×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis test

1 - 32 termék, Összesen:127

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Paloqueth BDSM Bondage Set Black 10 pieces

    10 BDSM-kiegészítőt tartalmazó készlet, amellyel valóra válthatja vad álmait. Találsz benne boka- és csuklóbilincset, mellbimbóbilincset, szájkosarat, bilincskeresztet, csillogót, szemmaszkot, nyakörvet, pórázt és kötelet. Mit fogsz először használni?

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Shock Therapy Kit

    Adjon töltetet a szexuális életének ezzel a Fetish Fantasy Shock Therapy Kit-tel. Könnyen használható eszköz az electroszexhez, mely a lehető legkülönbözőbb érzéseket kínálja!

    26 900 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Fetish Collar With Leash

    Legyen a Te kezedben a gyeplő ezzel a bondage nyakörvvel! Fémből és robusztus bőrből készült, puha szegélyekkel, így még a durva helyzetekben is kénylemes viselet lesz! A nyakörv mérete állítható, 45 cm-től egészen 58 cm-ig. A póráz könnyen eltávolítható, és felcsatolható más kiegészítőkre, így használatának csak a fantáziád szab határt!

    20 790 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Frisky Hold Me Under the Bed Restraint System

    A Frisky Restraint System hordozható, és könnyen rögzíthető H alakú hevederekkel, amelyek bármilyen méretű ágy alá illeszkednek, és biztonságosan rögzítik a bokát és a csuklót, korlátozva a mozgást. A műszőrme bevonatú mandzsetta puha és kényelmes, mégis biztonságosan záródik a nagy teherbírású tépőzárral. Az állítható csatok lehetővé teszik, hogy megfeszítse partnerét, így kompromittáló pozíciókba kerül, miközben kötekedik, és addig amíg tetszik neki és amíg úgy nem dönt, hogy kiérdemelte a szabadulást!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Collar with Cuffs and Leash

    Vegye át az irányítást szeretője fölött ezzel a játékos szettel, amely egy nyakörv, bilincs és póráz kombinációja.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Luxury BDSM Spurs 2pcs Red

    Csúsztasson bele a fülledt tűsarkúkba (nem tartozék), és készüljön fel egy pörgős rodeóra ezekkel a TABOOM luxus BDSM sarkantyúkkal. Legyen szó fétisértőről vagy divatcsábítóról, ezek a rendkívül sima sarkantyúk a jegyed egy ellenállhatatlan, önbizalomnövelő vonzalom felszabadítására.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bedroom Fantasies Collar with Wrist Cuffs Body Restraint Set Black

    Korlátozza a tengeralattjárót ezzel a perverz Body Restraint készlettel! Anyaga műbőrből készült, mely kellemes tapintású a bőrön és rendkívül tartós. Könnyen tisztítható nedves ruhával, miközben megőrzi a szexi, klasszikus bőr megjelenést. Az egész készlet nagyvonalúan állítható, így bármilyen testhez tökéletesen illeszkedik. Kombinálja a készletet kiegészítőkkel vagy szexi fehérneművel a tökéletes BDSM estéért!

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Hand/Leg Restraints Red

    Gyönyörű piros műbőrből készült bilincsek és combtámaszok a Bad Kitty-től, arany színű fém részletekkel. A comb és a csukló enyhén párnázott, állítható pántjait levehető, akasztós pántokkal lehet összeilleszteni. 1 pár.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Spreader Bar with Shackles Black

    A kellemes mozgáskorlátozásért!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    A Fetish Submisive gyönyörű és kiváló minőségű, vegán bőrből készült BDSM kiegészítők kollekcióját mutatja be! Vágyodott már egy szenvedélyes estére, amikor megosztja a szerepét kollégájával, és felfedezheti az érzéki rabszolgaság titkait? Ez a bilincskészlet megmutatja, milyen elveszíteni a szabadságot!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Handcuffs

    Legyen a Te kezedben az irányítás, légy Te az úr! Állítható méretű csuklópánt, 11 cm-től egészen 28 cm-ig, tökéletes illeszkedéssel. A pántokat egymáshoz lehet csatolni, vagy más bondage játékokkal kombinálni, használatuknak csak a fantáziád szab határt!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Cosmo Bondage Collar & Leash Rainbow

    Világítsa be az éjszakát Cosmo holografikus nyakörvével és pórázával. Rózsaarany nikkelmentes hardverrel ékesítve és teljesen állítható az univerzális illeszkedés érdekében. Könnyen tisztítható vinilből készült.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Limited Edition Spreader Bar

    Szélesre tár! Ezzel a kezdő fém távtartóval a kívánt helyzetbe kényszerítheti partnerét minden alkalommal. Csatolja az állítható boka mandzsettákat, feszítse meg a fém rudat, és szeretője nem lesz képes összeszorítani a combjait.

    17 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Luxury Spreader Bar Black

    Terjesszen szeretetet, és a szerelmese végtagjait, hogy gátlástalanul hozzáférjen a legintimebb területekhez erotikus játék közben! Ez a masszív fém szórórúd 2 csatlakoztatott bokamandzsettával van kombinálva a teljes expozíció és a szemtelen szórakozás érdekében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Bondage Collar & Wrist Cuffs Body Restraint Set Black

    A FETISH SUBMISSIVE állítható nyak- és csuklórögzítő heveder kifinomult választás azok számára, akik hiteles és biztonságos érzéki élményre vágynak. Kiváló minőségű, nikkelmentes vegán bőrből készült, garantálja a tartósságot és megakadályozza a bőrirritációt.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Fetish Ankle Cuffs

    Ezek a gyönyörű boka bilincsek gondoskodnak róla, hogy az alárendelt fél mindig engedelmes maradjon. A mandzsetta állítható: 13 és 30 cm-re, tehát mindig tökéletesen illeszkedik. A pántok egy fém lánc segítségével kapcsolódnak egymáshoz. A kötőelemek lehetővé teszik, hogy külön vagy más játékokkal együtt is használni tudja őket.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bedroom Fantasies Hogtie with Hand & Ankle Cuffs Black

    Tedd teljessé a rabszolgajátékodat ezzel a szórakoztató készlettel! A készlet bilincsből, bokabilincsből és egy disznócipőből áll, amit tetszés szerint használhatsz. A mandzsetták klipszes rögzítőkkel vannak rögzítve a hogtie-hoz, így könnyen leválaszthatod és külön-külön használhatod, vagy más bondage játékokhoz, például hevederekhez vagy gallérokhoz rögzítheted.

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set Vegan Leather

    A Fetish Submisive gyönyörű és kiváló minőségű, vegán bőrből készült BDSM kiegészítők kollekcióját mutatja be! Vágyottál már egy szenvedélyes estére, amikor megosztod a szerepeidet kollégáddal, és megtanulod az érzéki rabszolgaság titkait? Ezt az ágyrögzítő készletet semmiképpen sem szabad kihagyni!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Soft Collar with Strap to Soft Handcuffs 7004

    Állítható méretű, puha gallér hozzá csatolható szíjjal és puha, tépőzáras bilinccsel.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy BDSM Starter Kit - BDSM szett

    A BDSM Starter Kit egy nagyszerű ajándék szerelmeseknek, akik izzanak a vágytól, hogy felfedezzék a BDSM kockázatos világát. A készlet mindent biztosít, amire csak szükség lehet egy játékos és biztonságos felfedezőúton.

    20 790 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    A FETISH SUBMISIVE egyedülálló rögzítőkészletet kínál, amely megkönnyíti a tökéletes mesterpozíciót a felfelé irányuló lábakkal történő behatoláshoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bedroom Fantasies Under the Bed Restraint Bondage Set Black

    Emelje a rabszolgajátékot a következő szintre ezzel a perverz ágy alatti rögzítőkészlettel! Ennek a rendszernek az állítható pántjai minden matrac alá illeszkednek. Mind a négy mandzsetta nagyvonalúan állítható a tökéletes illeszkedés érdekében.

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    A Fetish Submisive bemutatja a gyönyörű és kiváló minőségű, vegán bőrből készült BDSM kiegészítők kollekcióját! Vágytál már egy szenvedélyes estére, amikor szerepjátékoztok a partnereddel, és felfedezed az érzéki rabszolgaság titkait? Ezt az ágyrögzítő készletet semmiképpen sem szabad kihagyni!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel 5 Wheels

    Ez a luxus 5x tűkerék speciális hőkezelésen esett át, hogy az acél színe gyönyörű szivárványos hatásúvá váljon. Ez a tűkerék 5 tüskés kerékkel rendelkezik, amelyek sokkal intenzívebbek, mint a hagyományos tűkerekek. Ez a szivárványos változat nagyszerű érzést ad, amikor játszol vele, és könnyen növelheted a nyomást az intenzívebb érzés érdekében.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:127

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.