×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis Master Series

11 Termék

  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Master Series nyakörv sokkolóval, kiskutyáknak. Effektív módon, elektromos, audio, vibrációs és vizuális módon járul hozzá az idomításhoz!

    69 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    10 különböző üzemmódban működő hereszorító, mely belülről elektronizált szerekezettel rendelkezik. Az egyszerűen kezelhető vezérlő 6 különböző intenzitás beállítását teszi lehetővé, és az állítható csavarok segítségével szabályozható a nyomás is!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    MS The Key Holder Deluxe átlátszó kulcstartó tok zárral Ez az átlátszó tok az erő dinamikáját mutatja be! Azok számára készült, akik belekóstolnak a kibővített BDSM-jelenetekbe, beleértve a tisztaságot és a kulcstartást – az átlátszó kialakítás és a visszaszámlálós zár megalapozza a hosszú távú hatalom- és bizalomcserét a fura párok és a BDSM-rajongók számára. Zárja be az alattvalóját egy tisztasági eszközbe vagy egy pár korlátba, és zárja be a kulcsokat, amíg el nem nyerik a szabadságot.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Locking Cock Ring

    Ezzel a Locked Cock záró pénisz és golyógyűrű szettel meghívást kapsz arra, hogy mind izgatott és készen állj az éjszakára, mind pedig fogságba zárva! A készülékbe épített biztonságos zárómechanizmussal a gyűrűk biztonságosan együtt maradnak, és a szárad és a golyóid korlátozva maradnak, amíg a készülék be van kapcsolva.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Emeld a perverz játékodat ezzel a 10 darabos plüss Bondage készlettel! Mindent tartalmaz, amire szükséged van egy perverz jelenethez, plusz néhány dolgot, amit hozzá akarsz majd adni a még nagyobb élményhez! A korlátozó rendszer két csuklóbilincset, két bokabilincset, valamint egy nyakörvet és egy pórázt tartalmaz, amelyek mindegyike vegánbarát, PU bőrből készült. Mindegyik bilincs csattal záródik, amely a kényelem érdekében állítható, plusz minden bilincs és nyakörv puha, műszőrmével van bélelve! A kezük és csuklójuk összetartásához egyszerűen használd a nikkelmentes, fémláncokat, amelyek az egyes bilincseken található D-gyűrűkhöz csatlakoznak!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Alakítsd át partneredet emberi hamutartóvá ezzel az ördögi eszközzel a fornifiliásoknak és a dohányzás fétisistáinak. Ez a szájpecek lehetővé teszi, hogy a rabszolgád vagy alárendelted csendben maradjon, a szilikon golyós szájpecekkel teletömött szájukkal, miközben egyszerre hasznossá teszik magukat. Minden szívás sokkal kielégítőbb lesz, tudva, hogy eldobott hamvaidat ilyen gondosan fogják fel... vagy másképp!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Bow Luxury BDSM Set with Travel Bag

    Szereti a felpezsdítő BDSM játékot, és egy kiterjedt készletet keres, amely luxusnak tűnik? Akkor ez a Bow szett csodálatos kiegészítője minden kalandjának! Akár kezdő, akár tapasztaltabb, ez a készlet számos gyönyörű elemet tartalmaz, vegán bőrből készült, szexi piros, fekete és arany színben.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Anal Hook Trainer Anal Hook with 3 Plugs Silver

    Ez a 3 alumíniumötvözet dugóból álló készlet a tökéletes eszköz a hátsó ajtó kapacitásának növeléséhez, miközben egy kis csavaros játékot is tartalmaz! Mindegyik dugó könnyű és kúpos a könnyű behelyezés érdekében, és rendkívül sima, így könnyedén becsúszik, ha egy kis kenőanyagot is hozzáadunk.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Cuffed & Loaded Travel Bag with Handcuff Handles

    Mutasd meg perverz stílusodat ezzel a divatos bondage táskával! Elég nagy egy éjszakázáshoz, minden szükséges tárgyat elhelyezhet benne! A tartós, műbőr vegánbarát, és ugyanolyan jól bírja a tömést, mint a szórakoztató játékokat!

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Forced Spread Stainless Steel Anal Explorer Silver

    Képezze zsákmányát, hogy nagyobb és szélesebb behatolást érjen el ezzel a rozsdamentes acél anális felfedezővel! Ennek a bővülő játéknak a dugója 1,6 hüvelykről 3,8 hüvelykre tágul! Élvezze a hideg, kemény acél érzését benned, vagy melegítse fel egy kis forró vízzel, és vezesse be a hőmérsékleti játékot.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Full Pup Arsenal Set Neoprene Puppy Hood, Chest Harness, Collar with Leash & Arm Bands Black

    Ha kölyökkutyaként játszik, a megfelelő felszerelés sokat segít! Szerezzen be mindent, amire szüksége van az induláshoz egy készletben, és élje ki fantáziáját! A készlet tartalmaz egy kölyökkutya kapucnit, nyakörvet és pórázt, karszalagokat és egy mellhámot.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

11 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.