×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek extra erős rezgések

33 - 64 termék, Összesen:418

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Háromcsúcsú stimulátor vezeték nélküli távirányítóval.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Spectacular Duo

    A Satisfyer Spectacular Duo két szilikon gyűrűje korlátozza a véráramlást a péniszben és a herékben. A csiklóstimulátor további izgalmat kínál. A szemet gyönyörködtető, futurisztikus dizájn igazi fejforgatóvá varázsolja ezt a péniszgyűrűt.

    15 990 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hula Beads Fekete

    A HULA Gyöngyök ™ a világ első távirányítású örömgyöngyei, melyek egyszerre forognak és rezegnek. Eddig nem tapasztalt érzést nyújtanak.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Wand Massager Fehér

    A világ legerősebb masszírozója. A Doxy egy a világ legerősebb hálózatról üzemeltetett vibrátorai közül. 2013-ban indult útjára, azóta pedig egyre több rajongóra tett szert. Tökéletes mindenki számára, aki szeret kísérletezni. Ez egy nehéz, erőteljes, de teljesen szabályozható intim masszírozó.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hismith HS19 Mini Capsule Sex Machine

    A Hismith egy integrált vállalat tervezése, fejlesztése és gyártása. A high-end szexgép tervezésére és gyártására összpontosítunk. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket abban, hogy a magánéletben a legnagyobb örömet szerezzék. Üzleti filozófiánk a szimbiózis és a win-win más márkákkal szemben.

    153 900 Ft

    111 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Kék

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.   Szilikonból készült. Átmérő: 4 cm Hossz: 19 cm USB újratölthető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Ez az első APP-vezérelt anális csatlakozó rex nyúlprémgolyóval a piacon. Irányíthatja vagy irányíthatják Önt, így soha nem tudhatja, mikor érkezik a következő zümmögés. A Magic Bunny erőteljes volfrámacél motorral rendelkezik, mély erős rezgéssel.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Unite Lila

    Fedezze fel az új We-Vibe II Plus-t! Az ikonikus párvibrátor rugalmas és sokoldalú, A We-Vibe II Plus újrafogalmazza örömöt!.

    63 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Készen áll élete legjobb maszturbációs élményére? A kezdők számára tökéletes PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker teljesen érzéki élményt kínál. Az erőteljes vibráció szenvedélyes nyögéssel és szexi beszéddel párosul, hogy a maszturbációt az elégedettség teljesen új szintjére emelje!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Plus

    Mindkét partner stimulálása egyszerre. Próbáljon ki egy változatos, intenzív szexuális élményt!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • We-Vibe Pivot - Rezgő gyűrű

    Fedezz fel egy új világot az Pivot által! A We-Vibe ™ biztosítja mind a kényelmet mint a stabilitást, így lehetővé teszi a legkülönbözőbb pozíciókat szex közben. Az elsőosztályú gyűrű stimulálja a csiklót, és növeli örömöt mindkét fél számára!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    A SVAKOM Vick távirányítós, kettős motoros prosztata masszírozó vibrátor egy erős és fényűző masszírozó, amelyet kifejezetten párok számára terveztek. A két különálló erős motor belső és külső intenzív stimulációt biztosít. Tökéletes masszírozó a G-ponthoz és a csiklóhoz, valamint tökéletes szöggel rendelkezik a prosztata stimulálásához.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Quake

    A Quake egy szupererős játék, amely egyszerre kettős stimulációt biztosít a csiklónak és a G-pontnak – az állítható nyak lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést és a kevert intenzív orgazmus biztosítását.

    87 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    A Plug-ilicious 2 egy vibráló anál plug extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watch-ról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Plug-ilicious 2-t férfiak és nők is használhatják, csatlakozhat a felhasználóhoz a zuhany alatt, mivel vízálló és suttogó üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bcute Classic Rózsaszín

    Ez az egyenes és kúpos kialakítású Bcute Classic ideális a csikló, mellbimbók, a pénisz makkjának és bármely más erogén zónának az ingerlésére, egyszóval bárhol használhatja, ahol csak szeretné.

    12 790 Ft

    7 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Wand Massager Rózsaszín

    A világ legerősebb masszírozója. A Doxy egy a világ legerősebb hálózatról üzemeltetett vibrátorai közül. 2013-ban indult útjára, azóta pedig egyre több rajongóra tett szert. Tökéletes mindenki számára, aki szeret kísérletezni. Ez egy nehéz, erőteljes, de teljesen szabályozható intim masszírozó.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    Tapasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bevezetése óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk a játékkínálat iránt ügyfeleink és ügyfeleik, a felhasználók részéről. A Romance kollekciót bordóvörös szín jellemzi, aranyszínű hangsúlyozásokkal, amelyek a játékoknak elegáns megjelenést kölcsönöznek. Belsejükben magas minőségű technológiával rendelkeznek, amely intenzív stimulációt kínál. A könnyű használat is fontos, ezért mindegyik vízálló és újratölthető.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Gigi 2 Lila

    A legnépszerűbb G-Spot vibrátor a világon. A GIGI ™ 2 a híres termék továbbfejlesztett változata. Ez a vibrátor a legpozitívabban értékeltek egyike a G-pontot stimuláló vibrátorok között.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Europe Magic Wand Massager

    A Magic Wand vibrátor az erős rezgéseiről ismert. 230 V-on működik, ezért nem kell az elemekre hagyatkozni. A hatékony vibráció nem lehetséges elemes készülékkel.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Tapasztalja meg a vákuumszivattyú belsejében található rugalmas puha hüvely egyedülálló érzését, amely úgy szorít és húz, mint az igazi, a szűk TPE-kamrával, amely extra élvezetet biztosít. Válasszon a vákuumszívás három sebessége közül, vagy válassza a különleges funkciót, amely felváltva szív és kienged a hihetetlen fantáziateljesítő élményért, miközben a 9 fokozatú vibráló alapja zúg. Használja a szilikon hüvelyt, hogy vákuumjátékát péniszpumpává alakítsa, hogy növelje a hosszát és kerületét – és még az oldalsó méreteket is nyomon követheti.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hula Beads Lila

    A HULA Gyöngyök ™ a világ első távirányítású örömgyöngyei, melyek egyszerre forognak és rezegnek. Eddig nem tapasztalt érzést nyújtanak.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Fabulous Four

    Fedezze fel bestsellereinket a Satisfyer Fabulous Four készlettel. Tartalmaz egy anális és nyúlvibrátort, valamint egy nyomáshullámstimulátort és egy masszírozót. Minden termék szilikonból készült, és a tartozékok könnyen cserélhetőek.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Evolved Wanderlust

    Ennek az egyedülálló szilikon játéknak az egyik vége erőteljes pálcás masszírozó, a másik vége pedig kielégítő, gömbölyű és finoman ívelt vibe. Elegáns, könnyen elérhető vezérlőkkel a közepén, ez a kétoldalas forma kívül-belül megdolgozza két erőteljes motorjával, amelyek összesen 49 különálló sebesség- és funkciókombinációt kínálnak! Teljesen vízálló és elmeríthető, ez a tökéletes sokoldalú fürdőtárs, amely az Evolved Toy Cleanerrel és egy meleg vizes öblítővel gyorsan tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Master

    Az XXL vibrátor megfelelő méretekkel és megfelelő technológiával.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Wand Massager Lila

    A Doxy egy a világ legerősebb hálózatról üzemeltetett vibrátorai közül. 2013-ban indult útjára, azóta pedig egyre több rajongóra tett szert. Tökéletes mindenki számára, aki szeret kísérletezni. Ez egy nehéz, erőteljes, de teljesen szabályozható intim masszírozó.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Purple

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja jó hangulatot biztosít. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy közben – a sokoldalú eszköz úgy stimulálja, ahogyan szüksége van rá!

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxus masszázsfej Szürke

    A Le Wand újratölthető, vibráló masszírozó új szint visz az életedbe! Új élmény, új örömök, fokozott élvezet! A rezgőfej 10 külőnböző sebességfokozattal ,és 20 állítható rezgési mintával gondoskodik kényeztetésedről!

    119 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Power AkuWand II

    A sokoldalúság, az intenzitás, az erő és a felfedezés azok a szavak, amelyek meghatározzák az új DEXTER-t. Egy minden egyben sokoldalú masszírozó, amely 10 erőteljes rezgésmódot tartalmaz a lágytól a nagyon erősig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    A TheMultifun 2 nagyon különleges formával örvendezteti meg a libidót, a belsejében 3 erőteljes motorral, amelyek művészien integrálhatóak a szeretkezésbe: Amíg az egyik terjedelmes a felső főtestben található, a másik két ívelt élvezet az alsó csúcsban biztosítja az izgalmas hangulatot. Ez azt jelenti: Akár szemben, akár felül, belül, alatt vagy között – a rózsaszín univerzális készülék úgy stimulál, ahogyan épp szüksége van rá! A két alsó motor a felső fejtől külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 különböző vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Testszínű

    BIG BOSS egy vibrátor mindazok számára, akik a NAGY dolgokat szeretik. Különösen öntudatos nőknek ajánljuk, és azon pároknak, akik pontosan tudják, mire vágynak, szeretik az intenzív élményeket, és nem félnek ringbe szállni a BIG BOSS-szal...

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Egy nagyon különleges kiadása a Doxy masszírozónak, amely polírozott alumínium / titán ötvözetből készült. Erősebb, mint az eredeti Doxy masszírozó.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:418

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.