×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis különleges

33 - 64 termék, Összesen:132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    Az OUCH! új játéksorozatot mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső szondázás az Ön perverziója, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül élvezetesek lehetnek. Ezenkívül a húgycső mély izgatása az egyetlen módja a prosztata közvetlen masszírozásának.

    22 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Mouth Gag Red Mouth

    Szép piros szájpecek. Ez a szájnyitó biztosítja, hogy mindig készen álljon. Helyezze a saját ajkát ebbe a szájnyitóba, és a többi megy magától. Mindig is permetes ajkakra vágyott az orális szexhez? Most itt a lehetőség ezzel a puha gumiból készült PU bőr szájnyitóval.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 11 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket találsz egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele. A doboz egy golyós gegből, bilincsből, bokabilincsből, szemmaszkból, korbácsolóból, csiklandozóból, mellbimbóbilincsből, kötélből (5 méter) és nyakörvből áll. A bilincsek, a bokabilincsek, a gallér és a golyós kapocs állítható.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    JAJ! Új játéksort mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső tágítás az Ön perverziója, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül élvezetesek lehetnek. Ezenkívül a húgycső mély játéka az egyetlen módja a prosztata közvetlen masszírozásának.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez az övvel ellátott tisztasági eszköz golyóelválasztóval rozsdamentes acélból készült. Egy extra övvel érkezik, így szorosan körbetekerheti az alapgyűrűt a szilárd golyóelválasztó fogása érdekében. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 70 mm.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Izgalmas kontrollvesztés!

    15 990 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Az OUCH! egy új játéksorozatot mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső szondázás az Ön gyengéje, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül élvezetesek lehetnek. Ezenkívül a húgycső mély izgatása az egyetlen módja a prosztata közvetlen masszírozásának.

    28 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Fából készült pilóta a csuklóhoz és a herezacskóhoz, kihajtható csuklóval és zárható lakattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Ezek a Fist It unisex, rövid latex kesztyűk nélkülözhetetlenek a higiénikus játékhoz. Rendkívül erősek, de mégis nagyon vékonyak, így a megfelelő érintést adják! Nem alkalmas latexallergia esetén. Használjon szilikon síkosítót a fényes megjelenés érdekében. Használjon szilikon síkosítót a simább öltözködés érdekében.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    A gyertyák nagyszerűek a hangulat megteremtéséhez, de még jobbak az „öröm és fájdalom” szexjátékhoz. Japán cseppgyertyáink a kalandvágyó párok kedvencei mindenhol. Meleg csepegtetőjük olyan módon ugrat és izgat, hogy soha nem felejti el! Három csomag piros, lila és fekete gyertyát tartalmaz.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    A szupersima, orvosi minőségű, ftalátmentes szilikon csavart modell sima hegyes hegyével rendelkezik a könnyű behelyezés érdekében, míg a fürtök extra stimulációt adnak a húgycsőnek. A lekerekített gomb biztonságos és egyszerű kihúzást tesz lehetővé.

    15 990 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar and Wrist Cuffs

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Rozsdamentes acél. Az Anal Zár új dimenziót teremt az anális játékban. Behelyezéskor a viselője érzi, ahogy az acél az üreg minden centiméterén halad. Ha teljesen be van dugva, a dugó hátsó részének egyszerű megnyomásával a behelyezett rész kitágul.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fucktools Cock Nails

    A sima, kiváló minőségű szilikonból készült Mister B Fucktools Pénisz Szöveg a Mister B Fucktools eszköztár legújabb kiegészítője.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar Nipple Clamps

    Az EL James által összeállított stílusos, kiváló minőségű játékok, bondage-kiegészítők és alapvető kellékek gyűjteménye mind a tiéd, és felfedezheted a saját intenzív, intim és izgalmas élményeidet a hálószobában és azon túl.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Ez a hosszú ívű Torture tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Ez az igazi BDSM fájdalom és élvezet eszköz haladó felhasználók számára. Helyezze be péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 60-80 mm.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Fedezze fel g​r​a​v​i​d​a újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    JAJ! Új játéksort mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső szondázás az Ön hibája, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül kellemesek lehetnek. Ezenkívül a húgycső mély játéka az egyetlen módja a prosztata közvetlen masszírozásának.

    19 190 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Érezze a végső erőt partnere legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításakor rendkívüli kiszabadulást eredményez. Ez a Mancage orvosi minőségű szilikonból készült, és két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Lágy fenyítés rossz lányoknak (és fiúknak)!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a modern tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű futurisztikus eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Autobondabge Ice Ball zár - 70 mm-es, rozsdamentes acélból készült golyó, A Jégvár a jég olvasztásának elvén működik. Tökéletes önmegtartóztatásra. Egyszerűen töltse fel vízzel, helyezze be a 2 rudat, a felesleges víz kifolyik. Ezután helyezze be a fagyasztórekeszbe.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Élénk szín, amely felébreszt, fényes textúrájával, amely gyengéden átölel. Ez a lézerrózsaszín 8 részes Vivid Set, amely BDSM-fantáziád szinte minden alapelemét tartalmazza, minden újonc igényt kielégít, vagy tapasztalt játékosként friss színt varázsol a sebességváltóba.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Érezze a végső erőt partnere legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításakor rendkívül felszabadul. Az orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően egész nap biztonságosan viselhető, ruha alatt pedig rugalmas.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fucktools Dick Screws

    A sima, kiváló minőségű szilikonból készült Mister B Fucktools Dick Screws a Mister B Fucktools eszköztár legújabb kiegészítője.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • COLT Weighted Ring Large

    Ezt a nagy COLT súlyozott gyűrűt a farkára, a labdáira helyezheti, és a súlyozott végét olyan helyekre helyezheti, ahová a nap nem süt, ha akarja!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    A fétiskollekcióból származó Bondage Plugs készlet 10 m-es kötéllel élvezetes módon tölti ki a vagina és a végbélnyílásokat, és gondoskodik arról, hogy a helyén maradjanak!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Tolja az érzést a következő szintre, és élvezze az ugratós mellbimbójátékot a Nipple Play Kristálylánc Mellbimbóbilincsekkel. Fedezze fel az emelkedett érzést a 2 teljesen állítható mellbimbóbilincssel, ugratólánccal és csillogó kristályokkal. Érje el a játékos élvezet új szintjeit az p​h​a​r​e​t​r​a állítható bilincsekkel. Rögzítse a szemtelen kapcsokat a testéhez, és élvezze a fájdalom és öröm minden rohanását.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Engedje át magát az izgalmas élvezeteknek a gyönyörű Scandal® Trio Pleasure Wheel-lel, egy ugrató örömkerékkel, három 22 pontos kerékkel. Nagy teherbírású, nem elszíneződő, nikkelmentes cinkötvözetből készült a tökéletes fényűző izgalom és a kézben tartandó lenyűgöző érzés érdekében.

    14 390 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar & Lead

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.