×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Gésagolyók

65 - 96 termék, Összesen:196

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Kegel Toner Balls 78g

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Adrien Lastic vibrációs gésagolyó a medencefenék izmainak edzéséhez. Erős rezgések. Távirányító mellékelve. Színe lila. Ftalát mentes anyagok felhasználásával készült.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Újratölthető vibrációs golyók RC Love Balls 2 funkcióval a Javida-tól rezgéssel és toló funkcióval a csúcsban. A 10 suttogóan csendes, de intenzíven pulzáló üzemmód kényelmesen vezérelhető a távirányító gombjaival.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Luna Beads Noir

    A LUNA Beads ™ Noir karcsú és csábító Ben Wa golyók, amelyek bestsellerek az egész világon. Ellenállhatatlan örömöket hoznak az előjáték során (és azon túl).

    20 790 Ft

    16 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Metal Balls Gold

    Az ide-oda ringató golyók vibráló hatása ellenállhatatlan szexuális stimulációt okoz.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Mini Silver Pleasure Balls 85g

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet is szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Újratölthető Kegel golyók elemes távirányítóval. Ezt a vibrátort a hüvelyben hordja úgy, hogy közben a kihúzható zsinór kilóg. Elkezdhet gyakorolni, ha minden nap néhány percig viseli a játékot, és növelheti az edzés időtartamát, ahogy megerősödnek az intim izmok. Nagyon kellemesen fokozza szerelmi életét, és nagyon hasznos a terhesség alatt és után. Diszkrét, biztonságos és nagyszerű szórakozás egy kint töltött éjszakához.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance Pleasure Balls Black

    Emelje magasabb szintre az anális játékot a Teljesítmény Öröm Golyók segítségével. Az Öröm Golyók a tökéletes anális gyöngyök sima textúrájával a maximális kényelem érdekében. Csakúgy, mint a női Kegal labdák, ezek a súlyozott anális gyöngyök lehetővé teszik a medencefenék izmait erősebb orgazmus érdekében.

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision Joyballs Secret Pink & Black

    Az alap zsinórmentes Joyballs secret - a világ egyik legdiszkrétebb golyói!

    11 090 Ft

    9 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Feelz Toys FemmeFit Pelvic Muscle Training Set 6 pack

    Ez a hüvelyi edzőkészlet növeli a medencefenék izmait, és kezdők és tapasztaltabb felhasználók is használhatják a különböző súlyok miatt. Kezdje a legkönnyebb színű súllyal, és ha szükséges, használjon vízbázisú síkosítót a kényelmesebb behelyezés érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Paris Kegel Ball Purple

    Ezek az egyedülálló, alma alakú kegel-golyók segítenek edzeni a medencefenék izmait és fokozzák a szexuális élvezetet. Ezt az almát a hüvelyében hordja, a kihúzható zsinórral. Elkezdhet gyakorolni úgy, hogy minden nap néhány percig viseli a golyót, és növelheti az edzés időtartamát, ahogy megerősödnek az intim izmok.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Nova Kegel Balls Lila

    A SVAKOM Nova Ben Wa golyók szilikonból készültek és 100% vízállóak. A golyók a laza hüvelyen képesek segíteni, például a szülés után. A három darabos készletben a golyók mérete és súlya fokozatosan növekszik. Mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő kombinációt és gyakorlati nehézséget. A golyók használatával javul a női PC izom állapota, miközben a hölgy szexuális előnyökhöz is jut és megnő a szexuális elégedettsége.

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Luna Beads

    A LUNA Beads ™ karcsú és csábító Ben Wa golyók, amelyek bestsellerek az egész világon. Ellenállhatatlan örömöket hoznak az előjáték során (és azon túl).

    28 900 Ft

    23 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bfit Basic Orchid

    Végezetül egy edzés, amelyre Bfit Basic szerelmi labdáinknak köszönhetően várni fog. A Kegel-izmok erősítésére, a fokozott izgalom érdekében ezt az okos és pimasz eszközt úgy tervezték, hogy veled együtt növekedjen. Két 24 g-os nehezített szilikon szerelmi labda szimpla és dupla hevederrel lehetőséget kínál arra, hogy egyszerre egy vagy két súllyal edzenek, míg az egyes labdákba zárt szabad formájú súlyok finoman szexi érzést keltenek. A testre biztonságos, nem porózus szilikon édesen érzéki az érintkezéskor, és egyszerű tisztítást tesz lehetővé, hogy az edzés játék nélkül maradjon.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Stimuláció és edzés kezdőknek, haladóknak és profiknak!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Yoni Power 1 White

    A Satisfyer Yoni Power 1 segítségével napi 15 perc alatt edzheti medencefenék izmait, hogy még intenzívebb orgazmusban részesüljön. A Ben Wa golyók különböző méretei lehetővé teszik a lassú, fokozatos növelést.

    12 790 Ft

    5 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • FUN FACTORY B BALLS Fehér-Lila

    B-BALLS anális golyó, mely reagál minden mozdulatodra. Hasonlóan az anális gyöngyökhöz, a B-BALLS két ballaszt golyójának használata is rendkívül egyszerű, fokozatosan kell felvezetni a végbélbe.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Velvet Balls Red

    Villogó kettős gyönyörök!

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Yoni Power 1 Red

    A Satisfyer Yoni Power 1 segítségével napi 15 perc alatt edzheti medencefenék izmait, hogy még intenzívebb orgazmusban részesüljön. A Ben Wa golyók különböző méretei lehetővé teszik a lassú, fokozatos növekedést.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Love ball készlet, 1 db szimpla labdából és 1 db duóból áll. Ellipszis alakúak és Swarovski® kristállyal ellátott visszahúzható pántjuk van. A szerelmi labdák kiválóan alkalmasak a​t a medencefenék edzésére: a benne lévő forgó labdasúlyok minden mozdulatnál vibrációt váltanak ki, ami az izomösszehúzódások erősödéséhez vezet. Elegáns dizájnjukkal és divatos steppelt mintájukkal is igazi szemet gyönyörködtetőek. Selymes Soft Touch felülettel.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    A Gvibe Gballs 3 egy fejlett és továbbfejlesztett személyi izomtréner okostelefonos vezérléssel. Kegel edzés a Gballs 3-mal egyszerű, könnyed és játékos. Nem kell erre sok időt szánni, csak napi fél órát és 3-4 hét múlva már igazi változásokat láthatunk. A Gballs 3 azt kínálja, amit a hagyományos hüvelygolyók nem – visszajelzések, amelyek segítenek megérteni, mit és hogyan kell csinálni a kegel-izmokkal.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Az Iduna egy kegelgolyós vibrációs tojás, testbiztos szilikonból és ABS-ből, vezeték nélküli távirányítóval. Az erős motor 3 fokozatú egyenletes vibrációt és 7 különböző ritmust kínál. Ez intenzív élvezetet nyújt, és egyben ideális edzés a medencefenék izmai számára. Helyezze be a tojást úgy, hogy finoman nyomja a hüvelybe. Ne nyomja a hüvely hátsó részéhez. Tartson legalább 2 cm-t a húzózsinórból.

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Yoni Power 2 Black

    Erősítse meg medencefenékét és éljen át mély orgazmusokat a Satisfyer Yoni Power 2-vel. Három különböző méretnek köszönhetően ezek az orvosi minőségű szilikon Ben Wa golyók, más néven Kegel labdák lehetőséget kínálnak az izmok fokozatos, lépésről lépésre történő edzésére.

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Ouch! Medium Weight Ben-Wa-Balls Silver

    Intenzív masszázsélményre vágyik? Ez a Ben Wa Balls minden mozdulatával pontosan ezt adja Önnek! Sima textúrája miatt nagyon könnyen behelyezhető.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    A Perifit Care+ Kegel-gyakorló készüléket mindazok számára tervezték, akiknek minden életszakaszban van hüvelyük, és akik szeretnék helyreállítani, regenerálni és erősíteni a medencefenéküket. Ez az anatómiailag intelligens medencetornázó együtt mozog a testével, több mozgáslehetőséget kínálva, erősíti a medenceizmokat és felkészíti őket a valós élethelyzetekre. Szabadalmaztatott kettős szenzoros technológiánk a piacon kapható összes Kegel tréner közül a legpontosabb méréseket biztosítja.

    178 900 Ft

    111 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Love ball készlet, 1 db szimpla labdából és 1 db duóból áll. Ellipszis alakúak és Swarovski® kristállyal ellátott visszahúzható pántjuk van. A szerelmi labdák kiválóan alkalmasak a medencefenék edzésére: a benne lévő forgó labdasúlyok minden mozdulatnál vibrációt váltanak ki, ami az izomösszehúzódások erősödéséhez vezet. Elegáns dizájnjukkal és divatos steppelt mintájukkal is igazi szemet gyönyörködtetőek. Selymes Soft Touch felülettel.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Heavy Metal Duo Spheres Metal

    HEAVY METAL DUO GÖMBÖK, Kínai golyók tömör fémből készültek, melyek 250 grammos súlyának köszönhetően különleges élvezetet nyújtanak. Érezni a hüvelyben vagy ano.Pueden egész nap, miközben fejleszti a megszokott tevékenységét. n​e​q​u​e A hüvely ingerlésével ez természetes módon bekenődik váladékukkal, kitágul és felkészít egy kellemesebb kapcsolatra. Merjen felfedezni új örömöket!

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys King Size Balls

    Szuper méret a szuper örömért!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Ami Piros Fuchsie

    Kellemes, egyszerű, hasznos - feszesítse és erősítse a PC izmot (medence izma) az Amival az erősebb orgazmus reményében.

    23 990 Ft

    20 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Woomy Taradiddle Kegel Ball Magenta

    Növelje medencefenék izmait a Wooomy Taradiddle Kegel-labdáival!

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Ezt a kettős vibrációs játékot vibráló távirányítóval/stimulátorral és vibráló golyóval szállítjuk a teljesen vezeték nélküli és távoli stimulációhoz. Nem csak ez, hanem a játék és a távirányító önmagában is használható anélkül, hogy szükség lenne a másikra, két igazán különböző élményt nyújtva az egyik áráért.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:196

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.