×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek luxus

65 - 96 termék, Összesen:106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pillow Talk Sneaky Stainless Steel Butt Plug with Swarovski Crystal

    Ez a luxus csatlakozó kinyitja a hátsó ajtót az anális játék világába. A kúpos hegyet úgy tervezték, hogy könnyen behelyezhető legyen, és sima, varratmentes kialakítása simán becsúszik. A széles alap segítségével precízen szabályozhatja, hogy hol helyezkedjen el ez a dugó, az alapban található káprázatos Swarovski kristálykészlet pedig csillogó csillogást kölcsönöz az Ön kényelmének.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    A TOYJOY Designer Edition Icon Superbe páros masszírozója a legmodernebb funkcionalitás és a nem megfélemlítő, elegáns esztétika tökéletes keveréke. Használja érzéki szólójátékhoz, mozgassa át partnere erogén zónáit egy szexi teljes testmasszázs során, vagy csúsztassa a pénisz tengelye köré, hogy észbontó kettős stimulációt nyújthassa szeretkezés közben.

    61 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Trysta Violet

    Célzott gördülő G-pont vibrátor.

    49 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Végül minden, amit be akartál bizonyítani a BDSM-ből ebben a Bondage készletben. Teljesen szintetikus bőr (100% vegán). Csupa lila és fekete. Gyönyörű fém dobozba csomagolva. Alkalmas kezdőknek vagy szakértőknek. Nem fog lemaradni semmiről, csak a fantáziád szab határt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Rose Ball Gag

    A szabadalmaztatott rózsa alakú kialakításnak van egy lyuk, amely ujjal ugratáshoz és egyéb meglepetés gesztusokhoz használható.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • La Gemmes Yoni Egg Set Rose Quartz L-M-S

    Javítsd szexuális életedet, erősítsd meg a medencefenék izmait, (újra) kapcsolódj női energiáidhoz, enyhítsd az idegesítő női kényelmetlenségeket, mint például a PMS tünetei vagy a nem kívánt vizeletvesztés a 100%-ban természetes yoni tojásaink segítségével.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Black

    Végül minden, amit be akart bizonyítani a BDSM-ből ebben a Bondage készletben. Teljesen szintetikus bőr (100% vegán). Minden fekete. Gyönyörű fém dobozba csomagolva. Alkalmas kezdőknek vagy szakértőknek. Nem fog lemaradni semmiről, csak a fantáziája szab határt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 86

    Az Icicle No. 86 célja, hogy tökéletes élményt nyújtson az egyéni szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez az üvegpálca valósághű, kéjesen erezett fallikus dizájnnal és 2 hüvelykes (5,2 cm) alappal rendelkezik, amely tökéletes a markolathoz és a hevederhez.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó tengelye prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Primo Heating Butt Plug Fekete

    A legújabb felemelegedő vibrátor a Svakom-tól, férfiaknak és nőknek egyaránt!  

    47 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Ombra Pink

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. Az Ombra fényűző megjelenésű, ami nagyon szexissé teszi, dinamikus formája pedig az eksztázis elképzelhetetlen magasságait fogja elérni.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó szára prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és a valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Töltse fel szexuális életét! Az OptiMALE újratölthető Vibráló Péniszgyűrű 7 hatékony beállítással és számos tervezési funkcióval rendelkezik, amelyek optimalizálják és új szintre emelik a mókát a hálószobában.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vigyen egy kis varázslatot hálószobájába az Elbűvölt Izgatóval. Vezesse magát az élvezetek csodaországába a 4 tengelyforgató funkcióval, 4 tolóműködési funkcióval és 12 kényeztető vibrációs funkcióval. A rugalmas nyél és a villódzó nyuszi csiklandozó hajlik és együtt mozog a testével, hogy intenzív G-pont és csikló stimulációt biztosítson.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    A Pillow Talk kollekció megjelenésének rövid ideje alatt nemzetközi bestseller lett! Ez a termékcsalád a szépséget, a szórakozást és az erőt fejezi ki, a Sassy pedig ezen ideálok csúcsa. A puha, rugalmas test segít felfedezni minden vágyát, míg a nagy csúcs ívelt az optimális G-pont élvezetének érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Kissable Black

    Annak ellenére, hogy a Csókolható suttogóan halk, nem tudjuk garantálni, hogy az lesz. A Csókolható újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. A Csókolható 100%-ban vízálló – ez azt jelenti, hogy visszatérhet a zuhanyfejhez, amire tervezték. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Csókolható könnyen tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Amour Silicone Wand

    Szeressen bele az Amour Wandba, egy hibátlanul rugalmas pálcába 35 vibrációs beállítással és texturált szatén bevonattal. Ez a szenzációs vízálló vibráció 7 vibrációs funkcióval van felszerelve, mindegyik funkcióhoz 5 fokozattal, különféle játékos lüktetésekhez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    A Pussy & The Knight bemutatása. A Pussy & The Knight vibráló páros gyűrűt a párokat szem előtt tartva tervezték. Eltolja a párgyűrűt attól függően, hogy éppen milyen pozícióban van, hogy a játék mindig feldobja mind az ő, mind az övét. A Pussy & The Knight könnyű, és 10 különböző üzemmóddal rendelkezik, hogy mindenki igényeinek megfeleljen.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Wrist Cuffs

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Pain Classic Designer Round Sparkling Handle Black

    A SPARKING POINTED HANDLE LEATHER FLOGGER a hagyományos és a golyós nyelű floggerek tökéletes kombinációja. A golyós fogantyús korbácsolók nagyszerűek azok számára, akik csuklóproblémákkal küzdenek, kis korbácsolási helyekkel küzdenek, vagy akik a lendületesebb korbácsolási stílust kedvelik. Valódi bőrből és fémből készült.

    74 900 Ft

    27 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Kiotos Steel Fancy Anal Plug

    Ennek a gyönyörű kiotos acél anális dugónak két előnye van. Használhatja két vagy 1 labdával. A középső golyót kicsavarhatja, így csak egy 25 mm-es golyó van a fényes fogantyúdon. Vagy használhatja két 25 mm-es és 30 mm-es golyóval is. Gyönyörű ékszer

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Discover Black

    A Discover remekül kidolgozott, hogy elvigye Önt egy csábító anális felfedezés útjára. A szilárd bársony tapintású alap mély, lüktető rezgéseket vált ki, hogy ingerelje arcát, miközben teste megragadja a karcsú nyakat, így a kontúrozott nyél tökéletesen a helyére csúszik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bemutatása óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk vásárlóink és a felhasználók körében a játékkínálat iránt. A Romance kollekciót a bordó vörös szín jellemzi, arany színű akcentusokkal, amelyek előkelő megjelenést kölcsönöznek a játékoknak.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    A legjobb párok pálcát játszanak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Discover Purple

    A Discover remekül ki lett dolgozva, hogy elvigye Önt egy csábító anális felfedezés útjára. A szilárd bársony tapintású alap mély, lüktető rezgéseket vált ki, hogy izgassa és ingerelje hátsóját, miközben teste megragadja a karcsú nyakat, így a kontúrozott nyél tökéletesen a helyére csúszik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Cocktail Black

    A végső megelégedettségre tervezve A Cocktail egy erőteljes, kétmotoros páros játék, amely a végbélnyílás és a hüvely élvezetét szolgálja, miközben stimulálja a pénisz szex közben.

    50 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Pinwheel Set

    Ön egy igazi szélkerék szerelmes? Akkor ez a Pinwheel készlet abszolút kötelező darab!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Pink

    Adjon bársonyos megjelenést a hátsó bejáratnak a távirányítós szilikon dugóval! A klasszikus kúpos kialakítás megkönnyíti ennek a butt plug-nak a beillesztését, így kényelmes töltést tesz lehetővé, kényelmetlen behatolás nélkül. Ez a hagyományos formájú dugó erőteljes motorral rendelkezik, hogy vibráljon és zúgjon a lyukban! Kezdőknek és szakértőknek egyaránt kiváló, egyéni és partnerrel való játékhoz egyaránt.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Sensual Set

    Arra tervezték, hogy a Her Royal Harness™ The Royal Sensual Set segítségével a mélyen kielégítő élvezet izgalmas világába terelje. Minden készlet tartalmazza a Regal™ Princesst és a Sensual Probe-t 3 cserélhető szondagyűrűvel

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Élvezze a klitorisz stimuláció szenzációs élvezetét a Divine Love kézi impulzus stimulátorral. Ez a gyönyörű kialakítás kettős funkcióval rendelkezik. Stimulálja a csiklót az orális szexet utánzó, észbontó funkcióval, vagy használja a másik hullámos textúrájú oldalát a vulva erőteljes rezgésekkel történő masszírozására. Mindkét funkció külön-külön is vezérelhető, így felkészülhet az észbontó orgazmusra.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Brace Ball Gag

    A Solid Bond Gag úgy van kialakítva, hogy ne mutasson kegyelmet!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    A SVAKOM legújabb szabadalmaztatott technológiája izgatottan várja, hogy megmutassa, mire képes. Tapasztalja meg a legmélyebb élvezetet, amit valaha is érzett a célzott szívással, amely biztosan kiváltja a legmélyebb nyögéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.