×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis Master Series

14 Termék

  • Master Series Face Fuck Strap On Mouth Gag Black

    Ismerkedjen meg közelebbről a Master Series Face Fuk-jával. Ezt a rugalmas, teljesen latex pántot úgy tervezték, hogy illeszkedjen a szájhoz vagy az állhoz. Ön vagy a játékszere használhatja öklendezésként, vagy viselheti az állán, így a nyelv szabadon mozoghat, miközben a vibrátor behatol.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Fekete

    Prémium minőségű, nem porózus és ftalátmentes szilikonból készült. Vibrációs gyöngyökkel ellátott húgycső tágító. Biztonságos és könnyen tisztán tartható!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Dobja fel mellbimbóit és bimbóudvarodát ezekkel a hatalmas szívókkal! Az extra széles nyílás extra nagy terület felszívását teszi lehetővé. Az egyedülálló, könnyen tolható kialakítás erőteljes vákuumot hoz létre, amely szorosan tapad a húshoz. Ahogy a mellbimbók véráramlása fokozódik, érzékenyebbé válnak, így a játék szórakoztatóbb lesz!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Collared Temptress Collar with Nipple Clamps

    Élvezze, hogy alázatos szeretőjét Collared Temptresszé változtatja ezzel a neoprén nyakörvvel, amely fekete láncokkal rendelkezik, amelyek állítható mellbimbóbilincsekhez kapcsolódnak! Maga a nyakörv fekete csatokkal rendelkezik a teljesen állítható illeszkedésért és 3 D-gyűrűvel, amelyekhez tartozékokat vagy láncokat és korlátokat rögzíthet.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    Büntesd meg szerelmedet egy Silicone Tawse vagy hasított szíjjal, amely csípős harapást ad neki minden egyes ütésnél a hátára! Prémium szilikonból készült, kicsit nehezebb, mint egy habos vagy műbőr szíj, és sokkal könnyebben tisztítható! Ezzel az osztott végű szíjjal fukar ütéseket adhatsz, amelyek nyomot hagyhatnak, hacsak nem vigyázol!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dungeon Demon Bondage Mask with Horns Black

    Kényeztessa a fondorlatos démoni oldalát ezzel a szarvakkal ellátott rabságos csuklyával! PU bőrből készült, műbőr és vegánbarát! A csuklya megmutatja a szemét és a száját, így megváltoztathatja a megjelenését, de továbbra is élvezheti, hogy láthatja, beszélhet és megkóstolhatja, amire csak vágyik! A belső bélés puha, és kellemes viseletet biztosít a maszk hosszú ideig tartó viseléséhez. Ha megizzadsz, szerencséd van! Ez a maszk mosógépben is mosható! Dobja be a mosógépbe hideg cikluson, és akassza fel száradni.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Vegye körül a legérzékenyebb részeit mágneses nyomással! A Power Pins felhelyezhető mellbimbókra, szeméremajkakra, herezacskókra stb. Használja őket szóló- vagy partnerjáték közben, hogy felejthetetlen esztétikumot és fájdalmas csipetnyi élvezetet teremtsen. Az ultraerős mágnesek egymáshoz húzódnak a finom hús mindkét oldalán, és olyan bilincsekként működnek, amelyek olyan jól érzik magukat, mint amilyennek látszanak.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Ölelje meg őket rózsákkal ezzel a Full Bloom szilikon golyós gaggel! A fülledt vörös és f​e​r​m​e​n​t​u​m fekete csipkeszíj kényelmes, és csábító fehérnemű-esztétikát biztosít az alanyok arcán, miközben élvezi a valósághű rózsát, amely a szájukból virágzik. Állítható és kényelmes hosszú távú viselethez és élvezethez Önnek és játékának!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Cock Dangler Silicone Penis Strap with Weights Black

    Ez a sötét dangler koronáról lóg, így súlyokat adhat a szerszámához! Tesztelje az erejét 4 különböző acél súllyal, amelyek 0,8 unciától (22g) 2,2 unciáig (62g) terjednek! A gyűrű és a golyótartó csésze rugalmas, ftalátmentes, prémium szilikonból készült. Használat után egyszerűen mossa el meleg vízzel és szappannal, majd tárolás előtt fújja be játéktisztítóval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Spread Labia Spreader Straps with Clamps XL Black

    Állítható nyomóbilincsek és hevederek, teljesen állítható Spread em széles! Ez az extra nagy szeméremajkak szórófejét arra tervezték, hogy kinyitja szerelmeseinek hüvelyét, és megjelenítse érzékeny részeit, hogy élvezze. Az egyes bilincseken található állítócsavarok segítségével könnyedén szabályozhatja a szorító nyomást, míg maguk a hevederek testreszabhatók a legtöbb láb- és derékmérethez.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Invasion Silicone Urethral Sound Trainer Set Blue

    Prémium minőségű, ftalátmentes és nem porózus szilikonból készült, ezek a húgycső hangok könnyen sterilizálhatók és testbiztosak az új hangzás élményéért. Ezek a rugalmas rudak a testtel együtt hajlanak, lecsúsztatva a szárat az Ön által vágyott egyedi érzés érdekében.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Tied Up Jute Bondage Rope 50ft Tan

    Ez a természetes juta kötél tökéletes olyan puristák vagy természettudósok számára, akik szeretik a természetes szálak megjelenését és tapintását! A juta erős, hosszan tartó, egyedi textúrája és illata van. Földes illata és enyhén érdes, serkentő rostjai kellemesek lehetnek az orrnak és a bőrnek, páratlan kötélkötési élményt teremtve.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Tied Up Ultra Premium Braided Jute Rope 15m

    Ez a fonott juta kötél simább tapintású, mint a csavart kötél, és jobban megtartja formáját. Mivel kisebb a nyúlási hajlam, számíthat arra, hogy csomói és nyakkendői a helyükön maradnak, csúszás nélkül. Plusz, hogy az egyes szálak végei fém kupakkal vannak lezárva, így nem bontakoznak ki vagy bontakoznak ki. A juta erős, hosszan tartó, egyedi textúrája és illata van.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Tracer Tracking Collar Black

    Megtaláltad a telefonodat? Mit szólnál, ha megkeresnéd a galléros alsót? Ezzel az elegáns, műbőr nyomkövető nyakörvvel diszkréten követheti tengeralattjáróját, bárhol is legyenek. Állítható, zárható, és puha belső béléssel rendelkezik, így kényelmes viseletet biztosít.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

14 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.