×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek műanyag

1 - 32 termék, Összesen:95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Pro 2 Generation 2

    A népszerű classic Satisfyer Pro 2 kitörő élvezeteket garantál az innovatív nyomáshullám stimulációnak köszönhetően. 11 program és high-tech trükkök érintkezés nélküli élvezet kínálnak, amit bárhol és bármikor átélhet köszönhetően az újratölthető elemeknek.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Vibration

    Hívjuk az életstílus, a játékok és az érzékiség szerelmeseit: nyomáshullámok és rezgés egy játékban? Igen, kérem! Az új Satisfyer Pro 2 Vibration valóra váltja minden vágyát: Ha a Pro 2 előző verziójának mélyen stimuláló Airpulse technológiája felejthetetlenül intenzív orgazmushoz juttatta, akkor kapaszkodjon, mert utódjának új, kiegészítő vibrációs funkciója elkatapultálja egyenesen a fellegekbe és tovább! A Satisfyer Pro 2 harmadik generációja varázslatos „vibráló” frissítést kapott.

    37 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Heating, Sucking & Vibrating Masturbator

    Szereted az orális szexet? Csak ez a csodálatos maszturbátor kínálja neked a legmélyebb torkot! Tulajdonságai valóban lélegzetelállítóak! Akár 42 ℃-ig is képes felmelegedni, és igazán erős motorral rendelkezik, 10 rezgési móddal és szívófunkcióval. Vegye lazán minden nap!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 3 Vibration

    Mint egy elegáns párduc, aki a következő csúcspontot keresi – kecses és erőteljes – ez a titokzatos élvezetet nyújtó selymes matt fekete színben átsuhan az éjszakán az Ön számára. Célja: a szerelmi gyöngye. Ha egyszer megcélozta zsákmányát, nincs menekvés, mert telhetetlen! A 11 klasszikus Satisfyer nyomáshullám intenzitásnak és a kiegészítő vibrációs funkciónak köszönhetően türelmesen megvárja, amíg elérkezik a tökéletes pillanat. Aztán szenvedélyesen megragad, megsimogatja forró pontját, és felejthetetlen orgazmussal borítja el - a csúcspont elkerülhetetlen. Elégedetten dorombol, mint egy gyengéd cica, miközben eksztázisban hozzásimul, megfeledkezve az Ön körülött lévő világról.

    37 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orion Midnight Blue Set - Erotikus szett 9 db

    9 db-os szexjáték szett, amely kék csúszós anyagból készült. Egy erős vibrátor (hossz 17,5 cm, Ø 2,5 cm) és még sok más izgalmas játék teszi ezen csomag használatával feledhetetlenné az éjszakát. Anyag: TPE, ABS. Ftalátmentes, az EU szabványai szerint a készült.

    22 390 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation

    A Satisfyer Pro Penguin praktikus kialakítása aranyos formájával és egyszerű használatával különösen lenyűgözi az érzéki szóló kezdőit. A nyomóhullámú vibrátor ívelt feje soha nem tapasztalt csúcspontokat hoz létre 11 különböző programmal. Az újratölthető elemek készen állnak minden kalandra.

    44 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Kísérletezzen 7 nyalási móddal az érzések széles skálája érdekében: A 7 különböző nyalási módot kínáló gombóc alakú női stimulátor tökéletesen illeszkedik a huncut darabokhoz. Illessze a rugalmas, lapáttal ellátott nyílást a legérzékenyebb helyei köré, kapcsolja be, a gombóc belsejében lévő vibráló nyelv elkezd „villogni” az egész darabon, hogy csodálatos élményt nyújtson.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    A Satisfyer Men Heat Vibration innovatív fűtési funkcióval rendelkezik, amely lélegzetelállítóan valósághűvé teszi az élvezetet. A fűtési funkciót 3 fokozatban 40 Celsius fokig állíthatja, és hagyhatja, hogy a lágy és sima szerelmi alagút megnyugtató melege teljesen megőrjítse. Ha az élvezettel teli eksztázisban behunyja a szemét, és csak hagyja, hogy az élvezet csúcsára sodródjon, egy csapásra elfelejti, hogy egy játékkal került ide! Nem hiszi el? Akkor próbálja ki!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump - Rezgő vákuumszivattyú

    Nézze meg, hogy puncija a végletekig duzzad a Fetish Fantasy Extreme vibráló puncipumpával! Egyszerűen helyezze a kontúrozott csészét a punci ajkaira, majd indítsa el a nagy intenzitású szuperszívást a könnyen fogható, orvosi stílusú pumpakar meghúzásával.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Tri Lila

    Vibe Therapy Tri - a világ első vibrátora három kis motorral felszerelve. A lehető legbiztonságosabb anyagból, orvosi szilikonból gyártva, amely puha és kellemes tapintású.

    29 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XLsucker Automatic Penis Pump - Automatikus vákuumszivattyú

    Most még könnyebben pumpálhatja fel férfiasságát ezzel a digitális péniszpumpával nagyobb méretűre.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Sutra Rózsaszín

    Ez a teljesen vízálló vibrátor csendes, mégis erőteljes rezgéseket kelt, 7 különböző intenzitású programban működik. A érintőgombok segítségével könnyen kezelhető.

    24 890 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Josephine vibrátora egy fekete vibrátor elegáns arany színű díszítéssel, ívelt formával és meglehetősen nagy, rugalmas fejjel. Az erős motor 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Master

    Az XXL vibrátor megfelelő méretekkel és megfelelő technológiával.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

    Újratölthető automata pénisz vákuumszivattyú 4 szívási intenzitással az erősebb, nagyobb erekció érdekében, PALOQUETH elektronikus férfi péniszpumpa átlátszó hengerrel a jó láthatóságért

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Celine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Céline pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, erős fogantyúval, lekerekített fejjel és enyhén rugalmas nyakkal. A Céline 2 erős motorral rendelkezik, egy a fejben és egy az alapban, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6 - Vibrátor

    Élvezze a „Real Feel” bársonyos, élethű bőr érzését ezzel a hihetetlenül realisztikus dildóval. Aprólékosan kidolgozott egy domináns fejrésszel, domború vénákkal és szabadon felfüggesztett golyókkal.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Wand

    Kinek van szüksége kézre, amikor a Satisfer Men Wand sokkal jobban végzi a munkáját? A rugalmas szárnyak szorosan és szenvedélyesen körbeveszik magukat a péniszed körül, miközben a szuper erős rezgések orgazmustól orgazmusig masszíroznak. Nem lehet betelni ezzel az intenzitással!

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Incantation Rózsaszín

    Incantation Vibrátor a Vibe Therapy gyártótól. Ez a teljesen vízálló vibrátor csendes, mégis erőteljes vibrációt biztosít, 7 különböző intenzitású programmal működik.

    20 290 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA15 Soft TPE Masturbation Cup with 10 Vibrating Patterns KlicLok

    A Hismith a szexgép és a hozzáillő tartozékok gyártására összpontosít, ezt a férfi maszturbációs kehelyt férfiaknak tervezték, így a gép párok által is használható, 100%-ban kompatibilis a Hismith prémium szexgéppel. A valósághű maszturbátor szuper TPR-ből és környezetbarát ABS-ből készült, 7,087 hüvelykes hossz, ami megfelel a legtöbb férfi számára. Ezen kívül ez a zsebes punci simogató vibráló tojással, 10 mintás vibrációs móddal megtalálhatja az örömpontját.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Fokozza intim élményét a könnyen használható Optimum Power Ultimate Power Strokerrel. A kompakt, önálló ébresztő hét intenzív vibrációs, pulzációs és eszkalációs funkciókkal büszkélkedhet, extrém simogató eksztázissal.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ez a fényes, vidám sárga, 100%-ban rugalmas szilikonból készült G-pont vibrátor minden bizonnyal magával hozza a napsütést.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    A pálcavibrátor használat közben gyakran túl nagy vagy túl nehéz. A Rosy Gold Curve Massager ugyanazt a stimulációt kínálja, mint egy nagy pálcavibrátor, de praktikus mérettel rendelkezik. A puha fej, a 10 vibrációs beállítás és az újratölthető akkumulátor még vonzóbbá teszi a Rosy Gold Curve Vibrátort.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Hagyja, hogy a Power Flower puha szirmai körbejárják az érzékeny területeket, miközben a selymes szilikon nyél rezgései eksztázisba kényszerítenek. Tökéletes arra, hogy elmerülj tested kincseiben, és felébreszd erogén zónáidat!

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Take It Slow

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben. 

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Ez a nagy teljesítményű G-pont stimulátor 2 motorral, egy 10 méteres hatótávolságú vezeték nélküli távirányítóval és egy csiklóstimulátorral rendelkezik. Testbiztos szilikonból készült. A stimulátor és a távirányító is újratölthető. Az erős motor 9 különböző rezgésmintát kínál.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vízálló orgazmusgép!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Lila

    Ha valami óriásira és kielégítőre vágysz, ne keress tovább, a Giant Lover vibrátort neked találták ki!

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Ezt az anális vibrátort és a G-pont/klitorisz stimulátort nők és férfiak egyaránt használhatják. A férfiak análisan használhatják a vibrátort a prosztata stimulálására. A nők kétféleképpen használhatják a Jambát: G-pont és csikló stimulátorként a vibrátor vaginális használatával, vagy anális vibrátorként.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Teljes testmasszázsokhoz és precíz stimulációhoz!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Az intenzív orgazmusért pillanatokon belül!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Az Optimum Series® Maximum Results™ dugókészlet 2 nagy teljesítményű szívószivattyút, egy levehető tömlőt és egy egykezes Master Grip™ szivattyúfogantyút tartalmaz, hogy minden szivattyúzásnál maximális eredményt érjen el. A Master-Grip™ egykezes szivattyú minden egyes megnyomására erőteljes körméret- és hossznövekedést várhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.