×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis igényes

65 - 96 termék, Összesen:280

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Ez a hosszú és sima húgycső tágító tökéletesen alkalmas a különleges pénisz stimulációhoz. Teljesen új élményben lesz része!

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    A World Cage tisztasági eszközei könnyen felhelyezhetők és könnyen használhatók, hosszú távú viseletre tervezték őket, és innovatív szilikon biztonsági pajzzsal ellátott, kihúzás elleni tartozékkal vannak ellátva. Más tisztasági eszközökkel szemben, amelyek lágyítószereket tartalmazó polikarbonátból készülnek, a World Cage ketrecei ABS műanyagból készülnek, BPA-mentesek. Ráadásul a készlet nagyobb gyűrűket tartalmaz, így nem kell drága kiegészítőket vásárolni.

    109 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez az övvel ellátott tisztasági eszköz golyóelválasztóval rozsdamentes acélból készült. Egy extra övvel érkezik, így szorosan körbetekerheti az alapgyűrűt a szilárd golyóelválasztó fogása érdekében. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 70 mm.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Silicone Gag 4cm Black-Rose Gold

    Szenvedélyes csend gyönyörű kivitelben! Ez a Bad Kitty geg tökéletes kiegészítője a szenvedélyes és engedelmes játékokhoz. Kemény, kerek, szilikon geg (Ø 4 cm) a fejpántokon, kiváló minőségű bőr megjelenésben, rózsa-arany színű fém díszítéssel. A pántok belső oldalán plüss és egy csat található, így a pántok a fejméretéhez igazíthatók. Fekete. Poliuretán (vízbázisú), fém; belül 100% poliészter

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Fából készült pilóta a csuklóhoz és a herezacskóhoz, kihajtható csuklóval és zárható lakattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Nyújtsa szét a csuklóját vagy a bokáját az Enchanted Spreader Bar segítségével. Ez egy erős, merev rúd kényelmes mandzsettáival, amelyek bársonyos tapintásúak. A mandzsetták könnyen levehető zárással rendelkeznek. Szexuális pozicionáláshoz is kiváló, emelje fel a lábát és döntse meg a csípőjét a G-pont könnyű eléréséhez. Könnyű és jó az utazáshoz.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    A mellbimbó pálcikák kb. 12,5 cm hosszúak és az állító gyűrűkkel egyénileg igazíthatók! Egyénileg bármilyen mellbimbómérethez beállíthatók, és a gyengéd csípéstől az ultrakemény élvezetig mindenre alkalmasak!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    A FETISH SUBMISIVE egyedülálló rögzítőkészletet kínál, amely megkönnyíti a tökéletes mesterpozíciót a felfelé irányuló lábakkal történő behatoláshoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Szeretné bezárni a kanos tengeralattjáróját? Akkor ez a Body Bag Full Cover kényszerzubbony kötelező darab!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Hunteria Cuff & Chocker

    Szemtelen szórakozás? Nem probléma! A Hunteria kollekció fűszeres kiegészítői gondoskodnak a forró hangulatról a hálószobában! A játékos fojtó és a bilincsek minden este két személyre világítanak, és a legbensőbb fantáziái megvalósításának nem lesz vége! Szeretne egy izgalmakkal teli őrült éjszakát? Ó, már tudjuk, mennyire szereti a fűszeres érzéseket!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    A gyertyák nagyszerűek a hangulat megteremtéséhez, de még jobbak az „öröm és fájdalom” szexjátékhoz. Japán cseppgyertyáink a kalandvágyó párok kedvencei mindenhol. Meleg csepegtetőjük olyan módon ugrat és izgat, hogy soha nem felejti el! Három csomag piros, lila és fekete gyertyát tartalmaz.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Plush Leather Hand Cuffs Black

    Az OUCH! Plüss csuklóbilincset a kényelem jegyében tervezték, miközben meg van kötözve a játékában! A bilincsek szőrös béléssel, állítható pánttal rendelkeznek, erős kapcsokkal a tökéletes illeszkedésért, és egy csatolt gyűrűvel a könnyű bekötésért!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    A Fetish Submisive bemutatja a gyönyörű és kiváló minőségű, vegán bőrből készült BDSM kiegészítők kollekcióját! Vágytál már egy szenvedélyes estére, amikor szerepjátékoztok a partnereddel, és felfedezed az érzéki rabszolgaság titkait? Ezt az ágyrögzítő készletet semmiképpen sem szabad kihagyni!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Vegye át az irányítást minden mozdulat felett!! Ezek a hitvesek lehetővé teszik különböző testhelyzetek kialakítását, alkalmasak a bokára és a csuklóra, lehetővé téve szeretőjének teljes alázatát. Bélelt vegán bőr a teljes kényelem, rendkívül ellenálló anyag haladóknak és kezdőknek egyaránt.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Fedezze fel ma este... A Noir Szemfedő segítségével könnyedén eltakarhatja szeretője szemét. Kevesebbet fognak látni, és többet fognak érezni! A Noir Blindfold puha anyaga bármilyen tapasztalati szinthez tökéletes.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar and Wrist Cuffs

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel 5 Wheels

    Ez a luxus 5x tűkerék speciális hőkezelésen esett át, hogy az acél színe gyönyörű szivárványos hatásúvá váljon. Ez a tűkerék 5 tüskés kerékkel rendelkezik, amelyek sokkal intenzívebbek, mint a hagyományos tűkerekek. Ez a szivárványos változat nagyszerű érzést ad, amikor játszol vele, és könnyen növelheted a nyomást az intenzívebb érzés érdekében.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Rozsdamentes acél. Az Anal Zár új dimenziót teremt az anális játékban. Behelyezéskor a viselője érzi, ahogy az acél az üreg minden centiméterén halad. Ha teljesen be van dugva, a dugó hátsó részének egyszerű megnyomásával a behelyezett rész kitágul.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Tesztelje határait egy egyedi golyós hordágyon és két 8 unciás súllyal! Kezdje egy kezelhető rántással, és csúsztassa a hordágy U részét a herezacskóba a labdák fölé. Élvezze a nagy teherbírású rozsdamentes acél vonzását, ahogy a gravitáció megviseli! Két csatlakozó lánc lóg, kényelmes kampókkal a súlyozott golyók hozzáadásához... vagy talán még több is! Mennyit bírsz? Játssz egyedül vagy mestereddel vagy úrnőddel! A tartós anyag nem porózus, így minden használat után könnyen fertőtleníthető.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Collection Dog Mask

    Kutyafej alakú csuklya fülekkel, gallérral. Cipzárral nyitható.

    17 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    A BDSM-fantáziák szinte minden alapjait magában foglaló Bound You 12db készlet minden igényt kielégít újoncként.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Túl sok szabadsága van a szemtelen rabszolgájának? Akkor tartsa őt lakat alatt ezzel az igazi fém kígyó szüzességi ketreccel. Zárja be, és kényszerítse megadásra azáltal, hogy a ketrecet és a gyűrűt a pénisz szára fölé helyezi. Itt kezdődik a játék. Férfiasságával egy fémerődbe zárva nem lesz képes teljes erekciót elérni, elégedettsége és stimulálása korlátozott, miközben Ön készségesen tartja. Éljen a dominancia! A gyűrű 45 mm, a bemenet pedig 32 mm a pénisz számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar Nipple Clamps

    Az EL James által összeállított stílusos, kiváló minőségű játékok, bondage-kiegészítők és alapvető kellékek gyűjteménye mind a tiéd, és felfedezheted a saját intenzív, intim és izgalmas élményeidet a hálószobában és azon túl.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Wax Play Candle Rose Scented

    Emelje egy újabb szintre a perverz szexjátékát ezekkel az alacsony hőmérsékletű viaszgyertyákkal, és merüljön bele egy új kalandba! Fokozza az érzéseket, növelje az adrenalint és élvezze a páratlan izgalmat, amikor a csöpögő forró viasz égés nélkül érinti a bőrt. A viaszjáték gyertyák szemkötővel vagy más kötőanyaggal kombinálva izgalmas kalandot garantálnak minden érintett számára. Első használatkor ajánlatos távolról elkezdeni csöpögni.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Lid Head Harness Gag Black

    Ez a csodálatos fejheveder speciális dugóval ellátott szájtömítéssel rendelkezik. Könnyen rögzítse a fejéhez, és hagyja, hogy visszaéljenek a dugóval, így megtölthetik a száját, és a helyére tehetik a dugót.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Bondage Rúd kezek és lábak

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Az anális (vagy vaginális) tágítási élményt a következő szintre emelheti ezzel az anális tágító eszközzel. Helyezze be a 3 csúcsot a végbélnyílásába (vagy hüvelyébe), és kezdje el csavarni az egyes csavarokat, hogy kiterjessze a tágító pozícióját.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Big Lips Penis Gag Black

    Ez a Big Lips Mouth Gag egy pénisz alakú geggel rendelkezik, amelyet a szájába helyezhet, a vibrátor szélessége 4 cm széles és 7 cm hosszú. A kerület kicsitől a nagyig: 45 cm-től 62 cm-ig.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:280

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.