×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis tapasztaltaknak

1 - 32 termék, Összesen:58

  1. 1
  2. 2
  • Fetish Fantasy Designer Cuffs - fém bilincsek Fekete

    Lepje meg szeretőjét ezekkel a vaskos fém bilincsekkel. Vegye fel a domináns szerepet, és figyelje, kedvese hogyan reagál - élvezze a várakozás örömét! Töltsenek el egy felejthetetlen estét együtt!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    A Black Velvets tompadugós kalitrece a kakasketrecet egy gömbgyűrűvel kombinálja, amely erős láncon keresztül hornyolt anális dugóval van összekötve. A nagyszerű érzés mellett a kakasketrec izgató megjelenést biztosít, és izgalmas kelléke az irányításnak és a tisztaságos játéknak.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Japanese Style Bondage Cotton Cuffs Wrist or Ankle Black

    A kötél az eredeti kötél- és visszatartó eszköz, és a megfelelő kötél megtalálása elengedhetetlen a biztonságos, kellemes játékhoz. A 100% pamut japán stílusú Bondage köteleinkből készült puha mandzsetták tökéletes bevezetést nyújtanak a kötéljátékhoz kezdőknek, és gyors pálya a kötéljátékhoz bármikor és bárhol a tapasztaltabb felhasználók számára.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Luxury Spreader Bar Black

    Terjesszen szeretetet, és a szerelmese végtagjait, hogy gátlástalanul hozzáférjen a legintimebb területekhez erotikus játék közben! Ez a masszív fém szórórúd 2 csatlakoztatott bokamandzsettával van kombinálva a teljes expozíció és a szemtelen szórakozás érdekében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cock Cage Classic Small

    Túl sok szabadsága van a rossz rabszolgájának? Akkor tartsa őt lakat alatt ezzel az igazi fém szüzességi ketreccel. Zárja be, és kényszerítse megadásra azáltal, hogy a ketrecet és a gyűrűt a péniszszár fölé helyezi. Itt kezdődik a játék. Férfiasságával egy fémerődbe zárva nem lesz képes teljes erekciót elérni, elégedettsége és stimulálása korlátozott, miközben Ön készségesen megtartja. Éljen a dominancia! A gyűrű 45 mm, a bemenet 32 mm a pénisz számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Fedezze fel a tökéletes erőt biztosító PR11-et a herék és a pénisz között, amely a pénisz tövére is érvényes. Hosszabbítsa meg a szórakozást, és tartsa meg az élvezetet ezzel a hipoallergén TPE péniszgyűrűvel a Poweringtől. A POWERING erekciós gyűrűk biztonságosak a test számára, minden bizonnyal növelik a teljesítményt és fokozzák az élvezetet.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Ezekkel a vibráló tojás- és mellbimbóbilincsekkel örömtől bizsergesse mellbimbóit és hüvelyét. Teljesen állítható, hogy bármilyen alakú és méretű mellbimbóhoz illeszkedjen a maximális kényelem érdekében. 7 vibrációs funkcióval, 1 funkcióval és 3 intenzitási fokozatú elektromos stimulációval rendelkezik

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    BDSM 8 darabos készlet: 1 bilincs, 1 bokabilincs, 1 nyaklánc + 1 póráz, 1 szájkosár, 1 korbács, 1 maszk, 1 shibari-kötél.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Fetish Red Lips Gap with PU Strap

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális birodalomhoz tartozik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak izgalmat vagy gyönyört kiváltó módon történő élvezetére vagy csodálatára utal. Az Ohmama minden elemet és kiegészítőt kínál, hogy úgy csinálhassa, mint még soha, bonyodalmak nélkül, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Collins

    Ez a Collins rozsdamentes acél speculum számos deviáns orvos fantáziához felhasználható.

    15 990 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Hosszabbítsa meg a szórakozást, és tartsa meg az élvezetet ezzel a hipoallergén TPE péniszgyűrűvel a Poweringtől. A POWERING erekciós gyűrűk biztonságosak a test számára, minden bizonnyal növelik a teljesítményt és fokozzák az élvezetet.

    6 390 Ft

    3 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Ez a 4-Way Adjustable Urethral Stretcher rozsdamentes acélból készült eszköz egyedülálló megoldást kínál a húgycsőjátékra. Ez az Urethral Play Device azonnal megadja a hangulatot. A négy erős, állítható kar lehetővé teszi, hogy olyan messzire nyújtsa ki az alattvalója húgycsövét, amennyire csak szeretné.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    A FETISH SUBMISIVE egyedülálló rögzítőkészletet kínál, amely megkönnyíti a tökéletes mesterpozíciót a felfelé irányuló lábakkal történő behatoláshoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Nyújtsa szét a csuklóját vagy a bokáját az Enchanted Spreader Bar segítségével. Ez egy erős, merev rúd kényelmes mandzsettáival, amelyek bársonyos tapintásúak. A mandzsetták könnyen levehető zárással rendelkeznek. Szexuális pozicionáláshoz is kiváló, emelje fel a lábát és döntse meg a csípőjét a G-pont könnyű eléréséhez. Könnyű és jó az utazáshoz.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    A gyertyák nagyszerűek a hangulat megteremtéséhez, de még jobbak az „öröm és fájdalom” szexjátékhoz. Japán cseppgyertyáink a kalandvágyó párok kedvencei mindenhol. Meleg csepegtetőjük olyan módon ugrat és izgat, hogy soha nem felejti el! Három csomag piros, lila és fekete gyertyát tartalmaz.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Vegye át az irányítást minden mozdulat felett!! Ezek a hitvesek lehetővé teszik különböző testhelyzetek kialakítását, alkalmasak a bokára és a csuklóra, lehetővé téve szeretőjének teljes alázatát. Bélelt vegán bőr a teljes kényelem, rendkívül ellenálló anyag haladóknak és kezdőknek egyaránt.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Fedezze fel ma este... A Noir Szemfedő segítségével könnyedén eltakarhatja szeretője szemét. Kevesebbet fognak látni, és többet fognak érezni! A Noir Blindfold puha anyaga bármilyen tapasztalati szinthez tökéletes.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Túl sok szabadsága van a szemtelen rabszolgájának? Akkor tartsa őt lakat alatt ezzel az igazi fém kígyó szüzességi ketreccel. Zárja be, és kényszerítse megadásra azáltal, hogy a ketrecet és a gyűrűt a pénisz szára fölé helyezi. Itt kezdődik a játék. Férfiasságával egy fémerődbe zárva nem lesz képes teljes erekciót elérni, elégedettsége és stimulálása korlátozott, miközben Ön készségesen tartja. Éljen a dominancia! A gyűrű 45 mm, a bemenet pedig 32 mm a pénisz számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Alakítsa át minden ujját izgalmas szexjátékká. A FISTIT stimulációs kesztyű, amely előnyt biztosít a hálószobában. Minden ujjon eltérő textúrájú ez a rendkívül rugalmas játék egyedülálló vaginális és anális stimulációt biztosít! A hüvelykujjnak nagy kerek teteje van, amely prosztata vagy hüvely stimulálására használható.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    A magával ragadó pillanatokért!

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Kiváló minőségű bőrből és gumiból készült dupla péniszgyűrű, amely lehetővé teszi, hogy késleltesse a magömlést, hosszabb ideig tartsa erekcióját és meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    A csodálatos, rozsdamentes acél péniszdugó formája egy markoló kampó, amelyet egy híres szuperhős ihletett fekete színben! Miután behelyezte, nemcsak jó érzést kelt és jól néz ki, de partnere extra örömet fog tapasztalni, amikor behelyezi a péniszét ezzel a csodálatos dugóval!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Riding Crop

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Bound 4-Way Hogtie Vegan Leather

    Tökéletesen kombinálható a szubmisszív kollekcióból származó bilinccsel, és a bokákat csuklópánttal kombinálhatja a teljes alátámasztás érdekében.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Kiváló minőségű nikkelmentes fémből készült dupla péniszgyűrű, amely lehetővé teszi, hogy késleltesse az ejakulációt, hosszabb ideig tartsa erekcióját és meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Small Flogger

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    A Mister B Hardware Sounds Devil egy extrém kúpos tágító, tapasztalt játékosok számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Élvezze a maximális kielégülést, súlyozott, az érzéki örömért.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Alakítssa át bármelyik ágyat a szórakozás csodaországává, és kezdődjenek a játékok! A tartós nylon hevederek 4 szuperpuha, neoprén bélésű mandzsettához csatlakoznak, amelyek könnyen beállíthatók, hogy biztonságosan a helyén tartsák partnerét. Ezek a matrac alatti ágykötések a lehetőségek világát nyitják meg Önnek és kedvesének. Csak rögzítse a matrac alá, hogy élvezze. Fedezze fel legmélyebb fétis-fantáziáit!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Ball Gag

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Egy végtelen szenvedélyes éjszakához a legjobb egy jó péniszgyűrűt használni. De ha ehhez hozzáadunk egyet a herékhez, nem is lehetne jobb az éjszaka. A beállító konzolokkal ez a gyűrű megadja azt a fogást, amire annyira vágysz, és nem csak te fogod élvezni, látva, hogy milyen a péniszed, de partnere is minden eddiginél erősebben fogja élvezni a behatolásokat.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive Fantasy Long Leather Flogger Red

    Strapabíró ostor a végtelenül szuperizgalmas kombinációkhoz.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:58

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.