×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis

1 - 32 termék, Összesen:45

  1. 1
  2. 2
  • Black Level Vinyl Dress 2851059 Black

    A Black Level rövid, ujjatlan ruhája teljes egészében fényes fekete vinilből készült. Elöl és hátul mélyen kivágott. Alakra simuló kialakítású, és kiugró szoknyarésszel rendelkezik. Hátul beépített cipzár található.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Level Vinyl Corsage 2840529 Black

    A Black Level extra hosszú, fényes fekete vinil fűző teljes kosarakkal, állítható és levehető pántokkal és függesztőpántokkal rendelkezik. A beépített alakformáló csontok garantálják a tökéletes illeszkedést, a hátul található fűző pedig igazi szemet gyönyörködtető. Elöl egy teljes hosszában záródó fém cipzár található, ami azt jelenti, hogy a fűzőt nagyon könnyen fel- és levehető.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Penis Lock with Hollow Curved Penis Stick

    Ez a gyönyörűen ívelt péniszzár egy csatolt üreges péniszpálcával rendelkezik. A mellékelt lakattal rögzítheti az alapgyűrűbe. A péniszpálca behelyezhető hossza 9 cm, átlagos átmérője 7 mm. A péniszgyűrű belső átmérője 35 mm, az alapgyűrű belső átmérőjének mérete 50 mm.

    28 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 28 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Female Chest Harness Black

    Szereti a divatot? Egy kicsit több stílusra vágyik, amikor csinálja? Próbálja ki ezt a szexi darabot, és nézze meg, ahogy a fejek Önre fordulnak. A hölgyek testének hízelgéséhez készült, három állítható csattal rendelkezik, hogy kesztyűként illeszkedjen a testéhez. Szeretne többet hozzáadni a keverékhez? A hámnak két nagy D-gyűrűje van, az egyik a nyakon, a másik a középső részen, amelyekhez bármit rögzíthet – akár bilincseket vagy kötelet. Nagyszerű viselet lehet a következő eseményen is, különösen az Oscar-gálán.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 10 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket talál egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondázs készlet

    Minden, amire szüksége van a test teljeskörű korlátozásához! A "Bed Restraint Kit" szakszerűen alakítja át ágyát a rabság játszóterévé - akár otthon, akár egy szemérmetlen hétvégén valahol a messzi távolban.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Ez egy csodálatos fantáziadús ostor az üvegfogantyúnak köszönhetően, amely kettős dildóként is használható, ha úgy tetszik. Kézzel készített erős üvegből készült, hidegen vagy melegen is használható, az üveg felveszi a kívánt hőmérsékletet. Tartsa hideg vagy forró csap alá, és az üveg felveszi a víz hőmérsékletét.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Short Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a rövid tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 42 mm.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851520 Black

    Egy csillogó parti öltözék!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Level Vinyl Basque 2840553 Black

    Hűha - nézze azokat a melleket!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Átlátszó

    Az ATOMIC JOCK-nál szeretjük az erkölcsös játékot, de utáljuk tönkretenni olyan jelenet spontaneitását, amikor merev műanyagokkal vagy fémekkel és kicsiny lakatokkal próbálunk játszadozni.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Level Vinyl Mini Dress 2851539 Black

    Egy csillogó, provokatív ruha!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Cuff Hinged Steel

    Kapcsold be őket! Tartsa össze ezeket a kezeket, és ne engedje ki őket a Mister B mandzsetta csuklópánttal! Ez a fényes mandzsetta szokatlan, nem kínál mozgásteret, ha két csukló van benne. A szoros csuklós csatlakozás azt jelenti, hogy ezek a kezek minden engedés nélkül a helyükön maradnak egymás mellett. Amíg ki nem veszi a kulcsot, addig zárva kell tartania az alját, tehát ne légy túl gonosz, hacsak nem szereted az ilyesmit. Szerintünk az ilyesmiben jársz.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 11 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket találsz egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele. A doboz egy golyós gegből, bilincsből, bokabilincsből, szemmaszkból, korbácsolóból, csiklandozóból, mellbimbóbilincsből, kötélből (5 méter) és nyakörvből áll. A bilincsek, a bokabilincsek, a gallér és a golyós kapocs állítható.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Black Shadow Detachable Rigid Spreader Bar and 4 Detachable Neoprene and Vegan Leather Cuffs Black

    Lépjen be a behódolás világába az Intoyou Black Shadow vonallal, egy vonal azok számára, akik a legbátrabbak és legszenvedélyesebbek a BDSM iránt.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

    Mit kapjon a férfi, akinek mindene megvan? Természetesen a Spike Cage-t! Ez a sokoldalú eszköz a legtutibb rozsdamentes acél péniszketrec, amely sokkal több egy átlagos erényövnél.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Az anális (vagy vaginális) tágítási élményt a következő szintre emelheti ezzel az anális tágító eszközzel. Helyezze be a 3 csúcsot a végbélnyílásába (vagy hüvelyébe), és kezdje el csavarni az egyes csavarokat, hogy kiterjessze a tágító pozícióját.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Cadence Extreme Vibrating Sound

    Az eddigi leghosszabb rezgő szondánk, a Cadence Extrém 14 hüvelyk behelyezhető hosszt biztosít a játékhoz! A rugalmas szilikon tökéletes a szár természetes íveinek követésére, valamint az erőteljes vibráció átvitelére! Használja az egyszerű egyérintéses gombot a 3 sebesség és 7 pulzáló minta közötti váltáshoz, hogy megtalálja a legjobb érzést a péniszben. Ez a prémium minőségű szilikon húgycső hang nem porózus, ftalátmentes, de nem kompatibilis a szilikon síkosítókkal. Tisztítsa meg ezt a vízálló eszközt enyhe szappannal és meleg vízzel.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Level Short Sleeveless Vinyl Dress 2851636 Black

    Kirakati darab szemet gyönyörködtető nyakkivágással!

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Ez a Shibari gyűrű ideális kötél kötéshez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Mini Skirt with Open Backside 32cm Long Black

    Csábít az ötlet, hogy felvegye ezt a szexi fenékfeltáró latex miniszoknyát? Ha így tesz, veszélyesen szexi módon kiemeli sziluettjét és hátát! Mi történik ezután? Ez rajtad múlik, de az biztos, hogy a szoknya segít megvalósítani latex-fantáziádat és fantáziádat. Kiváló minőségű latexből készült, rugalmas és jól illeszkedik. Kényeztesse magát latex hatással, amely csodákra képes.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LatexWear Long Latex Gloves Pink

    Tegye minden megjelenését még izgalmasabbá ezzel a Latexwear latex kesztyűvel. A hosszú kesztyűk rugalmasak, szenzációs érzést keltenek a testen, és gyönyörűen fénylenek a fényes spray-vel végzett kezelés után. Kombinálja a rózsaszín kesztyűt szexi fehérneművel vagy izgalmas latex ruhákkal, és tegye minden estéjét emlékezetessé.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Whip 2040328

    Ostor széles bőr pántokkal és rozsdamentes acélból készült fogantyúval, melynek a végén praktikus hurok helyezkedik el. Fekete / ezüst színben. Teljes hossza kb. 73 cm.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Nagyon hatásos tisztasági eszköz: tegye a pénisz tengelyére, és erekció közben a pontok a legérzékenyebb húsba mélyednek. Tüskés péniszgyűrűként: helyezzük a pénisz és a golyók tövére, és zárjuk lakattal. Brutális golyós hordágyként: tekerja a herezacskó köré. A kínzás módszere Önön múlik!  A gyűrű két sor 0,25 hüvelyk hosszú rozsdamentes acél fogakkal rendelkezik. Ezek nem önzáró gyűrűk, mivel egy kis lakat kell a rögzítéshez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Chastity Belt with Chain 7240

    Valódi nyeregbőr tisztasági hám fém lánccal és lakattal. Ez a rövidnadrág a láncnál állítható, de 2 méretben kapható: SM és ML.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Safety Net Male Chastity Belt

    Ez a nagy teherbírású bőrdarab remekül mutat fiújátékán, és megakadályozza, hogy az engedélyed nélkül játsszon. Csomagja visszafogottan van a bőrtáskában, hálószerű kialakítása pedig levegőt enged a dolgoknak, és szép rálátást biztosít a ketrecbe zárt árukra. A zárható derékpántnak köszönhetően a hozzáférést az Ön irányítása alá helyezi, a derék- és a hátsó pántok pedig állíthatók a kényelmes illeszkedés érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként mutatjuk be Önnek a Sport Fucker Travel Slinget. Ez az eszköz elég kompakt ahhoz, hogy beleférjen egy csizmába, és elég erős ahhoz, hogy még a legizmosabb alsók lábait is kinyitsa!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    A rozsdamentes acélból készült Black Label Black Chastity brutus péniszketrec órákig tartó élvezetet nyújt Önnek és szexuális partnerének. Az enyhén lefelé ívelt forma miatt azonnal látszik, hogy itt aligha lehetséges az erekció.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:45

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.