×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Bondage szettek

15 Termék

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Szorítsa össze partnereinek karjait a hátuk mögött, hogy teljesen visszatartsa őket, a szórakoztatása érdekében! Ez a hosszú ujj egy egyedülálló kötöző felszerelés, amely hatékonyan a következő szintre emeli a jelenetet. Csúsztassa a játékszer karjait a karcsú, tetszetős hüvelybe, rögzítse a fűzőket, és állítsa be mind a négy pántot olyan szorosra, hogy csapdában, de kényelmes tartsa... ha ez a vágya! A reteszelő csatok lehetővé teszik, hogy tovább fokozzák a helyzetet, és biztosítsák, hogy ne legyen remény a menekülésre. Az alján található D-gyűrű még azt is lehetővé teszi, hogy kreatívkodjon más BDSM-mellékletekkel. Érezze jól magád ezzel a sebezhető testtel, miközben ők vergődnek a fájdalomtól és az élvezettől!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau BDSM Set

    Ez a stílusos 9 darabos BDSM szett mindent tartalmaz egy felejthetetlen és izgalmas élményhez. Akár kezdő, akár tapasztaltabb, ez a készlet rengeteg kihívást nyújt, és elegáns és fényűző megjelenéssel rendelkezik.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Ez egy vad menet lesz! Nyújtsa ki szélesre a lábait, és fogja meg a csuklóját, hogy komolyan perverz BDSM-játékot játszhasson. Könnyedén beállíthatja a hátsó pántot, hogy partnere csuklóját felfelé vagy lefelé tolja a hátán.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Derékszíj lábbilincsekkel és levehető bilincsekkel a ZADO-tól, teljesen bőrből készült. Az állítható bilincsek mindegyike egy-egy bőrszíjjal van ellátva, amelynek mindkét végén karabiner található.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Bemutatjuk a BDSM Luxury 9 Item Kit fekete színben, átfogó kollekciót, amely minden BDSM-vágyat kielégít. Ez a készlet tartalmaz egy hordtáskát, lapátot, nyakörvet, szájzárat, szemkötőt, 4 irányú disznócipőt, pórázt, bilincseket és bokabilincset, amelyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel, a luxusra és a funkcionalitásra összpontosítva készült.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Azoknak a pároknak, akik fétisjátékukat a következő szintre szeretnék emelni, ez a számukra való készlet. Minden, amire szüksége van, hogy továbbra is felfedezhesse a perverzebb oldalát. Tartozéka légáteresztő golyós szájpecek, szőrös, ragasztott bőr kéz- és lábmandzsetta, szatén szemmaszk, korbács, 11 hüvelykes toll csiklandozó, 10 méteres japán selyemkötél, disznóbilincs csatlakozó, mellbimbóbilincs és szőrös, ragasztott bőr nyakörv fém pórázzal.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Bowties 10 Item Kit Pink

    Bemutatjuk a rózsaszín színű BDSM Bowties 10 Item Kit készletet, egy divatos kollekciót, amelyet arra terveztek, hogy feldobja a BDSM élményeit. Ez a készlet tartalmaz egy hordtáskát, ostort, nyakörvet, szájzárat, szemkötőt, pórázt, bilincseket, bokabilincset, csiklandozótollat és egy pár mellbimbóbilincset, melyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel, a stílusra, kényelemre és élvezetre összpontosítva készült.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Visszatartó készlet a rabság szerelmeseinek!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Genitals to Arm Wooden Pillory A fekete fa péniszgyűrűs pillepárna a középkori egyszerűség a leghatékonyabb. Ez az alázatos eszköz a pénisz és a golyók, valamint a csukló körül záródik a test előtt vagy mögött, így a viselője teljesen tehetetlen és teljesen az Ön irányítása alatt áll.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Body Bag

    Kiváló minőségű hálózsák.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Leopard Print Bondage Set

    Mutasd meg vad oldaladat ezzel a 7 darabos bondage készlettel! Ez a macskamintás csomag tökéletes a BDSM kalandjukat kezdő kezdőknek vagy olyan veterán bondage játékosoknak, akik szeretnének egy kis vad villanást hozzáadni a gyűjteményükhöz. Minden, ami a játékhoz szükséges, benne van, így máris kibonthatod a csomagot, és rögtön a mókához láthatsz!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Kits Bed Bindings Restraint System Limited Edition Gold

    Fedezzék fel egymás perverzebb oldalát ezzel az ágykötős rögzítőkészlettel. Kösse az ágyhoz a szeretőjét, és legyen szabad uralma, bármit megtehet, amire vágyik. Mindent tartalmaz, amire szüksége van, hogy felmelegítse a hálószobát némi fétisjátékkal! 4 állítható mandzsetta kötéssel, és további bónuszként INGYENES szatén maszkot kap.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sportsheets Saffron Neck and Wrist Restraint

    Kapcsold be, a dolgok mindjárt felforrósodnak. Használja testüket saját rögzítőrendszerként a Saffron nyak- és csuklórögzítővel. Helyezze a gerincet partnere elejére vagy hátuljára, és rögzítse a csuklóját, miközben aláveti magát az érzéseknek.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Pink

    Bemutatjuk a rózsaszínű BDSM Deluxe 5 Item Kit-et, egy átfogó kollekciót, amelyet a legvadabb BDSM-vágyak teljesítésére terveztek. Ez a készlet tartalmaz egy speciálisan lekerekített hordtáskát/pénztárcát, gallért, láncot, bilincseket és bokabilincset, amelyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel készült, és az esztétikai és funkcionalitási szempontok figyelembevételével készült.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Bowties 8 Item Kit Black

    Bemutatjuk a BDSM Bowties 8 Item Kit in Black-et, egy divatos kollekciót, amelyet arra terveztek, hogy feldobja a BDSM élményeit. Ez a készlet tartalmaz egy hordtáskát, ostort, nyakörvet, szájzárat, szemkötőt, pórázt, bilincseket és bokabilincset, amelyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel, a stílusra, a kényelemre és az élvezetre összpontosítva készült.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

15 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.