×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis ezüst

1 - 32 termék, Összesen:38

  1. 1
  2. 2
  • Triune Evil Ball Crusher And Presser Stainless Steel

    A szadista CBT jelenetben szükséges rossz, ez a brutális labdafeszítő és golyózúzó kombó biztosítja, hogy a megkínzott herék jól és valóban csavarodjanak! Adja hozzá a könyörtelen Triune Evil Shells CBT eszközt a jelenethez, és ez lesz az utolsó fordulat!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado All-over Chain

    Kéz, boka és nyak bilincsek lánccal. Állítható méret.

    31 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Collection Anal Spreader

    Állítható tükördugó anális rajongóknak!

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Stainless Steel Claw Scratcher

    Ez a csodálatos, nagy teherbírású, rozsdamentes acélból készült karmos vakaró csodálatos ahhoz, hogy olyan szögekbe is eljusson, ahová normál esetben nem fér el, magának vagy partnerének, a karmolás az egész testén használható. Tökéletesen illeszkedik a kezébe a lekerekített magasított fogantyú miatt.

    31 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Silver-Black

    Jobban alkalmas a BDSM-ben némi tapasztalattal rendelkező domináns és alárendelt számára. A TABOOM Expandable Spread Bar bokabilincsekkel készült, hogy kinyissa ezeket a lábakat. A szétfeszítő rúd bokamandzsettákat tartalmaz, de csuklóbilincsekkel is alkalmas, a végén és a rúd közepén lévő egyszerű klipszes gyűrűk segítségével. Az állítható spread bar három részre szedhető szét, a könnyű hordozás érdekében. A szóró rúd 60 és 104 cm között állítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds -Acél dilatátor szett 8 db

    A Rosebud Urethral Sounds húgycső tágító szett egy gyönyörű gyűjtemény, amelyet húgycső stimulációra terveztek.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Tesztelje határait egy egyedi golyós hordágyon és két 8 unciás súllyal! Kezdje egy kezelhető rántással, és csúsztassa a hordágy U részét a herezacskóba a labdák fölé. Élvezze a nagy teherbírású rozsdamentes acél vonzását, ahogy a gravitáció megviseli! Két csatlakozó lánc lóg, kényelmes kampókkal a súlyozott golyók hozzáadásához... vagy talán még több is! Mennyit bírsz? Játssz egyedül vagy mestereddel vagy úrnőddel! A tartós anyag nem porózus, így minden használat után könnyen fertőtleníthető.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Rozsdamentes acél, simára polírozva ennek a tükörnek három elülső tűje van, amelyek zárt helyzetben kerek szondát alkotnak.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Az elektrosokk rezgésű húgycső dugó olyan férfiak számára készült, akik mernek feszegetni a határokat. A vibrációs tágító páratlan érzetet biztosít a nemi szerveken és a nemi szerveken. Könnyedén küldi az elektrohullámokat a péniszbe és a húgycsőbe. Ha egy teljesen új szenzációt szeretne megtapasztalni, akkor ez Önnek szól.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Ez a hosszú ívű Torture tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Ez az igazi BDSM fájdalom és élvezet eszköz haladó felhasználók számára. Helyezze be péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 60-80 mm.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Ez a nagy teherbírású, rozsdamentes acélból készült, ejtőernyős golyó nyűjtó erős mágnessel záródik a herezacskó körül. Tapasztalja meg, hogy 8,6 uncia húzza le érzékeny labdáit, miközben önkielégítést folytat, szexel, vagy ha partnere ugratja és kínozza Önt. A gravitáció megteszi a hatását, megteremtve azt a vontató érzést, amire vágyik, és felerősítve minden szexuális élményt.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Anal Impaler Stainless Steel

    Az alja a szórórúdba van rögzítve bokamandzsetták segítségével (amelyek egy kis lakattal vannak a terelőrúd d-gyűrűihez rögzítve). 24 hüvelyk távolságra széthúzott lábakkal az állítható anális impuler a végbélnyílásba vagy a hüvelybe helyezhető. 18 és 32 hüvelyk között állítható.

    71 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Ez a kiotók tisztasági ketrece rozsdamentes acélból készült, nincs krómozás és nikkelezés, csak kézzel polírozták. A pénisz ketrecbe helyezésével 35 mm átmérőjű lesz. A 45 mm-es hajlított gyűrűt először a golyókra kell felhelyezni, majd ezt követően mágneskulccsal könnyen rögzíthető a ketrechez.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers - Mellbimbó húzó

    A Kiotos termékei kizárólag a legkíválóbb minőségű rozsdamentes acélból készültek.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Ez a húgycsőhangkészlet nagyon alkalmas a húgycsőjátékhoz. A rozsdamentes acél hangok könnyen és simán mennek be a húgycső nyújtásába, ami nagy örömet okoz. Fedezze fel a húgycsőjáték intenzív örömeit! A húgycső az egész testben a legmagasabb koncentrációban tartalmaz idegvégződéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Légy gonosz. Légy igazán gonosz, és cseszd meg, amíg nem fáj! Szorosan fogd meg a golyószákot vagy akár a péniszszárat az Acél golyófeszítő éles tüskékkel, és érezd a bőrödön az éles tüskékkel való szoros fogást. Lassan csavard befelé a csavarokat, amíg már nem tudnak tovább szorítani. Ez a kínzóeszköz egy golyófeszítő, de akár egy péniszszárat is körbefoghat, szóval légy kreatív. Legyen különösen gonosz, és zárja be a kulccsal.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Ez a Modern Torture tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Ez az igazi BDSM fájdalom és élvezet eszköz haladó felhasználók számára. Helyezze be péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 70 mm.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 30cm

    Ez a rezgő húgycső tágító elképesztő lehetőségeket rejt.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Amikor Proper Finn megcsinálja eltűnő trükkjét, Ön lesz az első, aki észreveszi. A húgycsőtágító lendületes és könnyű testével az elektrostimuláció teljes érzékenységi tartományát izgalmasan szokatlan helyekre viszi. Finoman lekerekített hegyei és a pólusok közötti zökkenőmentes, sima átmenet nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz neki, hanem megkönnyíti a húgycsőbe való behelyezését is – kis gyakorlással (és kenőanyaggal).

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 40mm

    A Kiotos Steele termékek anyaga 100% rozsdamentes acél, amely által ezek a legjobb minőségű acél termékek a jelenlegi piacon.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Oval Ballstretcher 70mm

    A Kiotos Steel termékek 100% rozsdamentes acélból készültek, ezért tartósak, megbízhatóak, és garantáltan nem okoznak csalódást!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blueline Prisoner Cock Cage

    Néha – nem mindig, de néha – olyan kedve támad, hogy kontrollt gyakoroljon partnere farkán. Vagy talán szeretnéd, ha átvegyék az irányítást a tiéd felett. Mindkét esetben olyan eszközt fog keresni, amely nem csak egy kis irányítást biztosít Önnek (vagy nekik), hanem elkerülhetetlen, biztonságosan záródó, rozsdamentes acél vezérlést. Ez az az eszköz.

    49 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    A Mister B Hardver egy állítható tüskés golyónyújtó, kínzóeszköz és nagyszerűen kinéző perverz játék egyben.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Snake Chastity Cage

    Zárd el azt a haszontalan faszt, és ne engedd ki! A Steel Snake Chastity Cage egy aljas eszköz, amellyel bezárhatod a haszontalan farkadat. Bár van némi hely a hosszabb farkadnak, nem lesz helye, hogy felálljon. Ez az acélketrec szép és kemény, így a farkadnak nem kell annak lennie. Zárd be a kulccsal, és ne engedd ki.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Diameter Uretha Sound 9mm

    Néha a legfélelmetesebbnek tűnő szexuális játékok a legélvezetesebbek! Egypólusú Electro Urethral Soundsunk 316-os rozsdamentes acélból készült, teljesen sima felületű, a játék közbeni nagyobb kényelem érdekében. Az 5,1 hüvelyk hosszúságú eszköz ideális kezdő húgycsőtágító.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Crowned Magentic Nipple Clamps

    Az intenzív mágneses bilincsek növelik a mellbimbó érzékenységét, tökéletesek az előjátékhoz, vagy a partnerek melleinek díszítésére, miközben kedvenc rögzítőibe köti őket! Sokoldalú és mindenféle szemtelen cselekedettel kompatibilis, ezek a koronás mellbimbóbilincsek nikkelmentes rozsdamentes acélból készülnek, így magabiztosan élvezheti.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Cseszd meg, amíg nem fáj! Legyen gonosz a golyószár vagy akár a péniszszár szoros fogásával az Acél golyószárfeszítő tompa tüskékkel. Lassan csavarja befelé a csavarokat, amíg már nem tudja tovább szorítani. Ez a kínzóeszköz egy golyófeszítő, de egy péniszszárat is körbe tud járni, így légy kreatív az áldozatoddal, és tudasd vele, ki a főnök. Legyen különösen gonosz, és zárja be a kulccsal.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Modern Tube Chastity Device

    Tartsa a farkát zárva és kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a modern csöves tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű futurisztikus eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 70 mm.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:38

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.