×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok vibráló

1 - 32 termék, Összesen:61

  1. 1
  2. 2
  • Lovense Max 2 Masturbator

    A Max 2 immár nem-semleges borítással, 360 fokos összehúzódásokkal és újratervezett vibrátorral büszkélkedhet, hogy erősebb és hatékonyabb érzeteket keltsen. Ezen felül a töltési folyamat még egyszerűbbé vált, és hosszabb akkumulátor-élettartammal párosult a hosszabb, gőzös menetekhez. A Lovense teledildonic termékcsalád legújabb tagja garantáltan észbontó élmény lesz!

    71 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Ultimate Milker

    Bemutatjuk a maga nemében első számú fejőgép maszturbációs technológiát, amelyet arra terveztek, hogy teljesen körülvegye a szerszámot szorító, forgó stimulációval a tökéletes érzet érdekében! Az átlátszó ablakon keresztül megtekintheti az eseményeket, amint a pénisz minden centijét megfeji 10 forgó, pörgő funkció, valamint az 5 aktív sebességfokozat, amelyek mindegyikét egy kényelmes, újratölthető motor hajtja.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Gush Glans Massager

    A Gush állítható, és úgy tervezték, hogy a felhasználók egyszerre élvezhessék a kéz nélküli használatot, vagy a kívánt sebességgel lökhessék azt. Opcionális szalag is tartozik hozzá az intenzitás, a feszesség és a célzott stimuláció növeléséhez.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Elon Intelligent Masturbator with Up&Down Movement, Vibration, Heat & Phone Holder

    Fedezze fel Elont, az Intoyou által tervezett új, fejlett és intelligens férfi MasturbaDron-t. Emelje az élvezetét a következő szintre ezzel a rendkívüli élménnyel.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Moto-Bator 2

    Tapasztalja meg a tökéletes kéz nélküli élményt! A Motor Bator 2 új és továbbfejlesztett motorja a valaha tapasztalt legintenzívebb szívást, vibrációt és erőteljes dugattyús tolóerőt biztosítja. A szívás és a tolás együtt és külön is élvezhető!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Élvezze a tökéletes hans-free élményt! Ez az újdonság meglepetést okoz Önnek a kivéételes szívóhatással, a bordázott belső szerkezetével és a mozgó részekkel, amelyek együttesen imitálják az orális szexet- mindezt olyan hiteles és intenzív módon, amire más segédeszközök nem képesek.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    A Fuck-O-Matic™ erőteljes szívóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a robbanásszerű kéz nélküli vibrációra, amely körülveszi labdáit lágy élvezeti gombokkal. A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Ismerd meg a Calort, a 2022-es év első dobását és a távolsági szexre szánt termékcsaládunk legújabb tagját! A Calor egy mélységvezérelt fűtésű kompakt férfi maszturbátor.

    76 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Az egyedülálló maszturbátorok segítségével a felhasználó megtapasztalhatja a csoportos szex izgalmát.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Xtreme

    A Man.Wand Xtreme egy pálca vibrátor férfiaknak, amely átalakítható pálca masszírozóvá, amellyel partnere csiklóját stimulálja. A pálca vibrátor 3 intenzitást és 5 rezgésmódot biztosít. Ezenkívül 2 tartozékkal van felszerelve, amelyek még több lehetőséget biztosítanak. Rugalmas feje és rendkívül erős motorja egyedülálló érzéseket kínál.

    71 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Ez a vibráló maszturbációs kényeztető túlmutat a fantázián, lehetővé teszi, hogy behatoljon a hüvelybe, és érezze a benne levő nyelvet! Kényeztesse péniszét 3 sebességgel és 4 funkcióval a szeméremajakból érkező rezgéssel és a nyelv mozgatásával. Síkosítót fel és csúsztassa be! Még a nyelvrészt is leválaszthatja, hogy a test más részein külön használhassa.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Ismerje meg a BLOWCAST-et; innovációval és szenvedéllyel tervezték, hogy életre keltse fantáziáit! A Blowbot egyedülálló élményt nyújt kellemes vibrációkkal, valamint szalag- és fűtési funkcióval. Erőteljes motorjával és puha textúrájú hüvelyével olyan érzéseket fedezhet fel, mint még soha.

    66 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    Tapasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Az igényes izgalmat keresők számára a Pursuit of Pleasure egy korszerű Stroker, amely tiszta ablakkal rendelkezik a kamrába, így láthatja az összes eseményt. A TPE gumiból készült, rugalmas, texturált belső csatorna szorosan tart, miközben 7 vibrációs sebességet és ritmust fedez fel. A gyöngyös gyűrűk fel-le mozognak a tengelyen, és még több stimulációt és élvezetet adnak hozzá. A játék szabadsága!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Innovatív légzsák- technológiával működő Pipedream maszturbátor, melynek egyetlen célja, hogy téged kényeztessen! Több légzsák teszi lehetővé a feledhetetlen élmény: felfújódnak, majd leeresztenek, miközben körbeölelik a péniszt, így egy tökéletes szívó-hatás alakul ki! Hidd el, ez lesz a valaha volt legjobb maszturbációs élményed!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Hera Real Hip Masturbator Vibrating

    "Hera Hip - REAL" - egy tiszta és igényesen kialakított kis csípő maszturbátor. Minden nyílás egyedi kialakítást és érzést kínál. Hüvelyi és anális nyílások. Ez a valósághű maszturbátor masszázsrendszerrel rendelkezik. Egyszerre forgatva és vibrálva masszírozó hatást ad.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - a pénisz masszírozó. Érzékeny, innovatív, nagy teljesítményű. A COBRA LIBRE II szexuális játék a pénisz fejéhez!

    63 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM380 Super Masturbator

    A maszturbáció reális alternatívája ez a csodálatos, újratölthető maszturbátor! Helyezze a tapadókorongot egy tetszőleges felületre, csúsztassa be a síkosított péniszét, és gyönyörködtesse magát a varázslatos oda-vissza mozdulatokkal, mintha valaki más elégítené ki.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tight Squeeze Black-Red

    Hagyja, hogy ez a deluxe többfunkciós simító minden képzeletét kielégítse! Az intenzív 10-sebességes rezgések, a szívás és szorítás 7 sebessége és mintája – és az erotikus hangzás – mind egyesülnek, hogy a teljes elégedettség lélegzetelállító élményét hozza létre. Mindegyik funkció külön-külön működik, így egy gombnyomással testreszabhatja örömét az ergonomikus tartályon, amely kényelmesen illeszkedik a kezébe. Teljesen újratölthető, tisztításhoz eltávolítható hüvely, fröccsenésálló.

    57 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    A tornádók a természet egyik leglátványosabb elemei, a levegő oszlopai hevesen forognak önmagukban, és mindent elsöpörnek, amerre csak mennek.

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    Tapasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Phat Ass White Girl

    Aki azt mondta, hogy a fehér csajoknak nincs nagy fenekük, az soha nem találkozott ilyen kanyargós királynővel! Ha szereted a világos bőrű, nagy, vastag buborékos fenekű csajokat, ennek a Phat Ass White Girlnek van annyi szemetet a csomagtartója, hogy felrobbanjon a farka! Bassza meg először az édes, kerek seggébe, aztán dugd bele a szaggatójába, és szúrjon bele egy diót a szűk kis fenébe! Ez a buborékos csikk szépség a válasz minden férfi PAWG-fantáziájára… egy apró derék, két nagy, kerek seggpofa, amit pofozhat és szoríthat, és alatta egy csinos rózsaszín punci, amelyen sas található!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Alex Neo 2

    Készen áll arra, hogy újra megelégedjen. Az Alex Neo 2 mindent tartalmaz, amit szerettél az eredetiben, és mindent hozzáad, amire vágytál. Erőteljes tolóerő módokkal, interaktív képességekkel, alkalmazásvezérléssel és még sok mással – az Alex Neo 2 egy maszturbátor, amit csak ki kell próbálnod.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II - a pénisz masszírozó. Érzékeny, innovatív, nagy teljesítményű. A COBRA LIBRE II szexuális játék a pénisz fejéhez!

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Melegség, rezgések és szívó érzések a tökéletes szóló szórakozáshoz!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    A PDX ELITE® MOTO-MILKER™ erőteljes, szakaszos tolóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amelyet személyre szabhat személyes hangulatához! Készüljön fel a péniszét körülvevő, robbanékony, kéz nélküli lökésre az ultralágy automatikus simogatással! A végső maszturbációs élmény készen áll, amikor Ön készen áll!

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    A befolyásolás erejével megalkotott CONTROL…¡ technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. Modern maszturbáció modern dizájnnal, a CONTROL Power-Bator kihangosított lökést, nyugtató meleget, valamint szexi beszédet és nyögést kínál egyszerre vagy függetlenül. Az újratölthető motor erőteljes teljesítményt kínál 7 intenzív tolómóddal, amelyek személyre szabott élvezetet tesznek lehetővé. A belső hüvely rugalmas, provokatív textúrákkal veszi körül a szárat, hogy fokozza ezt az erőteljes maszturbációs élményt.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    apasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Maszturbátor golyóstimulátorral Fuck-O-Matic 2 a PDX Elite-től, valósághű vaginaformában. Ritmikus szívó funkcióval (5 üzemmód) és vibrációval (10 üzemmód) a nagyon izgató péniszmasszázsért. A golyókat is masszírozza az izgalmas Hyper Pulse Massage funkcióval. A 2 nagy teljesítményű motor - egy a csúcsban és egy a golyóstimulátorban - egy gombnyomással könnyen vezérelhető, és funkcióik kombinálhatók is.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Az igény szerinti szimulált orális szex még soha nem volt ilyen egyszerű! Egy olyan férfi számára, akinek hirtelen szexuális fellángolása támad, bármit is néz vagy ha alszik, csak tartsa lenyomva a gombot a bekapcsoláshoz, és mintha csak egy hangszóró vagy "Alexa" lenne, amelynek célja, hogy kényeztesse a fejét...

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Ez a Leten automatikus behúzható, teleszkópos férfi maszturbátorának harmadik generációja, és a valaha volt legjobb mechanikus kézimunkát kínálja.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Tapasztalja meg a végső élvezetet az Optimum Power® vibrációs és tolókarral, egy teljesen önálló újratölthető maszturbátorral, amely vibrációs és tolóerőt is kínál. 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciójával, valamint 10 független simogatási funkciójával ez a készülék az érzések széles skáláját kínálja a személyre szabott élvezet érdekében.

    77 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:61

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.