×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Bondage szettek

10 Termék

  • Fifty Shades of Grey Keep Still Over the Bed Cross Restrain - Bondázs készlet

    „Fedezze fel a kikötözős játékok új dimenzióját ezzel az ágy fölött keresztezhető rendszerrel, amely lehetővé teszi a boka és csukló mandzsetták mind függőleges, mind vízszintes elhelyezését. A deluxe új csavart visz a klasszikus fogvatartó rendszerbe. A szürke ötven árnyalata könyvek által inspirált.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Handcuffs

    Az irányítás garantáltan a te kezedben lesz, viselje bárki is ezt a fantasztikus bondage szettet! A nyakörvhez hozzáillő csuklópánt tartozik, melyekez egymáshoz tudsz csatolni. Robusztus műbőrből készült puha béléssel, mely kényelmes viseletet biztosít. A nyakörv állítható, 45-től 58 cm-ig, akárcsak a mandzsetta, 11-től 28 cm-ig. A lánc hossza 40cm. Használd, és kombináld bátran más játékokkal és kiegészítőkkel!

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather neck and hand cuffs - Bőr Nyakörv bilincsekkel

    Egy vadóc készlet, amely egy nyakörvből és két kézi bilincsből áll. A csuklóbilincsek hozzácsatolhatóak a nyakörv közepén lévő horoghoz.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Bondage Rúd kezek és lábak

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Arm Binder

    Tartsa szolgálója kezeit határozottan a háta mögé, és korlátozza mozgáslehetőségét a Strict Arm Binder segítségével. Ez a kiegészítő megfelel a saját nevének, hiszen nem csak hogy szigorú, de kompromisszummentes is! A heveder praktikus csatokkal van felszerelve, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden egyén számára, függetlenül a bicepsz és az alkar méretétől. Vezessen be új praktikákat a hálószobai életbe. Élvezze a termék nyújtotta új, szokatlan lehetőségeket, felejthetetlenné téve az Önök előtt álló éjszakát.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Red

    Bemutatjuk a BDSM Deluxe 5 Item Kit piros színben, egy átfogó kollekciót, amelyet a legvadabb BDSM-vágyak teljesítésére terveztek. Ez a készlet tartalmaz egy speciálisan lekerekített hordtáskát/pénztárcát, gallért, láncot, bilincseket és bokabilincset, amelyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel készült, és az esztétikai és funkcionalitási szempontok figyelembevételével készült.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Készen állsz egy újabb szintű élvezetre? Ez a játékváltó lehetővé teszi, hogy tökéletesen pozícionálja testét a mély, kielégítő behatolás érdekében, és átadja magát a korlátozások izgalmának. Az állítható csukló- és combmandzsetta pántokkal ez a BDSM kiegészítő tökéletes az energiacsere dinamikájához.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Bármilyen ágyat szolgai játszótérré varázsol

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Black

    Bemutatjuk a BDSM Deluxe 5 elemkészletet fekete színben, egy átfogó kollekciót, amelyet a legvadabb BDSM-vágyak teljesítésére terveztek. Ez a készlet tartalmaz egy speciálisan lekerekített hordtáskát/pénztárcát, gallért, láncot, bilincseket és bokabilincset, amelyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel készült, és az esztétikai és funkcionalitási szempontok figyelembevételével készült.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty 8-piece Fetish Set with Bag Black

    Kiváló minőségű 7 darabos Bondage szett + táska a Bad Kitty-től, stílusos bőr megjelenésben, aranyszínű fém elemekkel. A szett tartalmaz 1 szemkötőt, 1 szájkosarat, 1 pár bilincset 1 levehető csatlakozó lánccal (karabiner), 1 nyakörvet, 1 pórázt, 1 korbácsot.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

10 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.