×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis

97 - 128 termék, Összesen:264

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    A Mini Me minden helyet elvesz a bezárt farkának a legkisebb megrándulása előtt is. Fedezze fel, mit jelent valóban tehetetlenül és kellemesen a vágyak végső korlátozása alatt lenni. Kulcstartók és Sissies egyaránt várták, hogy a CB-X meghozza nekik, amit kértek. Kisebb és készen áll arra, hogy a csomagját közelebb tartsa otthonához, mint amilyenről valaha is álmodott.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cellmate Guardian Chastity Cage Size 2

    A CELLMATE bemutatja a Guardian Chastity Cage-t: egy prémium férfi tisztasági eszközt, amely tökéletes irányítást kínál diszkrét, zuhanybarát kialakításban.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Sling Stand Kit

    Ez a BRUTUS Sling Stand Frame Kit egy rendkívül komplett csomag, amely mindent – és még többet – tartalmaz, amire szüksége van az induláshoz.

    511 900 Ft

    287 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Probe Sound Black

    "Vigye a hangzást minden új mélységbe a SZONDÁVAL, az OXBALLS új, rendkívül hosszadalmas szilikon hangzásával. A SZONDA egy rugalmas, lágy szilikon hangzás, amely rendkívül finom és sima tapintású. A szilikon a kedvencünk a hangzásban, a sima anyag testhőmérsékletre melegszik, és kevésbé valószínű, hogy irritációt vagy kárt okoz, mint fém vagy más merev hangok esetén.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Zárja be férfi farkát és labdáit ebben a teljesen állítható tisztasági ketrecben! A mandzsettaszerű kialakítású készülék alapgyűrűje 4 különböző mérethez fér el. Rögzítse a gyűrűt a helyére a pin-in-lyuk lemezrendszerrel, hogy a golyókat a rozsdamentes acél gyűrű keretei között tartsa.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set -Acél dilatátor szett 14 db

    A Hegar húgycső tágító szett prémium minőségű gyűjtemény, amely különféle érzeteket képes előidézni.

    57 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Masters St. Andrew's Cross Black

    Optimalizálja görcsös játékát ezzel a falra szerelhető Szent András-kereszttel! Ez a plüss, párnázott kereszt a falhoz simulva fekszik, így több alapterülete lesz! Tökéletes kisebb szobákba, és több négyzetmétert biztosít, hogy a kereszttel együtt más perverz darabokat is elhelyezhessen a szobában.

    434 900 Ft

    271 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Rögzítse a tengeralattjárót kedvenc pozíciójában! A Kennel egy állítható ketrec párnázott deszkával és opcionális pozícionáló rudakkal. Zárja be játékszerét a bevonatos fém burkolatba, és legyen kreatív! Csapja be fejüket a szilikon párnázással ellátott elülső bejárati rudak közé, hogy tökéletes helyzetben legyenek a kényszeretetéshez.

    479 900 Ft

    383 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MOI Submission Neoprene Gas Mask Hood

    Ez a gázálarc búra nem csak hihetetlenül néz ki, de fantasztikus az érzékszervi megvonáshoz és a lélegzetvételhez is. Párosítsa a választott korlátozásaival. A neoprén könnyen tisztítható és kényelmes viselet. Kiváló hosszú ülésekhez.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Bullwhip Nylon Tip 150cm

    Mister B kézzel szőtt terelőostor, legnagyobb gondossággal kidolgozott részletekkel, gyönyörű markolattal.

    65 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MOI Submission Army Gas Mask

    Egy vadonatúj és használatlan gumi fétis gázmaszk, nagyszerű gumiillattal és az egész arc elfedésével. Nagyszerű gumi fétishez és légzésellenőrző játékhoz. Egy méret mindenkinek megfelel a hátulján lévő kulcsok segítségével.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Ez a szüzességi eszköz a klasszikus KTB tisztasági eszköz sokkal fejlettebb változata, amely hatékonyan akadályozza meg a felállítást. Kényelmes, ha a pénisz petyhüdt, de "harap", ha bármilyen okból izgalomba jön, megakadályozva a tiltott tevékenységet. A ketrec tüskéi tompák, nem okoznak sérülést. Hosszan tartó használat után néhány napig megmaradhatnak foltok, de viselése teljesen biztonságos. Kivehető 7 mm-es péniszdugója is van pisilyukkal. / Zárható péniszdugó - kulcs nélkül nem távolítható el.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    A CB-X® következő lépése az érzéki korlátozásban. A Mr. Stubb® a kapu a várva várt lefogáshoz. Adjon még nagyobb kontrollt a kulcstartójának ezzel az új eszközzel, amely szorosabb korlátozás alatt tartja Önt.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    A MEATLOCKER az Oxballs nagy, kemény erényfelszerelése, amely rendkívül rugalmas gumi PLUS+SILICONE™ anyagba burkolja a farkat és a zsákot, ez az első teljes fedésű tisztasági eszközünk – és könnyen felvehető + kényelmes hosszú távú viselethez. Ez a dolog úgy nyúlik, hogy illeszkedjen, és kesztyűként fog meg. A meleg szilikon érzete, a TPR erőssége és rugalmassága, valamint egy dupla áttört fasz megjelenése.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Genitals to Arms Pillory

    Aranyos femdom megalázó áljáték a kezek brutális összekapcsolására a férfi nemi szervekkel (pénisz és herezacskó). Egyedülálló Lederhalt dizájn, hornyos csatlakozás és rögzítés egyetlen tűvel.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Fedezze fel a behatolás teljesen új módszerét a Balldo márkával! Ennek a kezdő szettnek köszönhetően lehetőség van arra, hogy a herezacskóval hatoljon be partnerébe.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Bondage Board

    Lebilincselő élményekért – bárhol és bármikor! A bondage tábla segítségével szinte semmi korlát az erotikus fantáziái kiélésére. A fekete kötözőtábla összecsukható, és alig igényel otthon helyet.

    204 900 Ft

    127 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Black

    Ez a légáteresztő, könnyű műanyag szüzességi lakat tökéletes a tisztaság rajongói számára, akik valami kényelmesebbet szeretnének, mint a nehéz fém. A műanyag megbocsátóbb, mint a nehéz szorítás, hogy a fém, és tökéletes a hosszú távú viseléshez. A lélegző kialakításnak köszönhetően könnyen tisztítható, és lehetővé teszi, hogy a rések teljesen megszáradjanak a zuhanyzások között, így a ketrec higiénikus és biztonságos használatot biztosít.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    Az Egyesült Királyságban gyártott Python™ elektrokompressziós eszköz 2 aranyozott elektromos érintkezőbetéttel rendelkezik, állítható tömörítéssel. Amikor a puha pénisz és a golyók átcsúsztak, a golyók közvetlenül az állítható kompressziós rendszer markolatába lógnak.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Rimba BondagePlay Eredeti nyeregbőr tisztasági nadrágnadrág 2 lakattal. A hevederen van egy lyuk, amelyen keresztül a pénisz áthelyezhető. Ezek a rövidnadrágok mindkét oldalon 7 pozícióban állíthatók 78 és 115 cm között.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Ez az alkalmazással vagy távirányítóval vezérelhető, hordható stimulációs gyűrű ünnepli a szexuális partnerek közötti kötődést, és hangsúlyozza a kíváncsi, kalandos intimitás fontosságát. Viselje a Bondot ruhái alatt, hogy minden pillanatot kellemessé tegyen, és ezzel egy másik szintre emelje az előjátékot.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Átlátszó

    Ha rajongója a legkelendőbb Oxballs SACKSLING ELECTRO-nak, de az igazán szűk érzést szereti a herék körül, a valódi szorítást, akkor egyből bele fog szeretni az Oxballs új dizájnú termékébe, a NUTTER ELECTRO-ba!

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    A CB-3000® pénisz ketrec készlet biztonságával a szexuális életét a végsőkig fokozhatja. Tudja meg hol a helye, amikor aláveti magát az iparágat megteremtő tisztasági eszköznek.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Spreader Bar Black

    A korlátozott mozgáshoz!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Deluxe Locking Chastity Cage

    Fogd be partnered izgatott tagját ezzel a Deluxe zárható tisztasági ketreccel! Ha túlságosan megszállottja a saját izgalmának, itt az ideje, hogy bezárja őket! Csúsztasd fel ezt a rozsdamentes acél ketrecet, és zárd a helyére, hogy csak rád, a kulcstartóra gondoljanak, amíg fogva tartod őket! Vedd rá őket, hogy bármilyen fondorlatos módon kiérdemeljék a szabadulásukat!

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Ez az extrém kiotos acél golyóssúly igazi műalkotás. A kopasz súlya 649 gramm, bírod? A labda súlyát még nehezebbé teheti, ha még nagyobb súlyt akaszt a gyűrűre. A vastag, 39 mm-es péniszgyűrűnek köszönhetően ez a súly szépen lóg a golyóin, és imbuszkulcsokkal rögzíthető. Kézzel polírozott acél, nem nikkelezett vagy krómozott. Meri ezt megtenni?

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Kíváló eszköz húzódzkodáshoz és lógó pozíciókhoz!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sportsheets Saffron Thigh Sling

    Ez a könnyen használható heveder lehetővé teszi, hogy tökéletes pozícióban maradjon a legjobb behatolási szögek eléréséhez! A puha nyak- és lábtámaszok kényelmes párnákat biztosítanak dőlés közben, míg a hevederek a saját testsúlyod segítségével tartják magasan és erőteljesen a combokat.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Standard Chrome

    A Vice Szüzességi Eszköz az első és egyetlen megkerülhetetlen szüzességi eszköz a világon, amelyhez nincs szükség PA (Albert herceg) piercingre. Olyan szintű biztonságot nyújt, amilyenre eddig nem volt példa más szüzességi eszközökben. A kihúzásgátlók belső füleinek texturált kialakítása a kulcsa annak, hogy elkerülhetetlen. Minél tovább viseli az eszközt, annál biztonságosabbá válik. 2 nap folyamatos kopás után megkerülhetetlenné válik!

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set -Acél dilatátor szett 14 db

    Rozsdamentes acél Hegar tágítók biztosítják a lehetőséget a kettős végű tágításra. 4-től 17 mm vastagságig terjedő tágító készlet.

    55 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:264

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.