×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis

129 - 160 termék, Összesen:309

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    A Black Label A-O péniszgyűrűjét szexi és hosszabb szexhez, valamint számos játéklehetőséghez tervezték. Masszív rozsdamentes acélból készült, kívül-belül domború, simán csúsztatható a péniszen és a heréken. A 360°-ban elforgatható O-gyűrű, amelyre további súlyok akaszthatók, további játéklehetőségeket biztosít.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Taboom Bondage in Luxury Ankle Cuffs Red

    Köszöntsd magad a fényűző és divatos TABOOM BOKABILINCSEKKEL, és tölts el minőségi időt partnereddel. A könnyen használható, tömör klipekkel ellátott mandzsetta erős, kiváló minőségű anyagokból készült, és tökéletes egy kiváló BDSM-menethez. A mandzsetta szexi kiegészítőként is remekül használható. Készüljön fel a luxus rabszolgaságra ezekkel a vegán bőr bokamandzsetták segítségével.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Head Harness with Muzzle Cover Ball Gag Black

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális szférába illeszkedik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak élvezetére vagy csodálatára utal, oly módon, hogy izgalmat vagy élvezetet keltsen. Az Ohmama az összes elemet és tartozékot kínálja Önnek, így a legjobb minőségű anyagok felhasználásával, mint még soha, komplexek nélkül kivitelezheti azokat

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    OUCH! Új játéksort mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső szondázás az Ön hibája, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül élvezetesek lehetnek. Ezenkívül a húgycső mély játéka az egyetlen módja a prosztata közvetlen masszírozásának.

    19 190 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Dog Leash Chain

    Tartsa párját kordában ezzelaz elegáns pórázzal.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Metal Police Thumb-Cuffs 7610

    Robusztus zsarubilincs 2 kulccsal.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dominate Me Leather Ankle Cuffs D22 Black-Black

    Puha, mégis szilárd és tartós bőr bilincsek, melyeket a Cseh Köztársaságban gyártottak. Dobja fel kicsit a hálószobai pillanatokat! Hiszen a képzeletnek semmi sem szabhat határt. A kényelmes illeszkedés biztosítása érdekében a blincsek állítható méretűek. A bilincsek két karabinerrel kapcsolódnak egymáshoz, így bármikor ketté is választhatja őket, hogy egyenként tudja használni a pántokat. Így például külön-külön az ágyhoz vagy más felülethez erősítheti a csuklókat.

    20 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Taboom Elegant Collar and Chain Leash Black

    Fedezze fel pajkos oldalát, és használja a TABOOM Elegáns nyakörvet és láncos pórázt a hálószobában, a játszóházban vagy a perverz klubban. Nem kell a kiskutyás játékok rajongójának lenned ahhoz, hogy tetszik az ötlet, hogy a partnered irányítson téged azzal, hogy körbesétáltat, vagy olyan pajzán dolgokra kényszerítsen, amiket eddig soha nem tettél.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Bondage in Luxury Wrist Cuffs Red

    Köszöntse magát a luxus és divatos TABOOM Csuklómandzsetta segítségével, és töltse el minőségi időt partnerével. A könnyen használható, tömör klipekkel ellátott mandzsetta erős, kiváló minőségű anyagokból készült, és tökéletes egy kiváló BDSM-menethez. A mandzsetta szexi kiegészítőként mis remekül használható. Készüljön fel egy luxus kötözési élményre ezekkel a vegán bőr csuklómandzsettákkal.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Bondage in Luxury Silicone Ball Gag Red

    Dobd fel BDSM játékodat. A stílusos TABOOM SILICONE BALL GAG viselhető szexuális kötelék és BDSM szerepjáték közben. A TABOOM SILICONE BALL GAG viselése növelheti viselőjének tehetetlenségének érzését, fizikai izgalmát és csökkentheti a beszédkészségét. Mindez fokozhatja az általános szexuális izgalmat. Készüljön fel egy luxus kötözési élményre a kiváló minőségű TABOOM SILICONE BALL GAG segítségével.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Guilty Pleasure Braided Bull Whip 145cm

    Bőr megjelenésű fonott bikakorbács bojttal és csuklópánttal.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Sin Spheres Silicone Magnetic Balls

    Prémium szilikonba csomagolva ezek az ördögi gömbök erőteljesen csípős élvezetet nyújtanak. Ez a két ultramágnesezett gömbből álló készlet kicsi méretű lehet, de komoly nyomást hordoznak magukban. Az érzékeny húsra helyezve ezek a rendkívül erős, de puha tapintású mágnesek nyomást gyakorolnak.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Threaded Silicone Urethral Sound Set

    Ez a Kiotos X-től származó menetes szilikon húgycsőhang készlet tökéletes, ha a húgycső nyújtását szeretné gyakorolni. Speciálisan a péniszedhez tervezett húgycsőhangok. A húgycsőhang a legtöbb ember számára furcsa, de tagadhatatlanul kielégítő aktus, ezért a húgycsőhangok egyre népszerűbbek, mint valaha.

    19 190 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Spider Gag and Nose Hooks Black

    Tapasztalja meg a BDSM izgalmas világát ezzel a csábító bőrhevederrel. Képzeld el: orrhorgok, egy ócska fém tátott szájú öklendező, és egy szexi bőrheveder. Az orrhorgok éles fémrészleteikkel visszafogottságot és sebezhetőséget kölcsönöznek az alázatosnak.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luxus bőrkiegészítő péniszhez és herékhez.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Mini Magnetic Nipple Pincher Brushed Steel 1 piece

    Egyedülálló mini mágneses mellbimbócsipesz, amely semmihez sem hasonlítható funkciójában és kialakításában. A mágnesek erősen megszorítják, bárhol is helyezik el őket (bimbó, szeméremajkak, herezacskó). Készüljön fel az intenzív stimulációra!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    BRUTUS Squeezer Folyékony szilikon Golyó rángató 40 x 34 mm

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 6

    Ez a dilatátor kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A játékszer az ún. sounding praktikák közben lesz hasznos. Ez egy új irányzat, ami a húgycső belülről történő stimulálását jelenti. A finom domborulatokkal ellátott dilatátor erőteljes ingerlést ígér. Praktikus anyagának hála a játékszer nagyon könnyen karbantartható. Kér egy kis kóstolót?

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dominate Me Leather Whip No.3 60cm

    Klasszikus bőr korbács a kedvelt Dominate Me szériából. A korbács 60 cm-es hosszúságú ágakkal rendelkezik. Szerezze be otthonra ezt a tartós, hatékony, mindenekelőtt pedig elegáns kivitelezésű segédeszközt. Adja meg a BDSM játékok méltó módját.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 28 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Red

    Emelje a BDSM-játékot a következő szintre, és zárja be a dolgokat! Akár az irányítást, akár az irányítást szereti, a ManCage teljesíti vágyait. A rugalmas szilikon konstrukció biztosítja a hosszan tartó használatot, míg a stratégiailag elhelyezett nyílások csábító bepillantást nyújtanak a benne rejlő dolgokba.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bedroom Fantasies Collar & Wrist Cuffs Black

    Valósítsa meg legmerészebb álmait ezzel a csavaros gallérral és csuklómandzsettával! A szett strapabíró műbőrből készült és kényelmes viselet. A csuklómandzsetta 21-33 cm-ig, a gallér 39-47 cm-ig állítható. Kombinálja a készletet szexi fehérneművel vagy kiegészítőkkel a tökéletes BDSM estéért.

    9 590 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Rubber Police Truncheon

    A Mister B Police Baton 41 cm hosszú, 2,5 cm átmérőjű tömör gumi rúdból készült. Egy praktikus csuklópánt található hozzá.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Red

    Műanyag Piros Szüzességi Ketrec 3 méretű gyűrűvel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Solid Ball Gag Black

    Szereti a huncut játékokat? Tartsa csendben szeretőjét ezzel a jellegzetes golyós öklével. Ez a gag minőségi bőr pántokkal rendelkezik, elegáns varrással a pántok hosszában. A pánt 5 lyukkal rendelkezik a hossz beállításához. Egy méret mindenkinek. Használja ezt a játékot önmagában vagy az Ouch más termékeivel kombinálva!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Wrist Cuffs Black

    Csak feküdjön az ágyra, és maradjon ott a Boundless csuklószorítóban. Ezek a csuklóbilincsek teljesen rugalmas forgó kialakítással köthetők össze, maximalizálva a korlátozás mértékét, miközben minimalizálják a kényelmetlenséget és teljes kézügyességet biztosítanak viselőjüknek. A mandzsettákat levehető univerzális kapcsok tartják össze, lehetővé téve, hogy ezeket a mandzsettákat egymáshoz vagy bármilyen más, Ön által választott felülethez rögzítse.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Ball Gag with Large Silicone Ball Black

    Legyen Ön az irányítás, és élvezze a hatalom érzését, ha elhallgattatja partnerét egy labda öklével! A geg extra nagy, így tökéletes játék a rabság tapasztaltabb rajongóinak. A pánt teljesen állítható, így a gag mindig tökéletesen illeszkedik a fejedhez. A műbőr anyaga nagyon strapabíró, és biztosítja, hogy még sokáig élvezhesd ezt a játékot. Próbálja ki most, és éljen át egy csodálatos erotikus élvezet estét!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Penis Plug Black

    Bizsergő rezgések közvetlenül a húgycsőben!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Open Ring Gag Black

    Kényszerítse alattvalóját, hogy szélesre tárja a száját az Ön örömére. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy még mindig hallja alattvalója könyörgő hangjait, és egyúttal a torkát is bassza. A TABOOM OPEN RING GAG szilikonból és vegán bőrből készült. A szájkosár állítható és kényelmes bársonnyal bélelt, ami kényelmes viseletet biztosít a szexuális kötöttség és BDSM szerepjátékok során.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:309

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.