×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek extra erős rezgések

65 - 96 termék, Összesen:418

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doxy Wand Massager Fehér

    A világ legerősebb masszírozója. A Doxy egy a világ legerősebb hálózatról üzemeltetett vibrátorai közül. 2013-ban indult útjára, azóta pedig egyre több rajongóra tett szert. Tökéletes mindenki számára, aki szeret kísérletezni. Ez egy nehéz, erőteljes, de teljesen szabályozható intim masszírozó.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Kék

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.   Szilikonból készült. Átmérő: 4 cm Hossz: 19 cm USB újratölthető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Egy célpont. Kétféle stimuláció. A We-Vibe legerősebb mini-vibe és az eredeti Womanizer Premium most egyetlen exkluzív dobozban egyesül. A két márka egyesülésének megünneplésére készült.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Lépjen kapcsolatba testével, és n​u​l​l​a​m tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magának vagy partnerének. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formájával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja a jó hangulatot biztosítja. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy között – az égszínkék univerzális készülék úgy stimulál, ahogy csak szeretné! A két alsó motor a főmotortól külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 izgalmas vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 különféle kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Fabulous Four

    Fedezze fel bestsellereinket a Satisfyer Fabulous Four készlettel. Tartalmaz egy anális és nyúlvibrátort, valamint egy nyomáshullámstimulátort és egy masszírozót. Minden termék szilikonból készült, és a tartozékok könnyen cserélhetőek.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • LELO Hula Beads Kék

    A HULA Gyöngyök ™ a világ első távirányítású örömgyöngyei, melyek egyszerre forognak és rezegnek. Eddig nem tapasztalt érzést nyújtanak.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Vezeték nélküli pálcás masszírozó 5 nagy sebességgel, 10 vibrációs mintával a nyak mély szöveti masszírozásához, PALOQUETH kézi könnyű, újratölthető testmasszírozó eltávolítható 360°-ban hajlítható szilikonnal

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Automatikus szopás – nincs szükség kézre!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium eco

    Mindent bevettünk, amitől zászlóshajónk, a Womanizer PREMIUM olyan jó lett, és a lehető legtöbb műanyagot csökkentettük. Természetesen ugyanaz a 12 intenzitási fokozat, USB-ről tölthető, és fröccsenésálló. Jó a bolygónak, HIHETETLEN a testének, tökéletes szexjáték a környezettudatosak számára.

    140 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ez a fánk valóban egy péniszgyűrű, amely elsöprő vágyat kelt, hogy megédesítse szerelmi életét. A Satisfyer Ring érzéki felfrissülést kölcsönöz férfiasságának, így Önnek és partnerének bizsergő élvezetet nyújt. A nagyméretű csiklóstimulátor széles átmérőjű és 10 intenzív vibrációs beállítással rendelkezik, amely egyetlen gombnyomással stimulálja hölgye szerelmi gyöngyét. De még a gőzös szóló menetek alatt is elcsábítja mély vibrációival, és tévedhetetlenül a csúcsra viszi.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold - Mini vibrátor

    Ez az új, limitált kiadású örömszerző játék 7 addiktív és bűnös beállítással rendelkezik, használata maga a tiszta eksztázis élmény!

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Pivot - Rezgő gyűrű

    Fedezz fel egy új világot az Pivot által! A We-Vibe ™ biztosítja mind a kényelmet mint a stabilitást, így lehetővé teszi a legkülönbözőbb pozíciókat szex közben. Az elsőosztályú gyűrű stimulálja a csiklót, és növeli örömöt mindkét fél számára!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Ennek az anális stimulátornak a fő jellemzője a nagyon szivacsos és puha tapintás a kétrétegű szilikon rendszerének köszönhetően. Nagyon vonzó kékes tónusával, ergonomikus formájával és különösen kétrétegű rendszerével a Little Rocket könnyű behelyezést biztosít, tökéletesen alkalmazkodik az anatómiához.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bcute Classic Lila

    Ez az egyenes és kúpos kialakítású Bcute Classic ideális a csikló, mellbimbók, a pénisz makkjának és bármely más erogén zónának az ingerlésére, egyszóval bárhol használhatja, ahol csak szeretné.

    12 790 Ft

    7 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Mini Wanachi Massager - Masszázsfej Fekete

    Élvezze a nyugtató rezgéseket, bárhová is megy, ezzel a vezeték nélküli mini masszírozóval. Halk motor működteti. A Mini Wanachi masszírozó a tökéletes választás, he fel szeretné frissíteni a fáradt izmokat.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Az elegáns G-Spot Vibrátor két legmodernebb F1-es motort tartalmaz a hihetetlen teljesítmény érdekében. Az egyik a hegyben található, a másik pedig a kettős stimuláció kiterjesztése. Ezek az új generációs F1 motorok elképesztő 7200-as, illetve 14000-es fordulatszámmal vibrálnak.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Távirányító vibráló golyó.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ez a masszázspálca a legérzékibb rezgéseket hozza létre, amelyeket valaha is érezhetsz! 10 sebességes üzemmódjával és ultraerős, de alacsony zajszintű (55 dB) motorjával a határ a csillagos ég! A puha szilikon anyag elképesztően jól érzi magát a bőrön, és gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. Rugalmas feje nagy kényelmet biztosít, és kellemes a használata.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 2 Fekete

    Kényelmes és tökéletesen illeszkedő rezgő gyűrű, melyet a pár férfi tagja visel a szeretkezés közben. A TOR ™ 2 fokozza a szex örömeit mindkét fél számára.

    68 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    A Hot Octopuss Pulse Solo Interactive az Ön átjárója a férfi maszturbáció egy teljesen új világához. Az eredeti Pulse Solo Essentialt a világ első Guybratorjának nevezték, és most interaktív! A Hot Octopuss többszörösen díjnyertes férfi szexjátékával szabadkezeskedhetsz, anélkül, hogy simogatni kellene. Sokoldalú kialakítása azt jelenti, hogy tökéletes játék mindenki számára, akinek pénisze van.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Helix Syn V

    A HELIX SYN V ötvözi a világ legnépszerűbb férfi G-pont stimulátorának díjnyertes formáját és anatómiailag megtervezett kontúrjait a vibráció hozzáadott intenzitásával. Az eredmény hatalmas erejű és mélységű orgazmusok, olyan intenzív élmények, amelyek örökre megváltoztatják a szexuális élvezetekkel kapcsolatos viszonyítási rendszerét.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Wand Massager Rózsaszín

    A világ legerősebb masszírozója. A Doxy egy a világ legerősebb hálózatról üzemeltetett vibrátorai közül. 2013-ban indult útjára, azóta pedig egyre több rajongóra tett szert. Tökéletes mindenki számára, aki szeret kísérletezni. Ez egy nehéz, erőteljes, de teljesen szabályozható intim masszírozó.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Butterfly Effect

    Lebegjen, mint egy pillangó a tiszta élvezet szárnyain, és egyszerre valósítsa meg belső fantáziáit, egyéni intenzitási szintjét megválasztva. Ezzel az egyedülálló játékkal a vibráló pillangó megszabadult páros gyűrű stílusától, és a reflektorfénybe került, mint egy kettős vibrátor, amely azt a mély klitorisz elégedettséget nyújtja, amelyet csak a szélesre nyúló szárnyak tudnak nyújtani, valamint egy többsebességes szár, amely kiegészíti az élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani 3 Fekete

    Tiani ™ 3 egy továbbfejlesztett változata a Red Dot díjnyertes párok számára készült masszírozónak.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Vini

    Irányítsák Önt a Magic Motion alkalmazásunkkal, bárhol is legyen.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    A 21 cm-es bot ULTRARUGALMAS, és lehetővé teszi a termék használatát bármilyen helyzetben, egyedül vagy párban. Ovális formája könnyű behelyezést tesz lehetővé. A DEEP EXPLORER egyben anális, prosztata, hüvelyi, G-pont és klitorális stimulátor. MÉLYFELFEDEZŐ, a mély élvezet kinyilatkoztatója!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Még soha nem éreztél olyat, mint a VIM. A legtöbb pálca erőt ad és semmi mást. Az alacsony beállításaik zúgnak vagy irritálóak. A VIM az iparágban elsőként súlyozott motorral rendelkezik, amely minden sebességnél, még a legkíméletesebbnél is dübörgő vibrációt biztosít.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Az F1S V2 továbbfejlesztett m-cup dizájnja lehetővé teszi az optimális elégedettség felfedezését, rugalmas hüvely, szélesebb hangintenzitás-tartomány és négy pulzáló program segítségével. Ez a nyílt felületű sextech 10 legmodernebb érzékelővel van felszerelve, amelyek valós idejű visszajelzést adnak a teljesítményről a LELO alkalmazáson keresztül – lehetővé téve a legkellemesebb programkészlet összeállítását a végső orgazmushoz. Töltse le az iOS vagy Android SDK-t, hogy megépítse kiberszexi alkalmazását, szinkronizálja az interaktív világgal, és engedje, hogy képzelete elvaduljon.

    164 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Lépjen kapcsolatba testével, és tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával  kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magadnak vagy partnerednek. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    A tojás ergonomikus, gondos kialakítása ultrahüvelyi vibrációs funkciójával egyszerre stimulálja a G-pontot.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:418

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.