselet, tépőzárral. Az ágyhevederek O-gyűrűihez kényelmes musketon kampókkal rögzíthetők. A rögzítőkészlet nagyszerű BDSM-eszköz, de óvatosan használja, és soha ne hagyjon felügyelet nélkül egy megkötött személyt.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Bound 4-Way Hogtie Vegan Leather

    Tökéletesen kombinálható a szubmisszív kollekcióból származó bilinccsel, és a bokákat csuklópánttal kombinálhatja a teljes alátámasztás érdekében.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    A fétiskollekcióból származó Bondage Plugs készlet 10 m-es kötéllel élvezetes módon tölti ki a vagina és a végbélnyílásokat, és gondoskodik arról, hogy a helyén maradjanak!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Bemutatjuk a BDSM Luxury 9 Item Kit fekete színben, átfogó kollekciót, amely minden BDSM-vágyat kielégít. Ez a készlet tartalmaz egy hordtáskát, lapátot, nyakörvet, szájzárat, szemkötőt, 4 irányú disznócipőt, pórázt, bilincseket és bokabilincset, amelyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel, a luxusra és a funkcionalitásra összpontosítva készült.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Masters St. Andrew's Cross Black

    Optimalizálja görcsös játékát ezzel a falra szerelhető Szent András-kereszttel! Ez a plüss, párnázott kereszt a falhoz simulva fekszik, így több alapterülete lesz! Tökéletes kisebb szobákba, és több négyzetmétert biztosít, hogy a kereszttel együtt más perverz darabokat is elhelyezhessen a szobában.

    434 900 Ft

    271 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Rögzítse a tengeralattjárót kedvenc pozíciójában! A Kennel egy állítható ketrec párnázott deszkával és opcionális pozícionáló rudakkal. Zárja be játékszerét a bevonatos fém burkolatba, és legyen kreatív! Csapja be fejüket a szilikon párnázással ellátott elülső bejárati rudak közé, hogy tökéletes helyzetben legyenek a kényszeretetéshez.

    479 900 Ft

    383 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    Kezdje kalandjait a bondageba, ezzel a vonzó kezdőkészlettel, amelyben minden megtalálható!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou BDSM Line Diannia Bondage Breast Harness Black

    Érezze magát vonzónak és erősnek ezzel a saját nevével, a Diannia mellkaspánttal.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Azoknak a pároknak, akik fétisjátékukat a következő szintre szeretnék emelni, ez a számukra való készlet. Minden, amire szüksége van, hogy továbbra is felfedezhesse a perverzebb oldalát. Tartozéka légáteresztő golyós szájpecek, szőrös, ragasztott bőr kéz- és lábmandzsetta, szatén szemmaszk, korbács, 11 hüvelykes toll csiklandozó, 10 méteres japán selyemkötél, disznóbilincs csatlakozó, mellbimbóbilincs és szőrös, ragasztott bőr nyakörv fém pórázzal.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Végül minden, amit be akartál bizonyítani a BDSM-ből ebben a Bondage készletben. Teljesen szintetikus bőr (100% vegán). Csupa lila és fekete. Gyönyörű fém dobozba csomagolva. Alkalmas kezdőknek vagy szakértőknek. Nem fog lemaradni semmiről, csak a fantáziád szab határt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    A Bad Kitty kombinált rögzítője a nyak, a csukló és a boka számára. A bilincsek puha plüssel vannak párnázva, és az erős kampós és hurkos rögzítőkkel állíthatóak a tökéletes illeszkedés érdekében. A bokabilincsekhez vezető korlátozó pántok állíthatóak. A csuklóbilincsek kapcsos kampókkal rendelkeznek, és eltávolíthatók a nyakbilincsről. Tartalmaz egy szemkötőt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Alakítssa át bármelyik ágyat a szórakozás csodaországává, és kezdődjenek a játékok! A tartós nylon hevederek 4 szuperpuha, neoprén bélésű mandzsettához csatlakoznak, amelyek könnyen beállíthatók, hogy biztonságosan a helyén tartsák partnerét. Ezek a matrac alatti ágykötések a lehetőségek világát nyitják meg Önnek és kedvesének. Csak rögzítse a matrac alá, hogy élvezze. Fedezze fel legmélyebb fétis-fantáziáit!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Complete Arm Restraints Black

    Ez a Complete Arm Restraints teljes hatalmat biztosít partnere karjai felett, így lehetetlenné teszi a mozgást. Ez az ócska kötözőheveder a felkarjukat és a hátukat fogja körül, és biztonságosan a helyükön tartja a karjukat.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Thigh and Wrist Cuff Set Black

    Ezzel a speciális comb- és csuklómandzsetta készlettel a szubrász kezeit a combjához kötheti. Így teljes mértékben kézben tarthatja az élvezetes BDSM-élményt. A mandzsetta erős és tartós műbőrből készült, és habszivaccsal bélelt, hogy megakadályozza a karcolódást.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Bondage Board

    Lebilincselő élményekért – bárhol és bármikor! A bondage tábla segítségével szinte semmi korlát az erotikus fantáziái kiélésére. A fekete kötözőtábla összecsukható, és alig igényel otthon helyet.

    204 900 Ft

    127 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Xtreme Zip-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Lépjen be az intenzív BDSM világába ezzel a Full Sleeve Karkötővel.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Xtreme Belt with Vibrator Holder Black

    Szeretnél a partnered kedvében járni, és kézben tartani az orgazmusukat? Ez az öv kiváló minőségű PU bőr gyűrűtartóval rendelkezik, amelyet arra terveztek, hogy egy erőteljes masszázspálcát rögzítsen a hüvelyükhöz.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Arm Binder

    Tartsa szolgálója kezeit határozottan a háta mögé, és korlátozza mozgáslehetőségét a Strict Arm Binder segítségével. Ez a kiegészítő megfelel a saját nevének, hiszen nem csak hogy szigorú, de kompromisszummentes is! A heveder praktikus csatokkal van felszerelve, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden egyén számára, függetlenül a bicepsz és az alkar méretétől. Vezessen be új praktikákat a hálószobai életbe. Élvezze a termék nyújtotta új, szokatlan lehetőségeket, felejthetetlenné téve az Önök előtt álló éjszakát.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Scandal Bed Restraints - Kikötöző szett

    Szép kivitelezésű, rendkívül sokoldalú bandázs szett. Innovatív erotikus eszköz. Szinte bármely ágyat képes egy teljes s & m játszótérré alakítani pillanatok alatt.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sportsheets Saffron Thigh Sling

    Ez a könnyen használható heveder lehetővé teszi, hogy tökéletes pozícióban maradjon a legjobb behatolási szögek eléréséhez! A puha nyak- és lábtámaszok kényelmes párnákat biztosítanak dőlés közben, míg a hevederek a saját testsúlyod segítségével tartják magasan és erőteljesen a combokat.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Temptasia Bondage Safety Scissors

    Gyorsan és biztonságosan oldja meg megkötött szeretőjét a kötélről, ragasztószalagról, polipántról, cipzárról vagy puha kötőanyagról. A Bondage biztonsági olló lekerekített, védett hegye és ferde fogantyúja biztosítja, hogy ne sértse meg a bőrt. Ideális olyan helyzetekben, amikor gyorsan el kell engednie a foglyot, orvosi fétises jelenetekhez és ruhák levágásához. Tartsa az ollót az éjjeliszekrényben, a játéktáskában vagy bárhol, ahol szeretne játszani! Kötelező eszköz az új és tapasztalt rabságrajongóknak egyaránt.

    3 190 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Kíváló eszköz húzódzkodáshoz és lógó pozíciókhoz!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Xtreme Lace-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Az Ouch! Xtreme, egy heves teljes hosszúságú kartámasz fűzős fűzéssel és pántokkal. Alkalmas kezdőknek, akik szeretnék kipróbálni az intenzívebb kötözést, és a tapasztaltabbaknak, akik szeretnék bővíteni kollekciójukat.

    23 990 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként mutatjuk be Önnek a Sport Fucker Travel Slinget. Ez az eszköz elég kompakt ahhoz, hogy beleférjen egy csizmába, és elég erős ahhoz, hogy még a legizmosabb alsók lábait is kinyitsa!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Shining Line Glow in the Dark Bondage Set 5pcs

    Az Intoyou Shining Line újradefiniálja a személyes kifejezést és az élvezetet, azok számára készült, akik teljes intenzitással fogadják szexualitásukat és fetisizmusukat.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Red

    Bemutatjuk a BDSM Deluxe 5 Item Kit piros színben, egy átfogó kollekciót, amelyet a legvadabb BDSM-vágyak teljesítésére terveztek. Ez a készlet tartalmaz egy speciálisan lekerekített hordtáskát/pénztárcát, gallért, láncot, bilincseket és bokabilincset, amelyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel készült, és az esztétikai és funkcionalitási szempontok figyelembevételével készült.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Bowties 10 Item Kit Pink

    Bemutatjuk a rózsaszín színű BDSM Bowties 10 Item Kit készletet, egy divatos kollekciót, amelyet arra terveztek, hogy feldobja a BDSM élményeit. Ez a készlet tartalmaz egy hordtáskát, ostort, nyakörvet, szájzárat, szemkötőt, pórázt, bilincseket, bokabilincset, csiklandozótollat és egy pár mellbimbóbilincset, melyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel, a stílusra, kényelemre és élvezetre összpontosítva készült.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tease & Please Master & Slave Bondage and Adventure Game

    Soha nem tudhatja, mi fog történni a hatalom és az alávetettség ebben az izgalmas játékában. Szeretné megtartani az összes kötelet, vagy inkább Ön lenne megkötözve és öklendezve? Ön a felelős, vagy engedelmeskedni akar? Lejön az ostor a fenekére, vagy erotikus csapást ad partnerének?

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:214

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.