×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis

1 - 32 termék, Összesen:54

  1. 1
  2. 2
  • Black Level Vinyl Dress 2851105 Red

    Rövid, ujjatlan ruha a Black Level-től, amely teljesen fényes piros vinilből készült. Szorosan illeszkedik, és a mellkasi részen beütésekkel rendelkezik a tökéletes illeszkedés érdekében. A ruha elöl és hátul nagyon mélyen dekoltált, és szexi fűzővel van ellátva.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Level Vinyl Set 2820145 Black

    A Black Level 3 darabos szettje, amely egy enyhén párnázott, merevítős polcos melltartóból, egy harisnyatartó övből és egy zsinórból áll. Minden darab teljesen fekete, fényes vinilből készült. Díszítő szegecsekkel is rendelkeznek. A merevítős polcmelltartó és a harisnyatartó öv hátul kampós rögzítéssel rendelkezik. A melltartó pántjai és a 6 harisnyatartó pánt állítható a tökéletes illeszkedés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Keep Still Over the Bed Cross Restrain - Bondázs készlet

    „Fedezze fel a kikötözős játékok új dimenzióját ezzel az ágy fölött keresztezhető rendszerrel, amely lehetővé teszi a boka és csukló mandzsetták mind függőleges, mind vízszintes elhelyezését. A deluxe új csavart visz a klasszikus fogvatartó rendszerbe. A szürke ötven árnyalata könyvek által inspirált.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Handcuffs

    Az irányítás garantáltan a te kezedben lesz, viselje bárki is ezt a fantasztikus bondage szettet! A nyakörvhez hozzáillő csuklópánt tartozik, melyekez egymáshoz tudsz csatolni. Robusztus műbőrből készült puha béléssel, mely kényelmes viseletet biztosít. A nyakörv állítható, 45-től 58 cm-ig, akárcsak a mandzsetta, 11-től 28 cm-ig. A lánc hossza 40cm. Használd, és kombináld bátran más játékokkal és kiegészítőkkel!

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateX Chlorinated Latex Gloves Black

    Könnyen felhelyezhető – nincs szükség porra vagy olajra!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateX Shirt 2910020 Black

    Egy latex must-have, amit sokféle dologgal lehet viselni!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Az anális és húgycsöves örömök kedvelőinek! Az üreges, nehéz anális dugó egy csővel csatlakozik a nyitott péniszdugóhoz. Fekete cserecsövet tartalmaz.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sevanda Black Plastic Chastity Cage

    Bemutatjuk a fekete SEVANDA műanyag pénisz Chastity Cage-t, amely izgalmas kiegészítője BDSM repertoárjának. A SEVANDA, a felnőttjátékok megbízható neve, a részletekre való aprólékos odafigyeléssel készített ezt az erényes ketrecet, hogy fokozza a kontrollt, az engedelmességet és az élvezetet.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather neck and hand cuffs - Bőr Nyakörv bilincsekkel

    Egy vadóc készlet, amely egy nyakörvből és két kézi bilincsből áll. A csuklóbilincsek hozzácsatolhatóak a nyakörv közepén lévő horoghoz.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Briefs with Open Crotch Black

    Csábítja a gondolat, hogy ezt a szexi latex, magas fekvésű bugyit viselje? Ha így tesz, veszélyesen szexi módon fogja kiemelni sziluettjét és karakterét! Mi történik ezután? Ez rajtad múlik, de az biztos, hogy a bugyi segít megvalósítani latex-fantáziádat és fantáziádat. Kiváló minőségű latexből készültek, rugalmasak és jól illeszkednek. Kényeztesse magát latex hatással, amely csodákra képes.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Level Vinyl Dress 2851474 Black

    A Black Level rövid, ujjatlan ruhája teljes egészében fényes fekete vinilből készült, kivéve a két oldalt található rugalmas hálós betéteket. Szorosan illeszkedik, és csattal ellátott állógallérral rendelkezik. A gallér alatt gyönyörű dekoltázsrész található. Elöl 3 csatt mögötti, teljes hosszúságú cipzárral.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Leather Ballgag Pink M

    Ez a golyófogó 100% tiszta szilikonból készült, teljesen biztonságos, nem mérgező, és teljesen semleges ízű.

    31 900 Ft

    19 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Mini Chastity Cage with Plug

    Zárd le azt a csöcsöt, és ne engedd ki! A Steel Mini Chastity Cage egy nagyon kicsi tisztasági ketrec, amely tökéletes a haszontalan farkak számára, mint a tiéd. A kemény acél nem kínál mozgásteret vagy helyet, hogy az értelmetlen farkad növekedjen. Ez a kis farokvédő egy kivehető hangdugóval is rendelkezik, így a kis pici pálcika egyáltalán nem tud mozogni. Menj előre és zárd le.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateX Latex Stockings 2900998 Black

    Könnyen felhelyezhető – nincs szükség porra vagy olajra!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Fából készült pilóta a csuklóhoz és a herezacskóhoz, kihajtható csuklóval és zárható lakattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Level Vinyl Basque 2840723 Black

    Dögös csíkok a szexi görbékért!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Érezze a végső erőt partnere legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításakor rendkívüli kiszabadulást eredményez. Ez a Mancage orvosi minőségű szilikonból készült, és két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a modern tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű futurisztikus eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 23 Chastity Cage 2.5" 6,5cm Black

    Érezze a végső erőt partnerei legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Ball Gag with Leather Mask

    Geg a bőr szerelmeseinek!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Érezze a végső erőt partnere legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításakor rendkívül felszabadul. Az orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően egész nap biztonságosan viselhető, ruha alatt pedig rugalmas.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Ladies Briefs Black

    Csábít az ötlet, hogy felvegye ezt a szexi latex csípőbugyit? Ha így tesz, veszélyesen szexi módon fogja kiemelni sziluettjét és karakterét! Mi történik ezután?

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    A Mister B vibráló húgycsőhangok nagyszerű módja annak, hogy hangjátékát a következő szintre emelje. Ez az extra hosszú, vibráló pálca tökéletes azok számára, akiknek szükségük van erre az extra lökésre. A legvastagabb részén 7 mm-es átmérőjű, tehát nem újoncoknak való, de kiváló azoknak, akik már szeretik a fémpálcás hangzást. Erős és intenzív lesz, és minden bizonnyal jó alkalom a perverz hangadók számára. Ideális azoknak a felhasználóknak, akik intenzitásra vágynak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Ball Sling Fekete

    Ha rajong a mi legkeresettebb SACKSLING-ünkért, de magas és szűk zacskókkal rendelkezik, vagy jobban szeretné fogni a finomságokat… akkor szeretni fogja az új dizájnt, a NUTTER-t.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Cone of Shame Chastity Device

    Szuper puha, rugalmas és lágy anyagból készült szilikon herefogó. Nagyon kényelmes még hosszantartó viselés során is! Kitűnő kiegészítője minden szerep- és bondage-játéknak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Arm Binder

    Tartsa szolgálója kezeit határozottan a háta mögé, és korlátozza mozgáslehetőségét a Strict Arm Binder segítségével. Ez a kiegészítő megfelel a saját nevének, hiszen nem csak hogy szigorú, de kompromisszummentes is! A heveder praktikus csatokkal van felszerelve, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden egyén számára, függetlenül a bicepsz és az alkar méretétől. Vezessen be új praktikákat a hálószobai életbe. Élvezze a termék nyújtotta új, szokatlan lehetőségeket, felejthetetlenné téve az Önök előtt álló éjszakát.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Wrist Cuffs

    Az erotikus felfedezés és beteljesülés egy évtizedének ünnepe a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boneyard Piss Holer Black

    A Vibrating Sounds egy hangzó készlet kezdőknek és haladóknak. A készlet három szilikon szondarudat tartalmaz beosztásos hosszúságban és vastagságban. A gyöngyös, rugalmas hangok a testtel együtt hajlanak, hogy könnyebben tudjunk mélyebbre menni és megütni a prosztatáját. A gyöngyös kialakítás lehetővé teszi, hogy a kenőanyag a gyöngyök között maradjon, amikor behelyezi őket, így megkönnyíti a becsúsztatást anélkül, hogy gyakori újrakenésre lenne szükség.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:54

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.