×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis szettek

30 Termék

  • Black Level Vinyl Corsage 2840006 Black

    Ez a Black Level fényes fekete vinil fűző nyitott kosarakkal a melleket helyezi reflektorfénybe. A melleket a merevített kosarak is csodálatosan alátámasztják. A fűző csontjainak köszönhetően tökéletesen illeszkedik, a hátul lévő fűző pedig igazi szemet gyönyörködtető. A ruhát a mellékelt vinil zsinór teszi teljessé.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Level Vinyl Corsage 2840006 Red

    Ez az elegáns, piros vinil fűzős, nyitott kosárral ellátott, merevített, nyitott kosárral ellátott fűző tökéletesen kiemeli a melleket, és egyben támogatja is azokat. A fűző belsejében található formázó csontok garantálják a tökéletes illeszkedést, a hátul található fűző pedig igazi szemet gyönyörködtető. Az öltözéket a mellékelt piros vinil bugyi teszi teljessé.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Level Vinyl Set 2820145 Black

    A Black Level 3 darabos szettje, amely egy enyhén párnázott, merevítős polcos melltartóból, egy harisnyatartó övből és egy zsinórból áll. Minden darab teljesen fekete, fényes vinilből készült. Díszítő szegecsekkel is rendelkeznek. A merevítős polcmelltartó és a harisnyatartó öv hátul kampós rögzítéssel rendelkezik. A melltartó pántjai és a 6 harisnyatartó pánt állítható a tökéletes illeszkedés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 28 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Ez a Master Series Interlace Ágyrögzítő Készlet elég sokoldalú ahhoz, hogy minden elképzelhető módon rögzítse őket. A készlet nyolc érintkezési pontot tartalmaz, amelyek biztosan illeszkednek bármilyen méretű matrachoz. A négy levehető boka- és csuklómandzsetta neoprénből készült, hogy biztosítsa kényelmét, és mégis tetszés szerint visszafogható legyen. Mindegyik mandzsetta állítható, és tépőzárral készül a gyors kioldás érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Beads 8 Pcs Set

    Ez a Rosebud Sound nagyon alkalmas a húgycsöves játékra.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveBoxxx First. Kinky [S]Experience Starter Set

    Az első. A Kinky (S)Experience szett tökéletes kezdődoboz azok számára, akik kíváncsiak a puha rabságra, de kevés tapasztalattal rendelkeznek.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set -Acél dilatátor szett 8 db

    A Hegar húgycső tágító szett prémium minőségű gyűjtemény, amely különféle érzeteket képes előidézni.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    A BDSM-fantáziák szinte minden alapjait magában foglaló Bound You 12db készlet minden igényt kielégít újoncként.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Bondage Rúd kezek és lábak

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    A Man|Cage Chastity Cage-ket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Vigyázat: A Boundless™ Bed Restraint hosszú időre lekötheti estéit! Ehhez a felnőtt játékhoz csukló- és bokamandzsetták tartoznak, amelyek tépőzáras záródást és univerzális kapcsokat kínálnak, biztosítva a maximális kényelmet és korlátozást.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Érezze a végső erőt partnere legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításakor rendkívüli kiszabadulást eredményez. Ez a Mancage orvosi minőségű szilikonból készült, és két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Élénk szín, amely felébreszt, fényes textúrájával, amely gyengéden átölel. Ez a lézerrózsaszín 8 részes Vivid Set, amely BDSM-fantáziád szinte minden alapelemét tartalmazza, minden újonc igényt kielégít, vagy tapasztalt játékosként friss színt varázsol a sebességváltóba.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Érezze a végső erőt partnere legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításakor rendkívül felszabadul. Az orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően egész nap biztonságosan viselhető, ruha alatt pedig rugalmas.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    Kezdje kalandjait a bondageba, ezzel a vonzó kezdőkészlettel, amelyben minden megtalálható!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Scandal Bed Restraints - Kikötöző szett

    Szép kivitelezésű, rendkívül sokoldalú bandázs szett. Innovatív erotikus eszköz. Szinte bármely ágyat képes egy teljes s & m játszótérré alakítani pillanatok alatt.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként mutatjuk be Önnek a Sport Fucker Travel Slinget. Ez az eszköz elég kompakt ahhoz, hogy beleférjen egy csizmába, és elég erős ahhoz, hogy még a legizmosabb alsók lábait is kinyitsa!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boneyard Piss Holer Black

    A Vibrating Sounds egy hangzó készlet kezdőknek és haladóknak. A készlet három szilikon szondarudat tartalmaz beosztásos hosszúságban és vastagságban. A gyöngyös, rugalmas hangok a testtel együtt hajlanak, hogy könnyebben tudjunk mélyebbre menni és megütni a prosztatáját. A gyöngyös kialakítás lehetővé teszi, hogy a kenőanyag a gyöngyök között maradjon, amikor behelyezi őket, így megkönnyíti a becsúsztatást anélkül, hogy gyakori újrakenésre lenne szükség.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Érezze a végső erőt partnerei legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – ami rendkívüli kioldódást eredményez, amikor eltávolítják. Ez a Mancage orvosi minőségű szilikonból készült, és két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liebe Seele Vivid Rainbow Soft Bondage Set 8 Pieces

    Élénk szín, amely felébreszt, fényes textúrájával, amely gyengéden átölel. Ez a lézerrózsaszín 8 részes Vivid Set, amely a BDSM-fantáziád szinte minden alapelemét tartalmazza, minden újonc igényeit kielégíti, vagy tapasztalt játékosként friss színt varázsol a sebességváltóba.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Whipsmart Diamond Bed Restrain Kit Black

    Változtassa ágyát a rabszolgajáték végső céljává. Szíjazd be szerencsés behódolódat egy felejthetetlen éjszakára, amikor a kötöttségben játszol a Diamond Bed Ties készlettel, amely csukló- és bokamandzsettákat is tartalmaz, amelyek kényelmesen széttárják a végtagjaikat az élvezethez. A párnázott mandzsetta kényelmesen és biztonságosan csattható, így lehetővé teszi, hogy átadja magát a teljes alávetettség örömének.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Under the Bed Restraint System

    Tegye még izgalmasabbá a rabszolgajátékát ezzel az ágyrögzítő rendszerrel. Az állítható pántoknak köszönhetően a rendszer bármilyen matracra illeszkedik. Helyezze a pántokat a matrac alá, és hagyja, hogy a mandzsetta e​r​o​s kilógjon az oldalakon. Ezután hagyja, hogy partnere feküdjön az ágyon, és kösse össze a kezét és a bokáját a mandzsettával. A menekülés lehetetlen! Mind a négy mandzsetta állítható a tökéletes illeszkedés érdekében. Erős és strapabíró műbőrből készültek, és habszivaccsal vannak bélelve a kényelmes használat érdekében.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    A Man|Cage Szüzességi Ketreceket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és különböző méretű gyűrűk lehetővé teszik a tökéletes méret létrehozását! A gyűrűk kényelmesen illeszkednek és teljesen biztonságosak. Fém zárral vagy nyakkendős zárral könnyen bezárható a ketrec. A mellékelt nyakkendős zárak biztosítják, hogy ne indítsák n​e​c el a fémdetektorok riasztását bulikon, fesztiválokon vagy akár repülőtereken! Mivel a higiénia nagyon fontos ketrec viselésekor, a kiváló Man|Cage sorozat számos szellőzőnyílással és vizeletürítő nyílással van felszerelve. A ketrec lehetetlenné teszi az erekciót, de a felszabadulás után szuperintenzív lesz, akárcsak az utána következő felszabadító orgazmus! A Man|Cage Szüzességi Ketrec optimális hatalmat biztosít a kulcstartónak a szexuális kielégülés felett!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Bármilyen ágyat szolgai játszótérré varázsol

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Kinky Me Softly Black

    Kinky sosem volt ilyen stílusos! RIANNE S egy gyönyörű kézitáskát varázslatos darabká alakított páros játékra. A táska 7 izgalmas terméket tartalmaz a BDSM kíváncsi pár számára, és ez a tökéletes és kifinomult kezdet ennek az utazásnak. Kezdje a bilincsekkel, a bokabilincsekkel és a keresztszíjjal, hogy intim partnere megadja magát Önnek.

    28 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Pinwheel Set

    Ön egy igazi szélkerék szerelmes? Akkor ez a Pinwheel készlet abszolút kötelező darab!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 21 Chastity 4.5" Silicone Cock Cage Black

    Érezze a végső erőt partnerei legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megakadályozhatja az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításkor rendkívüli elengedéssé válik. Az orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően egész nap biztonságosan viselhető, ruha alatt pedig rugalmas. Így titokban, de könnyedén viselheti, bárhová megy. Több ponton állítható, két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty 8-piece Fetish Set with Bag Black

    Kiváló minőségű 7 darabos Bondage szett + táska a Bad Kitty-től, stílusos bőr megjelenésben, aranyszínű fém elemekkel. A szett tartalmaz 1 szemkötőt, 1 szájkosarat, 1 pár bilincset 1 levehető csatlakozó lánccal (karabiner), 1 nyakörvet, 1 pórázt, 1 korbácsot.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dark Rods Silicone Penis Plug Set 3 db

    Vesse bele magát a húgycső izgatásba ezen csomag segítségével, amely három különböző textúrájú és méretű tágítót tartalmaz. Mindegyik szilikon pénisz dugó üreges és egy nyílással ellátott a csúcsán, hogy Ön kényelmesen vizelhessen vagy kilövellhessen rajta kersztül. A kúpos formának és a sima kialakításnak köszönhetően könnyű a behelyezés. A rugalmas anyag a kényelmet szolgálja.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

30 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.