×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis test

32 Termék

  • Paloqueth Bondage Set Suitable for Bed, Table or Door Black

    Szereti a kötöttségeket? Váltsa valóra alázatos álmait az ágyhoz, asztalhoz és ajtóhoz láncolva ezzel a készlettel! Ezen kívül tartalmazza a veszélyes komfortkabátot és a kéz- és lábkötés népszerű keresztjét is. És az ár? Hűha! Kötözési szett a legkülönfélébb játékokhoz!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel - Stimuláló Gyűrű

    Tapasztalja meg BDSM kimeríthetetlen világát, és próbálja ki ezt az egyedi, 5 soros szélforgót tüskékkel! Garantáljuk, hogy minden tűszúrást élvezni fogsz!

    12 790 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Silicone Short Whip

    Bemutatjuk a BDSM Silicone Short Whip-et, amely erőteljes és sokoldalú kiegészítője az intim termékválasztéknak. Az ütőképességre és pontosságra tervezett ostor kezdőknek és rajongóknak egyaránt készült.

    14 390 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive Fury BDSM Kit Black

    BDSM 10 darabos készlet: 1 kézbilincs, 1 lábbilincs, 1 nyaklánc + 1 póráz, 1 szájkosár, 1 korbács, 1 maszk, 1 shibari kötél, 1 evező, 2 mellbimbócsipesz, 1 kocka.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Hemp Rope 20m

    A kötél az eredeti kötél- és visszatartó eszköz, és a megfelelő kötél megtalálása elengedhetetlen a biztonságos, kellemes játékhoz.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Please, Sir - Ostor

    Csiklandozza, ingerelje és kínozza partnerét ezzel a tucat szarvasbőrfarok végződésű ostorral! Az Ön öröm-és fájdalom élvezetéhez!

    12 790 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Cosmo Bondage Flogger Rainbow

    Világítsa be az éjszakát a Cosmo holografikus korbácsával. Rózsaarany nikkelmentes hardverrel ékesítve. Könnyen tisztítható vinilből készült.

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Nyújtsa szét a csuklóját vagy a bokáját az Enchanted Spreader Bar segítségével. Ez egy erős, merev rúd kényelmes mandzsettáival, amelyek bársonyos tapintásúak. A mandzsetták könnyen levehető zárással rendelkeznek. Szexuális pozicionáláshoz is kiváló, emelje fel a lábát és döntse meg a csípőjét a G-pont könnyű eléréséhez. Könnyű és jó az utazáshoz.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Bondage Play Pinwheel

    Ez a színes szélkerék tökéletes kiegészítője bármely BDSM kollekciónak. A tű hegyei nagyon élesek, és a nyomás növekedésével fokozatosan fájdalmasabbá válnak. Ez a kerék tökéletes kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális területhez tartozik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak izgalmat vagy gyönyört kiváltó módon történő élvezetére vagy csodálatára utal. Az Ohmama minden elemet és kiegészítőt kínál, hogy úgy csinálhassa mint még soha, bonyodalmak nélkül, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Small Flogger

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Bondage Couture Flogger

    Kényeztesd legbensőbb vágyaidat az NS Novelties Bondage Couture segítségével. A kiváló anyagokból aprólékosan kidolgozott és kitűnő részletekkel rendelkező Bondage Couture tökéletes kiegészítője a kifutónak és a hálószobának. Minden szintetikus anyag és nikkelmentes hardver.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed BDSM Line Flogger with Chain Tassel with Rhinestone Handle

    A sorozat a legintenzívebb és legsötétebb élvezetek szerelmeseinek készült, haladjon be a Latetobed Bdsm Line-ba, és élvezze szexualitását, mint még soha.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Guilty Pleasure Braided Bull Whip 145cm

    Bőr megjelenésű fonott bikakorbács bojttal és csuklópánttal.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dominate Me Leather Whip No.3 60cm

    Klasszikus bőr korbács a kedvelt Dominate Me szériából. A korbács 60 cm-es hosszúságú ágakkal rendelkezik. Szerezze be otthonra ezt a tartós, hatékony, mindenekelőtt pedig elegáns kivitelezésű segédeszközt. Adja meg a BDSM játékok méltó módját.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos 2 Twist Cups XXL 60mm

    A Kiotos csészéket bármilyen testrészre felhelyezve.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Small Paddle

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Whipsmart Bondage Tape 30m Clear + Free Bondage Eye Mask

    Ezzel a könnyen használható öntapadó és meglepően erős kötőszalaggal bármilyen visszatartást létrehozhat!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Peacock Tickler Rose Gold

    Kövesse meg partnere kedvét ezzel az elegáns TABOOM Dona páva csiklandóval. A puha tollak csiklandozzák az erogén zónákat és nagyszerű érzést keltenek. A páva csiklandozó rózsaszín arany fémből és ultrapuha tollakból készült. Tökéletes egy kalandos kalandhoz.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bedroom Bliss Lover's Position Strap

    Készüljön fel a mélyebb behatolásra és nagyobb kontrollra a hálószobában! Ezzel a szerelmespánttal megragadhatod partneredet a fogantyúnál, és a hátát maga felé húzhatod Doggy Style pózban! Fordítsd őket a hátukra, és mélyebbre hatolj lábaikkal! A pánt széles, párnázott közepe kényelmes és plüss, így kipárnázza a testüket, miközben mindketten ütöd egymást! A nylon hevederek tartósak és erősek, így minden rángatást és húzást elbírnak. A pántok rendkívül könnyen állíthatók a tökéletes hosszúság érdekében! A tisztán tartásuk is egyszerű! Csak dobja be a mosógépbe minden használat után, vagy tisztítsa meg, ha szükséges.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Black Shadow Vegan Leather Cuffs with Handle Black

    Ezeket a bilincseket csuklóra tervezték, csatokkal, hogy beállíthassa őket, és a lehető legkényelmesebbé tegye őket. De a legjobb dolog ezekben a bilincsekben az, hogy van egy fogantyújuk, hogy a partnered irányíthasson téged és irányíthassa minden mozdulatodat. Nem gondolod, hogy ez hihetetlenül erotikus?

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Malibu Wrist Cuffs Set Pink

    Adjon hozzá egy csipetnyi cukiságot és szexiséget a bondage kollekciójához ezekkel a Taboom Malibu csuklómandzsettákkal. Öleld át játékos oldaladat ezekkel a rózsaszín vegán PU-bőr mandzsettákkal, melyeket elbűvölő masni és lenyűgöző, aranyozott fémrészletek díszítenek.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Malibu Ankle Cuffs Set Pink

    Adjon hozzá egy csipetnyi aranyosságot és szexiséget a bondage kollekciójához ezekkel a Taboom Malibu bokamandzsettákkal. Öleld át játékos oldaladat ezekkel a rózsaszín vegán PU-bőr mandzsettákkal, melyeket játékos masni és lenyűgöző, aranyozott fémrészletek díszítenek.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Statement Leash Rose Gold

    Nyűgözd le a TABOOM Dona Statement pórázt. Használja a pórázt a DONA Statement Nyakörvvel kombinálva egy furcsa kalandhoz. Hagyja, hogy a megbízható domináns irányítson úgy, hogy magához húz. A Statement Leash kiváló minőségű anyagokból készült, és tökéletes egy kiváló BDSM-menethez.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Doggy Style Strap Black

    A TABOOM Doggy Style Strap a tökéletes kiegészítő a kutyás stílus kedvelőinek. Ha a szalagot partnere derekára helyezi, és a kényelmes markolatokat használja, az ideális pozícióba irányíthatja őket az intenzív élvezethez. Az állítható hosszúság tökéletes illeszkedést és könnyű használatot biztosít. Tapasztalja meg a mélyebb behatolást és a fokozott elégedettséget ezzel az innovatív szíjjal. Engedje szabadjára vágyait a TABOOM Doggy Style Strap szíjjal még ma!

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Guilty Toys Mattress Bondage Set Black

    Gyújtsa meg az izgalom új szikráját hálószobájában! Ez az elegáns fekete bondage készlet tökéletes erre. Lehetővé teszi a BDSM játék élményét a kívánt szinten. A fekete hevederek gyorsan és egyszerűen rögzíthetők a matrachoz, és ezután bármilyen pozícióba felszíjazhatja partnerét, amit a szemtelen fantáziái megkívánnak. Fedezz fel új határokat, és élj át sok új élményt ezzel a készlettel.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Stallion Riding Crop 18" Black

    Adjon hozzá egy erős termést a gyűjteményéhez, és mindig legyen kéznél egy gonosz eszköz az ütésekhez és a perverz játékhoz! Ez a lovaglónövény éles és biztos harapást ad, ha kellemes fájdalommal szeretné megcsókolni partnerét.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

32 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.