×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis

65 - 96 termék, Összesen:166

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    A Bad Kitty kombinált rögzítője a nyak, a csukló és a boka számára. A bilincsek puha plüssel vannak párnázva, és az erős kampós és hurkos rögzítőkkel állíthatóak a tökéletes illeszkedés érdekében. A bokabilincsekhez vezető korlátozó pántok állíthatóak. A csuklóbilincsek kapcsos kampókkal rendelkeznek, és eltávolíthatók a nyakbilincsről. Tartalmaz egy szemkötőt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Ez a megalázó kiegészítő kiválóan alkalmas nővérek és bimbók játékára, és emlékezteti partnerét, hogy elsődleges funkciója az orális szex! Dugja be a szájukat a szilikon tömítővel, akár a foguk mögé, akár az ajkuk mögé. Képtelenek lesznek beszélni, csak úgy, ahogy te szereted!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Collection Heavy Duty Knebel Dildo

    Félgömbös szájpólya műbőr zsinórral (12 cm, 3 cm átmérőjű). Állítható méret, csattal zárható.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Pussy Locker Extreme

    A hüvelybilincs nagyon szép változata. Vegye át az irányítást partnere hüvelye felett, és adja át neki azt a végső érzést, hogy a Öné. A nőnek az átadás érzését is adja, és ha vibrátort tart hozzá, az egész hüvely vibrál.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Vogue Studded Wrist Cuffs Set Black-Gold

    Fedezze fel az elegancia és az érzékiség megtestesítőjét ezekkel a TABOOM csuklómandzsettákkal. Mindenki számára készült, aki a bondage és a BDSM világát akarja felkarolni. Ezek a mandzsetták a csábítás és a kifinomultság tökéletes keverékét alkotják.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Twitchy Palm - Paskoló

    A paskoló sima, puha és érzéki szaténból készült. Tökéletes bevezetés lehet az elfenekelő vagy büntető játékok világába. Vigyen változatosságot Ön is a szexuális életébe! A speciális formának hála nagy a lefedése és kellemes csattanó hangot ad ki az ütsé közben. Minden szál szőr feláll majd a hátán a használat közben!

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Submissive Bondage Adjustable Harness Torso & Arms Black

    A FETISH SUBMISSIVE állítható törzs- és karrögzítő heveder tökéletes választás azok számára, akik autentikus és biztonságos élményre vágynak az uralkodó és az alávetett játékokban. n.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is!      

    17 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Ez egy igazán hatékony golyós zúzógép ipari megjelenéssel. Nagyon egyszerűen működik: a csavar minden egyes fordulata egy kicsit jobban meghúzza. A csavar végén lévő gyűrű szoros rögzítése után súlyok akasztására használható a még nagyobb CBT izgalom érdekében.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Dragon Claw

    A Dragon Claw a tökéletes játék minden extrém BDSM-szerető számára! A Dragon Claw segítségével teljes teret engedhet SM fantáziájának!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bondage Bar Feet

    Bondage Bar lábak.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    A POWERSLING egy limitált kiadású kakasfiú, amelyet a mi megszűnt, legkelendőbb NUTSLING-ünk mintájára készítettek.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Door Restraint Set Black

    Könnyen rögzíthető bármely ajtóhoz, hogy élvezze a rabszolgaságot. Csak helyezze a 2 akrilcsövet bármelyik nyitott ajtó tetejére, a másik kettőt pedig az alja alá, zárja be (és a biztonság kedvéért zárja le) az ajtót.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Adjustable Mask 6071915 Black

    Adjon titokzatos hatást szerepjátékának... A fekete műbőr Dorcel® maszk tökéletes lesz a díszes bulik és karneválok fűszerezésére. Állítható elasztikus.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Lace Seduction Lace Bondage Hood Black

    Vegye fel ezt a finom álruhát, és legyen az a csábító alázatos, akiről mindig is álmodott! Ez a rugalmas, poliészter csipkés bondage csuklya elrejti az arca vonásait, miközben a szája szabadon marad, és elérhetővé válik a perverz szórakozáshoz! Az egyméretű kialakítással kényelmesen illeszkedik az arcára a hosszú játékjelenetekhez, és a könnyű ápolás és tisztítás érdekében gépben mosható.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Élvezze még többet ezzel a rozsdamentes acél XL péniszdugóval, és tegye még intenzívebbé az orgazmust. Az acél péniszdugó finoman polírozott és könnyen behelyezhető a még intenzívebb orgazmus érdekében. A Kiotos tengely 100%-ban rozsdamentes acélból készül és simán polírozott.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bizarre Catnail

    Szép éles macskakörmök 2 gyönyörű O-gyűrűvel. Tegye az ujjára, és máris kész a tökéletes játék, amellyel ugrathatja, megcsípheti és rákoskodhatja a szeretőjét! Rozsdamentes acélból készült.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leg Avenue Vegan Leather Studded Catmask Black

    Olyan macska vagy, aki szereti kinyújtani a karmait? Akkor ne hagyd ki ezt a lenyűgöző, vegán bőrből készült macskamaszkot. Csábító hegyes fülekkel és dekoratív fém szegecsekkel rendelkezik. Vedd fel, és adj magadnak egy csipetnyi csábító macskaszerű érzékiséget!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    Ez a collin olyan kicsi, hogy különféle célokra használható. Ez valóban egy kezdő collin kezdőknek, és nagyon kicsi, de ha szeretné kipróbálni az análist, hogy megtapasztalja a feszített érzést, akkor ez egy remek collin kezdetnek.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Ribbed Dilator with Ring

    Az erős fém kemény megjelenést kölcsönöz ennek a hangzásnak, és megkönnyíti a húgycsőbe való behelyezést. Húzza ki vagy hagyja bent egy könnyű O-gyűrűvel. A hosszú és bordázott soha nem jelenti ugyanazt. A hangzás izgalmas, mert eléggé ismeretlen, más, kockázatos és nem hagyományos. A húgycső a péniszfej és a G-pont különösen érzékeny területein halad át. A hangzás közvetlenül stimulálja ezeket az idegeket, nagyszerű szexuális impulzust kínálva azoknak, akik mernek. Ne feledje: ellenőrizze / mossa / fertőtlenítse / sterilizálja. Játsszon biztonságosan!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Nipple Clamps with Chain

    Igazán intenzív bilincseket keres? Ezeket a Rimbától nemcsak a mellbimbódon, hanem a nemi szerveden is használhatod. Veszélyes végkarmaik vannak, amelyek a mellbimbókba vájnak, majd amikor meghúzod a láncot, minden érzés sokszor erősebb. A textúra kényelmessé teszi a kezelést, még akkor is, ha síkosító van az ujjain. Kényeztesse magát izgalmas fájdalommal!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Leather Paddle with Studs

    Ez a bőr lapát a Black Label kollekcióból szép és erős, és szilárdan a kezében fekszik. A lapát egyik oldala sima, a másik oldala a fém csapok miatt extra gonosz. Ezek a szegecsek nem élesek, de a tengeralattjáró biztosan észre fogja venni a különbséget! Teljes hossza 30 cm.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bondage Bar Hands

    Bondage Bar kezek

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dominate Me Leather Collar D34 Red-Black

    Puha, mégis szilárd és tartós bőr nyakörv, melyet a Cseh Köztársaságban gyártottak. Dobja fel kicsit a hálószobai pillanatokat! Hiszen a képzeletnek semmi sem szabhat határt. A kényelmes illeszkedés biztosítása érdekében a nyakörv állítható méretű. A hálószobai kiegészítő olyannyira kellemes anyagból készült, hogy akár órákon át kényelmes viselet marad.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Velcro Hand and Leg Cuffs Black

    Olyan mandzsettát keresel, amely mindenre képes, és keményen játszható? Ne keressen tovább. A kényelmes szőrös kéz- és lábmandzsetták tépőzárral könnyen beállíthatók, hogy szorosan illeszkedjenek, és elég nagyok ahhoz, hogy a bokán vagy a csuklón viseljék. Használja ezt a játékot önmagában vagy az Ouch más termékeivel kombinálva!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Noir Flinch Crop Black

    A Noir Flinch Crop egy nagyon érzéki BDSM kiegészítő. A hosszú nyéllel és texturált markolattal a gyönyörű Flinch Crop két műbőr csíkkal rendelkezik, amelyek izgalmas hangzást és lenyűgöző reakciót keltenek. A Flinch Crop könnyen tartható és manőverezhető. Az érzékitől a lágytól a fukarig, hegyei sokféle érzést keltenek. A fogantyún lévő hurok azt jelenti, hogy soha nem csúszik ki a kezéből! Vegán bőrből készült.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Transparent

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is!      

    17 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Fedezze fel egymás perverzebb oldalát ezzel az ágykötős rögzítőkészlettel. Kösse az ágyhoz a szeretőjét, és legyen szabad uralma, bármit megtehet, amire vágyik. Mindent tartalmaz, amire szüksége van, hogy felmelegítse a hálószobáját némi fétisjátékkal! 4 bársony állítható mandzsetta kötéllel, és további bónuszként INGYENES szatén maszkot, 11 hüvelykes tollcsiklandozókat és 2 gyertyát kap.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:166

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.