×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis fekete

129 - 160 termék, Összesen:181

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fetish Submissive Bound Neck to Wrist Restraints Vegan Leather

    A FETISH SUBMISIVE vegán bőrből készült nyak- és csuklómandzsettakészlet nikkelmentes fémmel! Zárd be szeretődet ezekkel a szexi, hatékony és kényelmes feleségekkel. Klasszikus kiegészítő a rabszolgajátékokhoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Mouthgag with O-Ring and Nipple Clamps Black

    Ez az O-gyűrűs szájkosár a szilikonpánttal állítható, és egy szabványos gördülő csattal záródik. A szájkosárhoz két állítható mellbimbóbilincs van rögzítve. A mellbimbóbilincsek mindkét vége bevonattal van ellátva a kényelem és a biztonság érdekében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Leather Leash - Fekete L

    Stabil póráz, melyet könnyű felcsatolni, forgatható karabinerrel rendelkezik.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs MEGA SQUEEZE Ballstretcher Black

    Olyan, mint a SQUEEZE, de egy kicsit nagyobb és úgy van kialakítva, hogy a zsákot felfelé vagy lefelé tartsa az OXBALLS által

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dominate Me Leather Paddle Medium 33x10cm

    Bőr lapát - 33x10 cm, markolat szegecsekkel díszített.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Diamond Studded Collar with Leash Black

    Készüljön fel arra, hogy örömet szerezzen vagy fogadjon az intenzív Diamond BDSM sorozatban. Elbűvölően strapabíró, a szilárd (mű)bőr és az elbűvölő gyémánt szegecsek tökéletes kombinációja az éjszaka sztár attrakciójává varázsolja.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Killer Leather & Silicone Ball Gag

    Ez egy igazi Killer Mouth Gag. Tedd a labdát a rabszolgád szájába, és csatold fel a kemény bőrszíjat a feje mögé. Ezután lassan csavarja be a kemény gumigolyót a torka hátsó része felé. Megbízható, izgalmas és tökéletes BDSM kemény játékokhoz. Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Oval Silicone Ball Gag Black

    Ez a szenzációs ovális golyós gag, hogy engedelmes partnere teljesen csendben maradjon, kényelmes bőrszíjakkal, pattogós rögzítéssel, ez a nagy gömbölyű gag minden bizonnyal kielégíti a hálószobában támasztott követelményeket. Egy egyszerű, nagy méretű golyós gag, amely elzárja szerelmeseinek száját, és elfojtja az örömtől vagy a fájdalomtól érzett sikolyokat.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Ergo Balls Black 60mm

    A Sport Fucker fogta a népszerű Ergo Ball Stretchers terméküket, és feltöltötte őket azzal, hogy tiszta folyékony szilikonból készítette őket. Ez a kiváló anyag kellemes és bársonyosan puha tapintású. A rugalmas, mégis erős és tartós Ergo Balls labdanyújtók nagyon kényelmesek és soha nem csípnek.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Vegye körül a legérzékenyebb részeit mágneses nyomással! A Power Pins felhelyezhető mellbimbókra, szeméremajkakra, herezacskókra stb. Használja őket szóló- vagy partnerjáték közben, hogy felejthetetlen esztétikumot és fájdalmas csipetnyi élvezetet teremtsen. Az ultraerős mágnesek egymáshoz húzódnak a finom hús mindkét oldalán, és olyan bilincsekként működnek, amelyek olyan jól érzik magukat, mint amilyennek látszanak.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bedroom Fantasies Total Restraint Complete Set Black

    Gyakran vannak kéjes, vad fantáziák a fejedben? Változtassa őket valósággá! Az egyedülálló Bedroom Fantasies kollekció minden kívánságát valóra váltja, és a tökéletes BDSM játékélményt nyújtja.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #4 Black

    Fantáziált a behódolás és a dominancia szexi játékáról? Akkor ez lesz a tökéletes kezdet az Ön számára! Győződjön meg róla, hogy szerelmes rabszolgája meghallgatja minden utasítását, miközben ugratja és elcsábítja őket.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Hand and Thigh Cuffs Set Black

    Készen állsz egy furcsa játékra? Ezzel a kéz- és combmandzsetta készlettel partnere ne tudja mozgatni a csuklóját, miközben megköti. Miután rögzítette játszótársa csuklóját, rögzítse azokat a combjuk körüli mandzsettáival. Most nincs menekülés!

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Funnel Mouth Gag

    A Kiotos BDSM Mouth Gag egy kiváló minőségű bondage tartozék, amelyet BDSM játékhoz terveztek. Prémium anyagokból készült, amelyek strapabíróak és kényelmes viseletet biztosítanak.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Metal Claw Black

    Bemutatjuk a BDSM Metal Catnail-t, a tökéletes kiegészítőt mindazok számára, akik egy kis fájdalmat és élvezetet szeretnének adni BDSM játékukhoz. Ez a normál acélból készült macskaköröm strapabíró és hosszú élettartamú, így tökéletes eszköz az új és izgalmas érzések felfedezéséhez a hálószobában.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Chastity Cage Squares Black

    Ez a fekete tisztasági négyzetes ketrec egy kötelező darab minden tisztaság szerelmesnek! A masszív fekete hálós megjelenés felfedi a farkát, mivel a helyén tartja. Nincs hely növekedésnek, jobb, ha visszafogja a farkát!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Cock Dangler Silicone Penis Strap with Weights Black

    Ez a sötét dangler koronáról lóg, így súlyokat adhat a szerszámához! Tesztelje az erejét 4 különböző acél súllyal, amelyek 0,8 unciától (22g) 2,2 unciáig (62g) terjednek! A gyűrű és a golyótartó csésze rugalmas, ftalátmentes, prémium szilikonból készült. Használat után egyszerűen mossa el meleg vízzel és szappannal, majd tárolás előtt fújja be játéktisztítóval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Bed Bindings Restraint System Black

    Bármilyen ágyat varázsolhat a móka csodaországává, és kezdődhet a játék! A tartós nejlon kötőszalagok 4 szuper puha neoprénnel bélelt mandzsettához csatlakoznak, amelyek könnyen beállíthatók, hogy biztonságosan a helyén tartsák partnerét. Ezek a matrac alatti ágykötések a lehetőségek világát nyitják meg az Ön számára és szerelmed számára. Csak rögzítse a matrac alatt, hogy élvezze. Fedezze fel legmélyebb fantáziáit!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Fetish Lockable Leather Penis Cage Metallic Rings Black

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális területhez tartozik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak izgalmat vagy gyönyört kiváltó módon történő élvezetére vagy csodálatára utal. Az Ohmama minden elemet és kiegészítőt kínál, hogy úgy csinálhassa mint még soha, bonyodalmak nélkül, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Leather Spiked Vampire Crop

    Ez a Black Label Vampire Riding Crop egy meglehetősen erős rozsdamentes acél + bőr lovaglópálca, amely szépen és nehézkesen fekszik a kézben.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs BUBBLES Nipsuckers Black

    A mellbimbók felduzzasztják a mellbimbókat, ezáltal érzékenyebbek, nagyobbak és „tüzesebbé” válnak. Szívóink folyékony platina szilikonból készülnek, mert ez a legjobb anyag, nem repednek meg, megfelelő mértékű húzóerővel rendelkeznek, és kellően gumiszerű puhák ahhoz, hogy valóban rátapadjanak a résre. A legjobb az egészben, hogy soha nem veszítik el szívüket... A nem szívó mellszívók csak szomorúak.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    A BENT egy ívelt gömbfeszítő, amely ipari bordás részlettel van megerősítve. Kiváló minőségű tiszta platina szilikonból készült, így rendkívül rugalmas, puha és sima, tökéletes a kényelmes labdanyújtáshoz. A BENT mindkét végén egy sima pereme van, amely lenyomja a labdákat a nyújtás érdekében. Az egyedülálló ívelt kialakítás lehúzva és távol tartja a labdákat a testétől az intenzívebb orgazmus érdekében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Braided Flogger 50cm Black

    Rimba Bondage Play. Velúrbőrből készült rövid ostor vagy korbács. Ennek az ostornak a fonott nyelénél hurok van, és a teljes hossza 50 cm. Ennek az ostornak 45 szála van, 34 cm-es.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bedroom Fantasies Kinky Bondage Set 5-piece Black

    Engedd, hogy minden legvadabb fantáziád életre keljen ezzel a perverz rabságkészlettel! Tartós műbőrből készült, és nagyvonalúan állítható a jó illeszkedés érdekében. A készlet tartalmazza a bilincseket, a bokabilincset, a szemkötőt, a floggert és a két BDSM gyertyát. Kombinálja saját ízlése szerint mellbimbómatricákkal vagy szexi fehérneművel a tökéletes BDSM élményért!

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Bed Restraints Black

    Tapasztald meg a korlátozó játék izgalmát ezekkel a többfunkciós TABOOM ágyfékekkel. Vesszen el a szenzációs alávetettségben. Soha ne unatkozzon, próbálja ki a szíjakat függőleges vagy vízszintes módon a változatos gyönyörjátékhoz.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Deissy Cat Mask Adjustable Black

    A sorozat a legintenzívebb és legsötétebb élvezetek szerelmeseinek készült, merüljön el a BDSM Line-ban, és élvezze szexualitását, mint még soha.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Silicone Collar Deluxe Black

    Ez a Silicone Collar Deluxe luxus érzést kölcsönöz a gallér sima és selymes szilikon anyagának köszönhetően. Van egy gyönyörű ezüst lánc és egy szegecses pánt a rögzítéshez. Kezdődjön a játék!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Horse Whip with Diamond Handle 50cm Black

    Ragaszkodsz a minőséghez? Ez a minőségi bőr ostor 50 cm hosszú, strasszokkal kirakott nyéllel csak neked való. Mondanom sem kell, hogy amint felveszi, eláraszt a hatalom érzése. Utána csak te leszel a helyzet ura vagy úrnője, és döntsd el, hány fájdalmas ütést érdemel párod!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:181

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.