×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek extra erős rezgések

1 - 32 termék, Összesen:81

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Paloqueth Realistic Thrusting & Rotating Dildo 7 Vibration 5 Thrusting & Rotating Modes with Remote Skin

    A PALOQUETH döfő vibrátor nagyszerűen stimulálja a csiklót, miközben a tolóerő utánozza a szeretőjét. A toló és forgó akció fantasztikus orgazmushoz juttatja 5 különböző móddal. Édes helyét megcsókolja a gyengéd, de hatalmas makk.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Tri Lila

    Vibe Therapy Tri - a világ első vibrátora három kis motorral felszerelve. A lehető legbiztonságosabb anyagból, orvosi szilikonból gyártva, amely puha és kellemes tapintású.

    29 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Gia Black

    Ultraerős vibrációkat keres? Ez az elegáns, kettő az egyben masszírozógép mély, dübörgő rezgéseket bocsát ki a masszázspálca fejéből, vagy fordítsa meg, és fedezze fel a G-pont fogantyú gyönyörű íveit. A Gia két gombbal rendelkezik, amelyek mindkét végét egymástól függetlenül vezérlik. Görgessen végig a 7 funkción, hogy megtalálja a vágyainak megfelelő érzéseket. Vezeték nélkül és USB-vel újratölthető, a Gia könnyen használható. Sima UltraSilk szilikonból készült, testre biztonságos, ftalátmentes és könnyen tisztítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Kifejezetten csendes és erős intim testmasszázs. Ez a multifunkciós és kompakt masszírozó alkalmazkodik az Ön igényeihez. Ergonomikus és könnyen kezelhető, a különböző rezgésformák ideálisak az izomfeszültség oldására, ugyanakkor széles körű intim és érzéki örömöket is szereznek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Kék

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.   Szilikonból készült. Átmérő: 4 cm Hossz: 19 cm USB újratölthető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Ez az első APP-vezérelt anális csatlakozó rex nyúlprémgolyóval a piacon. Irányíthatja vagy irányíthatják Önt, így soha nem tudhatja, mikor érkezik a következő zümmögés. A Magic Bunny erőteljes volfrámacél motorral rendelkezik, mély erős rezgéssel.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Készen áll élete legjobb maszturbációs élményére? A kezdők számára tökéletes PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker teljesen érzéki élményt kínál. Az erőteljes vibráció szenvedélyes nyögéssel és szexi beszéddel párosul, hogy a maszturbációt az elégedettség teljesen új szintjére emelje!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    A SVAKOM Vick távirányítós, kettős motoros prosztata masszírozó vibrátor egy erős és fényűző masszírozó, amelyet kifejezetten párok számára terveztek. A két különálló erős motor belső és külső intenzív stimulációt biztosít. Tökéletes masszírozó a G-ponthoz és a csiklóhoz, valamint tökéletes szöggel rendelkezik a prosztata stimulálásához.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bevezetése óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk a játékkínálat iránt ügyfeleink és ügyfeleik, a felhasználók részéről. A Romance kollekciót bordóvörös szín jellemzi, aranyszínű hangsúlyozásokkal, amelyek a játékoknak elegáns megjelenést kölcsönöznek. Belsejükben magas minőségű technológiával rendelkeznek, amely intenzív stimulációt kínál. A könnyű használat is fontos, ezért mindegyik vízálló és újratölthető.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Fabulous Four

    Fedezze fel bestsellereinket a Satisfyer Fabulous Four készlettel. Tartalmaz egy anális és nyúlvibrátort, valamint egy nyomáshullámstimulátort és egy masszírozót. Minden termék szilikonból készült, és a tartozékok könnyen cserélhetőek.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Evolved Wanderlust

    Ennek az egyedülálló szilikon játéknak az egyik vége erőteljes pálcás masszírozó, a másik vége pedig kielégítő, gömbölyű és finoman ívelt vibe. Elegáns, könnyen elérhető vezérlőkkel a közepén, ez a kétoldalas forma kívül-belül megdolgozza két erőteljes motorjával, amelyek összesen 49 különálló sebesség- és funkciókombinációt kínálnak! Teljesen vízálló és elmeríthető, ez a tökéletes sokoldalú fürdőtárs, amely az Evolved Toy Cleanerrel és egy meleg vizes öblítővel gyorsan tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Power AkuWand II

    A sokoldalúság, az intenzitás, az erő és a felfedezés azok a szavak, amelyek meghatározzák az új DEXTER-t. Egy minden egyben sokoldalú masszírozó, amely 10 erőteljes rezgésmódot tartalmaz a lágytól a nagyon erősig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Távirányító vibráló golyó.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Duplázd meg az örömet és a mókát a távirányítható dupla penetrátorral! Élvezze a kettős behatolás gyönyörét!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    A tojás ergonomikus, gondos kialakítása ultrahüvelyi vibrációs funkciójával egyszerre stimulálja a G-pontot.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    A szabadalmaztatott magas- és mélyhangtechnológiánkkal a JETT az első Guybrator™, amely végtelen választást tesz lehetővé a vibráció erőssége és frekvenciája között – intenzív, kéz nélküli orgazmust biztosítva.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    A 21 cm-es bot ULTRARUGALMAS, és lehetővé teszi a termék használatát bármilyen helyzetben, egyedül vagy párban. Ovális formája könnyű behelyezést tesz lehetővé. A DEEP EXPLORER egyben anális, prosztata, hüvelyi, G-pont és klitorális stimulátor. MÉLYFELFEDEZŐ, a mély élvezet kinyilatkoztatója!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    A Melegítő Szopógép egy maszturbátor 6 szívási móddal és 9 vibrációs ritmussal. Hogy az élmény még elsöprő és valósághűbb legyen, fűtő funkcióval rendelkezik, így a csatorna kellemesen melegnek érzi majd a testhőmérsékletet, amikor áthatol rajta. A Mr Pleasure Melegítő Szopógép maszturbátora fröccsenő vízálló, így használat után könnyen tisztítható. A rezgések, a szívás és a melegítés funkció 3 gombbal kényelmesen végrehajtható. A maszturbátor újratöltéséhez USB-kábel is tartozik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A Silicone Twin Turbo Strokert a tökéletes egyéni stimulációra tervezték azáltal, hogy szorosan körülveszi a péniszt kellemes melegséggel és erőteljes vibrációkkal, amelyeket a felül és alján stratégiailag elhelyezett kettős golyók okoznak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Fugu Red

    Bárhol is van, irányíthatja a Magic Motion alkalmazásunkat. Egy praktikus zsebméretű vibrátor a csikló és a hüvely stimulálásához, amely egyszerűen kezelhető egyetlen nyomógombbal. Ez a mini vibrátor újratölthető USB-n keresztül, és erőteljes vibrációt biztosít 7 mintatartományban.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Az erőteljes, teljes érintkezést biztosító Venus Butterfly Rocking Penis egy mini stimulátor, amely maximális kiterjedést biztosít erogén zónái számára.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretének, a csendes motorjának és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Hosszú ütések a boldog srácokért, a Renegade Deep Stroker megnövelt mozgási tartományt kínál a mélyreható lökés és intenzív orgazmus élvezet érdekében. Az erőteljes rezgések fokozzák a Renegade's Deep Stroker által nyújtott kirobbanó örömöket. Ez az erőteljes és újratölthető játék testbiztos szilikonból készült.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Készüljön fel a teljes kontaktos stimuláció világára a Venus Butterfly Silicone Remote Venus „G”™ távirányítóval. A mára világhírű Venus Butterfly kollekció bensőségesen kontúrozott formával, hajlékony G-pont masszírozóval és 12 intenzív vibrációs funkcióval alkotta ezt meg. Terjessze ki szárnyait, és izgassa útközben az elbűvölő, akár 10 méteres távirányítóval!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adam and Eve Intimate Curves Újratölthető pálca az Evolved Novelties-től. Tapasztalja meg a teljes méretű masszírozó minden erejét egy könnyű és luxus csomagolásban. Ez az újratölthető szilikon pálcafej meghajlik 10 intenzív vibrációs funkcióval, hogy megcélozza édes pontjait.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Élvezze a szórakoztató és kacér játékot a hátsó ajtón, bárhol is van a Screaming O My Secret Charged Plug XL-el – a távirányítós, újratölthető vibrációs csatlakozóval, most új, nagyobb méretben. A Secret Charged Plug XL-em több mint 60 percig bírja egyetlen töltéssel, és egy kompakt távirányítóval érkezik, amely akár 40 méterre is működik.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibrációs minta – A tengely 3 nyomómozdulatával és a nyúlfül 7 rezgési mintájával a PALOQUETH tolóvibrátor 3x7 lehetőséget kínál az Ön számára. Nyugodtan váltson módot a szeretett sebességének megfelelően.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Adjon egy kis zenét a belső :G Note-hoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod-hoz/iPhone-hoz (vagy bármilyen mp3-lejátszóhoz) csatlakoztatod, akkor a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt Önnek a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Marvelous Four

    A Satisfyer Marvelous Four 4 cserélhető legkelendőbb szilikon termékből áll. Élvezze a maximális változatosságot és a sokoldalú stimulációt a nyúl, anális és nyomáshullám vibrátorral, valamint a masszírozóval.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Wand Massager

    Emlékszel még a eredeti Palmpower masszírozóra? Mi most újítottunk rajta, és ezt garantáltan jobban fogod szeretni! A masszázsfej a tested szerint mozog, újratölthető az akkumulátora, és a legjobb minőségű szilikonból készült. A cserélhető masszázsfejeket pedig egyszerűen nem lehet megunni!  

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:81

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.