×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok strukturált

28 Termék

  • Paloqueth Mary Sex Doll 7.7kg

    Egy egész élethű törzs, ami készen áll arra, hogy megvadítsa Önt. Pompás mellekkel, karcsú derékkal, hívogató ajkakkal, csábító hüvelyével és gyönyörű fenekével, kezeit végigsimíthatja húsán, megszoríthatja dús kebleit, és belemerülhet a puncijába vagy a fenekébe, hogy még nagyobb élvezetet éljen át!

    89 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Patricia Sex Doll 5.5kg

    Zavarja a magány, és egy dús mellű, vékony derekú, szaftos hüvelyű és análisan kiéhezett lányról álmodozik? Patricia azért van itt, hogy teljesítse kívánságait! Nincs feje, így nem nagyon lehet vele beszélgetni, de van két érzéki lyuka, amik már nagyon várják a péniszét!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Ultimate Milker

    Bemutatjuk a maga nemében első számú fejőgép maszturbációs technológiát, amelyet arra terveztek, hogy teljesen körülvegye a szerszámot szorító, forgó stimulációval a tökéletes érzet érdekében! Az átlátszó ablakon keresztül megtekintheti az eseményeket, amint a pénisz minden centijét megfeji 10 forgó, pörgő funkció, valamint az 5 aktív sebességfokozat, amelyek mindegyikét egy kényelmes, újratölthető motor hajtja.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Gush Glans Massager

    A Gush állítható, és úgy tervezték, hogy a felhasználók egyszerre élvezhessék a kéz nélküli használatot, vagy a kívánt sebességgel lökhessék azt. Opcionális szalag is tartozik hozzá az intenzitás, a feszesség és a célzott stimuláció növeléséhez.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Moto-Bator 2

    Tapasztalja meg a tökéletes kéz nélküli élményt! A Motor Bator 2 új és továbbfejlesztett motorja a valaha tapasztalt legintenzívebb szívást, vibrációt és erőteljes dugattyús tolóerőt biztosítja. A szívás és a tolás együtt és külön is élvezhető!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Toys Masturbator Male Ass with Penis Skin

    Ez a maszturbátor végbélnyílással és pénisszel másodperceken belül a hetedik mennyországba viszi, ha akarja! Végbélnyílás és 17,5 cm-es pénisz található rajta, így minden szexuális álmát valóra válthatja: vaginális és anális szex? Minden lehetséges! A végbélnyílás belsejében lévő szerkezetnek köszönhetően extra stimulációt tapasztal az intenzív élvezet érdekében. Mindig használjon elegendő síkosítót az élethű élményhez, hogy a szex megkülönböztethetetlen legyen a valóságtól. A lapos részek nagyon stabillá teszik a maszturbátort, így gátlástalanul tolhatja.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Élvezze a tökéletes hans-free élményt! Ez az újdonság meglepetést okoz Önnek a kivéételes szívóhatással, a bordázott belső szerkezetével és a mozgó részekkel, amelyek együttesen imitálják az orális szexet- mindezt olyan hiteles és intenzív módon, amire más segédeszközök nem képesek.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero

    A Flip Hole Zero-t az alapoktól kezdve építették újjá, a nulláról kezdve, a Tenga 10 éves tapasztalatai alapján.

    63 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    Tapasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    A Tenga büszkén mutatja be a legfinomabb anyagokat és a legújabb technológiát használó Flip Zero-t, a legújabb férfi örömtechnológiát. A Tenga az egyedülálló Flip sorozatát az élvezet új magasságaiba emelte.

    101 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM380 Super Masturbator

    A maszturbáció reális alternatívája ez a csodálatos, újratölthető maszturbátor! Helyezze a tapadókorongot egy tetszőleges felületre, csúsztassa be a síkosított péniszét, és gyönyörködtesse magát a varázslatos oda-vissza mozdulatokkal, mintha valaki más elégítené ki.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    A Tenga büszkén mutatja be a legfinomabb anyagokat és a legújabb technológiát használó Flip Zero-t, a legújabb férfi örömtechnológiát. A Tenga az egyedülálló Flip sorozatát az élvezet új magasságokba emelte.

    101 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Az Action-nél nem hagyjuk félre a férfi maszturbációt, és létrehoztuk az Action Man-t, az Action férfi vonalát az Action-en belül a modern férfi számára, aki élvezni akarja a szexualitását.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    Tapasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Alex Neo 2

    Készen áll arra, hogy újra megelégedjen. Az Alex Neo 2 mindent tartalmaz, amit szerettél az eredetiben, és mindent hozzáad, amire vágytál. Erőteljes tolóerő módokkal, interaktív képességekkel, alkalmazásvezérléssel és még sok mással – az Alex Neo 2 egy maszturbátor, amit csak ki kell próbálnod.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    Az USB-vel újratölthető SM400 maszturbátor teljesen új maszturbációs élményt nyújt. Csúsztassa a péniszét egy kis síkosítóval a tengelybe, és hagyja magát kényeztetni a teleszkópos mozgással és a forgó mozgással.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero 0 Black Strong Edition

    A FLIP ZERO visszatért a rajongók kedvenc Strong Black Edition-jával! A futurisztikus FLIP-stílus szilárdabb anyagokkal és merészebb részletekkel tér vissza a FLIP sorozat teljesen új élményéhez.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    apasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    A CRUIZR CP01 egy luxus és diszkrét maszturbátor 10 forgató és 5 szívási funkcióval. Élvezheti a finom pénisz stimulációt, és könnyedén választhat az összes lehetőségközül. A maszturbátor spirálisan forgó mozgást végez, és melegítő funkcióval rendelkezik, így még valósághűbb érzést élhet át. A puha elasztikus szilikon hüvely hüvelynyílással rendelkezik, és számos csappal és bordával rendelkezik a belsejében.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Az USB-vel újratölthető SM390 maszturbátor teljesen új maszturbációs élményt nyújt. Csúsztassa a péniszét egy kis kenőanyaggal a tengelybe, és hagyja, hogy a teleszkópos mozgás kényeztesse. A maximális élvezet érdekében kapcsolja be a fűtési funkciót.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    A Fap-O-Matic erőteljes, szakaszos szívással fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a péniszét körülvevő, robbanásszerű kéz nélküli lökésre az ultrapuha automatikus simogatással! A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Könnyen fogható Masturbátor 01 a WYNE-től, izgalmasan pöttyös, puha hüvellyel vagina alakban. Plusz melegítő funkció 42°C-ig, 5 változatos vibrációs mód 3 sebességben és intenzív szívó funkció 3 üzemmódban. Az összes funkció együtt vagy külön-külön is vezérelhető egy gombnyomással.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Készüljön fel élete legjobb simogatási élményére! A PDX Elite Hydrobator hihetetlen vízi stimulációra készült az innovatív, két nyitott végű kialakításával, amely lehetővé teszi a víz átáramlását az alagúton, miközben az egyidejű automatizált simogatási technológia teljes körű simogatási élményt nyújt. A bármilyen hosszúságú tengelyhez illeszkedő üreges alagúttal kialakított Hydrobator hozzáférhető formája lehetővé teszi a nedves vagy száraz automatizált simogatást és vibrációt – így tökéletes a zuhany maszturbációjához!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Tegye a szorítót a játékai közé a nagy teljesítményű Strokerrel, amely nemcsak szív és vibrál - de az ergonomikus szorítófogantyúkkal akkor szoríthatja, amikor csak akarja!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Az AIRTURN3 maszturbátor kényelmesen tartható, és teljesen szilikon külsővel rendelkezik. Az AIRTURN 3, 3 szívómintával és 6 vibrációs mintával rendelkezik (mindegyik 3 intenzitással). A tetején található 4-utas Joystick segítségével nagyon egyszerű váltani a különböző funkciók között. A levehető, puha szilikon péniszhüvely szegecsekkel és bordákkal rendelkezik, amelyek optimális stimulációt biztosítanak a pénisz számára. Mindig használjon síkosítót a péniszre a nagyobb kényelem érdekében. Használat után langyos vízzel és játéktisztítóval tisztítsa meg a játékot.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Hannes Neo

    Urald testedet és elméd Hannes Neoval. A Connexion sorozat része – fedezze fel a 2D interaktív tartalmak világát, és tartson fenn szoros kapcsolatokat szerte a világon. Tapasztalja meg az egyedülálló lüktető érzéseket, amelyek túlpörgésbe lendítenek.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Férfi maszturbátor 7 üzemmóddal és 3 sebességes teleszkópos funkcióval és forgással. Kerek nyílása van texturált csatornával. Nagyon praktikus és könnyen tárolható a tetős tokjának köszönhetően.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    A Leten legújabb, férfiaknak szánt maszturbációs eszköze, az SM 330 vibráló, szopó és nyögő funkcióval rendelkezik: mindez azzal a céllal, hogy intenzív orgazmust biztosítson Önnek! Váltson 10 különböző fokozat között, gyenge - közepes - erős erősség és 7 frekvenciaátalakítás között. Ezenkívül az SM 330 30 különböző hanggal van felszerelve, amelyek véletlenszerűen kapcsolhatók, és fokozzák a maszturbátor használatának élményét.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

28 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.