×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk fekete

33 - 60 termék, Összesen:60

  1. 1
  2. 2
  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Strukturált péniszhüvely tömör anyagból készült hegyével (kb. 2,30 cm/ 0,91 hüvelyk) és vibrációs golyóval. A hegy vizuális kiterjesztést biztosít, és minden lökéssel intenzíven stimulálja partnerét. A 10 erőteljes vibrációs funkcióval rendelkező csiklóstimulátor kifinomult elégedettséget biztosít a partner számára. A nyújtható szilikon a legjobb illeszkedést kínálja péniszéhez. Tároláshoz szatén táska jár hozzá.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Liquid Silicone Cock Chute Black

    Ha könnyű golyójátékra vágyik, de nem akar teljes nyújtást vagy teljes szétválást, a Cock Chute gondoskodik róla! A 100%-ban folyékony szilikonból készült, így rendkívül puha, és éppen a megfelelő nyúlást és feszességet biztosít, a Cock Chute egy péniszgyűrűt (1,5" átmérőjű) egy kis nyújtással és elválasztással kombinálja a golyók számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Péniszgyűrű, melynek célja, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót. 2 motor 10 erőteljes vibrációs funkcióval további stimulációt biztosít a csikló számára, de ez a gyűrű ideális a herék stimulálására is. Szatén táska jár hozzá tároláshoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luxus bőrkiegészítő péniszhez és herékhez.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Cocksling-2 Night Edition

    Újdonság az OXBALLS-tól: NIGHT EDITION felszerelés bársonyos szilikon kivitelben PLUS+szilikon™ keverék... erős TPR a csodálatos nyújtásért + selymes szilikon a gumiszerű, rugalmas, meleg érzésért.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Rower Vibrating Ring with Rotating Tongue Black

    A Rower gyűrű az Action Manhez érkezik, egy vibráló gyűrű, amely ideális a férfiak örömére.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    The Crown Jewels Péniszgyűrű - vibráló lengő golyók a King Cock Elite-től a súlyozott lengő vibrációs golyókkal. A golyók valósághű másolatok, amelyek kettős sűrűségű szilikon anyagból készültek, és puha és bőrszerű textúrával rendelkeznek. A belsejében 2 súlyozott golyó található. A vibráló golyók minden egyes lökésnél valósághűen lengenek és az intim területre csapódnak az extra élvezet érdekében.

    41 900 Ft

    15 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    A Couples Choice multifunkciós páros vibrátora (pénisz)gyűrűvel és mozgatható vibrációs karokkal rendelkezik. A 3 motor (egy a középső és egy mindkét karban) 10 vibrációs móddal rendelkezik 3 sebességben. Az üzemmódok és sebességek külön-külön vezérelhetők a távirányítóval (hatótávolság: 10 méter) - tökéletes páros játékokhoz!

    36 900 Ft

    13 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Mindenkinek, aki egyedül vagy partnerrel szeretne új anális érzéseket felfedezni! Az Anal Adventures számos lehetőséget kínál a választásra. Ezek a gyöngyök és a vibráló C-gyűrű nagy teljesítményű, egysebességű golyóval az érzetek és a hosszan tartó élvezet kombinációját kínálják. A selymesen sima tapintású Ultrasilk Szilikon gyönyörűen adja le a rezgéseket.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Reerin Dual Silicone Vibrating Ring with Remote Control Black

    Dupla gyűrű több funkcióval, így nem unatkozhatsz bármikor. A Reerin egy vibráló gyűrű, amelyet a párkapcsolati örömök fokozására terveztek.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit The XPlay 6/9/12" Ultra Wrap Ring 3 Pack

    Az ultra-sztreccs SilaSkin anyagunkból készült vegyes csomag a 6"-os (2-3 tekercs), 9"-es (3-5 tekercselés) és 12"-es (4-8 tekercselés) vezetékhosszúságú gyűrűket tartalmaz, amelyeket a pénisz a legszórakoztatóbb és legkreatívabb módon. A lehetőségek végtelenek!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Pénisz-/herékgyűrűt úgy terveztek, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót. 10 erőteljes vibrációs funkció biztosítja a csikló vagy a herék kivételes stimulációját, egyszerű, egyujjas vezérlés a be/ki gomb segítségével. Tároláshoz szatén táska jár hozzá.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Liquid Silicone Baller Ring Black

    A Baller Szilikon Ball Stretcher Cockring kombó éppoly kényelmes, mint csábító. A sima, bársonyos szilikon siklik a bőrön, kényelmes illeszkedést biztosítva anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna. Ergonómikus kialakítása lehetővé teszi a könnyű viseletet egyedüli játék vagy közös pillanatok során, fokozva az élvezetet minden érintett számára.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Weighted Black

    Cock ring The Crown Jewels - súlyozott lengőgolyók a King Cock Elite-től súlyozott lengőgolyókkal. A golyók valósághű másolatok, amelyek kettős sűrűségű szilikon anyagból készültek, és puha és bőrszerű textúrával rendelkeznek. A belső oldalon 2 súlyozott golyó található. Minden egyes lökésnél valósághűen lengnek és az intim területre csapódnak az extra élvezet érdekében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs TRI-SPORT XL 3-Ring Cocksling Black

    A TRISPORT XL egy nagyobb, extra puha, gumiszerű pénisz és golyószalag 3 gyűrűvel, mindegyik különböző méretű és görbületű, húsosabb vastagsággal, mint az Oxballs eredeti TRISPORT... ez sokkal nagyobb méretű. Ezt új, puhább-nyúlékonyabb anyagból készítettük, így több gumival tartja a farkadat és a golyóidat a nagyobb dudorért és a több csontért.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Liquid Silicone Muscle Ring Black

    A Sport Fucker Muscle Ring messze a legkényelmesebb szilikon gyűrű a piacon! Mitől olyan kényelmes a Sport Fucker Muscle Ring?

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Vibrating Ring Maximus 45 Vibe Black

    Adja meg Önnek és partnerének azt az extra lökést, hogy valóban próbára tegye az élvezet határait. A Maximus Vibe hatalmas rezgéseket generál 10 különböző mintával, hogy az érzés friss és izgalmas maradjon.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs BIG-D Shaft Grip Cockring Black

    A BIG-D cockring vastag, szuperpuha, gumiszerű flexTPR, amely elég nagy ahhoz, hogy a péniszed és a golyóid köré tekeredjen, és mindent felfelé és kifelé toljon a legnagyobb "D" megjelenésért és érzésért... de a BIG-D-nek a tetején is vannak markoló karimák, amelyek összenyomják a tengelyed alját a még nagyobb, keményebb extra D-ért.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Black

    A COCK-B egy dús, csillogó-puha „párnázott” pénisz, amely tökéletes a hosszan tartó, nagyobb dudorokhoz. Fényes és sima, de kellő tapadása van ahhoz, hogy ott maradjon, ahova tette. Ez a gyűrű szupergumi, hogy bármilyen méretű sráchoz passzoljon, vastag formája pedig fel-ki lök.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Brutus Big Bulge Hypersoft Silicone Cockring Set

    A BRUTUS Toys elhozza Önnek ezt a hiperszoft Liquid szilikon péniszgyűrűk készletét, amelyek nagyon rugalmasak és nagyon kellemes tapintásúak.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Loveline Pointed Vibrating Cock Ring Licorice Black

    Ezt a hegyes vibráló kakasgyűrűt úgy tervezték, hogy fokozza és meghosszabbítsa az erekciót a nagyobb méret, keménység és tartósság érdekében. Fedezze fel az öröm és meglepetés végtelen pillanatait ezzel a Loveline elemmel.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Vibe Edge Black

    Legyen ez egy emlékezetes este. A Vibe Edge az Ön és partnere életének legszebb pillanatát fogja nyújtani. A Vibe Bullet által működik, 10 rezgésszintet biztosít, hogy megfeleljen az esti intenzitásnak és hangulatnak.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Vibrating Ring Maximus 55 Vibe Black

    Adja meg Önnek és partnerének azt az extra lökést, hogy valóban próbára tegye az élvezet határait. A Maximus Vibe hatalmas rezgéseket generál 10 különböző mintával, hogy az érzés friss és izgalmas maradjon.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • DNGEON Cock Ring Rope Black

    Nincs olyan gyűrű, mint egy gyűrű! Ez a két gyűrű kiváló minőségű kötélhez van rögzítve, és van hozzá karabiner is. Az egész termék kellemesen erős és strapabíró, így a legdurvább játékot is élvezheti vele. Tedd a gyűrűt a péniszedre, és erősítsd a karabinert más kiegészítőkhöz, fantáziádnak nincs határa.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring Black

    Hatékony lökést ad az élvezetnek a Ramrod Strong Vibrating Cockring segítségével! Ez a prémium péniszgyűrű 2 motorral rendelkezik, amelyek 10 erős rezgést hajtanak végre, intenzív érzetet biztosítva mindkét partner számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Cock Ring 28X Silicone & Bullet with Remote Black

    Fejtse ki farkát ezzel a bársonyos szilikongyűrűvel és vibráló golyóval! Ez a kakasgyűrű a Bang-től! két rugalmas gyűrűt tartalmaz, egyet a szárhoz, egyet pedig a zsákhoz, hogy növelje az erekció keménységét és időtartamát, miközben kielégítő ölelést biztosít. Ez a nagy teljesítményű szilikon gyűrű intenzív lövedékhangulattal is rendelkezik, amely stratégiailag úgy van elhelyezve, hogy minden lökéssel stimulálja szerelmeseinek csiklóját!

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Black

    Ikonikus boldog nyúlfüleinket egy erőteljes, 12 funkciós vibrációs péniszgyűrűvel kombináltuk, hogy izgalmas stimulációt és vibrációt biztosítsunk kettőnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    Nincs készleten

33 - 60 termék, Összesen:60

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.