×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek California Exotics

1 - 32 termék, Összesen:62

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Skin

    Tapasztalja meg a végső elégedettséget a Squirting Fuck Stick™ újratölthető donggal, amely valósághű és könnyen használható spriccelő funkcióval rendelkezik. Ez a dong 0,34 fl-ig fér el. oz./10 ml kedvenc folyadék az életszerű élményért.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CalExotics Silicone Dilator Kit - 5 db-os szilikon uretrális dilatátor szett

    Szilikonból készült hüvelyi tágítók 5 db-os készletben, különböző méretekkel. Segít helyreállítani a hüvelyi komfortérzetet.

    31 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Az Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektrosztatikus betéttel és rugalmas visszahúzó zsinórral rendelkezik. Tonizálja, erősítse és feszítse meg a medencefenék izmait, miközben Ön vagy szeretője a praktikus távirányítót használja, hogy akár 10 méteres távolságból is átjárja az erőteljes érzéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Bemutatjuk az Admiral® 8” vibrációs kapitányt, egy hihetetlenül puha és élethű dongot, amely mindig készen áll a cselekvésre. Szilárd és rugalmas felépítését a kiváló tapadókorong-talp fokozza, amely stabilitást és kéz nélküli élvezetet biztosít játék közben.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Rechargeable Harness Black

    Tapasztalja meg az erőteljes behatolást a Boundless™ újratölthető többcélú kábelköteggel. Az ultra-erős szondát úgy tervezték, hogy észbontó érzéseket keltsen, és 10 intenzív vibrációs, pulzációs és eszkalációs funkciót kínál, így biztosítva, hogy megtalálja a vágyainak megfelelő beállítást.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Maximalizálja örömét az Optimum™ sorozatú Automatikus intelligens pumpával, amely egy karcsú, strapabíró péniszpumpa férfi szexjáték, amely kiváló szívóerőt és teljesítménynövelést biztosít. Növelje az állóképességet, javítsa az állóképességet, és erősítse fel szerszámát 3 egyedi edzésmóddal.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Tapasztalja meg a French Kiss™ Elite Siren varázslatos élvezetét, és emelje új magasságokba intim találkozásait. Ez a lebilincselő, vibráló kedvcsináló célja, hogy meggyújtsa érzékeit, és feltárja az érzéki gyönyör birodalmát. Texturált vibráló lövedékével izgat és ugrat, 10 kiváló vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciót kínálva, hogy teljesítse legmélyebb vágyait.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Brown

    Tapasztalja meg a végső elégedettséget a Squirting Fuck Stick™ újratölthető donggal, amely valósághű és könnyen használható spriccelő funkcióval rendelkezik. Ez a dong 0,34 fl-ig fér el. oz./10 ml kedvenc folyadék az életszerű élményért.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Az erőteljes, teljes érintkezést biztosító Venus Butterfly Rocking Penis egy mini stimulátor, amely maximális kiterjedést biztosít erogén zónái számára.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Készüljön fel a teljes kontaktos stimuláció világára a Venus Butterfly Silicone Remote Venus „G”™ távirányítóval. A mára világhírű Venus Butterfly kollekció bensőségesen kontúrozott formával, hajlékony G-pont masszírozóval és 12 intenzív vibrációs funkcióval alkotta ezt meg. Terjessze ki szárnyait, és izgassa útközben az elbűvölő, akár 10 méteres távirányítóval!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Az Optimum Series® Maximum Results™ dugókészlet 2 nagy teljesítményű szívószivattyút, egy levehető tömlőt és egy egykezes Master Grip™ szivattyúfogantyút tartalmaz, hogy minden szivattyúzásnál maximális eredményt érjen el. A Master-Grip™ egykezes szivattyú minden egyes megnyomására erőteljes körméret- és hossznövekedést várhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Bemutatjuk az Optimum Series® Vibro Air Pump-ot, a világ első nyomásvezérelt vibrációs szivattyúját, amelyet úgy terveztek, hogy növelje az örömöt és páratlan élményt nyújtson.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Induljon el a meghitt élmények utazására a French Kiss™ Elite Romeo-val. Ez a csábító, villódzó ugrató és a lökhárító golyó kombinációja úgy készült, hogy lángra lobbantsa szenvedélyeit, és elálljon a lélegzete. Fedezze fel a vibráció, a lüktetés és az eszkaláció 10 lenyűgöző funkcióját, amelyek elvarázsolják a vágytól.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció itt van, hogy energiát adjon az Intimate E-Stimulator Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektromos stimulációs funkciót és 7 vibrációs funkciót tartalmaz, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen. Az érzéki és jól elhelyezett stimulátorpárnák biztosak abban, hogy mindig a megfelelő helyen találja el, és fokozza az élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Tapasztalja meg élete meghitt egyéni utazását az energiadús Optimum Power Ultimate Head Exciterrel. A karcsú és kompakt maszturbátor intenzív lökéssel és forgó akcióval büszkélkedhet a felejthetetlen orgazmikus találkozás érdekében. Csúsztassa be a péniszét, és élvezze a tiszta kényeztető élvezetet. A könnyen használható simító tartós ABS-ből készült, és puha és érzéki textúrájú, levehető TPR hüvellyel rendelkezik a fokozott érzékenység és az észbontó érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Tegye naggyá az élvezeti rúdját az Optimum™ Series Get Hard™ fejszivattyú-készlettel. Ez a csúcstechnológiás, teljesen automatikus szivattyú 3 fokozatú intenzív szívást, 5 vibrációs funkciót és vibrációs csiklandozó párnát biztosít az igazán kirobbanó eredmények érdekében. Növelje az állóképességet, vagy adja át magát a teljes élvezetnek a 3 szintű szopási stimuláció és az 5 független rezgési funkció segítségével.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    A Her Royal Harness™ ME2™ Thumpert úgy alakították ki, hogy kölcsönös megelégedéssel töltse el a mély lüktető lüktetéseket, a pörgő vibrációkat és a két erőteljes motort, amelyek egy érzéki kontúrú csomagba vannak csomagolva. Az ívelt tengely, a csiklandozó talp és az aknában és a talpban elhelyezett 2 erős vibrációs motor, hogy minden használat során élvezetparadicsomot teremtsenek két személy számára.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Készüljön fel a kényeztető élvezetekre és a prémium erotikus játékra, amely valóban a királyi élethez illik a The Regal™ Empress segítségével. A Her Royal Harness™ dizájnú vegán bőr, gyorscsatos derékrész és a plüss bársony bélés biztosítják a kényelem tökéletes irányítását.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Az Optimum Power® Masturball™ egy teljesen önálló vibrációs teljesítményű simogató, amely 10 vibrációs funkcióval, 3 funkcióval szenzációs kompresszióval és nyomásérzékeny csiklandozó párnákkal van felszerelve a teljesen testreszabható simogatási élmény érdekében. A nyomásérzékeny szorítópárnák minden mozdulattal testreszabják a feszességet, miközben a különféle funkciók csiklandoznak és új csúcspontok felé viszik.

    50 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Engedje át magát a French Kiss™ Elite Lover elbűvölő örömeinek, és engedje el magát a végső eksztázis világába. Ezt a csábító, villódzó teasert arra tervezték, hogy lángra lobbantsa vágyait és felébressze érzékeit. Rezgő és forgó lövedékével 10 káprázatos funkciót kínál: vibrációt, lüktetést és eszkalációt, lehetővé téve az élvezet új szintjének felfedezését.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Az Eclipse™ Thrusting Toló Szonda a belépő a szemtelen anális élvezetek csodaországába a boldog kezdők és az erotika szakértői számára. A 12 funkciós szonda ötvözi az erőteljes vibrációt és az intenzív stimulációt izgalmas forgó, tolóerővel és két erőteljes motorral.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Készüljön fel a kényeztető élvezetekre és a prémium szondajátékra, amely valóban a királyi élethez illik a The Regal™ Queennel. A Her Royal Harness™ fényűző hám a teljesítmény és a kényelem érdekében fűzőszerű csipkekialakítással, plüss bársonyos béléssel és állítható csattal rendelkezik. A merész, lépés nélküli kialakítás még a legdominánsabbakat is megnyeri a diszkrét pattintással, amely bármilyen méretű szondagyűrűhöz illeszkedik.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Magic Pump

    Nagyítsd fel eszközeidet az Optimum™ Series Magic Pump segítségével, egy karcsú, tartós péniszszivattyúval, amely kiváló szívóerőt és teljesítménynövelést tesz lehetővé. Növelje az állóképességet, javítsa az állóképességet és erősítse botját ezzel a kezdő és szakértő barátságos férfi szexjátékkal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Tapasztaljon meg egy mélyebb, kielégítőbb kapcsolatot ön és partnere számára a nagy teljesítményű Link Up™ Edge segítségével. A kettős stimuláló gyűrű intenzív élvezetet nyújt 10 erőteljes vibrációs funkcióval, hozzáadott Ultra-Soft™ tartógyűrűvel és ugrató bordázott textúrával.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ó Casanova! Az érzéki French Kiss™ Casanova egy ellenállhatatlanul villódzó teaser erőteljes vibráló golyóval, amely igazán szenvedélyes játékidőt tesz lehetővé. Ez az erőteljes hangulat valódi eksztázist mutat meg a nyelv minden villogásával, két vibrációs motorral és 12 vibrációs funkcióval.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    A CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser erőteljes, többsebességű rezgéseket csomagol egy bensőségesen ívelt távirányítós csomagba. A diszkrét távirányító egyetlen gombnyomásával Ön vagy szerelme élvezheti az ugratás tökéletes élvezetét, bárhol és bármikor, amikor csak a vágy viszi. A könnyen használható stimulátor 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, különféle intenzitású és mintázatúak közül választhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    A szilikon távirányítható Pinpoint Pleaser egyedi formájú örömforrás a hátsó bejáraton. A csábító anális játékszer lenyűgöző görgős gömbvéggel, bordázott szárral és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyek minden érintéssel izgalomba hoznak. Válaszd ki az intenzitást és juss el a csúcsra az erőteljes görgők segítségével!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 5pcs Wearable Dilator Set

    Revitalizálja és erősítse meg a hüvelyizmokat a kontúros She-Ology™ 5 részes hordható hüvelytágító készlettel. Az egyedi tervezésű, 5 részes tágítókészletek ergonomikusan íveltek és fokozatosan méretezettek, hogy lehetővé tegyék p​o​s​u​e​r​e a finom tágítást. A prémium szilikon szondák ívelt talppal rendelkeznek a gyengéd behelyezés és stimuláció érdekében, párosítva egy mini golyóval a fokozott érzés érdekében!

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció energiát ad az Intimate E-Stimulator Petite Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektrostimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Távirányítós Dupla Kegel Gyakorló a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektro-stim szinttel és rugalmas visszahúzó kábellel rendelkezik.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Felkészült és készen áll a következő medencefenék-edzésre, a Remote Dual Motor Kegel System azért van itt, hogy intenzívebbé tegye az edzési rutint. A CalExotics kizárólag nőkből álló termékfejlesztő csapata ismét megtette ezt egy dupla Kegel vibrátor megtervezésével, amely 12 intenzív vibrációs funkcióval, kettős motorral és 32,5 lábnyi távirányítóval rendelkezik, amely éppoly kényelmes, mint amilyen izgalmas.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Kényeztesse magát a mágikus oldalával, és varázsoljon végtelen élvezetet a Pretty Little Wands Charmerrel. Tolja magát az élvezet új magasságaiba az egyedülálló, vékony masszírozóval, amely 10 rezgési sebességgel, többirányú, rugalmas testtel és kényeztető, kétvégű kialakítással rendelkezik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:62

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.