×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis herék

129 - 160 termék, Összesen:172

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    A Mister B Hardver egy állítható tüskés golyónyújtó, kínzóeszköz és nagyszerűen kinéző perverz játék egyben.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Morph Ball Stretcher Black

    A MORPH egy tiszta szilikon gömbfeszítő, amelyet a zsák nyújtására terveztek. Kiváló minőségű tiszta platina szilikonból készült, így puha és sima, de még mindig elég szilárd ahhoz, hogy lenyomja a labdákat, és eltávolodjon a testétől az intenzívebb orgazmus érdekében. A MORPH mindkét végén egy gumigyűrű található, amelyet úgy terveztek, hogy megfogja a golyókat, és lefelé nyújtva tartsa őket. Ez az egyik leghosszabb és legkeresettebb golyófeszítőnk.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Velvets Ball Cage with Butt Plug

    A Black Velvets tompadugós golyós ketrece egy kakasgyűrűt és egy gömbketrecet kombinál, és ezt egy robusztus láncon keresztül köti össze a bordás anális dugóval. A kényelmes viselet és a nagyszerű megjelenés mellett tökéletes támaszt nyújt az erekcióhoz.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Clear

    A Z-BALLS egy egyedi formájú szuperlágy gömbfeszítő/csavaró, amelyet arra terveztek, hogy a megfelelő helyen tapadjon a szeméthez.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Glow in the Dark Ball Sack

    Ouch! Világít a sötétben, a kötöttségek jövője itt van. Autentikus bondage-esztétikával tervezve, de a sötétben világító tulajdonságok hozzáadott örömével, a fluoreszkáló zöld részletek minden eseményt részévé varázsolnak. Az Ouch! Glow in the Dark, a móka csak akkor kezdődik, amikor a fények kialszanak.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Egy igazán irritáló és esetleg egy kis fájdalmas stimulációra vágysz? És ezt a fémcsavarót a Rimbytől mernéd? Használhatja a péniszre, a herékre vagy a mellre. Csak csavarja fel, és állítsa be a nyomást, amíg el nem éri a maximumot!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs CLONE DUO 2-pack Ballstretcher Black-Black

    Oxballs szereti a labdákat, ezek a második legkedvesebb részeink egy srácban. A labdafeszítők nagyot ütnek szóló JO-játék közben vagy kurvakodás közben. A szorítás érzése a zsákodon, a gumiszerű szilikon súlya, amely a diódon lóg, a nyújtás, a rángatás… megannyi jó érzés.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    A pénisz kínzás még soha nem volt olyan szórakoztató, mint a Steel Glans Ring with Spikes! Szorítsd egyre szorosabbra és szorosabbra a farkadat a hat különálló tüskével, lassan, amíg már nem bírod tovább. Vagy nem tudod tovább adni - attól függ, hogy a kínzás melyik végén vagy. Akárhogy is, valakinek a farka nagy bajban van!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Cseszd meg, amíg nem fáj! Legyen gonosz a golyószár vagy akár a péniszszár szoros fogásával az Acél golyószárfeszítő tompa tüskékkel. Lassan csavarja befelé a csavarokat, amíg már nem tudja tovább szorítani. Ez a kínzóeszköz egy golyófeszítő, de egy péniszszárat is körbe tud járni, így légy kreatív az áldozatoddal, és tudasd vele, ki a főnök. Legyen különösen gonosz, és zárja be a kulccsal.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Neo Tall Ballstretcher Black

    A NEO TALL egy magas hordágy, amelyet olyan srácok számára terveztek, akik tapasztaltabbak vagy szeretnének a következő méretre növelni nyújtásukat.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Airballs Electro Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Az AIRBALLS ELECTRO egy elektro-ballstretcher változat és AIR termékcsaládunk legújabb tagja. Az AIRBALLS ELECTRO puha, sima plus+SILICONE™ keverékből készült, így rugalmas és karcsú, de kellően szilárd ahhoz, hogy szilárd nyúlást biztosítson. Az AIRBALLSELECTRO több vízelvezető lyukkal rendelkezik, amelyek kisebb kopást tesznek lehetővé, és az elektromos érintkezők tartójaként is szolgálnak. Az ergo dip kialakítás és a puha anyag kényelmes viseletet biztosít. Egyedülálló golyósfeszítő kialakításunk semmihez sem hasonlít a piacon. Két 4 mm-es elektromos érintkezőt tartalmaz.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Balldo Single Spacer Ring Pink

    A Balldo Single Spacer Ring a Balldo Starter Set kiegészítője. Használja ezt a puha, rugalmas és nyújtható szilikongyűrűt a másik 2 gyűrűvel és kúppal együtt. Így szükség esetén nagyobb stabilitást hozhat létre. Természetesen a gyűrűt tartalékként is megtarthatja. A gyűrű használat után könnyen tisztítható langyos vízzel és játéktisztítóval.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    A BENT egy ívelt gömbfeszítő, amely ipari bordás részlettel van megerősítve. Kiváló minőségű tiszta platina szilikonból készült, így rendkívül rugalmas, puha és sima, tökéletes a kényelmes labdanyújtáshoz. A BENT mindkét végén egy sima pereme van, amely lenyomja a labdákat a nyújtás érdekében. Az egyedülálló ívelt kialakítás lehúzva és távol tartja a labdákat a testétől az intenzívebb orgazmus érdekében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Night Edition

    Újdonság az OXBALLS-tól: NIGHT EDITION felszerelés bársonyos szilikon kivitelben PLUS+szilikon™ keverék... erős TPR a csodálatos nyúlásért + selymes szilikon a gumiszerű, rugalmas, meleg érzésért.

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Az AIRBALLS egy labdafeszítő változat, és az AIR termékcsalád legújabb tagja. Az AIRBALLS puha, sima plus+SILICONE™ keverékből készült, így rugalmas és sima, de kellően szilárd ahhoz, hogy szilárd nyúlást biztosítson. Az AIRBALLS több vízelvezető lyukkal rendelkezik, így könnyebben viselhető, és az elektromos érintkezők tartójaként is szolgálnak. Az ergo dip kialakítás és a puha anyag kényelmes viselet biztosít. Egyedülálló golyósfeszítő kialakításunk semmihez sem hasonlítható a piacon.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Extreme Ballstretcher Cage

    Nehéz és lenyűgöző herezacskófeszítő (golyófeszítő) vagy tojássúly luxus kivitelben. A herezacskóhoz csatolt ketrec magával ragadó megjelenése egyedülálló eszközzé teszi.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Kombinál két fondorlatos módot a subs táskával való játékra! Használja a mellékelt imbuszkulcsot, hogy ezt a nagy teherbírású gyűrűt partnered herezacskójához rögzítse, és csatolja a mellékelt bokabilincset, hogy térdre kényszerítse őket, ahol a helyük van!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs ULTRACORE Core Ballstretcher + Axis Ring Blue Ice

    Az ULTRACORE rendszer az igazán nagy labdázóknak való, akik a legtöbb zsákot megragadó nyújtást keresik! Megkapod a csodálatos CORE labdaszorítót - külső bordákkal rendelkezik a szuper hosszú nyújtásért: magasabb marad a zsákodon, középen több párnázott tapadással a zsíros zsák-összenyomásért.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Ball Clamp

    A Triune Ball Clamp tökéletes eszköz a BDSM és a fétis szerelmeseinek, akik szeretik élvezni a játékos és fájdalmas visszafogottságot. Ez nem más, mint egy strapabíró anyagból készült veszélyes herezúzó. Testreszabhatja a markolat intenzitását, és így beállíthatja a szorító nyomást a maximális izgalom elérése érdekében. Ez egy nagyszerű eszköz a határok kiterjesztésére, az erotikus élmény fokozására és a stimuláció új szintjének elérésére.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bullballs-2 Ball Stretcher Black

    A BULLBALLS a legrégebbi és legkeresettebb szilikon golyósfeszítőnk. Kiváló minőségű Pure Platinum Szilikonból készült, így rendkívül puha és sima a kényelmes nyújtáshoz. Az elegáns, ipari formatervezés egyszerű, de lefelé tolja a labdákat, és távolabbra helyezi a testtől az intenzívebb orgazmus érdekében. A BULLBALLS-t a kényelem szem előtt tartásával tervezték, a puha anyag pedig második bőrként fogja és szorítja a zsákot.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Bronze Metallic

    A leghosszabb stretch SQUEEZE - STYLE nagyobb ballstretcher, GYROBALLS super - stretcher a hünkyjunk-tól.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Neo Angle Ballstretcher Black

    A NEO ANGLE egy rövid gömbfeszítő ferde "ajakkal", amelyet arra terveztek, hogy a zsákot felfelé és kifelé tolja.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hünkyjunk FRACTAL Ballstretcher Clear Ice

    he OXBALLS hünkyjunk Fractal Tactile Ball Stretcher Clear Ice színben a legsimább gumiszerű-puha stretch Plus+SILICONE keverékből készült, amelyet a hosszabb golyónyújtáshoz terveztek.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Ergo Balls Black 50mm

    A Sport Fucker fogta a népszerű Ergo Ball Stretchers terméküket, és feltöltötte őket azzal, hogy tiszta folyékony szilikonból készítette őket. Ez a kiváló anyag kellemes és bársonyosan puha tapintású. A rugalmas, mégis erős és tartós Ergo a Balls labdanyújtók nagyon kényelmesek és soha nem csípnek.

    22 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Balldo Single Spacer Ring Grey

    A Balldo Single Spacer Ring a Balldo Starter Set kiegészítője. Használja ezt a puha, rugalmas és nyújtható szilikongyűrűt a másik 2 gyűrűvel és kúppal együtt. Így szükség esetén nagyobb stabilitást hozhat létre. Természetesen a gyűrűt tartalékként is megtarthatja. A gyűrű használat után könnyen tisztítható langyos vízzel és játéktisztítóval.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Neo Short Ballstretcher Black

    A NEO SHORT egy rövid hordágy, amely nagyszerű azoknak a srácoknak, akik még nem ismerik a labdanyújtást vagy egy másik labdafeszítőt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Black Ice

    Az AIRBALLS egy labdafeszítő változat, és az AIR termékcsalád legújabb tagja. Az AIRBALLS puha, sima plus+SILICONE™ keverékből készült, így rugalmas és sima, de kellően szilárd ahhoz, hogy szilárd nyúlást biztosítson. Az AIRBALLS több vízelvezető lyukkal rendelkezik, amelyek könnyebben viselik, és az elektromos érintkezők tartójaként is szolgálnak. Az ergo dip kialakítás és a puha anyag kényelmes viseletet biztosít. Egyedülálló golyósfeszítő kialakításunk semmihez sem hasonlít a piacon.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Tar Ice

    A GYROBALLS egy puha, rugalmas, puffadt külső - homokóra - ívű golyószárító nyolc szuper - stretch bordával a maximális nyújtásért egy magasabb golyószárítóban - a bordák alacsonyan tartják a szorítást, így olyan érzés, mintha a zsákod hosszában tapadna.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:172

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.