×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Automatikus maszturbátorok

65 - 96 termék, Összesen:114

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Leten A380 PRO elektronikus szuper maszturbátor forgató és toló funkcióval

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toro Tornax Advanced Masturbator with Thrusting Movement

    Ez a férfi maszturbátor teleszkópos funkcióval rendelkezik, amelyről biztosítjuk, hogy ilyet még nem látott férfi stimulációs játékokban.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    A befolyásolás erejével megalkotott CONTROL…¡ technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. Modern maszturbáció modern dizájnnal, a CONTROL Power-Bator kihangosított lökést, nyugtató meleget, valamint szexi beszédet és nyögést kínál egyszerre vagy függetlenül. Az újratölthető motor erőteljes teljesítményt kínál 7 intenzív tolómóddal, amelyek személyre szabott élvezetet tesznek lehetővé. A belső hüvely rugalmas, provokatív textúrákkal veszi körül a szárat, hogy fokozza ezt az erőteljes maszturbációs élményt.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Forgat, masszíroz és vibrál az intenzív egyéni élvezetért!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    apasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Élj át egy teljesen új élményt a Pipedream fantasztikus maszturbátorával! Erőteljes rezgéseivel és szívóhatásával garantáltan elégedett leszel!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Twerksz, ráz és őrülten gurít! A fejés jót tesz a kemény pénisznek! Reméljük, készen áll, mert a Milk Me Silly segítségével a világ legintenzívebb és legvalósághűbb fejési élményét fogja élvezni! Ez az óriási buborékos maszturbátor készen áll arra, hogy szárazra fejje a farkat két megaerős forgómotorral, amelyek egyszerre vibrálnak és masszíroznak. 5 különböző forgatási funkció és 5 különböző vibrációs funkció közül választhat a fejési élmény végtelen kombinációja érdekében.

    511 900 Ft

    319 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Maszturbátor golyóstimulátorral Fuck-O-Matic 2 a PDX Elite-től, valósághű vaginaformában. Ritmikus szívó funkcióval (5 üzemmód) és vibrációval (10 üzemmód) a nagyon izgató péniszmasszázsért. A golyókat is masszírozza az izgalmas Hyper Pulse Massage funkcióval. A 2 nagy teljesítményű motor - egy a csúcsban és egy a golyóstimulátorban - egy gombnyomással könnyen vezérelhető, és funkcióik kombinálhatók is.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    A CRUIZR CP01 egy luxus és diszkrét maszturbátor 10 forgató és 5 szívási funkcióval. Élvezheti a finom pénisz stimulációt, és könnyedén választhat az összes lehetőségközül. A maszturbátor spirálisan forgó mozgást végez, és melegítő funkcióval rendelkezik, így még valósághűbb érzést élhet át. A puha elasztikus szilikon hüvely hüvelynyílással rendelkezik, és számos csappal és bordával rendelkezik a belsejében.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    A CRUIZR CM05 maszturbátor egy különálló péniszstimulátor, amely 3 különböző szopási beállítást és 3 tolási sebességet kínál. Mindkét funkció külön-külön is használható. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelyt hüvelyi nyílással. A belseje szegecses, és élethű. A hüvely levehető, így könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Adjon finom a​u​g​u​e textúrát fejési élményéhez! Ez a rögzítőhenger a Milker Automatic Stroker Machine frissítése, texturált gyöngysorokkal az extra élvezet érdekében. Rugalmas gumival bélelt a szoros tömítés és a valósághű löketek érdekében, ez a henger a tengely teljes hosszában elfér, ahogy felszívja. Vigye magát a csúcspont felé, vagy játsszon egy partnerrel. Csak vízbázisú síkosítókkal használja, és enyhe szappannal és meleg vízzel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Ez az automatikus stroker játék egy intenzívebb forgómotorral van felszerelve, amely erőteljes és állítható erősséget vezet be, hogy olyan messzire hozza Önt, amennyire csak akarja, és a kéz nélküli maszturbátor LED-kijelzője minden egyes használattal mutatja az üzemmódot és az akkumulátor töltését, ami egy új esély a férfi maszturbátorok legmélyebb kívánságainak felfedezésére.

    57 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Ez a Leten automatikus behúzható, teleszkópos férfi maszturbátorának harmadik generációja, és a valaha volt legjobb mechanikus kézimunkát kínálja.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Négy, három, kettő, egy... a visszaszámlálásnak vége, és a rakéta fénysebességgel indul, hogy egyenesen az élvezetek univerzumaiba vezesse!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Hagyd, hogy ez a szopó maszturbátor elvégezze helyetted a munkát! Élvezze a 3 sebesség és 5 rezgésmintázat, 3 szorítási mód és egy hozzáadott fűtési funkció kiválasztását az érzéki és kielégítő üléshez.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Automatikus szopás – nincs szükség kézre!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Az USB-vel újratölthető SM390 maszturbátor teljesen új maszturbációs élményt nyújt. Csúsztassa a péniszét egy kis kenőanyaggal a tengelybe, és hagyja, hogy a teleszkópos mozgás kényeztesse. A maximális élvezet érdekében kapcsolja be a fűtési funkciót.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Légy részese egy igazi orális szexuális élménynek, próbáld ki a Pipedream Extreme Elite maszturbátort! Egyedülálló tervezés, teljesen élethű érzés, feledhetetlen élmény!

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kinek van két hüvelykujja, és ami szereti a szopást? Te, nyilván. Az új és továbbfejlesztett Autoblow 2+ XT-vel hamarosan megtapasztalhatja a férfiak szexjátékát, amely mércét állít a valósághű szólóélményekben. Ez a frissített, 2018 augusztusában piacra dobott verzió egy újratervezett, 5 karú péniszfogót tartalmaz, amely 50%-kal szorosabb, így jobb, nagyobb orgazmusokat élvezhet. Pihentesse a karját, és hagyja, hogy az Autoblow egy-két terhelést kifejtse – automatikusan. A hüvely egy másodperc alatt kiugrik a könnyű tisztítás érdekében. Szükséged lesz egy vízbázisú síkosítóra, ráadásul érdemes játéktisztítóval is megbizonyosodni arról, hogy mosás után tiszta lesz a hüvely. Más maszturbátorokkal ellentétben az Autoblow-val a móka befejezése után a takarítás egyszerű. 

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Légy az elsők között, aki belép az interaktív világba a legerősebb, automatizált férfi maszturbátorral.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Ez a hihetetlenül hiteles maszturbátor minden érzékszervét erotikus élménnyel meggyújtja. 3 szívóbeállítással és 12 vibrációs móddal felszerelve, hogy a pénisz legérzékenyebb részeit különböző intenzitással és ritmussal stimulálja. Sűrű textúrájú ujjával fog tetszeni, ultrapuha gyönyörködtető hajtásokkal. És amikor újra készen áll, az intelligens memória funkció megjegyzi kedvenc beállításait. A levehető hüvelynek köszönhetően könnyen tisztítható, így ez a nagy teljesítményű maszturbátor újraélheti a szóló pillanatait.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    A Moto Bator X erőteljes dugattyús tolóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes ütési élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a robbanásszerű kihangosító lökésre, amely körbeveszi péniszét lágy élvezeti csomókkal. A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    A Fap-O-Matic erőteljes, szakaszos szívással fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a péniszét körülvevő, robbanásszerű kéz nélküli lökésre az ultrapuha automatikus simogatással! A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Spinjob Oral Sex Stimulator

    Üdvözöljük a jövőben. Ez a csúcstechnológiás termék nemcsak tökéletesen szimulálja az orális szexet, hanem javítja is. Erőteljes forgatásaival újradefiniálja az élvezetet, válasszon három sebesség közül. A mélyedések stratégiailag vannak elhelyezve, hogy javítsák a realizmus érzését

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Ossza meg interaktív élményét a leggonoszabb lánnyal, Jessica Drake™-el. Ez a Wicked Pictures szupersztárja egy többszörösen díjnyertes felnőtt színésznő, író, rendező és szexuális oktató. Megtanít egy-két dologra, hogyan bánjon magával a hálószobában.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    A férfi maszturbátorok számára csak a textúra számít. Ez hajtja Devent. Nagyon biztonságos szilikagélből és ABS anyagból készült, mely kényelmes és környezetbarát. Igény szerint 6 frekvenciájú rezgésmód választható. Az évszaknak megfelelően különböző fűtési módokat választhat. Az IPX6 vízálló fokozat könnyen használható és tisztítható. A több mint 60 perces akkumulátor-élettartamnak köszönhetően sokáig élvezheti.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Ultra Realistic Milker Masturbator Pro

    Fedezze fel az új érzéseket, amelyek fokozzák a szóló üléseit ezzel az Auto Milker Extreme Sucking Mastorbatorral! A fejőgép szív, szorít és vibrál, hogy a legkielégítőbb élményt nyújtsa Önnek új érzésekkel, amelyeket élvezhet! A belső alagút rendkívül valósághű, így élvezheti az élethű fantáziát, miközben simogatja a puha, rugalmas TPE-t.

    122 900 Ft

    76 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Ki ne élvezné az orális szexet? Mi van, ha azt mondjuk, hogy van egy másik magasabb szint? A Hurricane by Jamyjob egyenesen a jövőből érkezik, hogy megmutassa, hogyan zajlanak a dolgok ott. Ez a stimulátor nem csak egy orális szex szimulátor, de még javítja is!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Az átlátszó ablak kialakítása vad és izgalmas vizuális élményt nyújt. A kristályszerű átlátszó vag*na édes csatorna teljesen kibontakozik Ön előtt! Megfigyelheti, hogyan préselődik be a p*nisze a bájos lyukba, hogyan csiklandozza a hegyét tucatnyi puha kiemelkedés a toló mozdulatok során, valamint hogyan szívják és csókolják meg gyengéden a dús bordák a haverját.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kinek van két hüvelykujja, és szereti a szopást? Ön, nyilván. Az új és továbbfejlesztett Autoblow 2+ XT-vel hamarosan megtapasztalhatja a férfiak szexjátékát, amely mércét állít a valósághű szólóélményekben. Ez a frissített, 2018 augusztusában piacra dobott verzió egy újratervezett, 5 karú péniszfogót tartalmaz, amely 50%-kal szorosabb, így jobb, nagyobb orgazmusokat élvezhet. Pihentesse a karját, és hagyja, hogy az Autoblow egy-két terhelést kifejtse – automatikusan. A hüvely egy másodperc alatt kiugrik a könnyű tisztítás érdekében. Szükséged lesz egy vízbázisú síkosítóra, ráadásul érdemes játéktisztítóval is megbizonyosodni arról, hogy mosás után csikorgó tiszta lesz a hüvely. Más maszturbátorokkal ellentétben az Autoblow-val a móka befejezése után a takarítás egyszerű.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Könnyen fogható Masturbátor 01 a WYNE-től, izgalmasan pöttyös, puha hüvellyel vagina alakban. Plusz melegítő funkció 42°C-ig, 5 változatos vibrációs mód 3 sebességben és intenzív szívó funkció 3 üzemmódban. Az összes funkció együtt vagy külön-külön is vezérelhető egy gombnyomással.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Asa Akira minden, amit el tud képzelni... és még sok más! Több mint 500XXX film sztárja, publikált író, költő, többszörös díjnyertes, és az XBIZ és az AVN az év női előadójának választotta.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:114

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.