×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok vízálló

15 Termék

  • Lovense Max 2 Masturbator

    A Max 2 immár nem-semleges borítással, 360 fokos összehúzódásokkal és újratervezett vibrátorral büszkélkedhet, hogy erősebb és hatékonyabb érzeteket keltsen. Ezen felül a töltési folyamat még egyszerűbbé vált, és hosszabb akkumulátor-élettartammal párosult a hosszabb, gőzös menetekhez. A Lovense teledildonic termékcsalád legújabb tagja garantáltan észbontó élmény lesz!

    71 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    A Fuck-O-Matic™ erőteljes szívóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a robbanásszerű kéz nélküli vibrációra, amely körülveszi labdáit lágy élvezeti gombokkal. A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Ismerd meg a Calort, a 2022-es év első dobását és a távolsági szexre szánt termékcsaládunk legújabb tagját! A Calor egy mélységvezérelt fűtésű kompakt férfi maszturbátor.

    76 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    Tapasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Innovatív légzsák- technológiával működő Pipedream maszturbátor, melynek egyetlen célja, hogy téged kényeztessen! Több légzsák teszi lehetővé a feledhetetlen élmény: felfújódnak, majd leeresztenek, miközben körbeölelik a péniszt, így egy tökéletes szívó-hatás alakul ki! Hidd el, ez lesz a valaha volt legjobb maszturbációs élményed!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Erős tapadókorongja azt jelenti, hogy bármilyen sík felületre felragaszthatja, és lehetővé teszi, hogy kéz nélkül is élvezze a saját élményét, mivel a Fel és le funkció elvégzi a többit. Vigye fel vízbázisú síkosítót (a Jamyjob az Aqua Quality síkosítók használatát javasolja a hatékony és hosszan tartó siklás érdekében), és csúsztassa le a puha textúrájú belső hüvelyét. Most már csak választani kell az 5 minta és a 3 intenzitás között, amelyeket az erőteljes, csúcstechnológiás motor hajt, és hagyja, hogy a Milker mindent megcsináljon Ön helyett.

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    Tapasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    Az USB-vel újratölthető SM400 maszturbátor teljesen új maszturbációs élményt nyújt. Csúsztassa a péniszét egy kis síkosítóval a tengelybe, és hagyja magát kényeztetni a teleszkópos mozgással és a forgó mozgással.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Leten A380 PRO elektronikus szuper maszturbátor forgató és toló funkcióval

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    apasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    A CRUIZR CP01 egy luxus és diszkrét maszturbátor 10 forgató és 5 szívási funkcióval. Élvezheti a finom pénisz stimulációt, és könnyedén választhat az összes lehetőségközül. A maszturbátor spirálisan forgó mozgást végez, és melegítő funkcióval rendelkezik, így még valósághűbb érzést élhet át. A puha elasztikus szilikon hüvely hüvelynyílással rendelkezik, és számos csappal és bordával rendelkezik a belsejében.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Csak néhány dolog számít igazán az életben, és mindannyian tudjuk, hogy ezek közül az egyik az egészség. Nemcsak a fizikai egészség, hanem a lelki egészség is, amely együtt jár a szexuális elégedettséggel. Ez a pár játék a tekintélyes Fun Factory márkától izgalmat, hihetetlen orgazmusokat biztosít, és támogatja lelki jólétét. Játsszon velük egyedül vagy párban, és ha készen van, tegye a tokba, amit szintén a csomag tartalmaz.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Az USB-vel újratölthető SM390 maszturbátor teljesen új maszturbációs élményt nyújt. Csúsztassa a péniszét egy kis kenőanyaggal a tengelybe, és hagyja, hogy a teleszkópos mozgás kényeztesse. A maximális élvezet érdekében kapcsolja be a fűtési funkciót.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump One férfi maszturbátor

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Tegye a szorítót a játékai közé a nagy teljesítményű Strokerrel, amely nemcsak szív és vibrál - de az ergonomikus szorítófogantyúkkal akkor szoríthatja, amikor csak akarja!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

15 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.