×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk fekete

129 - 160 termék, Összesen:359

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Mister B Tight Grabber Black

    A Mister B Tight a Mister B legújabb pénisz- és labdajáték-kollekciója. Többféleképpen is használhatóak: péniszgyűrűként vagy golyós hordágyként, ahogy tetszik. Európában készült, kiváló minőségű, rugalmas és kényelmes TPR-ből.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Cock Pipe With Ball-Stretcher Black

    Ha a tökéletes támasztógyűrűt keresi a farkához és a labdáihoz, a Cock Pipe Ball-Stretcherrel a tökéletes választás, hogy extra élt adjon Önnek!

    9 590 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi f​a​c​i​l​i​s​i​s jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Fekete

    Készen áll az extrém élvezetre? Akkor feltétlenül próbája ki ezt a péniszgyűrűt, amely most a golyókat szorító szíjjal kapható!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    A Renegade gyűrűk teljesítményvezérelt, szagtalan TPE gyűrűk, amelyek rendkívül rugalmasak, soha nem ragadnak, és különféle színekben, formában és méretben kaphatók. Próbálja ki mindegyiket a különféle szenzációs lehetőségek és hihetetlen eredmények érdekében. Minden kenőanyaghoz alkalmas.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Kiváló minőségű bőrből és gumiból készült dupla péniszgyűrű, amely lehetővé teszi, hogy késleltesse a magömlést, hosszabb ideig tartsa erekcióját és meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Pénisz-/herékgyűrű, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót csiklócsiklóval. 10 erőteljes vibrációs funkció kivételes stimulációt biztosít.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Ennek a gyűrűnek három egymáshoz erősített gyűrűje van: egy 2 cm átmérőjű, egy 3 cm átmérőjű és egy 4 cm átmérőjű. A legnagyobb gyűrűt (4 cm) a herezacskó körül kell viselni. A második gyűrűt (3 cm) a herék köré kell helyezni. A legkisebb gyűrűt (2 cm) a péniszszár köré kell helyezni. A kakasgyűrű használata korlátozza a véráramlást, és teljesebb és keményebb erekciót eredményez. A herék körüli péniszgyűrű megakadályozza, hogy összehúzódjanak, ami meghosszabbítja az orgazmust.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Ez az alumínium péniszgyűrű kényelmes illeszkedéssel és 50 mm átmérőjű. A lapos rész lekerekített sarkaival kényelmes viseletet biztosít, és csak teszi a dolgát.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Lust Cock Ring Trio 504297 Black

    Az örömtrió a lenyűgöző erekcióért!

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Joel Black

    A Dream Toys Elite kollekciójából származó Joël vibrációs péniszgyűrű stílusos arany színű vibrációs tölténnyel rendelkezik, amely remekül mutat a gyűrű puha fekete szilíciumával. A golyót tartó hüvelyen egy nyúl található, két rugalmas füllel és egy csomós textúrával, amely csiklandozza és stimulálja a csiklót.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Pro Performance Ring Black

    A befolyásoló erővel megalkotott Pro Performance C-gyűrűk rugalmas gyűrűk, amelyek a pénisz és a herék átölelésére szolgálnak, és éppen a megfelelő mértékű nyomást e​x biztosítják a teljesítmény növeléséhez és az orgazmus fokozásához. Ez a gyűrű olyan formulát használ, amely a legtöbb felhasználó számára tökéletes összenyomást biztosít. Együtt vagy külön-külön viselve a Pro Performance C-gyűrűk valódi sokoldalúságot és erőt biztosítanak, amely hosszan tartó és erőteljes élvezetet tesz lehetővé.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    A Mister B Tight a Mister B legújabb pénisz- és golyójáték-kollekciója. Többféleképpen is használható: péniszgyűrűként vagy golyó nyújtóként, ahogy tetszik. Európában készült, kiváló minőségű, rugalmas és kényelmes TPR-ből.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    A Benedict olyan motorral érkezik, amitől biztosan beremeg a térde. Intenzív rezgéseket hoz létre a boldogító stimuláció érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Növelje kedvenc eszközét... A Bcharmed Basic Wave puha, rugalmas gyűrűjét úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a férfiakhoz, miközben a testbiztos szilikon csábítóan csúszik a legérzékenyebb területen. Ez a vízálló élményház serkentő gerincekkel csiklandozza édes pontját, miközben az 5 funkciós motor uralja a masszázst.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    A Vers játékok több móka! Ez a power versus gyűrű nagyon sokféle konfigurációban hordható, hogy a farka és a golyók azt hiszik, hogy minden alkalommal valami újat kapnak.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Majestic Duo

    A testbarát szilikonból készült Satisfyer Majestic Duo forgatható hurkának köszönhetően többféleképpen használható. Az innovatív kialakítást intuitív kezelőszervek és intenzív rezgések teszik teljessé.

    19 190 Ft

    7 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    PÉNISZ / GOLYÓ ELOSZTÓ SORGOMBOS. A SÚLYOKAT NEM TARTALMAZZA

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    A kezdőktől az erotikus szakértőkig az Ultra-Soft™ Dual Ring szorosan magával ragadja az élvezetet az ultra plüss, rugalmas kettős fokozó gyűrűvel. A rugalmas, kényelmes fokozó az állóképesség növelésére, az érzékenység javítására és az erekció kiváló támogatására készült.

    7 990 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Úgy készült, hogy fokozza, fokozza és fokozza az eksztázist minden alkalommal, amikor felcsúszik az acélgyöngyös szilikon fokozó ketrecre. A masszív, mégis rugalmas szilikon kettős fokozó ketrec megtámasztja, míg a mozgatható acél örömgyöngyök izgalomba hoznak téged és szerelmedet.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ohmama Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Oh mama! Tudjuk, hogy a jó orgazmusnál, és a jó szexuális egészség megőrzésének fontosságánál kevés jobb dolog van számos előnye miatt: javítja a vérkeringést, javítja a hangulatot, segít elaludni, egészségesen tartja az agyat, természetes fájdalomcsillapító, csökkenti a stresszt, a jó közérzet biztosítása és az érzelmi egészség javítása mellett.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Az ARKADIO termékcsalád olyan funkciókat tartalmaz, amelyekkel még soha nem találkoztunk péniszstimulátorban: mind a makk, mind a gáton történő nagy kaliberű stimulációra tervezték. Nyolc rezgési móddal, szupererős motorral és szuper puha tapintású szilikonnal rendelkezik, ráadásul ergonomikus kialakítású a biztonságos és kényelmes használat érdekében. Kezdőknek és tapasztaltabb felhasználóknak egyaránt tökéletes. Ez a masszírozó új dimenziót ad az örömszerző ülésekhez, mind egyedül, mind kísérettel. Ezenkívül kompatibilis az új Watchme távirányító technológiával.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Mio Fekete

    Szuper puha, rugalmas, hatékony - osszon meg egy erősebb és hosszabb, egyidejű orgazmust partnerével a Mio használatával.

    42 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    A Bathmate Erőgyűrűk a legújabb termékek, amelyek hozzáadhatók Bathmate kollekciójához. A Bathmate általában egy további mérföldet tett meg annak érdekében, hogy csak a legjobb minőségű termékek kerüljenek a piacra, és viseljék a Bathmate nevet. A Bathmate Erőgyűrű Elastomax-ból készül, amely a TPR és a TPE egyedülálló kombinációja. Ezt az új anyagot azért találták ki, hogy a Bathmate Erőgyűrűk a legkeményebb és legrugalmasabb gyűrűvé váljon a piacon.

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    A Fun Bag egy here- és péniszstimulátor, amely javítja az erekciót és késlelteti az ejakulációt. A vibrációs gyűrű rendkívül rugalmas és kényelmes viselet. Hatékonyan stimulálja a heréket, a péniszt és a gátat. A Fun Bag könnyen viselhető a golyók köré tekeredő nyél alján. A péniszgyűrű köre Ø 3,3 cm.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    A Sport Fucker™ Switch Hitter mindig biztosítja az alapokat. Ez a puha-selymes-rugalmas szilikon péniszgyűrű és golyó nyújtó többféleképpen viselhető.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • COLT Weighted Ring Large

    Ezt a nagy COLT súlyozott gyűrűt a farkára, a labdáira helyezheti, és a súlyozott végét olyan helyekre helyezheti, ahová a nap nem süt, ha akarja!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Cock & Ball Loop 514675 Black

    Erős erekciót ad neki, stimulálja a heréket és megnöveli az állóképességét!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Nem túl nehéz és nem túl könnyű. Ha még soha nem próbálta a nyújtó viselését szex közben, ez az ideális termék az Ön számára. A szuper rugalmas golyónyújtó kényelmesen illeszkedik a herezacskóra minden formában és méretben.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Akár egy partnerrel szeretnél játszani, akár az érzéki szólóidőben szeretnél részt venni, ez a nagy teljesítményű szilikon távirányítós előjáték készlet sokoldalú élvezeti játékra készült. Ez az izgalmas készlet egy hajlított stimulátort tartalmaz csuklópántos távirányítóval és kontúros erősítőgyűrűt kézi távirányítóval.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Engedje szabadjára orgazmusi potenciálját azzal a játékkal, amely kifejezetten arra készült, hogy erotikus rezgésekkel erősítse golyóit – és soha többé ne foglalkozzon rögtönzött golyózümmögő megoldásokkal! Csúsztasson be a dupla hurokba – az egyik a péniszhez, egy a golyókhoz –, és helyezze be a motort közvetlenül a családi ékszerek mögé, élvezve a krémes szilikon rugalmasságát és textúráját. Válasszon a 9 vibrációs minta közül, hogy megtalálja az optimális ritmust, szóló vagy páros játékhoz, még a víz alatt is, mivel teljesen elmerülhet. Adja át a távirányítót partnerének a meglepetés eleméhez!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:359

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.