×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Clinic

161 - 192 termék, Összesen:340

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Penis Plug Piss Play with Glans Ring & Stopper

    A játék a húgycső élvezetének szakértőinek!

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Soaker Piss Plug

    A tökéletes kiegészítő mindenkinek, aki szereti a vízi sportokat. A sprinkler péniszdugó rozsdamentes acélból készült. Kezdődjön a zuhany. A felhasználást és a lehetőségeket az Ön fantáziájára bízzuk.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Fekete

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is a SQUEEZE-t!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Hollow Penis Shower Plug Curved

    Élvezze az enyhén ívelt pénisz zuhanydugó élményét ezzel a gyöngyös mintázatú, rozsdamentes acélból készült üreges péniszdugóval, és tegye még intenzívebbé az orgazmusát.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Alpha Scrotum Stretching Ring Grey

    Az Alpha™ folyékony szilikon herezacskó gyűrű a kezdőktől az erotika szakértőkig feszesen beburkol az élvezetbe az ultra-plüss, rendkívül rugalmas fokozógyűrűvel. A játékos gyűrű rendkívül rugalmas folyékony szilikonból készült, egyedi homokóra alakú.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Légy gonosz. Légy igazán gonosz, és cseszd meg, amíg nem fáj! Szorosan fogd meg a golyószákot vagy akár a péniszszárat az Acél golyófeszítő éles tüskékkel, és érezd a bőrödön az éles tüskékkel való szoros fogást. Lassan csavard befelé a csavarokat, amíg már nem tudnak tovább szorítani. Ez a kínzóeszköz egy golyófeszítő, de akár egy péniszszárat is körbefoghat, szóval légy kreatív. Legyen különösen gonosz, és zárja be a kulccsal.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set -Acél dilatátor szett 14 db

    Rozsdamentes acél Hegar tágítók biztosítják a lehetőséget a kettős végű tágításra. 4-től 17 mm vastagságig terjedő tágító készlet.

    55 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Ez az extrém kiotos acél golyóssúly igazi műalkotás. A kopasz súlya 649 gramm, bírod? A labda súlyát még nehezebbé teheti, ha még nagyobb súlyt akaszt a gyűrűre. A vastag, 39 mm-es péniszgyűrűnek köszönhetően ez a súly szépen lóg a golyóin, és imbuszkulcsokkal rögzíthető. Kézzel polírozott acél, nem nikkelezett vagy krómozott. Meri ezt megtenni?

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dusedo Acrylic Ball Butcher With Spikes

    Szereti a veszélyt, és semmi sem izgatja annyira, mint a kínzás és a fájdalom? Sok móka vár Önre ezzel az eszközzel! Ez egy herezúzó, amelyet mindenki számára terveztek, aki annyira szereti a fájdalmat, hogy mer szegecselni, és mindezt a saját szemével szeretné látni az átlátszó anyagon keresztül. Csak csinálja azt, amit szeret!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Penisstick Vader Round Tip

    Élvezze magát még jobban ezzel a rozsdamentes acél péniszbottal, és tegye orgazmusát még intenzívebbé és fröccsenőbbé. Az acél péniszdugó simán polírozott és könnyen behelyezhető az egyenletes, intenzív orgazmus érdekében.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Buzz Squeeze Ballsack Intense Triple 360 Vibe-Black

    A BUZZSQUEEZE tripla vibrációs golyósfeszítő az OXBALLS top-dog SQUEEZE golyófeszítő, a legnépszerűbb, a legjobban illeszkedő és legjobb érzésű labdafeszítő, amelyet kínálunk három vibrációval, közvetlenül a zsákján… három vibrációt a SQUEEZE közvetlenül a táskán tart.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs

    Ez a rozsdamentes acél húgycső edző készlet 3 dugót tartalmaz, amelyek átmérője 6 mm-től 10 mm-ig terjed. A tökéletes készlet a hang- vagy péniszdugó-fétis kezdőknek. A péniszdugók szilárdak, így a férfinedv nem tud kiszabadulni. Egyetlen baljuk van a csodálatos érzésért. 44 mm-es behelyezhető hosszával tökéletes hossz az induláshoz.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    A Black Label A-O péniszgyűrűjét szexi és hosszabb szexhez, valamint számos játéklehetőséghez tervezték. Masszív rozsdamentes acélból készült, kívül-belül domború, simán csúsztatható a péniszen és a heréken. A 360°-ban elforgatható O-gyűrű, amelyre további súlyok akaszthatók, további játéklehetőségeket biztosít.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Boneyard Piss Holer Black

    A Vibrating Sounds egy hangzó készlet kezdőknek és haladóknak. A készlet három szilikon szondarudat tartalmaz beosztásos hosszúságban és vastagságban. A gyöngyös, rugalmas hangok a testtel együtt hajlanak, hogy könnyebben tudjunk mélyebbre menni és megütni a prosztatáját. A gyöngyös kialakítás lehetővé teszi, hogy a kenőanyag a gyöngyök között maradjon, amikor behelyezi őket, így megkönnyíti a becsúsztatást anélkül, hogy gyakori újrakenésre lenne szükség.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe Black

    Ha a tökéletes támasztógyűrűt keresi a farkához és a labdáihoz, a Rock Hard Cock Pipe a tökéletes választás, hogy extra előnyt biztosítson Önnek! Nyomd ki csomagodat a maximális potenciálra, és élvezd a golyók szoros rántását, miközben keményebb és vastagabb maradsz, mint valaha.

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune XXXXL Speculum

    Ennek az eszköznek a gyiklos látványától a legtöbben térdre esnének kegyelemért. Ezt a HATALMAS, teljesen rozsdamentes acél hüvelyszemüveget nagytestű állatok számára tervezték. Diagnosztikai vizsgálatokhoz és/vagy egyéb eljárásokhoz használják. Kiváló minőség, mivel sebészeti rozsdamentes acélból készült, gyakori sterilizálás és hosszú élettartam érdekében feldolgozható.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    OUCH! Új játéksort mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső szondázás az Ön hibája, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül élvezetesek lehetnek. Ezenkívül a húgycső mély játéka az egyetlen módja a prosztata közvetlen masszírozásának.

    19 190 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Ez az acél glans péniszgyűrű nem alkalmas a köztünk lévő érzékeny lelkeknek.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Penis Plug Cum-Thru Play Hollow

    Péniszdugó dugóval és stimuláló formával mindennapi használatra. Kúp alakú, ezüst színű és üreges péniszdugó dugógolyóval és nagyon stimuláló formával. Használható spermiumok felkeltésére és pisijátékra.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 4,5cm

    A Rebel golyósgyűrűs zárható golyós hordágyát fel kell tenni, majd szorosan lezárni a mellékelt imbuszkulccsal. A még izgalmasabb érzésekért lehűthető (hűtőben) vagy felmelegíthető (forró vízben).

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    Nagy választék ebben a 15 különböző méretű tágítókészletben nőknek és egyéb célokra. Praktikus és gyönyörű fekete bőr tárolótokba csomagolva.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 30cm

    Ez a rezgő húgycső tágító elképesztő lehetőségeket rejt.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Threaded Silicone Urethral Sound Set

    Ez a Kiotos X-től származó menetes szilikon húgycsőhang készlet tökéletes, ha a húgycső nyújtását szeretné gyakorolni. Speciálisan a péniszedhez tervezett húgycsőhangok. A húgycsőhang a legtöbb ember számára furcsa, de tagadhatatlanul kielégítő aktus, ezért a húgycsőhangok egyre népszerűbbek, mint valaha.

    19 190 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 1

    Ez a dilatátor kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A játékszer az ún. sounding praktikák közben lesz hasznos. Ez egy új irányzat, ami a húgycső belülről történő stimulálását jelenti. A finom domborulatokkal ellátott dilatátor erőteljes ingerlést ígér. Praktikus anyagának hála a játékszer nagyon könnyen karbantartható. Kér egy kis kóstolót?

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Ez egy igazán hatékony golyós zúzógép ipari megjelenéssel. Nagyon egyszerűen működik: a csavar minden egyes fordulata egy kicsit jobban meghúzza. A csavar végén lévő gyűrű szoros rögzítése után súlyok akasztására használható a még nagyobb CBT izgalom érdekében.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Ball Weight 35mm x 38mm

    A Kiotos termékek kizárólag a legkíválóbb minőségű 100% rozsdamentes acélból készültek.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is!      

    17 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Urine Bag Sterile 90cm 2000ml 10 pack

    Vizelet és más testnedvek 24 órás gyűjtésére tervezett eszköz.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Tapered Vibrating Penis Wand

    1 x AAA elemet igényel (nem tartozék) A Kiotos Steel termékek 100% rozsdamentes acélból készülnek, ez biztosítja a ma kapható acéltermékek legmagasabb minőségét. A Kiotos Toycleanerrel egyszerű a játékok tisztítása.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • mediCARE Nitrile Gloves AMG Antimicrobial Powder-Free Violet-Blue 100 pack

    Antimikrobiális funkcióval, a mikrobák 99,999%-át elpusztítja.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    A Mister B Vibrating Steel Gentle Vibe egy prémium vibrátor azoknak készült, akiknek szükségük van erre az extra lökésre. Erős, intenzív, és olyan mélyre hat, amennyire szüksége van rá. Ezt a játékot a legigényesebb felhasználók számára tervezték, és minden megfelelő helyet elér, és intenzív stimulációt biztosít.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Amikor Proper Finn megcsinálja eltűnő trükkjét, Ön lesz az első, aki észreveszi. A húgycsőtágító lendületes és könnyű testével az elektrostimuláció teljes érzékenységi tartományát izgalmasan szokatlan helyekre viszi. Finoman lekerekített hegyei és a pólusok közötti zökkenőmentes, sima átmenet nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz neki, hanem megkönnyíti a húgycsőbe való behelyezését is – kis gyakorlással (és kenőanyaggal).

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

161 - 192 termék, Összesen:340

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.