×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk fekete

97 - 128 termék, Összesen:359

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Black & Silver Cock Ring Vibrating & Licking Silicone Rechargeable Black

    Kínáljon párjának páratlan élményt ennek a Black&Silver vibrációs gyűrűnek köszönhetően. Különösen kihúzható, könnyen alkalmazkodik minden mérethez, és szublimálja az erekciót, miközben forradalmian új stimulátora vibrál, és kielégíti a csiklóját.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Adjon lendületet farkának és heréinek ezzel a sima szilikon javítógyűrűvel, amely kettős feladatot lát el. Szuper rugalmas a maximális kényelem érdekében, a gyűrű szilárdan fogja a farkat és a labdákat, hogy javítsa a kitartást, miközben szorosan támogatja a herezacskót. Hozza ki a legjobbat a farokgyűrűjéből egy sima vízbázisú síkosítóval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy The 3 Way Black

    Tapasztalja meg a játék teljesen új módját a The 3 Way, a bársonyosan sima szilikonból készült egyedi kakasgyűrűvel. A kettős hurok vibrál, miközben támogatja az erekciót. 3 texturált tapintó 10 sebességgel és ritmussal végtelen lehetőségeket kínál az élvezetekre. Az átgondolt textúrák és domborulatok extra érzéseket kínálnak, míg a távirányító lehetővé teszi a kihangosított játékot. A játék szabadsága!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Érezze magát vele, mint egy trák gladiátor, és harcoljon az unalmas, élettelen játékidő ellen Spartacus R-vel. A csúcspontot a felerősödött csúcspont után biztosítva ez a lenyűgöző, kreatív vibráló gyűrű úgy készült, hogy négyszeres stimulációt nyújtson neki és neki is.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Ez a Kiotos X szilikon pénisz glans gyűrű készlet tökéletes, ha szeretné megtapasztalni a szilikon glans gyűrű örömét. Különlegesen tervezett makkgyűrű szett a péniszed hegyéhez. Ez a készlet 4 szilikon makkgyűrűt tartalmaz, kezdve a 24 mm-es, majd a 28 mm-es, majd a 30 mm-es és végül a 33 mm-es belső átmérővel.

    7 990 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Glans Ring Black

    Nyitott rozsdamentes acél gyűrű 2 ékszergolyóval, körülmetélt és körülmetéletlen péniszhez egyaránt alkalmas. A vékony gyűrű közvetlenül a makk szélére van felszerelve.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Locker Black

    Élvezze a tökéletes szexuális élményt ezzel a pénisz és herék vibráló gyűrűjével. Kifejezetten úgy tervezték, hogy kényelmet és funkcionalitást biztosítson, hatékonyan javítva a szexuális kapcsolatot. Szilikonból készült, amely könnyen nyúlik a maximális kényelem érdekében, és egy vibráló golyóval is rendelkezik, amely stimulálja őt és őt is.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Cocksling Air Black

    Az Oxballs feltalálta a péniszhám, a COCKSLING AIR egy könnyebb, lecsiszolt változat, kisebb tömeggel, de ugyanolyan tapadós dudorképző képességgel. Ez egy c-gyűrű + egy golyófeszítő + egy tengelygyűrű, ami növeli a szorítást a nagyobb dudorért. A hevederek körbefogják a tengely alját, és golyók a 360 fokos markolatért, amely nem csíp vagy ásódik be.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Vibrating Silicone Super Ring Black

    A péniszt biztonságosan tartja a kakasgyűrű, és ez segíti a rendkívül kemény erekciót. A csiklóstimulátor eltávolítható vibrogolyóval és stimuláló pöttyökkel rendelkezik, amelyek segítenek elképesztő orgazmusban. én

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Ez az erőteljes péniszgyűrű tökéletes stimuláns neked és partnerednek! Ezzel a szilikon péniszgyűrűvel mindketten élvezhetik a hosszan tartó erekciót, ami azt jelenti, hogy tovább tarthat. A tetején egy extra stimulátor található Rabbit füllel és egy kivehető mini golyós vibrátorral, amely stimulálja a csiklót, így a partnered is csodálatos orgazmushoz jut.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    A Bayek a ZALO Legend sorozat része, és úgy tervezték, hogy felemelje a párok szexuális élményeit. Az elegáns, puha szilikon borítja az ergonomikus formát, amely kényelmesen illeszkedik két test közé, hogy kívülről és belülről is fokozza a behatolást.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Öröm és teljesítmény a Renegade Végtelen gyűrűvel. Szuper rugalmas szilikon az Ön kényelméért és élvezetéért.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Smart Vibe Ring - Rezgő gyűrű Fekete

    Az SVR egy nagy teljesítményű, csendes, újratölthető és vízálló farokgyűrű, melyet elegáns tervezése tesz egyedivé.

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    A klasszikus farokgyűrű állítható csavarja, ez a nyakkendő lehetővé teszi a pontos átmérő kiválasztását, és texturált élvezeti platformot kínál neki! Az erős, 10 golyós lövedék biztosítja, hogy mindketten megtapasztalják a kölcsönös stimuláció hatalmas hullámait e​l​i​t egy dupla orgazmusos élvezeti utazáshoz! Élvezd párod fantáziáját a víz alatt, hiszen ez a játék teljesen víz alá merülhet, és ráadásként hagyd, hogy a lelógó nyakkendők varázslatukat vibrálják a combod között. Tisztítása egyszerű játéktisztítóval és meleg vizes öblítővel.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    A Flux Ring egy péniszgyűrű, amely egyszerre stimulálja a heréket és a péniszt. A péniszgyűrű enyhe nyomást gyakorol a péniszre, ami javítja az erekciót és késlelteti az ejakulációt. A Flux gyűrű egy rugalmas gyűrű, vízálló és kényelmes viselet.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    A P.2 100 %-ban orvosi minőségű szilikonból készül, és a pénisz és a herék körül viselhető. Hozzájárul a teljesebb erekcióhoz és késleltetheti az orgazmust azáltal, hogy lassítja a vér áramlását a péniszből.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Ennek a gyűrűnek négy egymáshoz erősített gyűrűje van: egy 4 cm átmérőjű, egy 2,5 cm átmérőjű és kettő 2 cm átmérőjű. A legnagyobb gyűrűt (4 cm) a herezacskó körül kell viselni. A második gyűrűt (2,5 cm) a tengely körül kell viselni.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Ez a Mr Pleasure vibrációs herezacskó ugrató rezgések a golyók ugratására a maximális élvezet érdekében! A vibráló herezacskó puha szilikonból készült, és kényelmes péniszpánttal rendelkezik. Egyszerűen nyomja meg az egysebességű vibráló lövedék gombját, és élvezze a labdáit ugrató rezgések izgalmas érzéseit.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    A ROOSTER RAGNAR egy szilikon péniszgyűrű, amely széles pántot és karcsú zsinórokat ötvöz egy kialakításban, hogy dinamikus élményt nyújtson. A lasszó egyszerűen állítható a szekrény fel-le csúsztatásával a húrokon. Viselheti a lasszót az egész csomagja körül (pénisz és herezacskó), vagy csak az erekciós pénisz tövében, attól függően, hogy mire készül, és mennyire merevnek tartja az erekciót.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Fokozza az erekciót és érjen el gyakoribb, intenzívebb orgazmust a Rimba péniszgyűrű használatával.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Ez az állítható és ezért kényelmes péniszgyűrű, amely kiváló minőségű fekete szilikonból készült, kőkemény erekciót hoz létre. A gyűrű gyorsan és egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható. Az állítható méretnek köszönhetően bármilyen méretre illeszkedik! A SHOTS erekciófokozó tökéletes péniszgyűrű a hosszan tartó élvezethez!

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Növelje örömét és merevedési erejét ezzel az egyszerű, sima, hárompattintható szilikon pánttal. Könnyen felhelyezhető, könnyen levehető; egyszerűen pattintsa a farka tövébe. A lapos, rugalmas, kényelmes, testbiztos szilikon ott marad, ahol teszi, és megtartja a dagadását.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel 3 Heavy Silicone Cock Rings Black

    A nagyobb kitartásért és az egyidejű orgazmusért!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    Csúsztassa az örömgyöngyöket Lasso köré a kívánt pozícióba, és élvezze az elhúzódó, keményebb erekciót biztonságosan és egyszerűen közösülés vagy szólójáték közben!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Maximize Ring

    Maximalizálja teljesítményét és hosszabbítsa meg merevedését!

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 3 Black

    Tegye meg a következő nagy lépést kapcsolatában, és biztosítsa a kölcsönös elégedettséget a TOR™ 3 örömgyűrűvel. A több rezgésbeállítás több lehetőséget jelent a kísérletezésre, valamint egyedi tesztreszabási lehetőségeket kínál a LELO alkalmazással. A TOR™ 3 prémium testbiztos likonból készült, így tökéletesen illeszkedik minden alakhoz és mérethez, és ideálisan átadja az érzéseket mindkét partnernek.

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    A POWERSLING egy limitált kiadású kakasfiú, amelyet a mi megszűnt, legkelendőbb NUTSLING-ünk mintájára készítettek.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Heloise Black

    Vezesse át a stimuláció hullámát a szilikon 7 funkciós újratölthető vibráló péniszgyűrűvel. Szilikon kialakításának köszönhetően ez a jól illeszkedő péniszgyűrű a pénisz tövében helyezkedik el, erősítve az erekciót és meghosszabbítva az élvezetet.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:359

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.