×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok

129 - 160 termék, Összesen:177

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Dream Touch

    A Touch nyitott végű hüvelyként készült, stratégiailag elhelyezett „szirmokkal”, amelyek utánozzák az izgalmas kézi munka szilárd fogását.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Men 8X Vibrating Silicone Penis Sleeve

    Ennek a kompakt péniszstimulátornak a bordázott belseje és a kényelmes, ölelő hegye az erőteljes vibráló motorral kombinálva intenzív ingerlő érzést nyújt, amelyet egyedül vagy a partnerével együtt élvezhet! Válasszon a 8 rezgésfunkció közül, hogy megzavarja saját vagy partnere férfiasságát.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Mermaid Coral

    További részletek a termékről hamarosanEgy rövid, nyitott végű hüvely a célzott stimulációhoz. Szilárd, de hajlékony dugók spiráloznak a Coral hüvely belső hosszában, izgalmas érzést keltve, amelyet rövid hosszának köszönhetően pontosan oda fókuszálhatsz, ahová szeretnél. Azok számára, akik a pénisz fejét a végén ki tudják tolni, hogy a legérzékenyebb területük is pihenjen, ez kiválóan alkalmas a szegélyezésre és az orgazmus kontrollálására egy munkamenet során.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Ball Ring Black

    A pénisz/herék gyűrűje úgy lett kialakítva, hogy segítsen elérni a hosszan tartó és erősebb erekciót. 10 erőteljes vibrációs funkció biztosítja a csikló további stimulálását, de ez a gyűrű ideális a herék stimulálására is.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Dream Lotus

    Tapasztaljon meg egy lágy, gyengéd simogatást, amikor először vezeti be péniszét a Lotus hüvelybe. A Lotus úgy készült, hogy utánozza a hüvely érzését.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Donut Masturbator

    Ez az exkluzív és nagyon könnyen használható fánkos maszturbátor 40 éves kortól minden péniszmasszázst igazi élvezetté varázsol, akár egyedül, akár partnerrel, otthon vagy útközben használja!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite ViewTube 2

    Mindenki szereti nézni, és most Ön is a ViewTube™ See-Thru Stroker segítségével!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Mermaid Pearl

    Ahogy a neve is sugallja, a Pearl hüvely belsejét különböző méretű puha gyöngyformák tarkítják, hogy finoman masszírozzák a szár hosszát. A gyöngyök szabálytalan elhelyezése úgy van kialakítva, hogy minden egyes fordulattal és mozdulattal másképp stimuláljanak. Az egyik végének nyílását körülvevő további gyöngyök tökéletesek a pénisz hegyének masszírozására. A gyöngyformák elrendezése fokozatosan egyik végétől a másikig erősödik, így bármelyik végéről kipróbálhatod a Pearl használatát, hogy megtudd, melyik szenzáció tetszik a legjobban!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Chisa ManQ James Deen Ass Master

    Ez a valósághű seggmaszturbátor olyan érzés, mint az emberi test.Szuper puha, rugalmas, és gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre. A ManQ emellett szuper tartós és szakadásálló, így valóban bírja a strapát.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Dash Stroker Black

    A ROMP Dash egy kézi maszturbátor - egy bőrpuha simogató, amely nagyon jó érzés, amikor csak a megfelelő mennyiségű mozgást adja hozzá. Természetes szívóerővel - elem nélkül - a ROMP Dash olyan erősen szív, ahogyan csak szeretnéd. Könnyen használható, újrahasználható és tisztítható. Könnyen jön, könnyen megy.

    23 990 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Your New Favourite Penis Vibrator Super Strong Yellow

    Dinamikus, sárga maszturbátor rugalmas, lobogó vibrációs szárnyakkal, amely izgató módon tartja a péniszét, hogy aztán intenzíven masszírozza hangsúlyos, izgató barázdákkal. A 10 rezgési mód sok változatosságot biztosít a kézimunkázás során.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M For Men Elite Platinum Hekx Black

    Az M for Men Hekx tele van szórakozással! A belső bordák tökéletesek a különböző érzések megtapasztalásához a kényeztetés során, és a texturált külső miatt a Hekx-et könnyű megtartani játék közben. A szuperpuha és rugalmas Hekx minden méretű szerszámhoz illeszkedik, és lehetővé teszi az önösszenyomást és az alkalmazott nyomást játék közben. A testbarát Purio™ Platinum-Cured szilikonból készült Hekx ftalát-, illatanyag-, paraffin- és latexmentes. A Gript egy szöszmentes tároló tasakkal is érkezik, hogy biztonságban és diszkréten tarthassa!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Grip Stroker Black

    A kézi szilikon stroker 10 rezgési funkcióval, texturált felülettel és sokoldalú kialakítással biztosítja az örömök teljes irányítását. Vegye át a teljes irányítást az élvezet felett a kézi strokerrel, az egyedülállóan texturált felület további stimulációval kényezteti.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Blow Masturbator with Sleeve White

    Ez a kézi maszturbátor sima és anatómiai tokkal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a kezébe. Ultraelasztikus és puha hüvelyei alkalmazkodnak az Ön méretéhez, és tökéletes kényelmet nyújtanak Önnek. A Deep Blow White gyöngyökkel texturált, váltakozó keskeny és széles csatornákkal ellátott hüvelyt tartalmaz. Használja a tokkal együtt, hogy a belső textúrák segítségével felerősítse az érzést. Használja tok nélkül, így a hüvely összenyomható a testreszabható élvezet érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Vibrating Glans Masturbator Black

    Kézi munkához közvetlen makk stimulációval!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M For Men Elite Platinum Gript Black

    Az M for Men Gript tele van szórakozással! A textúra több zónája mentén örömbarázdák vannak, és a belső csiklandozók tökéletesek a különböző érzések megtapasztalásához a kényeztetés során. A szuperpuha és rugalmas Gript minden méretű szerszámhoz illeszkedik, és lehetővé teszi az önösszenyomást és az alkalmazott nyomást játék közben, hogy minden kívánt élvezetet kiegészítsen. A testbarát Purio™ Platinum-Cured szilikonból készült Gript ftalát-, illatanyag-, paraffin- és latexmentes. A Gript egy szöszmentes tároló tasakot is tartalmaz, hogy biztonságban és diszkréten tarthassa!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Decor2 Masturbator

    A Decor 2 egy luxus férfi maszturbátor fertőtlenítő UV-lámpával és melegítő rúddal. A fűtött tok felmelegíti a hüvelyt a tökéletes hőmérsékletre a valósághű érzés érdekében.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Lumino Play Masturbator 8.5" Pink Glow

    A Lumino play maszturbátorok rengeteg izgalmas szórakozást kínálnak a lámpák lekapcsolása után. Rugalmas anyaga fel-le csúszik a száron, és megtervezett belső textúrákkal masszírozza férfiasságát. Nem mérgező fényes púderrel átitatva, sötétedés után színes, jól látható rózsaszín fényt áraszt, amely nagyszerű minden éjszakai simogatáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toro Strem Masturbator Double Motor Black

    A Strem egy férfi maszturbátor olyan férfiaknak, akik nem alkalmazkodnak. Ez a maszturbátor prémium szilikonból készült, ami rugalmassá és szuper kényelmessé teszi.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Blow Masturbator with Sleeve Black

    Ez a kézi maszturbátor sima és anatómiai tokkal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a kezébe. Ultraelasztikus és puha hüvelyei alkalmazkodnak az Ön méretéhez, és tökéletes kényelmet biztosítanak Önnek. A Deep Blow Black egy gyöngyökkel, spirállal és tüskékkel ellátott hüvelyt tartalmaz a változatos élményért. Használja a tokkal együtt, hogy a belső textúrák segítségével felerősítse az érzést. Használja tok nélkül, így a hüvely összenyomható a testre szabható élvezet érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Cock Vibrator 0552461 Black

    A Rebel Cock Vibrator rugalmas, csapkodó vibroszárnyakkal rendelkezik, amelyek izgatóan tartják a péniszt. Ezután stimulálja a péniszt, és erőteljesen masszírozza kifejezett, stimuláló barázdáival. A 10 vibrációs mód sokféle változatosságot biztosít a kézi munka során. A játékon található gombokkal lehet fel-le mozgatni az üzemmódokat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Dream Koko Masturbator Vibrating

    Érezd a kívánt feszességet és stimulációt! Kokos rendelkezik a legvalósághűbb női maszturbátorokkal.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NMC Intimate Lover Life Like Masturbator 6.4" Skin

    Szeretnéd edzeni az állóképességedet, vagy csak szórakozni? Akárhogy is, ezt a maszturbátort hihetetlenül hasonlítja a valódi emberi bőrre. Alakja egy női testre emlékeztet, és nem hiányzik belőle az anális vagy a hüvelynyílás sem. Süllyedj bele, csukd be a szemed, és élvezd az utazást orgazmus célpontjához.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NMC Intimate Lover Life Like Masturbator 6.1" Skin

    Szeretnéd edzeni az állóképességedet, vagy csak szórakozni? Akárhogy is, ezt a maszturbátort hihetetlenül hasonlítja a valódi emberi bőrre. Alakja egy női testre emlékeztet, és nem hiányzik belőle az anális vagy a hüvelynyílás sem. Süllyedj bele, csukd be a szemed, és élvezd az utazást orgazmus célpontjához.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Air-Tight Stroker

    Maszturbátor Air Tight Stroker a PDX Elite-től diszkrét, könnyen fogható tokban, védősapkával. Átlátszó, puha ujjú, semleges, matt megjelenésben. Belül izgalmas stimuláló textúra, amely alaposan masszírozza a pénisz kézi munka közben.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Shower Therapy Deep Cream Transparent

    Belefáradt abba, hogy kompromisszumot köt öngondoskodási rutinjával kapcsolatban? ezt vegye át az irányítást, és emelje fel örömjátékát a Shower Therapy segítségével – a samponos üveggel, amely kizárólag az Önhöz hasonló igényes uraknak készítettek. Az Ön magánéletét szem előtt tartva tervezték, a Shower Therapy simogatót úgy alakították ki, hogy egy hagyományos samponos üveg megjelenését utánozza, így könnyen beleolvadhat bármilyen fürdőszobai környezetbe, és nem hagy nyomot a gyanúnak.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Loveline Vibrating Masturbator Sleeve Licorice Black

    Ez a vibráló maszturbátor hüvely a textúrák, az erősödő rezgések izgalmas kombinációját kínálja, és tökéletesen illeszkedik a páratlan élményhez. Fedezze fel az öröm és meglepetés végtelen pillanatait ezzel a Loveline elemmel.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Kraken Box 6 pack

    Ismerje meg Kraken, az eldobható maszturbátorok szuper-nyújtható elasztomer hüvelye a legtöbb mérethez illeszkedik. A rugalmas anyag 20 cm-ig nyúlik, hogy mély behatolást és teljes stimulációt érjen el. Hat egyedi belső textúra a különböző érzetekhez és csúszásmentes fogás biztosítja a felhasználói ritmust csúszás nélkül. A Kraken diszkrét zsebméretű héja könnyen szállítható bárhová és bármikor, amikor csak szükséges, ideális. útitárs, és nem kell aggódnia a tisztítás és karbantartás miatt.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Tight End Black

    Orgazmikus touchdownok várnak ezzel az innovatív ütővel, amely játék közben megfeszül. Mindkét végén két egyedi bemenet vezet egy sima-puha belső csatornához, amely mélyen valósághű érzéssel veszi körül. Ha készen áll a szorosabb szorításra, egyszerűen fogja meg és csavarja meg a tartályt, hogy túljusson az öröm gólvonalán. A tisztításhoz két védőkupakot le kell venni.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy The Urge Large Black

    Adja meg magát a The Urge-nak az örömért ezzel a maximális élvezetre tervezett Strokerrel. A puha és rugalmas belépő helyet ad egy szűk, mégis engedékeny gyöngyös belső csatornának, amely beborít játék közben. Élvezze a stabil fogást a texturált, kúpos tartálynak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy minden mozdulattal teljesen ellazuljon. A kupak és a belső hüvely levehető a könnyű tisztítás érdekében.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator 0555363 with Sleeve and 2 Functions

    Könnyen kézbe vehető maszturbátor ujjal és 2 funkcióval a Rebel-től. Rezeg és pulzál, és nagyon intenzíven masszírozza az egész péniszt. Erőteljes lüktető és dübörgő impulzusokkal is rendelkezik, amelyek stimulálják a makkot és az érzékeny frenulumot. Tökéletes pénisztréning a nagyobb szexuális állóképességért!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Vibration

    Az elegáns fekete férfias dizájn a maszturbátort a modern srácok diszkrét játszótársává teszi. Ergonómikus ívei tökéletesen érzik magukat a kézben, így kényelmesen működtetheti a gombokat a hüvelykujjával, míg az alsó dudor a tenyerében fészkel, az ujjak pedig az oldalsó barázdákban találnak jó tartást. Az újratölthető elemeknek köszönhetően a játék nem csak neked tesz jót, hanem a környezetnek is. Ha játszótársadnak több lére van szüksége, egyszerűen feltöltheted a mellékelt mágneses USB-kábellel.

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:177

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.