×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis szilícium

24 Termék

  • Shots Pumped Penis Extender Black

    Számít a méret! Állandó eredményeket érhet el ezzel a Pumped Péniszhosszabítóval! Ez a péniszhosszabbító megnöveli a pénisz hosszát és kerületét azáltal, hogy a rugós terhelésű acélrudak húzását használja, hogy  segítse a test természetes változási és fejlődési képességét fizikai behatás alatt. Ha a hímvesszőt folyamatos nyújtásnak tesszük ki, a sejtek osztódni és szaporodni kezdenek, így nő a szövetek tömege.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cock Cage Set

    Ez a péniszketrec mindennel fel van szerelve, ami a férfiasságának megszelídítéséhez szükséges. A tisztasági öv egy átlátszó hüvelyben biztonságban tartja péniszét. Használata nagyon egyszerű: a péniszhüvelyen rudak találhatók, amelyekbe bele lehet helyezni a három mellékelt gyűrű egyikét – a péniszszár kerületéhez igazodva.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Piss Play Sound

    Kivételes erotikus élményre vágyik? A húgycső tágítás az egyik leggyorsabban terjedő fétis őrület a férfiak körében. Próbálja ki Ön is!

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Egy év tesztelés és méretre iagzítás után végre elkészült az új játékszer végleges változata.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Fekete

    Prémium minőségű, nem porózus és ftalátmentes szilikonból készült. Vibrációs gyöngyökkel ellátott húgycső tágító. Biztonságos és könnyen tisztán tartható!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Kompakt és nagyon könnyen használható e​g​e​t maszturbátor izgalmas vibrációkkal és számos lágy ponttal, közvetlenül a makk és a frinulum számára. A 3 rugalmas, különböző méretű tágító szükség esetén behelyezhető vagy kicserélhető további húgycső stimulációra. A 10 vibrációs mód változatos élvezetet biztosít, és a játékon lévő gombbal egyszerűen vezérelhető.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Egy év tesztelés és méretre iagzítás után végre elkészült az új játékszer végleges változata.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    JAJ! Új játéksort mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső tágítás az Ön perverziója, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül élvezetesek lehetnek. Ezenkívül a húgycső mély játéka az egyetlen módja a prosztata közvetlen masszírozásának.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Az OUCH! egy új játéksorozatot mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső szondázás az Ön gyengéje, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül élvezetesek lehetnek. Ezenkívül a húgycső mély izgatása az egyetlen módja a prosztata közvetlen masszírozásának.

    28 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Szívás és rezgés, ez több izgalmat és több örömet jelent mindenkinek, aki szereti a kemény mellbimbók érzését! A puha tapadókorongok szilikonból készültek, és a szívófej egyszerű megnyomásával szilárdan felszívják a mellbimbókat. Adjon hozzá vibrációt az egysebességű vibrációs lövedék gombjának egyszerű megnyomásával, és élvezze az észbontó érzéseket.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash - szilikon nyakörv vezetővel Fekete

    Fekete, merev nyakörv eltávolítható pórázzal és szíjjal. Szegecselt állítható pánttal. A póráz hossza a kézi lánc nélkül kb. 63 cm. Anyag: szilikon

    15 990 Ft

    12 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Nem túl nehéz és nem túl könnyű. Ha még soha nem próbálta a nyújtó viselését szex közben, ez az ideális termék az Ön számára. A szuper rugalmas golyónyújtó kényelmesen illeszkedik a herezacskóra minden formában és méretben.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Kifejezetten a női testhez tervezték, ez az egyedülálló orális fokozó megnyitja az örömök előtt! Csak hajoljon a kívánt szűkületig, és csúsztassa be. A középen lévő dudor segít stimulálni a G-pontot, míg a rugalmas végek szétfeszítik a szeméremajkakat, és kiteszik legbelsőbb területeit partnere lelkesedésének, miközben kezei szabadon barangolhatnak a testében.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Dobja fel mellbimbóit és bimbóudvarodát ezekkel a hatalmas szívókkal! Az extra széles nyílás extra nagy terület felszívását teszi lehetővé. Az egyedülálló, könnyen tolható kialakítás erőteljes vákuumot hoz létre, amely szorosan tapad a húshoz. Ahogy a mellbimbók véráramlása fokozódik, érzékenyebbé válnak, így a játék szórakoztatóbb lesz!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Nem túl nehéz és nem túl könnyű. Ha még soha nem próbálta a nyújtó viselését szex közben, ez az ideális termék az Ön számára. A szuper rugalmas golyónyújtó kényelmesen illeszkedik a herezacskóra minden formában és méretben.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Állítsa be szeretőjét az Extreme Szilikon Péniszblokkoló segítségével! Rögzítse a zárat, rejtse el a kulcsot, és ügyeljen arra, hogy partnere a helyén tartsa a farkát! Ez a csúcskategóriás tisztasági ketrec testbiztos, ftalátmentes Elite szilikonunkból készült, és kényelmes, hosszú távú viseletre készült. A tisztasági eszköz könnyű, rugalmas és légáteresztő, de a zár alkalmazása után az alany nem keményedhet meg, akármilyen izgalomban is van!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    Büntesd meg szerelmedet egy Silicone Tawse vagy hasított szíjjal, amely csípős harapást ad neki minden egyes ütésnél a hátára! Prémium szilikonból készült, kicsit nehezebb, mint egy habos vagy műbőr szíj, és sokkal könnyebben tisztítható! Ezzel az osztott végű szíjjal fukar ütéseket adhatsz, amelyek nyomot hagyhatnak, hacsak nem vigyázol!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Állítsa zár alá szerelmelmét a Hardcore szilikon Péniszblokkolóval! Rögzítse a zárat, rejtse el a kulcsot, és ügyeljen arra, hogy partnere a helyén tartsa a farkát! Ez a csúcskategóriás szüzességi ketrec testbiztos, ftalátmentes Elite szilikonunkból készült, és kényelmes, hosszú távú viseletre készült. A tisztasági eszköz könnyű, rugalmas és légáteresztő, de a zár alkalmazása után az alany nem keményedhet meg, akármilyen izgalomban is van!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ball Gag

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Killer Leather & Silicone Ball Gag

    Ez egy igazi Killer Mouth Gag. Tedd a labdát a rabszolgád szájába, és csatold fel a kemény bőrszíjat a feje mögé. Ezután lassan csavarja be a kemény gumigolyót a torka hátsó része felé. Megbízható, izgalmas és tökéletes BDSM kemény játékokhoz. Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Ölelje meg őket rózsákkal ezzel a Full Bloom szilikon golyós gaggel! A fülledt vörös és f​e​r​m​e​n​t​u​m fekete csipkeszíj kényelmes, és csábító fehérnemű-esztétikát biztosít az alanyok arcán, miközben élvezi a valósághű rózsát, amely a szájukból virágzik. Állítható és kényelmes hosszú távú viselethez és élvezethez Önnek és játékának!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    A BENT egy ívelt gömbfeszítő, amely ipari bordás részlettel van megerősítve. Kiváló minőségű tiszta platina szilikonból készült, így rendkívül rugalmas, puha és sima, tökéletes a kényelmes labdanyújtáshoz. A BENT mindkét végén egy sima pereme van, amely lenyomja a labdákat a nyújtás érdekében. Az egyedülálló ívelt kialakítás lehúzva és távol tartja a labdákat a testétől az intenzívebb orgazmus érdekében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs BUBBLES Nipsuckers Black

    A mellbimbók felduzzasztják a mellbimbókat, ezáltal érzékenyebbek, nagyobbak és „tüzesebbé” válnak. Szívóink folyékony platina szilikonból készülnek, mert ez a legjobb anyag, nem repednek meg, megfelelő mértékű húzóerővel rendelkeznek, és kellően gumiszerű puhák ahhoz, hogy valóban rátapadjanak a résre. A legjobb az egészben, hogy soha nem veszítik el szívüket... A nem szívó mellszívók csak szomorúak.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Leather Penis Gag Pink

    Ez a Leather Penis Gag 100% tiszta szilikonból készült, teljesen biztonságos, nem mérgező, és teljesen semleges ízű.

    37 900 Ft

    14 390 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

24 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.