×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis különleges

29 Termék

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Ez a Master Series Interlace Ágyrögzítő Készlet elég sokoldalú ahhoz, hogy minden elképzelhető módon rögzítse őket. A készlet nyolc érintkezési pontot tartalmaz, amelyek biztosan illeszkednek bármilyen méretű matrachoz. A négy levehető boka- és csuklómandzsetta neoprénből készült, hogy biztosítsa kényelmét, és mégis tetszés szerint visszafogható legyen. Mindegyik mandzsetta állítható, és tépőzárral készül a gyors kioldás érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Metal Worx Cock Cage - Erényöv

    Adjon teljesen új jelentést a "nemesfémeknek" ezzel a luxus, csúcskategóriás fém farokkalitkával. Kiváló minőségű acélból öntve és kézzel tökéletesre csiszolva, egyenlő arányban hozzájárul a művészethez és az örömhöz.

    36 900 Ft

    23 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Az anális és húgycsöves örömök kedvelőinek! Az üreges, nehéz anális dugó egy csővel csatlakozik a nyitott péniszdugóhoz. Fekete cserecsövet tartalmaz.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 10 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket talál egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Short Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a rövid tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 42 mm.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    A kisebb tisztasági eszközök iránti kérelmek száma miatt elhozzuk Önnek a rozsdamentes acélból készült Weenie Locker Chastity Cage-et, amelyet kifejezetten a mikropénisszel rendelkezők számára terveztek, és egy kivehető üreges húgycsőhangot és lakatzárat kombinál, hogy az elítéltjét ketrecben tartsa.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    A bizalom jó, a kontroll jobb!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveBoxxx First. Kinky [S]Experience Starter Set

    Az első. A Kinky (S)Experience szett tökéletes kezdődoboz azok számára, akik kíváncsiak a puha rabságra, de kevés tapasztalattal rendelkeznek.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 11 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket találsz egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele. A doboz egy golyós gegből, bilincsből, bokabilincsből, szemmaszkból, korbácsolóból, csiklandozóból, mellbimbóbilincsből, kötélből (5 méter) és nyakörvből áll. A bilincsek, a bokabilincsek, a gallér és a golyós kapocs állítható.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Fából készült pilóta a csuklóhoz és a herezacskóhoz, kihajtható csuklóval és zárható lakattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Fedezze fel g​r​a​v​i​d​a újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Érezze a végső erőt partnere legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításakor rendkívüli kiszabadulást eredményez. Ez a Mancage orvosi minőségű szilikonból készült, és két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a modern tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű futurisztikus eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Autobondabge Ice Ball zár - 70 mm-es, rozsdamentes acélból készült golyó, A Jégvár a jég olvasztásának elvén működik. Tökéletes önmegtartóztatásra. Egyszerűen töltse fel vízzel, helyezze be a 2 rudat, a felesleges víz kifolyik. Ezután helyezze be a fagyasztórekeszbe.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Élénk szín, amely felébreszt, fényes textúrájával, amely gyengéden átölel. Ez a lézerrózsaszín 8 részes Vivid Set, amely BDSM-fantáziád szinte minden alapelemét tartalmazza, minden újonc igényt kielégít, vagy tapasztalt játékosként friss színt varázsol a sebességváltóba.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Érezze a végső erőt partnere legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításakor rendkívül felszabadul. Az orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően egész nap biztonságosan viselhető, ruha alatt pedig rugalmas.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Végül minden, amit be akartál bizonyítani a BDSM-ből ebben a Bondage készletben. Teljesen szintetikus bőr (100% vegán). Csupa lila és fekete. Gyönyörű fém dobozba csomagolva. Alkalmas kezdőknek vagy szakértőknek. Nem fog lemaradni semmiről, csak a fantáziád szab határt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    A Black Label rozsdamentes acélból készült rendőrségi bilincsei egyszerűen tökéletesek az elragadó játékhoz.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Ez a kínzó szüzességi eszköz rozsdamentes acélból készült. Ez az igazi BDSM fájdalom és élvezet eszköz haladó felhasználók számára. Helyezze be a péniszét a ketrecbe.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Bondage Rope 100 Meters Black

    Mindig is irányítani akartál? Ezután vedd a kezeidbe a gyeplőt, és kötözd meg vágyaid tárgyát ezzel a japán bondage-kötéllel.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    A rozsdamentes acélból készült Black Label Black Chastity brutus péniszketrec órákig tartó élvezetet nyújt Önnek és szexuális partnerének. Az enyhén lefelé ívelt forma miatt azonnal látszik, hogy itt aligha lehetséges az erekció.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Érezze a végső erőt partnerei legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – ami rendkívüli kioldódást eredményez, amikor eltávolítják. Ez a Mancage orvosi minőségű szilikonból készült, és két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Black

    Végül minden, amit be akart bizonyítani a BDSM-ből ebben a Bondage készletben. Teljesen szintetikus bőr (100% vegán). Minden fekete. Gyönyörű fém dobozba csomagolva. Alkalmas kezdőknek vagy szakértőknek. Nem fog lemaradni semmiről, csak a fantáziája szab határt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Ez a minőségi bőrből készült ejtőernyős golyófeszítő nemcsak jól néz ki, de az ékszerein is nagyot dob! Csak tekerje az ejtőernyőt a golyói köré, a biztonságos illeszkedés érdekében a pattintókkal zárva, és érezni fogja, ahogy a körülbelül egy nyolcad hüvelyk hosszúságú gombostűk szúrni és karcolni kezdenek.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Wrist Cuffs

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Future Tube Chastity Device

    Tartsa a farkát csapdába ejtve és kulcsra zárva ezzel a valódi acél szüzességi ketreccel. Ez a Future Tube szüzességi eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Future Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a Future tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 21 Chastity 4.5" Silicone Cock Cage Black

    Érezze a végső erőt partnerei legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megakadályozhatja az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításkor rendkívüli elengedéssé válik. Az orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően egész nap biztonságosan viselhető, ruha alatt pedig rugalmas. Így titokban, de könnyedén viselheti, bárhová megy. Több ponton állítható, két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Mega Pinwheel Set

    Tapasztalja meg az erotikus kényeztetést ezzel a nehéz, rozsdamentes acélból készült tűkerékkészlettel - a bondage érzékszervi eszközök egyik örök kedvencével. Praktikus 11 hüvelykes összeszerelt hosszúságú rozsdamentes acélból készült, ezek az előjáték eszközök kiváló érzéki játékot ígérnek minőségi anyagukkal, amelyet első kézből fog tanúsítani. Ez az eszköz vállalja, hogy a simogatás és a csípés különös keverékét nyújtja minden érintéssel és tekeréssel.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

29 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.